IKLAN BERBAYAR

Monday, September 26, 2011

ANWAR DAN LELAKI 'BERBAJU KURUNG' ???

53 comments:

Anonymous said...

macam sial lah

aku melayu rasis said...

da moleklah tu..betul tak??

Anonymous said...

sesuaayy bebeno....cam loving kapel !!

Anonymous said...

geli bebulu aku tgok dua manusia ni!!

Anonymous said...

bagai pinang dibelah dua.

Anonymous said...

ini hearsay semata2..aku tak tau le betul ke tak..kononnye mereka berdua ni ada persamaan..ape yang sama tu ye?

Anonymous said...

DUK RANCANG NAK KAWIN KOT...?
CAM PADERI HARI TU....!

SPY said...

IKUT CERITANYA...ALJUBURI NAK BELI BAJU KURUNG BUAT JIJAH...TAPI TAK TAU SAIZ.....JADI DISURUHNYA TUAN KEDAI TU PAKAI...SAJA NAK TEST TENGOK....!

Anonymous said...

kah kah kah kah kah kah !!!

adik abang pasang brooo!!

Azwan dah masuk kelab "BOKONG"

mana jadi azmin kaya sorang sorang !!!!

GEDIK GEDIK GEDIK !! DAH LAMA AKU GELI NGAN MAMAT OVER NI .....

Anonymous said...

POK NIK AJIS ROYAT MOLEK DOH....! PASAL TUTUP AURAT...

Anonymous said...

baru lepas projek ke bang nuar,kancing baju cak kelam kabut jer..senget sebelah....hahah

Anonymous said...

baru lepas projek ke bang nuar,kancing baju cam kelam kabut jer..senget sebelah....hahah

Anonymous said...

Gambar pun nak jadikan isu puak2 ni..

Kalau gambar dijadikan ukuran, mcm mana gambar najib dengan pemimpin vatican..

Luapa plak ada gambo Rosmah si suami najib berlaga pipi dengan non-muhrim..gedik je si rosmah tu kan..

SABU said...

KALU IKUT UNDE2 HUDUD NIK AJIS....HOK JATE PAKA BAJU KURUNG TUY BOLE KENA HUKUMEN SULO....TUKANG SULONYO ALJUBURI LA...!!

Anonymous said...

dah xde isu lah tu...nak lari dari isu hudud lah katakan.

Anonymous said...

Sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiii nyahhhhhhhhhhhh...hahahhahaha...

Anonymous said...

Baju batik dari negara mana yg bang nuar tu pakai erkkk??

Anonymous said...

Stok sotong kertu ni jer lah yg ada . Hamtam sajalah labu...

Anonymous said...

Idola Azwan tu.

HAHAHAHAHAHAHAHA


Eh, bukan ke bapuk ni dengan kakak dia yang buat report pasal kegiatan songsang si Juburi time Tun dr m dulu?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Pe nak jadi lah, air lendir gi jilat balik ke Azwan?


Memang padan la pun.

Kehkehkehkeh..

Anonymous said...

Dua-dua macam pukimak!

Anonymous said...

Memang padan la tu. Yang sorang eham......eham......Yang sorang lagi kaki jubuq lubang taik yang bergelar AlJuburi BABI HARAMJADAH pembohong besaq.

Match perfectly la tu.

Anonymous said...

Azwan Ali bakal Naib Presiden PKR!

Membujur lalu.. melintang patah.. lagu Gay PKR!!

Anonymous said...

Panas bontot ahli fuckatan weiiii

Anonymous said...

Anonymous said...

Gambar pun nak jadikan isu puak2 ni..

Kalau gambar dijadikan ukuran, mcm mana gambar najib dengan pemimpin vatican..

Luapa plak ada gambo Rosmah si suami najib berlaga pipi dengan non-muhrim..gedik je si rosmah tu kan..

September 26, 2011 12:04 PM

-------------------------------

selama ni bukan puak mcm kamu ke yg sakan dok jadikan semua gambar hatta gambar kambing pun kamu jadikan issue... skrg bila kena tang puak kamu... pandai pulak kamu persoalkan ek? bodoh piang! kalau kena kat puak sendiri bukan main ayat mcm dialah saja yg baik kononnya... pigidah!

Anwar Ibrahim said...

ANWAR: CAN I FUCK U TODAY, AZWAN?

AZWAN: YES, OF COZ, DATUK SERI.

AZMIN: I NAK JUGAK. KITA 3SOME. AZIZAH NAK JOIN?

AZIZAH: TAK APA. ENGKORANG JE LA YANG BUAT, CUKUPLAH 3SOME DENGAN CHINADOLL. SYURGA DIBAWAH KAKI SUAMI.

UMI HAFILDA: FUCK U ALL LAH!

NIK AZIZ: CELAKO! CELAKO! CELAKO!

Tukang Komen said...

Anwar macam senyum malu2 suka je. Juak Pas jangan cacai sbb itu hanya besi bisu.

rakab said...

Alamak aiikh!!......bala yang lama belum pun selesai,...malapetaka baru pulak dah sampai !!

Anonymous said...

AMBOI AMBOI AMBOI................

Anonymous said...

Bagai pinang digelek steamroll...

Anonymous said...

sorang sotong sorang buaya ke rimau ke seme boleh depan belakang dia sondol hahah kena lah mangkok 2 ekor ni...hehehe

nok said...

azwan ni pun sama ,azmin 2 x 5 ...azwan 5 x 2 ...tu pasal yak kahwin hingga sekarang.....

Anonymous said...

ntah2 dah rasa pondan tua tu

Anonymous said...

Madu kak Wan..siaaaaann !

Anonymous said...

MACAM SEJOLI JE HAHAHA.......

Anonymous said...

Pucuk dicipta ulam mendatang. Lepas saiful hilang, I panasaran, main dgn bapuk thai tak best, tak thril. I suka jantan gay. Jom tonggeng.

Anonymous said...

xlame, aa ni pon masok politik la kot...anak ikan anuar la kan...huhuhuu..

**
apsal anuar ni suker cari couple huruf "A" ..????

Anonymous said...

Nuar stim kena gesel pengacara tak laku... Tengok hujung kancing baju.... Hua ha ha ha.. Mampos la korang berdua..

Anonymous said...

Madu Wan Jijah...ciaaannn !! Wan Jijah

Mr Ganu said...

2 2 anuGAYrah Tuhan :D

Anonymous said...

Ada lagike kepala kura2 Azwan Ali tuhh?? eeeeeii simpangggg!!!!

Anonymous said...

KENA PADA GAYA & CITA RASA YANG SAMA...MCAM SIAL DAAAA......

Anonymous said...

KESIAN PAK ALI ANAK TONGGANG LANGGANG!!!!

b said...

ombrengtak habis habis dengan stor kunyit.

Anonymous said...

Lagu seterusnya,ditujukan kepada yg mengelarkan diri mereka 2A atau AA, lagu hits 70an oleh Broery Marantika dan Sharifah Aini, lagu diberi judul
SEIRING DAN SE JALAN(G) ....

Broery:-
Tiada lagi duka
Pun airmata
Kembalilah sayang
Bersama berjalan
Duka atau pun senang

S.Aini:-
Aduhai pujaanku
Mimpikah daku
Kan kusimpan dia
Di dalam hatiku
Kasih dan sayangmu

Anonymous said...

hahaha...lelaki berbaju kurung tu bleh blah aku tgk...huhhh!!

Anonymous said...

Tu lah sikap pencacai BN asyik suka kondem org saja . Sikap melayu mesia mmg cm tu klu tak ngumpat tak sah hidup patut mereka doa agar azwan kembali ke pangkal jalan. ni tak ingat dgn keluarkan berita ni mereka semakin gah tp sebaliknya semakin nampak terdesak nak burukan DS Anwar..org berakal tak termakan hasutan korang lah yg percaya hanya golongan BN yg tak der sekolah atau kaki ampu je..

Anonymous said...

tak abis abis keluarga Ali ni jadi bahan ujikaji anwar huhuhuhuuh tobat le

Anonymous said...

anon 6.21

tak payah nak ckp BN laaaa...PAS ke, DAP ke, PKR ke, sama je daaa!

Esperalzi said...

ASSwan Ali, ASSmin Ali, ANUwar Ibrahim...bunch of fucking ASSholes...

Bekas Ahli PAS said...

Azwan Ali dan Anwar Ibrahim = Pondan Tua

Anonymous said...

geli aku dengan mamat over sekor nih...

Anonymous said...

jom kita tengok kesan koyakan pada jubor si Azwan... Opsss memang dah koyak rabak... sbb tulah molot mcm hanjingggg sesuai dengan personaliti gampang dia tu. wekkkk wekkk sori ya Azwan I termuntah dekat muka u.

Anonymous said...

Apa isunya dalam gambar diatas? .... "BUDAYA FITNAH BANGSA SENDIRI & AMPU RAJA KERANA HABUAN" OLEH MELAYU UMNO (termasuk blogger/ pengamal medianya) = MELAYU MELAKA ZAMAN RAJA MANDELIAR & KITOL ............... Budaya & akhlak sebegini... layakkah lagi UMNO memimpin Umat Melayu Islam yang merdeka hari ini?