Thursday, October 20, 2011

ANWAR KATA....

anwar kata pkr takkan sertai perhimpunan umat islam menentang murtad.

sejak bila pulak anwar dan keldaian punyai kepedulian terhadap isu murtad dan maruah islam ?

anwar kata pkr takkan menyertai perhimpunan umat islam bantah murtad.

tak cakap pun takpe nuar, umat islam dah tahu tembelang kamu.

78 comments:

Anonymous said...

Sokong Pak Sheh 100%
Hidup Pak Sheh!

Melayu Berwawasan said...

Si Anuar ni jangan cakaplah..semua orang dah tahu.depan cakap lain belakang cakap lain.Pijak semut pun tak mati.Inilah Annuar.

Anonymous said...

mn nk sokong himpunan bnth murtad, pasal dier sendiri pendokong utama murtad kt malaysia nih. Kepala mata satu !!!

Anonymous said...

depan kristian cakap lain, depan Islam cakap lain...
depan India cakap lain, depan cina cakap lain...
depan nik aziz cakap lain, depan karpal singh cakap lain...

lubang depan dgn org lain, lubang belakang dgn org lain...

itulah syeikh anwar...

Tukang Komen said...

Anwar yg tak bermoral memberi arahan kpd pengikut2 yg tak bermoral supaya jgn pertahankan islam. Kalau ada majlis PLURALISME ahli pkr wajib hadir. Semua ini kerana kecot kt boss - DAP.

Penyokong pakatan diminta potong telor dan gantung ditelinga buat anting2 punk.

Anonymous said...

salam semua..td aku terbaca artikel dari penyokong pakatan ranap..beria dia sokong yg pas xperlu sertai perhimpunan sejuta umat islam tu..aku paste kan link dia..korg bace la..mcm2 yg dia tuduh umno n pertahankan parti politik diorg tu..
http://edyesdotcom.blogspot.com/2011/10/mengapa-perlu-tolak-perhimpunan.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+edyesdotcom+%28edyesdotcom%29

Anonymous said...

Sampai satu tahap umat akan terpisah tampa ada ruang kemungkinan untuk bertaut kembali hinggalah ke satu masa (turunnya Nabi Isa).

Apakah jangkaan kehadiran semula Nabi Isa AS atas muka bumi di akhir zaman membuatkan umat sekarang dilanda "kristus mania"?

Umat yang dilanda kristus mania membayangkan bahawa agama akhir zaman adalah agama Kristus?

Justeru, pengikut kristus mania harus bertanyakan soalan ini pada diri mereka: Agama apakah yang akan disahkan oleh Nabi Isa AS? Kristus?

Kalau itulah kepercayaannya makanya tidak hairanlah kalau sesetengah kumpulan ummah merapatkan diri dengan gerakan kristus atas alasan yang tidak difahami oleh akal yang normal.

Atas Pagar

Anonymous said...

nasib baik dia kata tak sokong. kalau dia kata sokong tak ke haru..

Anonymous said...

ANAK MAT SABON
Mat CD takyah cakap pon orang da tau...AYAM PON TAU LA ..

Anonymous said...

Tahniah Anwat!


Himpunan fitnah2 UMNU...,

1. Serbuan Gereja DUMC
2. Lantik PM Kristian di Penang
3. Penggunaan nama Allah oleh org Kristian
4. Kuil Hindu di Seksyen 23 Shah Alam
5. Anak Lim Guan Eng meraba perempuan
6. HIMPUN, yang menjadi kuda tunggangan UMNU
7. Video2 blue Rahim Thamby Chik
8. Liwat 2 ke atas Anwar

Anonymous said...

INI ISU SEBENAR......,

'Pemberian IC dan hak mengundi kepada Indon, Bangla, Myanmar dan Filipine' !!!

Anonymous said...

1. Dokumen MBPJ yang mereka palsukan itu menyatakan gereja DUMC adalah di Damansara Utama sedangkan ia adalah di Seksyen 13 PJ
2. Budak perempuan yang didakwa dalam kes Guan Eng itu rupanya seorang warga British dari Hong Kong yang tidak pernah jejak Malaysia.
3. Video Blue Rahim Thamby Chik tu video CCTV yang kabur dan hitam putih. Selepas tu gomo bawa video CCTV lain yang dikaitkan dengan video tersebut tapi warna pula. Sekejap hitam putih, sekejap warna ! Muke tak selupa !!

mmuuaahhahahahaha...!!

Anonymous said...

Tak payah cakap.... Takda sorang pun yang tanya semua orang tahu dia munafik, bapak pluralisma dan penzina tegar even dari kalangan passsss

Anonymous said...

Musang pasal amoi kena ramas tetek tu Mkini dah jawabkan bagi pihak sekolah.. jawapannya ini bukan gadis tersebut.
Maknanya amoi lain haha.. Kalau tak betul mereka akan pertahankan kenyataan LGE.. Bukan sekadar nafi gambar saje2 tampal perempuan terbabit yg penting gadis tersebut masih rahsia identitinya...

itu pasal LGE siap merayu pada Najib dan Muhyiddin cuak siot..

Anonymous said...

MUSANG MENIPU LAGI.....!!


MINTAK ORG PERCAYA????

MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAH....!!!


PASesat!!
PKRosak!!

Anonymous said...

ANUwar ALJUBUR TAK SOKONG HIMPUN...!!

AL JUBUR SOKONG MURTAD...
AL JUBUR SOKONG LINA JOY...
AL JUBUR SOKONG AMBABIGA....


PASesat!!
PKRosak!!

Anonymous said...

jangan datang semua.Ini semua taktik UMNO untuk mendapat keuntungan politik.Jikalau PAS hadir, pasti UMNo akan timbulkan isu bahawa PAS dan UMNO telah bersatu dan pasti akan ada cerita tentang kerajaan perpaduan.Presiden PAs bijak kerana walaupun PAS tidak hadir, tapi Ahli PAS boleh hadir atas kapasiti individu,jadi tiada isu menolak perhimpunan ini.Kalu dah mendapat promosi besar-besaran dari UTUSAN, faham2 je lah..UMNO xkan buat sesuatu yg tak akan menguntungkan UMNO.Pasti akan ada tayangan Video lucah dalam perhimpunan tu nanti..trick UMNo ini sudah dibaca oleh Presiden PAs..
Tahniah PAS..
UMNO semakin nazak sehingga memanipulasi isu murtad....

Anonymous said...

YANG JAHAT ITU PAStinya DATANG DARI PAS....!



PASesat!!

Anonymous said...

YANG SONGSANG ITU PAStinya DATANG DARI PKR...!




PARTI KENCING RAKYAT!!

Anonymous said...

UMNO semakin nazak sehingga memanipulasi isu murtad....

October 20, 2011 12:40 PM
===================================

Pas semakin nazak, sbb tu siang mlm tabur fitnah pd najib razak.

Pas makin nazak, sbb tu dia dah tak kenal mana Islam mana kristian.

Pas makin nazak, org yg nazak biasanya tak boleh bercakap. Apa yg iblis suruh dia cuma angguk saja.

Anonymous said...

ANWAR KATA SAYA SUKA BALUN CINA DOLL....

WALAUPUN KOTE KU X BLEH BANGUN...TAPI AKU SUKA MEMBALUN DEPAN N BELAKANG....

HAHAHAHAHAHA .......
ANURWAR MCAM SIAL ..

Anonymous said...

Musangka

Ko kerja menghasut orang je. Anwar ini munafik!terang2 muka dia dalam video seks, lagi tak nak mengaku.nak bodoh rakyat kata perut tak sama.ko boleh bodoh rakyat macam musangka, tapi orang atas pagar macam aku dah lama sedar. Ko dengan Lim guan eng sama jer. Tak mengaku walau terang-terang ada bukti. Musangka, ko insaf boleh. Dok diam, jangan kerja menghasut. Pengundi atas pagar dah sedar anwar, lim guan eng penipu besar. tak mengaku. Pemimpin apa macam ini. Lim guan eng tak mengaku aku tak kisah, sebab dia kafir, anwar tak mengaku. ingin kitaorang bodoh ker.shit betul anwar!

-pengundi atas pagar

Anonymous said...

ada duit ke pi perhimpunan ni..macam mana dgn makan2..ada ka...sbb kalau amno buat selalu dpt duit dan makan2..klau tak ada mampuih aku tak pi la...buang masa aku je....

Anonymous said...

Presiden PAS melakukan keputusan yg tepat untuk tidak termasuk dalam perangkap UMNO...
Meroyan la pancacai UMNO...
hihihih

Anonymous said...

hamPAS TAKUT KJAAN PERPADUAN...?
hamPAS TAKUT DIKATA BERSATU DGN UMNO..?
hamPAS TAKUT PENYATUAN UMMAH..??

PAS BERANI MENYOKONG MURTAD..!!
PAS BERANI MENYOKONG AMBABIGA..!!
PAS BERANI MENGGADAI AGAMA ISLAM..!!
PAS BERANI MENJUAL KALIMAH ALLAH..!!

PAS PARTI SESAT!!

Anonymous said...

Bro gap

2100 NGO mau sertai Himpun Sejuta Umat. Satu NGO boleh bawak 50 orang, 2100 NGO, cukup 100,000 orang. Aku tak masuk NGO mana-mana, aku pun nak datang. Ramai lagi kawan-kawan aku nak datang untuk mempertahankan aqidah Islam. Aku doakan orang-orang macam musangka sedar, gejala murtad dah parah. Aku harap dia sedar. Ini bukan politik, ini agama, musangka. Dalam kepala kau, penuh syak wasangka dan politik kebencian. Insaf.

Anonymous said...

Bro gap

2100 NGO mau sertai Himpun Sejuta Umat. Satu NGO boleh bawak 50 orang, 2100 NGO, cukup 100,000 orang. Aku tak masuk NGO mana-mana, aku pun nak datang. Ramai lagi kawan-kawan aku nak datang untuk mempertahankan aqidah Islam. Aku doakan orang-orang macam musangka sedar, gejala murtad dah parah. Aku harap dia sedar. Ini bukan politik, ini agama, musangka. Dalam kepala kau, penuh syak wasangka dan politik kebencian. Insaf.

Anonymous said...

YANG JAHAT ITU PAStinya DATANG DARI PAS....!



PASesat!!

Anonymous said...

12:50, presiden pas buat keputusan yg tepat supaya tak masuk perangkap umno...

tapi masuk perangkap DAP...
tapi masuk lubang biawak...
tapi masuk kandang babi.

Anonymous said...

YANG SONGSANG ITU PAStinya DATANG DARI PKR...!




PARTI KENCING RAKYAT!!

Anonymous said...

ada duit ke pi perhimpunan ni..macam mana dgn makan2..ada ka...sbb kalau amno buat selalu dpt duit dan makan2..klau tak ada mampuih aku tak pi la...buang masa aku je....
---------------------------------

ada makan2..lepas tu ada tayangan video lucah kat screen gergasi..pastu dpt la duit poket sikit2..tapi kena angkat sepanduk selama 5 minit..lepas UNUSAN n TV3 ambik gambar majlis selesai la..

Anonymous said...

si najib menangis sbb perangkap untuk heret Pas dan Pkr dlm himpun tak kesampaian...
nasib baik ada big mama tolong pujuk..

Anonymous said...

kah kah kah ..

tetiba je meroyan apasal

kah kah kah

Anonymous said...

Anon 12.49

Himpun Sejuta Umat bukan UMNO buat tapi NGO-NGO. tujuan tentang gejala murtad. kalau nak dapat makan free, ko pergi jadi peminta sedekah di pudu central, dapat duit free dari orang lalu lalang.

Anonymous said...

12:54,

ada makan-makan....karipap anwar,
ada tayangan vcd lucah...anwar,
ada seminar skrip lucah...mat sabu,
ada bagi duit...nik aziz bg pada org asli gua musang.
ada angkat sepanduk...nik aziz ambil wuduk,
ada tangkap gambar...nik aziz peluk sami siam.

Anonymous said...

Anon 12.54, 12.55

Himpun Sejuta Umat takde kaitan dengan UMNO. Penganjur Himpun ada hubungan dengan yayasan Sofa. NGO yang konsisten mempertahankan Islam. Kaorang tak nak ikut kaorang punya pasal, jangan plak hasut, mendomba orang, mengapi-apikan orang. Kaorang senyap lebih baik dari buat dosa.

Anonymous said...

anon 12:55,

najib menangis sbb nik aziz tak sudi ampunkan dosa dia, nik aziz chek dlm senarai ahli pas, nama najib tak ada,
nik aziz cuma ada authority utk ampunkan dosa org pas shj.

Anonymous said...

aku tunggu entry musang, tapi dia tak sudi masuk, mlm tadi dia cabut awal selepas round satu dunia.

musang, baik kau potong telur kau dan gantung kat telinga mcm budak2 punk.

Anonymous said...

aL juBuri makan BABI!!
hati & minda dah HITAM!!!
berjaya MEMURTADKAN MELAYU PKafiR!!

Anonymous said...

bye musang, jumpa bawah pokok di zoo taiping sempena sambutan ke 60 pas nanti.

Anonymous said...

ANAK MAT SABON
Takot betol PAS kalo umat islam kat M'sia nie bersatu...ni la kalo agama di dagangkan untuk meraih undi kapir..hehehe..semakin terserlah..PAS berjuang hanya kalo ada keuntungan politik, untuk agama dan bangsa jauh skali...kalo mengkapirkan orang len nombor satu..

Anonymous said...

anon 11:18

Geli dan jijik bila kau guna panggilan manja 'pak sheh' pada seorang peliwat. Kalau si sheh dapat bontot kau aku gerenti sememeh punah kau punya jamban.

Anonymous said...

Umno guna politik untuk agama. Pas guna agama untuk politik. Kerana politik Pas tidak turut serta dalam perhimpunan ini mengesahkan niat sebenar disebalik penjilat DAP ini. Bertakbir kehulu kehilir bila time jihad putih tapak kaki.

Pas melalui Hasan Ali yg memulakan isu murtad tapi bila fikirkan undi kristian Pas tinggalkan medan peperangan. Fisabilillah konon. Jihadlah. Dengan DAP dan Pkr dah kecot. Ahli2 Pas patut malu dengan sikap pemimpin mereka.

Kurang2kan takbir tepi jalan tu. Bila Allah dah menyampah kt sesiapa Allah akan tarik iman mereka....

Yu Mai Pren.

Anonymous said...

YANG JAHAT ITU PAStinya DATANG DARI PAS....!



PASesat!!

Anonymous said...

Dulu pandai pandai keluar fatwa kafirkan orang Umno sekarang ikutlah arahan kafir Dap. Menyesal aku masuk Pas. Sekarang siapa kafir beb? Apasal dalil mengkafirkan orang umno tak pakai lagi? Sebab dah makan diri kan kan kan?

Itulah dia, bila kita berkata yg tidak benar kepada orang lain apa yg kitaperkatakan itu akan berbalik pada diri sendiri. AMACAM?

Anonymous said...

YANG SONGSANG ITU PAStinya DATANG DARI PKR...!




PARTI KENCING RAKYAT!!

Anonymous said...

hamPAS TAKUT KJAAN PERPADUAN...?
hamPAS TAKUT DIKATA BERSATU DGN UMNO..?
hamPAS TAKUT PENYATUAN UMMAH..??

PAS BERANI MENYOKONG MURTAD..!!
PAS BERANI MENYOKONG AMBABIGA..!!
PAS BERANI MENGGADAI AGAMA ISLAM..!!
PAS BERANI MENJUAL KALIMAH ALLAH..!!

PAS PARTI SESAT!!

Anonymous said...

Bro gap

Aku linkkan blogspot. Aku tengok video JAIS 3 Ogos. Sila tonton wahai pelayar GAP.

http://other-perspektif.blogspot.com/

Musangka jawap jangan tak jawap

Anonymous said...

Musangka,

kau dengan kau punya spin dah meluat aku baca. Pi kt blog sendiri tunjuk pandailah. Tak sedar diri datang munumpang kt blog GAP erlagak macam dialah GAP. Kalau tidak ada kebijaksanaan mengendalikan blog jangan gatal2 buat blog. Nak tumpang glamour orang lain pulak. Ada knowledge tapi takde wisdom takleh survive on your own. Blog orang buat macam blog sendiri. You dont know the meaning of MARUAH. Sebagai tetamu di blog ini ada batasnya.

Anonymous said...

Ada mkan free x himpunan tu.

Kalau xde baik duk umah layan astro.

Anonymous said...

RAKSAKSA yg mempunyai pelbagai rupa....tapi rupa yg terakhir menyamaran Anuar adalah pada 27 Nov ni....lepas tu dah tak boleh menyamar lagi...kita harus bersyukur pada tuhan di atas usha paspispus memohon pada tuhan supaya di tunjuk kebenaran telah hampir....kepada penyokong2 aljuburi berilah semangat pada Anuar dan katakan 10 ,20 tahun tu sekejabbbb aje....

Anonymous said...

Ada mkan free x himpunan tu.

Kalau xde baik duk umah layan astro.

October 20, 2011 2:01 PM
==================================
mamat ni baru keluar dari gua mana ni? tak baca entry kat atas ke, dah pnjang lebar ulasan, bukan ttg makan free shj, smua ada.

kalau yg bodoh mcm ni, mesti ahli pas.

Anonymous said...

kata-kata hikmat ini sesuai utk sapa?

anytime
anywhere
anyway...

Anonymous said...

sesuai untuk anwar..sesuai untuk najib altatunya..sesuai untuk rais amah indon..

Anonymous said...

Tiada dalam PERLEMBAGAAN yg BALUN JUBOG tak BOLIH jadi PM!

Anonymous said...

musangka
kalau anak engkau yg kena raba...
kalau anak engkau atau engkau sendiri yg kena liwat...
kalau anak engkau atau sahabat atau kaum keluarga engkau yang murtad...
agak2nya lah kan...
masa tu apa yg kau rasa...
nak salahkan bn jgk
dah semestinya kan
sbb pintu hati engkau dh tertutup nak menerima kebenaran
sedihkan menjadi engkau...

Anonymous said...

tak ada dlm perlembagaan yang bom guna c4 hancur berkecai tak boleh jadi PM

Anonymous said...

Nuar terbaik utk memimpin negara walaupun dia suka jubog!

Anonymous said...

anom 2.20
nape ko panas bontok..nenek ko dah murtad..bapa ko dah murtad..mak ko dah murtad..adik perempuan ko ke raba dan picit jadi hon kete..releks laaa..
bertenang bhai.....

Anonymous said...

MELAYU = BODOH

yogibear's season said...

.
3. Video Blue Rahim Thamby Chik tu video CCTV yang kabur dan hitam putih. Selepas tu gomo bawa video CCTV lain yang dikaitkan dengan video tersebut tapi warna pula. Sekejap hitam putih, sekejap warna ! Muke tak selupa !!
-------------------------------

Yogi!!!..Why did'nt PAPAbear sue papaGOMO for libel like Mr. Khalid did to utusang?

With that Rm60k we all can perform Umrah without being sponsored....like our beloved Guru..

Muahahahahahahaha..

,

Anonymous said...

Anon 2.24

Anon 2.20 fikir pasal umat. Islam bersaudara. Murtad sebesar-besar dosa. Bukan sebab panas bontot. Masa zaman Khalifah Abu Bakar, ramai murtad, ko berani cakap Khalifah Abu Bakar panas bontot?Orang murtad kena perangi anon 2.24. Ko selfish sangat.

Anonymous said...

anon 2.42

yang bodoh, bengong, bangang ialah ko moron. bukan melayu.

Anonymous said...

Anon 2.24

Ko cerdik akal sikit. guna kebijaksanaan sebelum ko nak berkata-kata. Memalu sahaja bila dengar ko berkata-kata. Habuk pun takde.

Anonymous said...

Anon 2.24

Ko cerdik akal sikit. guna kebijaksanaan sebelum ko nak berkata-kata. Memalu sahaja bila dengar ko berkata-kata. Habuk pun takde.

Anonymous said...

ANWAR !!!!???

Siapa ANWAR?

OOhhhh..yang suka memantat BELAKANG TU kE????

Tulahhhh..

Bulan 11 ni dah masuk dah...ciannn..ahahahah

SAL HIMPUNAN 1 UMAT niii..

Biaselah..Puak Fuckatan..Diorang DIHARAMKAN tuk join..couse..
1.. PAS..takut hilang undi..
2.. PKR..sama lah tu..
3.. DAP..99.99% ahlinya BUKAN ORANG ISLAM..

ya..ALLAH YA TUHANKU..matikanlah Anwar dan Pemimpin2 sesat PAS dengan cepat..Semoga Islam agama ad-din sentiasa terpelihara di bumi Malaysia ini..

Takkkbbiiiirrrrr...

paritjawa said...

dah anuar sendiri ckp xde hasil..xbole kata apela

Anonymous said...

anon 3.38

puak2 ko berdoa ke..sepatutnya ko berdoa supaya umno panjang umur sudah leee..umno dah dekat nak mampos dah...
cepat2 le siap sedia nak baca talkin untuk umno weh...

take beer!!!!
take beer!!!!
take beer!!!!

Anonymous said...

PKR kan anjing DAP,tak kan nak ikut serta himpunan agama islam ni,lagipun anuar kan suka bkwn dengan yahudi..islam2 ni letak hanya atas muka je

Anonymous said...

Anon 3.38

Take beer sesuai untuk pas. Pas, PKR nazak teruk!dah tenat. Tunggu masuk lubang kubur.lubang juboq dah masuk dah. tunggu apa lagi.

Anonymous said...

Memang dia sokong plurisma dan liberialisasi agama,jadi buat dia nak join.

Anonymous said...

musang @ ungka dah gelabah berok..he he! lepas ni boleh tukar nama musangkarok!

Anonymous said...

tak siapa ajak si anu war & pecacai dia hadir! memang dah tau perangai dia orang!

Anonymous said...

MUSANG UNGKA CAKAP TAK GUNA OTAK!!!

Anonymous said...

Daripada berbaring atas jalan mempertahankan entah apa2.....lebih baik hadir keperhimpunan sejuta umat....

Anonymous said...

Kalau benarlah dikatakan ini semua taktik umno disebalik perhimpunan sejuta umat. maka akuilah juga kebenaran kata2 Hadi bahawa politik tidak harus dipisahkan dgn agama....jika tidak masakan dikafirkan orang yg menyatakan sebaliknya....soal bagaimana cina dap perak tu sekonyong2nya membaca ayat Quran tanpa sebutan yg betul, cina kafir vdap memasuki ruang rumah ibadat org Islam dgn pakaian santainya, soal disokong penggunaan nama Allah oleh puak selain Islam, soal tidak mempersetujui tindakan JAIS keatas gereja termasuklah soal melantik menantu kejawatan tertinggi....apapun tahniah pada Pas sebab tindakan2 sebegini benar2 menunjukkan bahawa kata2 Hadi adalah benar belaka....walaupun yg kita nampak hanya hebat dari segi nama parti dan pakaian sahaja...

Harapnya tidur Hadi dimalam hari sangat nyenyak tapi aku bimbang jika sebaliknya....maklumlah, masih jika beliau memikirkan bagaimana nak minta maaf pada jutaan manusia yg terkesan dari kata2nya sebelum ini....

Anonymous said...

HIMPUN...

tapi mengapa utusan, blogger2, menteri2 umno terlalu ghiarah.. memaksa orang lain hadir? berbanding perhimpunan rakyat bagi gerakan anti-fitnah liwat, gerakan anti-korupsi, gerakan anti ISA, gerakan anti-PPSMI, gerakan anti-kenaikan harga minyak, gerakan BERSIH dulu.. semua jentera & media kerajaan UMNO/BN memusuhi himpunan rakyat dgn pelbagai usaha ......... apa kerajaan umno/bn lakukan kpd penganjur & peserta perhimpunan aman rakyat sebelum ini? melayu sekular umno yang penuh double standard & hipocracy!

HIMPUN--Anti-Murtad---

perlu kaji elemen syirik & kesongsangan akidah dalam ideologi sekular umno itu sendiri selama ini yang mungkin punca menjurus kepada gejala murtad hari ini!

Tak payahlah belaci2 jahil umno menyumpah seranah kpd PAS, PKR, dll yg 'tawar hati' dengan ajakan "palsu" yg memungkinkan HIMPUN diperalatkan untuk menutup "kebatilan,kemungkaran,kezaliman & kemunafikan" umno selama ini?!

Biarlah kita makmurkan masjid2, rumah2 kita, tempat2 kerja kita dgn program2 Islamic, majlis2 ilmu, usrah, dakwah, tarbiyah bagi mengembalikan umat kepada Islam yang hakiki & syumul supaya gejala murtad dihapuskan!

Wahai ummat, ambillah pengajaran sirah -- "Allah melarang Rasul SAW & sahabat2nya hadir di majlis anjuran para munafikin madinah yg diadakan dalam Masjid Dhirar"

Apakah kita bersyubahat dgn umno -- sedangkan umno sendiri tidak mahu berubah & terang2an tidak berhajat kepada pelaksanaan hukum-hakam Allah dgn sebenar2nya, malah persendakan dgn hujjah yang dangkal ....

HIMPUNlah bersama umno.... tapi maksiat & murtad masih berleluasa.. ... BIJAK & berhikmahkah Anda? atau dicucuk hidung?

-anakmelayumerdeka-

Melayu Perak said...

Makin menjadi2 PAS punya liberal sekarang. Ana dulu dididik menjadi seorang pejuang jihad menentang UMNO kerana menolak Islam. Kita dulu nak anjur perhimpunan Islam mereka kata UMNO yang dalang menggagalkan usaha tersebut. Sekarang ni, nak kumpul semula semangat kekuatan Islam mereka sendiri yang halang. Ada unsur politiklah. Ada kepentingan Politiklah. Mereka sekarang semakin takut dengan DAP. Kena jaga perasaan parti tersebut jadi terpaksalah melupakan seketika soal Agama. Nak cakap Undang2 Islam pun tak boleh. Nanti marah. Dulu bolehlah guna alasan salahkan UMNO. Sekarang terang2 DAP beri amaran di dalam media elektronik termasuklah di dalam blog2 mereka sendiri. Tak payahlah ambil tahu MCA ke, MIC ke, waimah UMNO sekalipun sebab juak2 ni dari dulu kita tahu taknak Hudud. Ni yang kita sedang bekerjasama orang yang menentang dasar perjuangan kita yang mahu melaksanakan perundangan Islam. Kenapa masih berpendirian untuk terus bersama mereka? Jangan jadi songsang PAS. Ingat perjuangan kita. Ini semua yang dipilih memimpin parti OTAK2 KAFIR buat apa? Asyik kita beralah. Kalau nak tunjuk sekalipun toleransi dalam Islam, janganlah sehinggakan kita menjadi hamba tersurat dan tersirat. Kalau 1 masa nanti PAS jadi PM sekalipun dah tak guna kalau kita tidak boleh bicara soal Perundangan Islam. Kerana itulah sebenarnya perjuangan Politik Islam yang mereka ajar 1 ketika dahulu." VETERAN PAS MENGAMUK OIIIIIIITTT..!! Siapa orang yang bercakap ni? Kalau tanya Pemimpin PAS, dikata kita fitnah. Biasalah... Tunggggggguuu... Aku akan bongkar.