Tuesday, June 28, 2011

PERTANDINGAN JOM SAKAT BERSHIT !

 peraduan jom sakat bershit.

terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang cintakan keamanan dan membenci politik huru hara bershit.

syaratnya mudah, anda kena buat ayat sakat bershit dengan menggunakan perkataan di bawah.

'bershit, ambiga,pas bodoh, anwar sangap totey,china doll,bangang,pas otak lembu,peti ais, tenuk air, dap bodohkan pas'.

hadiah pertama

 tidur 3hari 2 malam dengan anwar ibrahim. takde cctv. konpem menarik.

hadiah kedua

anda akan mendapat urutan dan lulur satu badan daripada ambiga selama 3 hari 2malam secara percuma. ahh cuba bayangkan ambiga lulur badan korang..

apa tunggu lagi. jom buat ayat menggunakan perkataan di atas.

tertakluk kepada terma dan syarat.

57 comments:

Anonymous said...

AWAN FANTASIA BABI ANAK HARAM

navy melayu said...

haiya! lagi mahu latang kuala lumpur mahu demotlasi ahh.. lu melayu luluk diam diam di lumah lagi bagus ahh.. apa lu otak talak pakai ahh. lu betul betul bodo oh .. mahu ikut itu minachi ambiga ,kalau masih juga mahu latang itu demontlasi, wa mahu cakap sama lu ahh... lu mesti mahu togok itu beer kasi solang lima botol ohh...kasi lu punya kipala weng weng ah.. lu nanti jumpa fru , lu jgn takut ahh,, kalu kena pelengkung talak sakit itu macam semut gigit woo..lu lamai lamai boleh nyanyi itu lagu aya bunyi weil...weil..weil..weil... lu ingat itu lagu lu nyanyi sambil lu lamai lamai berrarak pergi batu cave sana kalu sampai lu olang boleh serah itu memorandum sama itu dewa murugan , lu olang pun talak susah susah pening kipala mahu serah itu memo pada agung. wa ingat itu minachi ambiga pun setuju sama lu olang. he..he....

Anonymous said...

SABUN! 121 SABUN!

Anonymous said...

anwar sangat bodoh, ambiga lagi bodoh, tapi yang paling bodoh samad said gila babi

Anonymous said...

hehehe... funny la bro.Babiga lulurkn bdn aku. tak dpt byg sehhh

Anonymous said...

aku nak hadiah ke 3, 3 hari 2 malam di bilik 121 hotel perdana bersama2 norma mat sabu....

Awan Fantasia said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

dulu perarakan maulid nabi di Penang senang2 je di batalkan, di sokong pulak oleh PAS!!
skrg kenapa beria2 pulak nak berarak di KL!! pun PAS jugak yg sokong!!

Anonymous said...

PUISI SAKAT BERSHIT
bershit2 arahan ambiga anak monyet,
pas bodoh sekejap masak sekejap hangit,
anwar sangap nak jamu konek,
china doll dimain tungang dan tonggeeeek,
nafsu bangang tahap monyeeet,
pas dah tukar otak lembu munguak jadi mengembeeeeek,
baik duk dalam peti ais agar tak terus kau hangiiiit ,
jangan jadi tenuk nak bermain jongkang jongkeeet,
dap bodohkan pas guna sorang je.. ambiga si anak monyeeet....
Kah...Kah...Kah
MENANG PUN AKU TAK NAK HADIAH..
BAGI JE KAT AMBIGA....
Baru dia kenal siapa Anwar Al-Belalaiiiiii. Ha..Ha..Haaaaaa
-niknordinp21

Anonymous said...

Anwar sayang Ambiga sebab menjadi kuda beliau... Nasib baik jadi kuda je, tak jadi babi...

P/S: Aku harap aku tak menang... Hadiah2 ditawarkan menyeramkan... hahaha

Anonymous said...

aiyooo!!!!banyak susah mau bikin ayat guna perkataan2 tu. Bukan apa, bila tengok gambar manusia anugerah tuhan tu,terus tak de moodla...

Celaka betul manusia sorang ni... tak tau malu sbb hati dah hitam legam. Bertaubatlah sebelum terlambat.Jgn tunngu ALLAH turunkan bala. Kalau kau saja yang kena, lantaklah sbb kau punya pasal. Tp orang yang tidak berdosa pun kena juga nanti.

Najib bodoh & Rosmah Penyamun said...

korang nie bodoh mcm kayu kn...setakat brape org je yg comment, baik close je la blog nie..tara untung maaa..

PAS keldai DAP komunis said...

PAS paling bodoh mcm keldai ...setakat mcm ni komen baik tak payah, dgn ujung jari kelingking je aku patahkan..tak reti mengira nmpaknya, baik tak payah komen je la kat blog yang kau takut sgt nie..tara untung maaa..

aL-MaRBaWi said...

haha x nak la join cam ni :P

hadiah-hadiah yg dinyatakan sgt ngeri~ eeee

Anonymous said...

apa ke horror bebeno hadiahnya..

:b

Anonymous said...

"Anwar Sangap Totey Ambiga." - Cina Ampang

Anonymous said...

najib & rosmah lg bodoh - melayu ampang

Anonymous said...

Anwar Meliwat Bontot India Gelap Ayoyo

Anonymous said...

najib meliwat bontot datin rosmah..

Anonymous said...

ambigau pandi kuttiiiiiiiii.

Esperalzi said...

Demonstrasi Jalanan….Melayu O Melayu

Melayu yang pernah hidup di zaman 13 Mei sahaja yang sedar betapa pentingnya larangan keatas demonstrasi jalanan.

Kalau nak tahu 13 Mei bermula dari demonstrasi jalanan

Dalam demontrasi mereka angkat penyapu nak sapu orang Melayu

Melayu sekarang tidak merasa bagaimana rasa terhina nya nak kena penyapu

Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting memelihara ketuanan Melayu.

Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting memelihara KeSultanan Melayu

Melayu yang pernah alami 13 Mei sahaja lah yang sedar betapa penting nya Melayu bersatu.

Melayu generasi selepas era 13 Mei tidak hendak ambil tahu

Kalau di sebut 13 Mei pun mereka kata entah apa benda tu
Kalau tahu pun buat buat tak tahu

Ada juga Melayu yang dah tahu
Sama juga buat buat tak tahu
Kerana telah di brainwash pemimpin pengkhianat Melayu

Mereka tak hargai apa itu hak Melayu sedangkan mereka Melayu

Mereka kata tak perlu bela Melayu sedangkan mereka Melayu

Mereka kata Melayu bodoh sedangkan mereka Melayu

Emak, bapa, datuk, nenek mereka pun Melayu

Ini Melayu tak sedar diri yang dia tu Melayu

Yang sedia menggadai hak Melayu

Terikut ikut dengan kata nista pemimpin mereka yang Melayu.

Mereka kata kena bela Bangsa Malaysia yang di sebut Malaysian Malaysia

Mereka tak tahu apa agenda di sebalik Malaysian Malaysia

Mereka kata kalau bela Melayu aje itu perkauman nama nya.

Mereka tak sedar mereka tertipu

Ada mereka yang yang mengaku pembela agama berkata, bela Islam aje, di situ tak ada perkauman

Mereka lupa Islam di negeri Melayu di amanahkan oleh Allah kepada bangsa Melayu
Melayu hilang Islam pun lesu.

Wahai anak anak Melayu zaman sekarang

Kamu mabuk dengan politik ikut ikutan

Kamu tak kenal intan permata

Kaca kamu genggam kuat kuat, mati mati kamu katakan intan berlian permata

Dek kerana dah terlalu mabuk terkena air hasutan

Dari pemimpin Melayu derhaka jahanam yang hasad dan gila kuasa.
--------------------------

Dari: http://fitrahislami.wordpress.com/2011/06/26/demonstrasi-jalanan-melayu-o-melayu/

Anonymous said...

Ok aku cuba la...

Pada tengah malam yg dingin macam PETI AIS..

ANWAR tiba tiba rasa dia SANGAP TOTEY..

Malam tadi dia baru balik dari buat ceramah bertajuk " PAS BODOH " dengan pakatan BERSHIT..

Paling ramai datang tentulah orang orang PAS OTAK LEMBU. Siap bertepuk tangan lagi kuat kuat walaupun tajuk ceramahnya "PAS BODOH". Seronok sangat mereka.. Bangga...

Minggu lepas masa DAPig buat ceramah, lagi ramai orang PAS OTAK LEMBU datang sebab tajuk nya lagi BERSHIT iaitu " DAP BODOHKAN PAS"..

Masa nie lagi diorang bangga giler sampai gelarkan Lim Guan Ng macam Khalifah Umar Al-Khattb.. Fuyyoo..

Anwar tersenyum sorang sorang dalam bilik macam TENUK AIR.. Dia dah pesan China Doll dah.. Bukan Dato Eskay.. Bukan.. Nie baru punya balaci..

Pintu bilik pun diketuk.. Oh.. Balaci aku rupanya.. Ha.. mana CHINA DOLLnya..?? Aku dah SANGAP TOTEY nie..

Bos.. CHINA DOLL tak de la bos.. Semua dah kena booking la bos...

Ala... ko nie BANGANG la... Itupun tak boleh cari...

Bos.. Bos.. CHINA DOLL tadak

Tapi......

Err.. INDIAN DOLL ada bos...

Hmm.. INDIA DOLL..bolehla dari takde..

Mana dia..??? Balaci dia pun tersenyum jugak macam TENUK AIR.. Err.. Sayalah bos...

Ko nie BANGANG la AMBIGA... Ko nie balaci aku je... Muka dah lah huduh.. tak nsk aku...

Bos.. sambil AMBIGA bukak baju dia.. tengok la bos...

Tak nak aku.. Bos.. Tengok la.. Tak nak.. Bossss... Tengok la...

Tak nak aku... Err.. Bolehla...

Malam itu laungan ohh..SHIT.. BERSHIT.. SHIT.. BERSHIT berganti ganti dierangkan oleh kedua dua TENUK AIR nie...

BANGANG la ko AMBIGA... bisik anwar sedikit menyesal sebab kempunan tak dapat CHINA DOLL sambil memeluk AMBIGA yg tersenyum..

" Ha ha.. padan muka ko.. Aku tak order pun CHINA DOLL tadi.. AMBIGA senyum dalam hati..


- pening aku nak mengayat... jgn kasi menang... tapi kalau menang jugak aku nak bagi kat org PAS la-

Anonymous said...

PAS sebenarnya bukan sahaja berada dibawah kongkongan PKR dan DAP, tetapi parti islam itu sudah dikawal Ambiga sebab parti itu sudah bertukar nama kepada PARTI AMBIGA SREENEVASAN [PAS]. APA?? tak percaya??!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

x nak le. kalau dpt nurul izah ke mama dia ke boleh le jgk dipertimbangkan.

Anonymous said...

umno oh umno..dulu, kini layu selamanya

Anonymous said...

Pas pas dulu mangkuk hayun la ni hampas

Anonymous said...

ugut mengugut ni dah memang budaya amno..amno yang dah layu semakin layu..

Esperalzi said...

Anonymous said...
umno oh umno..dulu, kini layu selamanya
---------------------------
UMNO layu ko kata? Mungkin juga! Tp ko rasa PAS semakin segar? Jangan mimpi beb! PAS semakin rosak, songsang, sesat, sasau, sewel, serabut, serabai..

PAS ibarat perempuan kampung yg dulu solehah bertudung..tapi kini dah jadi perempuan jalang dan pelacur yg pukinya setiap hari ditutoh batang pelir Cina kafir DAP dan jubonya sertiap hari disontot kote Benggali..itulah parti PAS hari ini, parti JALANG dan parti PELACUR..

Sayang seribu kali sayang, kalau UMNO layu, kita harap PAS menjadi segar menggantikan UMNO sebagai parti yg mempertahankan hak Muslim dan Melayu. Sayang, PAS dah jadi JALANG, PELACUR dan PENJUAL PUKI..

Layu layu UMNO pun ibarat daging LEMBU yg busuk (busuk krn UMNO pun banyak benda busuk juga dalamnya). Tp daging lembu halal dimakan walaupun busuk, dibasuh, dicuci masih halal dimakan. PAS kalau pun segar tp ibarat daging BABI yg haram dimakan walau sesegar mana pun. Tapi PAS bukan segar pun, PAS jalang dan pelacur, cukup kotor dan jijik..

Mula2 Negara Islam. Kemudian Negara Kebajikan. Tak lama lagi Negara Sekular ala2 negara Ambiga. Lepas tu mungkin Negara Kesatria Chin Peng. Akhir sekali Negara Komunis. Itulah perubahan yg sedang dilalui PAS..dari solehah kepada JALANG dan PELAQCUR..PAS di pimpin oleh Ketua2 Syaitan seperti Mat sabu si penganut Syiah sesat dan Ketua Iblis Nik Najis a/l Nik Mat yg setiap hari minum air kencing Iblis menyebabkan setiap hari dia megeluarkan fatwa songsang bikinan syaitan...

Mari2 DAP dan PKR, mari tutoh burit dan puki PAS, mari tutoh lubang jubor PAS, mari2..PAS tengah kangkang puki dan jubonya, mari tutoh, free belaka, tak payah bayar!!! PAS parti lakant, PAS parti Yahudi, PAS parti komunis, PAS parti Chin Peng, PAS parti kafir, PAS parti puki, PAS Parti Ambiga Sreenivasan, PAS aprti liberal sekular, PAS parti gereja, PAS parti kuil..

UMNO layu? Tak apa, kita rakyat akan tiupkan angin segar kpd UMNO agar ia kembali segar...

Anonymous said...

Bersih 2,
hadirmu x diundang.
tapi kau dilayan bak bintang.
adikmu dulu memancarkan cahaya..
dikala umat2 manusia sedang terleka..adikmu datang membawa seribu erti..menyatupadukan umat yang berbilang bangsa ini..tatkala sebahagian yang lain terus terleka, kau hadir semula menyambung cahaya adikkmu itu..walaupun ancaman ugutan akan menggagalkan mu, tapi ku harap engkau terus bangkit dan bangkit menentangnya dan supaya engkau menjadi dari sebahagian lipatan sejarah..

Mardhiah bte Mohd Yusoff said...

Bila CJ Tun Ahmad Fairuz Sheikh Abdul Halim sebut Shariah Law, sapa dalam BAR Council yang banyak bising dan kata cadangan itu "baseless". Sebenarnya mereka sangat bimbang yang benda alah ni akan jadi kenyataan.

Tak salah, kan kalu kita menyimpan syak wasangka yang Ambiga menggunakan BERSIH sebagai alat untuk menyekat kemaraan Shariah Law ke Mahkamah-mahkamah civil kita. Menyokong BERSIH bererti menyokong kerisauan Ambiga dan rakan-rakan yang tak merasakan Shariah Law tidak cukup adil/tidak cukup bagus untuk diguna pakai dalam menyelesaikan perbalahan ummah.

Anonymous said...

bukan ke dah jelas , PAS itu PARTI AMBIGA SREENEVASAN ????????

Anonymous said...

kpd 8:30 pm

Bodoh macam org PAS, bengong macam org PKR, base natang bongok, kaki tibang jubur taik pun angkat jadi pemimpin.

Anonymous said...

at least x de la sampai pengecut sgt sampai main bom2 nie..umno pengecut mcm najib..semakin layu sbb supporter nye bodo mcm kayu..

Anonymous said...

kalau membujur lalu
kalau melintang patah
kalau mengangkang.
anwar bedal puki ambiga

sivaji the pandikutty

Servant of God said...

Najib bodoh & Rosmah Penyamun said...

korang nie bodoh mcm kayu kn...setakat brape org je yg comment, baik close je la blog nie..tara untung maaa..

June 28, 2011 8:30 PM

----------------

Wahai anon,

Walaupun aku pasti kau penyokong pas bodoh, tapi aku memahami situasi kau.

Kau terpukau dengan kebolehan anwar yang mampu memuaskan nafsu china doll, ambiga, tenuk air dan peti ais semalaman tanpa henti, diselangi dengan upacara anwar sangap totey anak2 ikan bangang yang ghairah membuktikan mereka juga layak join parti pas otak lembu, tanpa memperdulikan kekerapan dap bodohkan pas.

Terima kasih ye anon, sebab kau sudi jadi model aku. See u masa bershit nanti!

Servant of God said...

Bro GAP,

OK tak entri aku? Tapi aku tanak apa2 hadiah ek??

Hahahahahaha

Anonymous said...

Nickname servant of God, tapi citer lucah2..baik tukar pi nick name tu ke servant of goat..baru boleh citer lucah2.

Anonymous said...

Citer berapi rapi dalam blog yang rakyat x nakkan bersih, bersih x dapat sokongan lah, bersih bukan sokongan majoriti lah, tapi yang sibuk nak menggagalkan bersih ni pe kehe..takut ke guane.

Anonymous said...

Cikgu :Anak anak Bersih tu lawan nya apa..
Murid :Pengotor
Cikgu :amno tu lawannya apa
Murid :PR
Cikgu :Jadi amno tu apa anak2
Murid :Pengotor Cikgu

Anonymous said...

Puak pas kat sini tak yah nak cite lebih2 la takut jadik macam abg korang PKR mase demo utusan. cite begegar last2 bila perkasa turun tak sampai 100 orang pun geng kaum nabi luth ni sekor pun tak nampak muka. kah kah kah

Anonymous said...

Yang perkosa tu duk nak jadi dajjal boleh plak..kalau nak berhimpun, berhimpun lah..tapi jangan plak sama dngan hari Perhimpunan AMAN BERSIH..perkasa ni x lebih dari pertubuhan mambodohkan lagi orang2 melayu yang memang dah bodoh..Kalau dah cerdik tu memang x join punye pertubuhan2 asobiyyah mcm ni..takut ke guane.

Anonymous said...

UMNO PENGOTOR? .. ANWAR BALUN JUBOG KELUAQ TAIK.. BALUN CINA DOLL KELUAR TAIK PALAT BELEMOIH PUNAI.. UMNO YG KOTOR.. KIMAK HANG LEBAM LAR.. anon 2.26AM

Anonymous said...

Enon 2.51

Tu jer ko nak cakap..awal2 aku dah boleh baca..ugut mengugut, caci mencaci, fitnah memfitnah, dengki mendengki, dah sebati dah dalam puak2 amno ni..pikir dia punye lebam jer, orang punye lebam x pikir plak.

Anonymous said...

Nak membalun ? pilih2 sama, jgn main borong jer.. yg bertaik dan busuk jauhkanlah.. kasihanilan punai mu!!!

Anonymous said...

woi barua 2,57 .. aku jawab kerana anon 2.26 kata umno pengotor.. tak bolih terima ker?.. banyak cantik kimak hang?

Servant of God said...

Anonymous said...

Nickname servant of God, tapi citer lucah2..baik tukar pi nick name tu ke servant of goat..baru boleh citer lucah2.

June 29, 2011 2:13 AM

--------------------

Oh gitu yer?

PAS konon nama parti Islam, tapi ketuanya semakin sesat, sokong anwar yang syirik dan meliwat, tunduk pada DAP yang anti-Islam, dan harakah penuh dengan iklan ubat2 seks.

Ada hati kau nak kata aku? Cermin diri tu dulu.

PAS semakin hari semakin jauh menyimpang dari Islam. Jangan perasan diri kau akan selamat, wahai bendul!

Servant of God said...

Anonymous said...

Citer berapi rapi dalam blog yang rakyat x nakkan bersih, bersih x dapat sokongan lah, bersih bukan sokongan majoriti lah, tapi yang sibuk nak menggagalkan bersih ni pe kehe..takut ke guane.

June 29, 2011 2:20 AM

------------------

Apa nak kata anon, kami terpaksa cuba nak menyedarkan bendul2 macam engkau yang tak reti bersyukur dengan nikmat yang ada di bumi Malaysia nih.

Dan tak payah kau cakap pasal majoriti. Asal ada sekelumit bangang cam ko yang sanggup merosakkan harta benda dan membuat kacau bilau, dah cukup.

Itu pasal kami protes, faham?

Alah.. kau memang tanak faham. Pakatan Rakyat memang berpaksikan penipuan dan hipokrisi.

Servant of God said...

Murid-murid, apa yang kotor?

Najis, cikgu!

Betul. Apakah caranya najis boleh jatuh ke tubuh kita?

Bila meliwat cikgu!

Betul. Siapa kaki liwat?

Anwar Ibrahim, cikgu. Tapi 'anu' pompuan pun dia boleh, cikgu.

Benar. Apa hukumnya meliwat?

Errr.. cikgu nak hukum siapa?

Apa maksud kamu?

Kalau ikut Islam, liwat itu haram. Tapi kalau ikut PAS, OK jek cikgu.

Ye tak ye jugak...

Anonymous said...

SOG .. menyakitkan hati ... lancau hang!

Servant of God said...

Anonymous said...

SOG .. menyakitkan hati ... lancau hang!

June 29, 2011 11:19 AM

--------------------

Oooo.. sakit hati ye?

Aku nak tanya sikit. Kenapa orang2 PAS dan PKR boleh hina UMNO dan BN sesuka hati, tapi bila aku pulangkan paku buah keras, korang sakit hati?

Asal korang buat, halal ye?

Aku teringat lagi satu video youtube di mana tiga ekor beruk mempersendakan lagu UMNO, kesudahannya diubah menjadi "UMNO terus mara, ROMPAK rakyat Malaysia!"

Itu takpe? Itu halal?

Bila aku pulang balik kat kau, sakit hati ye? Mengamuk ye?

Kenapa korang saja boleh buat?

Adakah ini disebabkan perjuangan PAS, PKR dan DAP memang confirm berlandaskan penipuan dan hipokrisi? Adakah diri kau sudah tepu dengan penipuan dan hipokrisi?

Boleh tolong jawab? Aku tunggu.

Anonymous said...

SOG ... bravo!!

ko dah buat puak pencacai PR tu sakit hati.. diorg dah takde modal la tu nak balas balik... tu yang luahkan perasaan sakit hati.. mesti tengah tension gile diorg tu

Anonymous said...

Servant Of God terbaik la..
TO those stupid bastard 'Servant Of God' tue Hamba Tuhan. so, ape kaitannya Hamba Tuhan takleh mencarut pulak. die pun manusia biasa, bukan macam korang ahli2 PAS yang gerenti masuk Syurga ye dan tak mencarut? hahaha... teringat gambar ummi hafilda diphotoshop finger fuck dalam harakahdaily, halal pula... fuck off la golongan2 hypokrit. sembahla anwar ibrahim tue. aku rasa sehingga anwar menghancurkan malaysia baru korang sedar. time 1997/1998 semasa anwar hampir menerima dana pinjaman dr IMF tue, korang pencacai tak nampak lagi ke? kalo tak Tun M, dah lama kite jadi mcm Thailand n Indon. baru padan muka. anyway, to AWAN FANTASIA: FUCK OFF U SON OF A BITCH!

Anonymous said...

Yang bezanya kite pertahankan MELAYU, ISLAM melalui UMNO. bukan Najib.
Yang bezanya korang pertahankan ANWAR, NIK AZIZ, AMBIGA. individual. orang. kalo nak upah buat patung anwar nik aziz utk korang nak sembah bgtau aku. aku kenal sculpture patung

Anonymous said...

SOG & geng = mulut pu ki ayam..

Anonymous said...

AnoJune 29, 2011 1:32 PM
ehhh...kitorang type je. mane ade guna mulut. hahaha. otak hang kuaq kat puki ayam kot, so that makes ur mother an ayam betina.. wow, mesti mak hang seksi nar, taknak kasi kat ANUwar, tuhan hangpa tue kasi seround dua? panjang tue...pasti memuaskan.
hehehe

Anonymous said...

4.54pm ,, betoi lar.., btg dia pjg memang sedap kalau balun lbg bini hang,, Biar terlopong.. padan muka hang.. pe liaq kontot!!!

Anonymous said...

aku tak mau join nanti menang! tak sanggup aku terima hadiah2 yg menjijikkan itu! geli gelaman!!