IKLAN BERBAYAR

Tuesday, June 28, 2011

VIDEO SEKS ANWAR ; INI SEJARAH KANTOI PALING DAHSYAT !

44 comments:

Anonymous said...

Joe siap cakap lagi..."KUat weh kawan kita ni"...amboi amboi amboi....Joe ni kalau belakang BOS dia kemain lagi dia mengutuk. kekekkeke

Anonymous said...

sepatutnya puak2 dari PARTI KENCING RAKYAT nie disumbat aje dengan ISA kerana selalu mengakibatkan huru-hara dan perpecahan dalam negara, sanggup mengadaikan ISLAM semata2 kerana undi dari puak2 sial dan sundal. MENTERI AMARAN PON MCM x Berguna.. X de KOte punya Menteri.

Anonymous said...

Padan muka semua... Kena kencing dan berak sekali dek DSAI

Anonymous said...

PAS paling bangang.... dah la kena tipu, parti dijadikan sayap komunis hahhahahahahaa Take Beer

Anonymous said...

Penyokong tegar DSAI kena kenching olih DSAI. Padan moka

Anonymous said...

puak kafirun mempersendakan agama Islam dibiarkan saja...Lebih malang ada melayu islam bersekongkol dgn puak kafirun ni. sampai bila nak dibiarkan....Cacing dah naik ke mata ni...KDN oiii.

Anonymous said...

Mampooos kau kali anwar bin ibrahim masa mak dia nak masuk lobang kubur pun dia kencing roh mak dia sekarang budak bedul tu dah kencing merata rata plak takk pe nanti bapak kepala butuh satu malaysia Pork Nik kasi adjust balik kah kah kah lawook lawook kenapa le PAS ni bongok sangat kah kah kah Bedul lu mana mau lari...sepandai pandai tupai melompat jatuh ke lubang kunyit akhirnya ...lu check mate anwar

Anonymous said...

Anwar buat PC lepas ni..

"Joe bersekongkol dengan Datuk T utk jatuhkannya"

Anonymous said...

Diam saja sebelah sana....Terkedu atau tengah tunggu spin story untuk balas balik. Malam ni ada kut.

Anonymous said...

Hebat nie Johari Bedul.. tetiba jadi pakar forensik.. Prof Hany Farid pun kena berguru lagi dengan Johari.

Anonymous said...

Ada sesiapa kat PKR yg dah dapat kereta Rolls Royce kalau dapat buktikan kewujudan "pelakon" yang menyamar jadi Anwar dalam video?

Anonymous said...

aku nak tengok ape komen jolabu..yg.ni siap kaler lagi....

Servant of God said...

Orang2 Pakatan kata nanti jumpa lak orang yang diplastik-serjerikan untuk meyerupai Anwar.

Takdak pun?

ANACONDA said...

LAAA, INI SATU LAGI KONSPIRASI ATAU REKAYASA TAHAP GABAN YG TERHINGGA OLEH UMNO/BN...

PUNDEK LU LA JOE PELINCIR...

KAU NI HANJINGGG...

NUAR PLAK BABI...

LU MAUT NAIK COURT 16 JULAI NI...

CEPATLAH LU MAMPUS NUAR BIAR AMAN DAMAI BUMI MALAYA NI...

Anonymous said...

KENA DAH ANAK HARAM NI, DIA DAH LUPA APA YANG DIA CAKAP SEMASA DIA MENONTON TAYANGAN VIDEO TERSEBUT TEMPOH HARI, SYABAS KEPADA TRIO T YG TELAH MERAKAMKANNYA, TU PUN JANGAN, DIA BUAT VIDEO PALSU PULA, BEDUL...BEDUL... DUL...DUL...
DULLLLLLLLLLLL... CINADOLL....

pisssssttt ALJUB MESTI KATA AWAT HANG P SEBUT NAMA AKU BUAT APA, BEDUL OOOOOOI.......BODO LA HANG NI

Azizi Nasir said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Oi korang pencacai umno!!! Kami bukan bodo la nak pecaya semua ni..!! Nampak sangat yang si joe tu "Plastik Surgery".. Kekekeke..

Anonymous said...

apa yg johari abdul kata pada minit-minit terakhir dlm video tdi ? tak clear la ? tak jelas

Anonymous said...

Botol plastik ada laaa.. wakakakak...

pak jabit kg pisang said...

...kengkawan tu bukan johari abdul laa...tu P Ramleee laaa....

Anonymous said...

tu kan shah rukh khan...kacak nyee die....jatuh hati beb.

Wake UP! said...

Salam. Hari ini dalam sejarah. Lain kali jangan jadi gila seks.

Anonymous said...

takbir pas!

takbir!

takbir lagi pas!

takbir!

Anonymous said...

kesian PAS, siang2 hari pun kena tipu.

Anonymous said...

Menagih dadah, taik judi, taik bur-t,kaki arak, taik balun jubog adalah diantara jenis2 penagih dan taik2 yg sukar diubati... kecuali kekuatan dalaman yg tinggi... jika tidak, sampai hampir2 mati akan berterusan... Olih itu jangan sekali2 MENCUBA!!!

Anonymous said...

Berikanlah sikit rasa kasihan pada Anwar.. nape tak abis2 menghinakannya.. Inikah sifat2 orang Islam?.. tak baik lar mcm tu . Aku pun bukan suka sgt padanya, tetapi Tuan2 terlebih sudah... INGAT.. Tuan2 juga ada anak2.. apa tak mungkin berlaku kpd ahli keluarga Tuan2 disuatu masa nanti.. Jgn sekadar menjadi Islam baka... Jadilah ISLAM yg sebenar - Contohi sifat2 terpuji Nabi Muhammad SAW.. yang tidak membalas dengan kejahatan walau pun beliau dianiayai !!!

Anonymous said...

masalahnya dia adalah pemimpin, orang yang berprofil tinggi. bukan skali dua dia melakukan kesilapan. tanya sebahgian anggota abim. mereka tahu siapa dan bagaimana perangai anuwar ni. kalau sekali mungkin tersilap, kalau dua kali mungkin khilaf, tapi kalau dah berkali kali..saya rasa dia patut terima bahananya, apalagi diani ayat quran sentiasa dimulut didepan org seagamanya.

bagi saya sesiapa yang komen disini mengutuk anuwar tidak keterlaluan jika dibandingkan dengan kelakuannya. wallahualam.

Anonymous said...

Anon 3:49

Habis nak dibiarkan je dia terus menipu?

Ko ni kalo nak sentimental pun agak2 laa...

Anonymous said...

confirm lepas ni anwar akan kata ini semua konspirasi joe bedul yg berpakat dgn umno...hahahahaha

pencacai plak akan kata joe bedul dah kena beli...hahahahaha

Anonymous said...

anon 3:49pm

masalahnya, bukan ke awal2 lagi datuk T dah warning dia? sila letak jawatan dgn terhormat seandainya tidak mahu diaibkan? tapi apa respon dia? lawan tetap lawan kan? apakah kamu terlupa?

jadi bila dah jadi camni. nak salahkan org ramai pulak?
sekurang2nya kitorang tak bercita2 pun nak jadi pee em. dia?
hehehe

Anonymous said...

4.08 & 4.15 .. Sebagai orang Islam aku menasihati.. Jangan terlampau lebih, nanti kita pula akan dibalas dgn siksaan.. Ingat! Siksaan ALLAH amatlah pedih.. Pada kau orang yg menganuti agama Islam.. Janganlah mengikut perangai Paria.. kalau nak sokongan padu dari Rakyat.. Ketahuilah ramai Rakyat yg tak berparti MENILAI Tingkah laku kalian.. Jangan tersilap langkah!!! .. Buruk padahnya di PRU13...!!!

Anonymous said...

jawapan pihak PR:- (er.. er,, emm, mmmm,, ishk tu effect hollywood jer tu,,, sbb clear sgt gambar nyer,, x macam video anwar tgh bertarung,, er,,, ahh susah susah sgt,, ni semua konspirasi!) kompom nye jawapan ni akan ada dalam post2 selepas ni,, x caya tggu hahhaaha

Anonymous said...

Apa kesalahan nak dituduh terhadap Anwar berkaitan Video yg didedahkan?... Amboi! seronoknya dedah keaiban orang.. Macamlah hangpa semua baik2 belaka.. Cuma video didunia tak dirakam.. Tunggu lar diakhirat kita sama2 saksikan!!! Kawan main kawan ni memang sampai bila2 pun tak bolih berkawan dan dibuat kawan.. Mungkin Perutnya HIJAU!!!.. TARAF YG MENDEDAHKAN VIDEO TU IALAH = PARIA DOG!!!!!

Servant of God said...

Anon June 28, 2011 3:49 PM,

Kalau setakat video sex nih yang Anwar buat hal, aku mungkin bersetuju dengan kau. Itupun kalau Anwar bertindak secara terhormat, macam menteri2 luar negeri yang meletak jawatan bila dikaitkan dengan video sex.

Tapi, Anwar nih, memecah belahkan umat. Penghancur negara. Menyokong murtad. Menyekutukan Allah SWT.

Ini sudah peringkat dajjal.

Aku rasa kewujudan dia ni sangat memburukkan lagi dunia ini.

Anonymous said...

Demi Allah, lelaki itu bukan Anwar Ibrahim - Dato Johari, Ahli Parlimen Sungai Petani

Sumpah Joe

Anonymous said...

gap, bila nak balun wardina?

Anonymous said...

DALAM BUKTI YANG NYATA JELAS PUN ADA LAGI YANG SOKONG ALJUBURITTTTTTTT NI, AKU PUN HERAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN
BODO SAMPAI TAHAP APA PUN AKU TAK TAU LA HAMPA NI.

Anonymous said...

aku starlight gak Anon 3:49 nih kang..

Anonymous said...

ingat anwar pernah malukan musuh di era reformasi kalau tuhan kasi sekarang tuhan dah kasi tunjuk perbuatan buruk dia yang dulu...lu fikir le sendiri..

Anwar ejen Yahudi said...

Anwar pendokong muslim bebas utk murtad

Anwar juga pendokong jual negara pada Yahudi (kisah IMF, wolfowitz, dan mcm2 lagi)

Anwar pendokong pluralisme, dgn kata lain Islam sama rata sama rata dgn agama kafirun

Anwar sokong dgn kerasnya bahawa nama Allah boleh disyirikkan.

Anwar sokong bible dalam bahasa Melayu sedangkan Melayu itu sudah tentu Islam.

Anwar BAPAK pembohong

Sewajarnya dia dipijak smpai tak boleh bangun lagi kerna dialah gerakan kristus sudah berani terang-terangan menunjukkan wajah mereka.

Anwar Ibrahin lahanat.

Anonymous said...

Aku yakin anwar sekeluarga sedang dilaknat. Sumpah laknat sedang disaksikan oleh seluruh dunia.

Aku tak nampak kebaikan yg tlh anwar buat sejak dulu lagi dan kini bangsat tu sedang dihukum didunia. Melihat sikap angkuhnya setiap hari amat menjijikkan dan aku merasa malu ada org melayu yg dangkal mcm dia. Aku lebih malu lagi bila melihat ramai pulak melayu yg senang ditipu oleh bangsat itu.

Apa yg kita saksikan skarang ialah melayu mula sedar dan bangkit. Mungkin nmpk ganas bahasa tapi itu akibat memendam kekecewaan yg melampau akibat perbuatan seorang manusia babi yg bernama anwar aljuburi.

nok said...

yg nak menegangkan benang yg basah hanya penyokongnya PR PR,nak dikatakan bodoh tak juga ada yg bijak pandai...kalau Anuar buat tiger show pun sekali depa akan kata bukan Anuar pakai sarung muka ....yg juak2 pun buat sembahyang hajat,,,last sekali tuhan tunjukan kebenaran..itu pun silap2 depa tuduh tuhan konspirasi dengan UMNO...aku memang hilang respect dgn juak2 mangkok ayun ni.

Sampai kalau terjumpa juak2 ni dekat surau atau mesjid aku koner tempat makmum yg berkecuali...bagi aku depa perosak agama dan bangsa...kerana perjuagan tak ada prinsip...tengok gambar bulan ala pas pun aku cukup benci...depa anggap hanya depa lah yg betul dan bakal masuk sorga...cukup busuk hati....yg aku pelik tu dalam cerdik2 depa tu anuar boleh kenceng tahap gaban punya...Pork Nik tu kira pandai agama tak boleh guna firasat ke tengok si peliwat ni...... melainkan kata semua fitnah, tak berani mengatakan kebenaran.....di akhir zaman ni tuhan pun dah mengingatkan bahawa akhir zaman akan lahir ulamak cap ayam...tengoklah lepas ini apa komen hj adi awang.satu lagi ulamak cap ayam....keluaran pas...

Anonymous said...

TAKE BEER !!!
PORK NIK !!!
UBAT KUAT SEKS !!!
MAIN DALAM KERETAPI FIRST CLASS !!!
PARTI AMANAT SYAITAN !!!
PARTI BARUA DAP !!!
PARTI BARUA AMBIGA !!!
PARTI BARUA PELIWAT !!!

AYUUH KITA GANYANG MEREKA HABIS HABISAN !!!

Anonymous said...

Kalaulah video dokumentari sex tu warna macamana video Johari Abdul kan best. Kami semua sedang menunggu part seterusnya untuk didedahkan, Saya percaya masih ada perkataan2 yang boleh membuatkan Johari Abdul tidok tak lena.

Sama sama kita tungggu

WARGA SEBELUM MERDEKA