IKLAN BERBAYAR

Wednesday, September 28, 2011

ARTIKEL KAKI BAKAR..!

ada 2 stail berbeza yang kedapatan pada pembangkang.

satu yang berani menegur dan berani memuji. 
satu lagi kumpulan pak angguk.

kumpulan pertama itu tidak disukai oleh majoriti penyangak pembangkang pasal ke utaraan isu tidak selari dengan mereka.

terbaru artikel panas ni... sekali baca konpem pakatan mendidih. KLIK SINI

13 comments:

Anonymous said...

dulu pembangkang bukan main angkat si Zed tetapi apabila Zed terlalu lantang dalam menyatakan pandangan lantas Zed di cantas. apa maknanya?

Anonymous said...

kalau ikutkan prinsip universal (no one is indispensable) sepatutnya Presiden Pas yang menduduki kerusi nakhoda PR.

soalnya: kenapa prinsip universal berkenaan tidak digunapakai oleh PR? apakah ada kaitan dengan persepsi Dap terhadap Pas?

Anonymous said...

depa ni prinsip perjuangan pun boleh tukar2 ini kan prinsip universal....apa prinsip pun depa tak ada...tapi ada concept menuding jari.....untuk lepas tengkuk.......

Anonymous said...

Pembangkang kat malaysia ni mmg low level, xde class. kerjanya asyik membangkang, x pernah berusaha hendak memajukan negara, jauh sekali dari membantu golongan tertindas seperti rakyat miskin, ibu tunggal dan OKU.

Apa yg pembangkang pernah buat untuk rakyat miskin? Memberi bantuan pun masuk dalam akhbar Haramkah.
Ibu2 tunggal teraniaya, xpernah dapat bantuan dari PAS yang kononnya juara Islam, mereka hidup terbiar. Mereka juga (ibu tunggal di kalangan penganut Pas) x akan dikahwini oleh ustaz2 Pas kalau sudah mempunyai 4 anak, kerana ustaz2 dalam Pas lebih berselera terhadap anak2 dara yang berdahi licin. Sumbangan pada OKU? TAIK KUCING.

Anonymous said...

Anon2 di atas semua, tak guna cakap bahasa yg educated dgn melayu pas/pkr, buang masa buang duit.

dulu aku cakap serupa dgn anon2 cakap, tapi sesen pun tak guna, puak2 ni kena cakap stail yg bodoh2 je sesuai dgn tahap 'low class' punya mentaliti.

sbb tu aku cakap ...sedap mah..., bau bu..t je dgn puak2 celaka ni. jenis otak yg dah berkarat hijau, kalau jenis binatang kaki4, jenis yg tak leh dimakan w/pun nik aziz yg disembelih. baik maki je puak2 ni.

Anonymous said...

Setiap kali artikel keluar semua dicopi isu panas.
Tapi aku duk rebus telur sampai lah nix masak2.

Dah lama dah

Anonymous said...

.



Musang + Ungka = Musangka



.

Anonymous said...

Peratus bumiputera di malaysia adalah 60..

yang 60 ni lah duduk berebut kouta 30..
dalam 30 ni sepuluh dah kena kebas orang kayaa sarawak..
sepuluh lagi orang kaya langkawi yang punyeee..
tinggal 10 utk dibahagi orang2 baru nak kaya..

Rakyat biasa x dapat apa..

memang patut pun dihapuskan...

musangka said...

Sdr Zaid!
Satu luahan rasa yg tak memberi apa2 kesan pd pembangkang!

Ditulis oleh seorang pendesak yg dilanda kekecewaan, ditujukan kpd pd seseorang yg tenang berjuang menentang kezaliman.

Tulislah sesuatu yg mencabar, bukan mencipta persepsi pembangkang macam ni...!!!

Kredit murahan utk pemerintah!

musangka said...

Sdr Zaid!
Cuba bebaskan diri sepenuhnya dari sebarang kepentingan memihak. Anda pasti akan nampak, bahawa PR berada dlm keadaan CUKUP SELESA kini. Anwar sesekali bukan liabiliti. Begitu jugak Mat Sabu.

Jgn baca apa yg ada dlm otak sendiri. Baca otak pengundi!
Mereka yg memberi. Kamu hanya berjudi, berkhayal mencipta BUKTI.

Bukti memihak macam ni dah tak laku. Umpama batu yg keras, tak mengembang & kaku.

Pengundi kini,
Mencari,
Saksi,
Yg berkecuali......!!!

musangka said...

Usia bukan penghalang pd kecermelangan!

Mahathir LARI tinggalkan bebanan!

Pak Lah diTENDANG oleh puak sendiri.

Najib menggendong BIAWAK HIDUP!

NIK AZIZ....Teguh tak tergugat! Penuh berkat!!!

Heran...! Heran...!

Tino Gomo said...

NIK AZIZ....Teguh tak tergugat! Penuh berkat!!!

Heran...! Heran...!

Sapa yg heran bro??? org budu ja yg heran!!!

Ya, betul!!!! Nik Aziz teguh tak tergugat!!!! Tidak ada seorang pun dalam planet bumi ini yang mampu menandingi fatwa beliau!!! Dengan kehududan yg bermusim megundi, beliau merupakan anugerah tuhan kepada penganut2 ajaran buddha.

Anonymous said...

memang pun Nik Ajis takut pada DAP lebih dari takut pada Allah. Kenapa tak terus laksanakan Hudud. Bukan Hudud islam tapi hanya Hudud PAS. Betoi kata Tun Mahader