IKLAN BERBAYAR

Thursday, October 27, 2011

ANWAR IBRAHIM AKHIRNYA SURRENDER DENGAN BLOGERS PRO UMNO !

46 comments:

JAS SALLEH said...

BRO GAP ...

GUA NAK GELAK NIE

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

AKHIRNYA BANG NUO AKUI TELAH TEWAS KEPADA BLOGER FESBUKER TWITTER PRO UMNO !

YESSS!!!
ALHAMDU-LILLAHIROBBIL-'ALAMIIN

Anonymous said...

macam hitler pulak aku tengok nuar ni bckp.. xde lambang swastika n misai kontot je..

Ada aku kisah said...

HAHAHAHAHA......LEPAS NIE SURENDDER KE SG. BULUH PULAK...

Bingai @ Bangang said...

Cybertroopers PR dah semakin mengecil ke?
Atau kekurangan isu?
Atau sukar menjawab serangan bertali-arus?

Anonymous said...

Errmmm... bukan sebab Twitter ngan Facebook ke dia kantoi masa main ngan China Doll dulu. Orang tweet dia nak tweet jugak, orang lain elok2 cover line, dia kantoi. Apara...

akuantiPAKATAN

Anonymous said...

Anwar Ibrahim dah mula gelabah, tak banyak hari lagi dah. Hotel Sungai Buluh DOK tunggu.

melayujantan said...

Sebijik mcm HITLER.....mengamok nampak mamat kaki putar ni...mcmanalah pentaksub mamat ni boleh percaya kapada makhluk seperti ni.....dah rosak akal gamaknya!!

oRang kAmpong said...

wlwcamne pon aku salute kat korang bro.blog,face book n twiter korang no FITNAH. depa kusmamat udang.dah fitnah,menipu dan maki hamun.KOMPOM xge sekolah punya puak2 depa.

Angkor Wat said...

Jahat bebenarlah GAP nih, sajak 'hari tu', senyap ja si musang spesis hanjing ngan zali tuh...

Kamon lah musang, tak kan merajuk kot...

Anonymous said...

Cuba lihat ucapan Anwar di awal klik video ini,,saling tak tumpah seperti HITLER.

Gelombang Wangsa Maju said...

BLOGGERS PRO UMNO AKAN KALAH JIKA ... ANWAR BUKAK SELUAR TUNJUK KONEK KAT PUBLIC! HAHAHA ... BESAR TU BANG!

Anonymous said...

Takut!!!!!!!!

Otak Geliga said...

tu la akibatnya autaaaaa ja byk.....terlampau byk sgt TOPENG yg dipakai.....sama je cam MUSANGKA.....hehehehe

hamPASngok ada 500+ cybertrompah

Pi Kencing Rakyat ada brapa cyberkencing????

biaDAPigs pulak ada berapa cyberpigs???

Takooot benor depa semua dgn blogger nyamuk dr BN/UMNO ye.....kan dah kata jgn main2 dgn serangga/haiwan PEMBUNUH NO 1 manusia di dunia ni....kan dah kena denggi....demam x kebah2.....hehehehe

MUSANGKA OK dah kaki????????....lembu korban ada lg tak???......hehehehe

yogibear's season said...

Rod Stewart's Remix 1

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

Alone in a crowd waiting for the judgement
And I'm dreaming
The pakcik next to me has a grin in his face
Thinking of the twelve millions

How does it feel when the lawyers said to you
It’s Pro-Bono
It seems so unfair when the awards came by
But their cut is three millions

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

This Aliman guy if I ever see him
I will turn my back
Unzipped my pant down to my knees
I will show him my curved gadget

I know I would die if she ever found out
That the tape was true and I can’t stand it
Saiful my pal is down to his knees I rode his back

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

One day l saw Azmin alone In his Prancing Horse round the Pavilion
It struck to me that I can have one
With the three millions

The car overheated,then came a yellow Gayardo
He talks with an accent, he thinks he’s English
But he’s actually a Rembawwy son in law of a Badawy

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

And if you still want the ring
I don't care how much it costs
You're so dear to me
A First Lady with a cause

Anonymous said...

blog pro BN pun wajib terus memperjuangkan kebenaran, jangan takut untuk dedahkan apa saja kepincangan pakatan rakyat.

Cakap berdegar-degar, umpama ayam yang berkokok ekor bergelomang dengan tahi.

warga sebelum merdeka

Anonymous said...

mcmana tak kalah nuarrr oiii, totey bengkok satu amlya dah tgk...

ekekekeke......

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

kah...kah..kah...kah.....kahhHHHH kata Bloger Pro UMNO tak sekolah so jgn risau le serangan mereka Syeikh..

Anonymous said...

geli aku nengok muka konek bengkok ni...

PAS HANCUUUS said...

Betol ke yg anwar kata 'fuck them and fuck them hard'?
Fight kt facebook watpe Nuar kalau berani fight face to face baru terror. Dalam mahkamah kata mati pucuk sbb encik karpal singh ada. Trylah karpal kalau berani.

Anonymous said...

Kasi keluar Video Bangkok.

Nasi Bungkus said...

Mana pi member kamcin abg nuar si Mat Sabun. Lama tak dengar suara. Takut kena tembak dengan pistol bengkok ka ?

Maklum lah body guard dia bukan calang-calang orang. Siap guna senapang patah lagi.

Pastinya hangpa bloggers punya kerja. Macam kena bungkus buang ke laut saja.

Sikit hari nanti hangpa bungkus yang pistol bengkok pulak.

Lepaih tu hangpa bungkus bengali yang tak pakai serban. Hangpa bungkus kesemua lah. Lebih-lebih lagi yang cucu dia dok ramas tek. Yang ni bila bungkus hangpa lilit lebih sikit, bukan apa takut dia bangkit melompat haru satu Malaya.

wak said...

wei..ganaz bro...
kalo macam ni punya perangai..memang la mangsa liwat pon kecut nak melawan..
tgk macam masih kuat dan gagah..
lu fikir la..

Anonymous said...

apa nak jadi la dgn anwar ni, ada ati lg tu nak jadi PM walau video sex dia dah tersebar luas....

kurang2 dah 8juta rakyat msia dah tengok video anwar, just a matter of time, slowly people will accept...

biasa laaa, mula2 pas yg jadi tukang jilat masih boleh cover-up, tapi lama2 mana boleh tutup lagi bangkai gajah dgn serban....

tak mampu nak tutup lg....

Anonymous said...

Muka BANGSAT yang di dlm video clip pertama serupa lah dgn Lelaki yang mantat Pelacur Cina.

Muka BANGSAT yang di dlm video clip kedua pulak serupa dgn Lelaki dayus yang rela isteri nya di mantat oleh Lelaki yang di dlm video pertama.


Kalau korang tak caya tanya si Musangcelaka ke zali ke zat ke Anak Sepuloh ke ataupon Pencacai2 PR yang lain.

Anonymous said...

Tak sakit pinggang ke berdiri lama2 si Penjubur, Penzinah, Pemutar belit dan Pemfitnah ni???

Anonymous said...

Al juburi kena la faham...bloger bloger yang dulu dok sokong al juburi semuia dah faham dengan perangai buruk hang tu, semua faham hang banyak berlakon, semua dah mula yakin yang hang ni kaki balun belakang, kaki balun pelacur, wan azizah pun tahu, tak kan la BANGKAI GAJAH dah semua orang terhidu bau busuk, si al juburi ni nak minta bloger bloger tutup ngan nyiru, mana ada jalan beb...hang rasa la nuar setiap apa yang berlaku atas kerja buat tangan tangan hang sendiri, sampai masa masuk la hang ke sungai buluh tu, kalau hang tak bertaubat lepas ni hang kena tau hang tak boleh berlakun lagi, semua filem filem hang akan di tayang di depan Allah Taala...hang masih ada masa lagi bertaubatlahh...

Anonymous said...

hang sedag la sikit Al Juburi ooi, tak kan la bloger bloger nak tolong tutup bangkai gajah dengan nyiru, semua manusia di muka bumi ni dah pakat berbau busuk bangkai tu

Esperalzi said...

Yes, Mr Assfucker Anuwar! We will fight hard, and harder and hardest..against assfuckers and Amoifuckers like YOU and all the motherfuckers that support YOu! Dasar ASSHOLE!!

Anonymous said...

fuck them... and fuck them hard
(china doll)

aljuburi

Anonymous said...

Jangan bagi dia jadi PM beb. Dia jenis Joseph Stalin. A good opposition is a dead one. Mampos blogger pro Umno. Tapi nak takut pebende! Hitler ke Stalin ke kita lawan sampai dia mampos. Kalau pengganas komunis boleh dikalahkan inikan pulak pakatan ciput.

Anak Lenggong said...

Kah..kah..kah..sekarang baru nak terasa panas kee..sape yang mula dulu..lagipun kami bukan saperti para blogger ko nuar oiii..semuanya kaki sapu duit ada duit ada cerita..tapi kami berjuang dengan rasa keikhlasan diri demi untuk bangsa..negara dan agama..daripada jatuh ketangan melayu saperti ko yang tamakkan kuasa..kami tidak dibiayai oleh sesiapa pun...

Anonymous said...

Kasi mampus sama itu B.A.B.I (Bro Anwar Bin Ibrahim)

Anonymous said...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Fight utk kaki JUBOG jadi PM?

Pi MAMPUIH lar LU LAKNAT!

akubekaspkr said...

Kadang2 aku kesian juga dgn si Al juburi ni. Kerana dia pernah berbisik dgn aku bahawa "apa saja yg aku buat sebenarnya untuk menutup perasaan sebenar, siapa yang tak takut dipenjara", katanya. Dari situ jugalah wujudnya slogan ,'Lawan tetap lawan'.
Anwar tahu apa akan berlaku kepadanya selepas ini. Yb Zul, betul dgn apa yg enta dah bayangkan mengenai tok sheikh gila ni melalui program tv semalam.
Buatlah Anwar oii, kalau itu dpt menenangkan sakit kamu tu..
Puak2 PAS yg baru kenai kamu masih berada diblkg kamu, tapi jgn pula kamu ingat org atas pagar dan rakyat jelata akan percaya kamu. Rosak kamu dah tak terubat lagi.
Teringat juga kata2 keramat, "apa nak jadi dgn abang hangpa taktau lah, tak mau habis juga penyakit dia"
Siapa yang sebut ini? dan bila ianya disebut? kenapa disebut?..

Anonymous said...

apa maksud nuar yeee.....fight them....fight them hard ke atau fuck themmmm and i fuck them harddddd....hehehehehehe...mother you....

Brader Vo said...

Betoi Bro 7:20pm .... Anwar nampak macam Hitler ...

Makin cerah harapan Mat Saburit jadi PM. (oh tidakkkk!!!)

Anonymous said...

hahahaha.. sebiji macam beruk yang terkinja-kinja.. tapi kosong dalam ucapannya..
Sebiji macam biawak bila gelabah mengelipas dengan bayang sendiri..
hahaha.. selamat jalan lah nuar ooooi...

Anonymous said...

itulah masalahnya,

pemimpin2 pakatan spt anwar ni tak nak sedar dan tak nak terima hakikat bahawa ramai yg menentang dia skrg adalah bekas2 penyokong dia sendiri..

Anonymous said...

Anwar pukimak. p mampos kau

Nok said...

Bro gap sape yg sanggup duduk kat S.buluh???Anuar ni memang kaki menutuh...benda sedap nak buat mcm halal ke haram ke janji lubang..china doll tu boleh tahan pelantak anuar yg bengkok tu....jijah dah tak larat nak layan anuar dia pun mungkin dah monopaus...jadi pandai2 le Anuar adjust...kantoi jawab sendiri...tapi demi kepentingan politik terpaksa cover line......pada pro UMNO teruskan menengak kebenaran......

mr.n said...

sebagai ketua semua tingkah laku kita membuatkan mata memandang utk mencari kesilapan....akibat slalu memfitnah org lain akhirnya diri sendiri yang terjerat.....adakah pr semakin ilang pengaruhnya dikalangan rakyat malaysia.....

Nok said...

ini adalah ekoran mohon petunjuk kebenaran oleh puak2 PR terutama Pas yg sembahyang hajat untuk menhancurkan UMNO baru2 ni...nah sekarang kebenaran hampir tiba pada penghujung...Pak Anuar pasti ke S.Buluh...tuhan tak kan benarkan umat nabi lot untuk untuk memerintah Malaysia....

Bapak syaitan Nik Aziz tak berapa lama lagi akan mendapat petunjuk dari tuhan kerana mempermainkan hukum hudud, dan bersekongkol dgn DAP yg terang2 menentang islam....tunggulahhh satu per satu akan terungkai....

THEM said...

Fight them?

Who is "THEM?"

Anonymous said...

Dia nak suruh aku fight.
Siapa dia? Boss aku ke? General aku ke?
poooooo daaa cit.

rakab said...

Benci betul aku tengok gelagat puaka sekor ni..

rasa aku nak benam-benamkan muka dia dalam pasir..!

penkhianat bangsa..!!!