Thursday, October 27, 2011

KHAS UNTUK KOMENTAR GAP SHJ..CUBA KLIK PADA FOTO INI ?

muahahaha

107 comments:

GAP KEMBALI said...

musangka dan anak 10

player yg sama..

nak tengok foto dia tak ?

GAP KEMBALI said...

zali pun org yang sama.

nak tengok foto dia online x ?

heheheh

Anonymous said...

AKU HENSEM

NAK
NAK
NAK

Otak Geliga said...

brader GAP.....aku baru nak tidor...jgn la buat aku gelak lebih2...hahahahahaha

sian Musangka...hehehehe

TAPIII aku nak tgk.....please la brader GAP....please....hahahaha

Anonymous said...

adoi kantoi lagi musangka @ anak 10 @ zali :)

GAP KEMBALI said...

otak geliga

cikit2 arrrrrr....

Otak Geliga said...

aku x tahan dah ni.....dia la teman player utk menggembirakan hati aku ni masa berhujah.....Musangka ni ada classs dia sendiri.....hahahahaha

aku sayang Tun Mahathir said...

hahahahaha...musang ungka
hahahahaha...gerabak sepuloh
hahahahaha...zali(m)



hahahahahahaha

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHA

giler lu Bro GAP.

sakit perut gua gelak.

Zali

choc-mint said...

oink.....

Melayu Pasir Gudang said...

Kahhhh...kah...kah puihh isim identity bro...minda celaru depan belakang sama saja...cian bloger nie Krisis identiti,polong tak bertuan.

Teringin Nak Tau said...

Sathia tu siapa pulak? Org yg sama ke?

Teringin Nak Tau said...

Apalah Musangka, berapa banyak nickname da ....

musangka said...

GK 1225,

Mmuuaahhhahahaha...!

'musangka dan anak 10'

Awat lambat sgt....blog lain dah lama tau!!!

Hg tanya Pak Long Din...dia tau segalanya!

kuah kuah kuah!

V7 said...

musangka said...

GK 1225,

Mmuuaahhhahahaha...!

'musangka dan anak 10'

Awat lambat sgt....blog lain dah lama tau!!!

Hg tanya Pak Long Din...dia tau segalanya!

kuah kuah kuah!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

pak long din biol kau tu tahu apa??? tahu yang kau liwat bini kau...semua orang dah tahu yang puak-puak pas macam kau nie suka liwat bini sebab tak kena hukum hudud...

V7 said...

musangka said...

GAP !

Hg memang seorang yg jujur...!

Ini bukti yg suma pecacai2 hg dah tewas!!!

Hg terpaksa masuk campur!

Ikut ilmu UMNU !!!

Takde hal....teruskan!!!

Malam yg teindah...!!!

mmuuaahhhahahaha...!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

pencacai??? kau yang hari-hari dok hisap dan jilat kote dap harbi yang tak potong tu...sampai termuntah-muntah...bodoh punya babi kurap pas nie...

musangka said...

Patut le sejak dua menjak ni...

Aku kerap di intip hackers....!!

Takpe.....jgn bimbang!

Aku ada prinsip....

HUJAH lwn HUJAH !!!

mmuuaahhhahahaha....!!

V7 said...

musangka said...

Patut le sejak dua menjak ni...

Aku kerap di intip hackers....!!

Takpe.....jgn bimbang!

Aku ada prinsip....

HUJAH lwn HUJAH !!!

mmuuaahhhahahaha....!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

tak ada sapa lah nak intip babi kurap macam kau nie....

kau ada prinsip??? negara islam pun tak ada dalam quran...yang ada dalam quran cuma negara kebajikan aje....

Anonymous said...

he he he ..musangka panas hingga ke petang rupanya khinzir di tengah hari! muah he he!!

usin said...

tuan2 sekelian, ada badigol mintak nyawa oi. gap kena beri pertimbangan serius kpd permintaan si badigol ni. sebijik mcm anwar brahim, dkt luar kemain kutuk tun mahathir, rupa2nya dlm diam mintak nyawa kt tun....hahaha. siannya...

Anonymous said...

MINTAK NYAWA
MINTAK NYAWA

MUAHAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

musangka= musang+ puaka

Jangan link kan kat blog gap, buat semak aje...

eekaa said...

ha ha musangka. kantoi.

GAP KEMBALI said...

MUSANGKA PUNYA IP ADD

Received-SPF:
pass (domain of gmail.com designates 209.85.214.46 as permitted sender)

X-Originating-IP: [209.85.214.46]

cikit-cikit dah arrrrrrr....

BegCD said...

aku tak terperanjat kalau sathia pun orang yang sama

kahkahkahkahkahkah

mungkin antara subjek kursus cybertrompah anjuran hadi loklak ialah; untuk kelihatan ramai... sorang cybertrompah kena bikin banyak nickname

LOL

musangka said...

Tak terkencin punnnn....

mmuuaahhhhahahaha...!!!

Melayu Berwawasan said...

hahahah musangka:
bermuka muka dan berpura pura belas kasihan.GAP bagilah semua orang tahu...musangka ker atau musang.bahaya tu spesis macam ni.muka tak tahu malu

muahahmuaha

musangka said...

Zali...aku tak kenal..!

Kau kurang cekap GAP!!

GAP KEMBALI said...

hahahahahaha

Anonymous said...

oh gosh, I couldnt stop laughing, please GAP, pandai hang buat lawak...lawak abad ini..musangka kantoi..dah agak dah dia dibayar utk provoke kita saja...

musangka said...

Mana photo online tuu....!

Bagi le glamoure sikit !!!

mmuuaahhahahaha...!

Kot2 nampak...aku tak pakai apa2...!

Bahaye nih !!

kuah kuah kuah!

Anonymous said...

BETULLAH
1 KOMEN PAS BAYAR RM2

cyberterompah dap said...

panik dah dia :)

musangka said...

GAP!

Aku kira2 standard politician la nih...

Dedah! Dedah !

Ada gambaq bogei aku tak ???

mmuuaahhhahahahaha...!!!

musangka said...

Tak kusangka musangka apa sampai ke tahap setinggi ini...!!!

Hanya dgn komen jeee....!!!

musangka said...

Pecacai2 yg lain jgn jealous aaa..!

GAP tak bagi publisiti...!!

Cuba lagi....ikut macam aku!

mmuuaahhhahahhaha....!!

TQ GAP!!!

Anonymous said...

RABBI YA.. berkata..

Musangka ni dah kantoi nak control story plak....

Pekong la bro... Gi suk anuar cuci gihh.. leh dia sebat pungkok hg sekali...

musangka said...

Panik amendenye......!

Hanya dgn komen merapu dpt tewaskan beratus pecacai2....!!!

Anonymous said...

Awat panik sangat ni musang ?

musangka said...

Woi Zali..!

Hangtu aku ka....???

mmuuaahhhahahahaha...!!!

Anonymous said...

Mintak nyawa.. Mintak nyawa.. Kasihanilah aku..
Aku makan komisen je hehehe..

Ni ke tahap cyber trompah pas? ya ampun malunyerrr baik hang nyorok bwh kain pelikat nik ajis eeeeeiiii depan org kutok cam best blakang merayu mintak nyawa..

hahaha hohoho hihihi huhuhu

Anonymous said...

musangka makin panik.

byk komen dia keluarkan pasal nak cover IP address tu..kantoi.

GAP KEMBALI said...

musangka
siapa dira,dilla ?

musangka said...

Dira & Dilla ?

Anak dara dua beradik.....

Masih student...

Anak VIP UMNU.....!!!

Tapi...bukan anak aku!


anak 10 memang aku...why?

GAP KEMBALI said...

musangka dah gabra.

kita keluarkan cikit2 arrrr...

lain kali jgn bodoh sgt keluarkan komen. balaslah hujah dalam artikel, bukannya merepek meraban tak tentu hala.

aku sengaja lepaskan kau psl nak tgk sejauh mana kau excited dalam membodohkan diri kau.

foto on line ?

cabar aku nampak...

tunggguuuu

Anonymous said...

aaa

GAP KEMBALI said...

musangka

foto korang 3 beradik masa online dah ada.lokasi ko pun kami tau..

yogibear's season said...

Musangka,

Facts vs facts,

All this while you've been firing on all cylinders towards the religious authorities in this country, for not doing enough to help the under privileges muslims.

As a result they become easy target to the Christian missionaries to proselytize them.

But then what about those unscrupulous Muslim lawyers that took away an estimated 3.5 million ringgit from unsuspecting Felda settlers?

Those poor folks...thinking it was pro - bono by their fellow Muslim brothers,

Well...pro - bono my ass!

Rod Stewart used to sing,

Some guys have all the luck
Some guys have all the pain
Some guys get all the breaks
Some guys do nothing but complain

Ooooo...oooo..ooooo

GAP KEMBALI said...

yogibear

aiseyman lagu lama tu...

Anonymous said...

hahahahaha kesian gua tgk musangka dah kantoi, pastu cover baik punya.

Musangka, adalah ibarat Anwar ibrahim dalam kes liwat dia.

Dah meliwat, tapi act mcm tak pernah Onani pun.

GAP KEMBALI said...

pengkomen anak 10 dan musangka org yg sama..

musangka kantoi sampai terpaksa MENGAKU.

dira,dilla dan ehem ehem ?

nak foto dorang tgh online guna nama anak 10 dan musangka tak ?

Anonymous said...

MUSANGKA KANTOI DGN GAP !
Dira & Dilla ?

Anak dara dua beradik.....

Masih student...

Anak VIP UMNU.....!!!

Tapi...bukan anak aku!


anak 10 memang aku...why?

DIA MENGAKU DAHHHHHH

komandomelayu said...

GAP,

DAH LAMA AKU CARI!

SIAP SEDIA LAH KO MUSANG!!

AKU NAK PI CARI MAMAT NI DAN AKU NAK TENGOK BERAPA BESAR SGT TELOR DIA TU!!

KE MEMANG JENIS TELOR DAH PI TUKAR JADIK PUKI!

Anonymous said...

krisis identiti betul musangka. tak sangka hahahah

Anonymous said...

gap..letak je foto

akubekaspkr said...

Kalau dah musang, tetap musang

akubekaspkr said...

Pandai pandai tupai melompat, ke tanah jua akhirnya.
Pandai pandai musang memcah reban, ke perangkap juga akhirnya

Anonymous said...

Kalau sorang cyberterompah pas ada 10 nick, tangkap 50 org dah cukup sasaran pas nak ada 500 cyberterompah..hebat2 ...geliga jugak kepala hotak hadi awang..

PAS HANCUUUS said...

Dia mengaku blog dia CIPUT. HA HA HA KAH KAH KAH. Standard cacai mat sabu. Aduuh sengal paru2 aku. Anak 10 bersara awal ganti musang ..kah kahkah. Jenis mabok todi. Lu estet mana mari thambi.

Anonymous said...

Kesiankan lah aku GAP!!

Nanti paymaster aku Pakatan Rakyat tak bayar gaji aku kebulur lah keluarga aku.

Tolong lah.

zali

Anonymous said...

GAP!!

ZAT TU SAPA PULAK??

PAS HANCUUUS said...

Pandai2 musang merapu akhirnya masuk lubang taik. Aduh sakit perut aku.

Anonymous said...

Bagos la GAP.

Tak yah lagi aku nak jadi zali palsu.

Bangsa mcm musang ni patut di kerat peler dia bagi makan pat buaya.

Pengkhianat Bangsa dan agama!!

SIAL KO MUSANG!!

Anonymous said...

jangan kuar dulu gap .. relek lu..
kalau dia banyak bunyik baru hentam sama dia ..

kah kah kah

Anonymous said...

terbaekkk GAP...sukerrrnya dpt tangkap musangka...tergoleng2 gelak nii....

selalu baca blog pro umno dan skodeng jugak blog pro pembangkang...mmg tak dpt dinafikan bloggers pro Umno lebih Bijak , Hebat , ada Klass...dan Terbaik...bloggers pembangkang tahap pemikiran lemah , lembap dan tulis artikel tahap bodo2..

Tahniah GAP..

Anonymous said...

to musangka

hujah vs hujah
hanya perlukan fakta yang sahih bkn tak sahih .. bila tak sahih di anggap fitnah .. bila fitnah ko nak mintak maap sesame manusia igt senang ke ?

hujah vs hujah
hanya perlukan fakta bkn nickname yang byk .. tak perlu rasanya nak de 2 3 nickname utk sokong hujah ko padahal yang taip tu adalah ko sendiri .. nampak ko membodohkan diri ko .. amat bodo pun de gk ..

hujah vs hujah
aku tgk ko kat GAP ni pun merapu .. hujah di beri tak di bidas hingga abis .. ko spin dengan fakta merapu yang lain .. mcm ni ke kualiti org PAS politik ?

hujah vs hujah
ko betulkan dlu otak ko tu .. gunekan akal bila berhujah bkn pakai tibai ..

puih !

Anonymous said...

GAP

kasi kelur gambar Musang Berbulu ayam tu

muahahahhahaaaahhhh

kantoi d year

Musang = RM2

Musang pejuang berharga RM2....islam konon lu sama macam nuak abg lu dpt duit yahudi kasi kacau ini negara suhhhhh lu pi jauh2

Anonymous said...

Pejuang RM2, tak malu gadai negara dan agama sebab RM2

Anonymous said...

Musangka dgn rela dah mengaku, kasihanilah dia, dia kan ada anak sepuluh.

Nasib baiklah tahun depan yuran sekolah tak perlu bayar, berapa banyak dia jimat tu?

Anonymous said...

musang dah hilanggg???

fulisiakantora said...

Assalamualaikum, Ya Allah...mcm mana aku boleh terlepas maharani lawak abad ini ni. Mlm tadi aku offline sbb penat sgt melayan musangke dgn lawak2nya. Ha ha ha...ni bukan check mate dah ni, ni da tahap liwat ni kekantoian musangke...eh silap, anak 10. Tak kusangka...musangke adalah org bermuka2 didlm sangkarnye, tak kusangka... desperatenya die, tak ku sangka...musang rupanya ungke!!! Ooohhh...baru aku nampak!!! -MUSANGKA- maksudnya: kaMU SANGKA aku ni siapa??? jawapannya: ANAK SEPULUH!!! ha ha KANTOI!!! sukanya aku...sukanya... patutlah 2-3 hari ni MUSANGKANAKSEPULUHZALIDIRADILLA melalut lain mcm sket, mgkn dia dah rasa kemaluannya hampir ditayangkan dikhalayak umum. Kita peroleh kemenangan yg pertama OTAK GELIGA & yg lain2!!! Terima kasih GAP!!

Anonymous said...

aku dah agak dah..

musangka, anak 10, zali dan kemungkinan zat itu org yg sama..style depa komen sama je.

matz kelate said...

hahahaha..

tak ku sangka. musangka ni kote kecut muahahahah..

time mintak nyawa AYAT kemain tak bleh blah hahahahaha

ni lah peel munafik sebenarnya yg ada kat pencacai peliwat..

rupa tanpa wajah said...

musangka dah gabra...

hahahaha

ingat politician je kena dedah. pencacai pon kena. ganaz ko ni gap.hehehe

Otak Geliga said...

Musangka....Musangka....betul jugak tanggapan aku n sahabat2 lain selama ni yg kau & Anak 10 org yg sama, cuma kami x da bukti je.....hehehehehe

jgn nak pulak kau nak MENAFIKAN bila aku & sahabat2 lain kata kau Anak 10.......gaya penulisan & modus operandi kau ber-2 mmg sebijik.......hehehehehe

kami bukanlah PENCACAI bodoh yg x tau beza Musangka......MU-SANGKA, MU-HEBAT????.......hahahahaha

aku ingatkan lembu kau dikorbankan dulu, rupa-rupanya Musangka yg TERKORBAN awal......aduhaiiii.....hehehehe

Kamarul said...

Musangka, best gak kau wujud dalam blog GAP nih.. sekurang2nya, komen-komen kau tak le "lame" sangat macam pencacai2 PR lain.. ahahahaha.. GAP, link kan je blog dia tu.. kesiaaaaaaannnnnn kat dia..

ha ha musang kantoi said...

kah kah kah kah
lu buat lawak la gap...


kah kah kah kah
bagi la nyawa cikit kat dia tu...
bagi cikit dah ler..
puak ni tak boleh bagi muka lebih2, nanti dia tibai bini orang..
kah kah kah kah kah

Anonymous said...

KAN SEMENA MENA KENA BALUN. LAIN KALI SMART SIKIT. GAP, DIA SEBANGSA SEAGAMA WALAUPUN TIDAK SEOTAK BOLEH KASI LINK JE LAH. CIAN DIA.DAH SERAH DIRI PUN.

Anonymous said...

Korang semua tak baik lah buat Musang aka zali aka Anak sepuloh dan aka entah apa lagi.

Nanti Pakatan Romos tak bagi dia gaji mcm mana anak2 dia yang 10 dan bini dia nak makan?

Takkan nak suroh Musang serah bini dia pat Anwar dan Mat Sabu??

Nampak nya MusangcelaKA kena jadi BAPAK AYAM lah

Hehehehehehehe....

zali palsu

PenganutPAS said...

GAP tak yah layan lah orang yang ada krisis identiti macam musangka ni . bazir masa jer . hujah bukan bernas pun .

aku melayu rasis said...

Anak 10@Musangka@Zali, anda memang banyak buat orang berdosa sebab tulisan anda buat orang maki hamun. Anda bnyk buat dosa sebab buang masa kitaorang membahaskan pekara yang anda sendiri cipta-ciptakan..memperlaga-lagakan kitaorang..tapi..
anda ada juga pahala untuk anda kerana tidak melenakan kitaorang dalam banyak hal..
dalam buruk kamu, ada jugak baiknya..alhamdulillah.

aloya said...

MUAHAHAHHAA kahakahakagh ekekekeke wakakakakaka musangkaplakote!!!

Melayu Berwawasan said...

Ehh mana ni si Musangka ni...dah terjatuh ker dari pokok. musangka...bagi aku tak sehebatlah sangat musangka ni...rupa rupanya musangka berbulu.......?

RAMBO said...

LEPAS NI JANGAN TERKEJUT PLAK....MUSANGKOmunis ANAK 10 DAJAL TU GUNA NAMA LAIN.......! DIA NI SPESIS MENATANG TAK TAU MALU.....PENGHIDU BAU BURIT....SUKA LIWAT BINI.....!! BILA2 JER BERUBAH KAREKTER CAM MOSKOT DIA SI ALJUBURI TU....!

ITU LA NASIB MENATANG YG SUKA BERMUKA2....KONON DIA LEBIH HEBAT...LEBIT ALIM.....ALIM TAIK MUSANG!!

PADAN MUKA......MUAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!

RAMBO said...

AKU RASA LA......MULAI ESOK SI DAJAI MUSANGKOmunis NI AKAN TAMPIL DGN PENAMPILAN BARU PLAK....!
DAH TAK GUNA NAMA MUSANGKA LAGI....MUNGKIN BABIKA KE....KHINZIRKA KE...ATAU YG SEUMPAMANYA....!! SEBABNYA SPESIS MENATANG NI BUKAN JENIS INSAF KEDIRI PUNYA....CAM MOSKOT NUAR ALJUBURI TU...!! LAGIPUN DIA DAH DIBAYAR OLEH TUANNYA MAT SYABU BIKIN KACAU BLOG NI....SO..SI MUSANGKA NI TAK AKAN KEMANA...PASTI DIA AKAN BERTENGGEK KAT BLOG NI...!! CUMA KITA PAKAT2 TENGOK NAMA 'MENATANG' APA PLAK DIA NAK PAKAI...!

KESIAN KO SI MUSANGKA...TERKANTOI JUGAK KO AKHIRNYA...!!

MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!!

Ada aku kisah said...

WAKAHKAH..........EHEM.......AHAKS....... APA DAH JADI...HEHEHEHEHE...MALUNYA...

Ada aku kisah said...

WAKAHKAH..........EHEM.......AHAKS....... APA DAH JADI...HEHEHEHEHE...MALUNYA...

Ada aku kisah said...

WAKAHKAH..........EHEM.......AHAKS....... APA DAH JADI...HEHEHEHEHE...MALUNYA...

Anonymous said...

DAH TERBUKTI SEPERTI MANA YG AKU KATAKAN SEBELUM INI...BLOGER UMNO LAGI HEBAT DARI BLOGER PR....MUSANGKA AKAN MEMBUAT LAPORAN KEPADA KEPIMPINAN PR MENGENAI IDENTITINYA YG TELAH BOCOR.....

Anonymous said...

KANTOI! ...HAHAHAHAHA

ma$$ said...

this really cheer up my dreary thursday :-)wa caya lu musangka!!!!

Anonymous said...

musangka aka anak sepuluh aka zali ni bolehla diibaratkan seperti pendatang asing haram ke malaysia..

bila kantoi sebab jenayah atau sebab2 lain, maka akan lari balik negara asal, buat passport baru dengan nama lain..
bahaya betul orang camni. memang patut kena tangkap dan potong anunya supaya jangan buat onar lagi. tau menyusahkan orang je..

tengokla, idola dia pengkagum komunis, dia sendiri ada split personality.. harap2 dira dan dilla tak seperti dia...
mmmmmmuaahahahahahaha

usin said...

gap, lepas ni kalau ada nama2 pengkomen baru yg pelik, itu adalah malaun musangka aka anak 10 aka zali aka dira aka dilla aka mangkok ayun. masa ni tengah register nickname baru nk kacau blog lu gap. hahahaha...strategi lemah sbb tu kantoi.

Mr Ganu said...

hihihhi.... :)

Anonymous said...

GAP! Lu jangan layan ini binatang! Dia mana tau apa apa! nama pun binatang, binatang yang bersangka-sangka!

Kalau nak link, pi lah link kat lim guan eng punya blog, itu pun kalau apek tu ada lah. kalau tak, kasi link kat niky ajis ke, kalid gereja ke... untung untung boleh dapat murtadkan banyak lagi melayu yang layu macam dia tu!

ptuih! hidung tak mancung konek tersorong sorong! Pi lah kat nuar babi tu!

Anonymous said...

Pecacai2 yg lain jgn jealous aaa..!

GAP tak bagi publisiti...!!

Cuba lagi....ikut macam aku!

mmuuaahhhahahhaha....!!

TQ GAP!!!

October 27, 2011 1:54 AM

---------------------------------------/-

TEBAL BETUL KULIT SI MUSANGKA SIAL NI!!!

MENGAKU PULAK TU DIA PENCACAI!!!!

paritjawa said...

pekata GAP letakla kt bloglist tu sehari dua..die belum merasa nuffnang punye duit tu hahaha

ANACONDA said...

BERAMBAH LAGILAH BUDGET UTK CYBERTROPERS BANGANG AKA BIUL JUAK2 HARAM JADAH NI...

Anonymous said...

Aku amat terharu tahap gaban diatas dua pengakuan harakiri musangka.

"commentator merapu no. 1" - so mmg dia mengaku selama ni dia hanya merapu saja dlm blog ni. Kita yg ngabeh bogheh dok maki hamun dia.

"but don't worry, UMNO takkan rebah selagi umur kita masih ada, InsyaAllah" - so selama ni dia dok kutok UMNO tu saja suka2 la, nak provoke kita. Hakikatnya memang dia akui UMNO memang hebat. Pandai pulak eja UMNO betul2..

Rasanya lepas ni berakhirlah episod musangka. Lepas habis edah, akan muncol sekor lagi cyberterompah baru. weh, zali pon diam saja ni..

PAShit & BerShit Co. ltd said...

Kurang hajar punya GAP!!! mo pecah perut aku ketawa!!! Popo Gomo pun tak jahat mcm ko.... ha.ha.ha..

Musangka, baik awal2 ko minta berkat kat Nicky Ajeez!!!

anti bohmau said...

huisy! upsetla..

ambo dah cakap hari tu jgn layan si musangka tu. ban aje komen2 dia dari blog ni..
rasa2nya tk lama lagi musangka akan bertukar jadi ayam...

ayam seghamo katek dlm sangkar...

hok bekokok pun bunyi seghupo ketitir jah!

haluuuhhh...haluuuhh...bunyi sogho

orang kalau dah tak dak prinsip dlm berdebat, gitulah akhirnya!

kecundang di tengah jalan!!

musangka ni kepundeng marang kerapu marang skeper betul!!!

adios musangka!

welcome aye seghamo katek!!

Anonymous said...

musangka tu tgh pratik silibus MUNAFIQ ajaran Hadi bongok dan Ajis Laknat..

inilah cybertroopers najis PAS..
nk conquer alam siber ni mcm dia tipu org kg..

org bodoih bahlol je rase selamat menipu di alam siber ni.. sbb dunia Digital secanggih mana pn adalah TRACTABLE!! Faham tk juak2 bangan PAS.. TRACTABLE!!

Anuwar laknat tu sbb bodoh le yg kantoi berkoyan2..lepas tu spin merata2..

Pakatan Laknat..mana2 org Islam yg undi Pakatan Sial ni dpt azab dunia akhirat..terang2 menipu segala2nya!!

Anonymous said...

terbaik bro!!!lu antara bloggers terbaik yg kami ada.nak kata yg UMNO ada, lu bukan ahli Umno...gua pun sama gak..

Gua rasa ni salah satu psywar yg Hadi awang rancang kat 500 blogersTEROMPAH nicky ajis yg hilang.

Kalau aku jadi musangka malu ooooo...

perhilitan bodo said...

musangunka nak tukar identiti???
aku syorkan musang tukar nick babi hutan plak...
sbb babi hutan ni memang jenis yg kebal woo..payah nak handle..
kat tempat aku hari2 aku sakit ati ngan menatang nih..payah gak nak bagi lingkup menatang nih..perhilitan pon dah surender..
amacam musang...bole le..
lagi pon sesuai ngan watak ko..

GAP KEMBALI said...

serius musangka terus ilang.

dila mana pi ?
dira mana pi ?

musangka aka anak 10 aka zali

kembalilah

muahahahahaha

Anonymous said...

GAP LU MANUSIA ZALIM !

ZALI DAPAT RM2 SETIAP SATU KOMEN.
MUSANGKA PUN ITU MACAM.

SEKARANG IDENTITI DEPA DAH KANTOI.

DEPA TERPAKSA BEREBUT JAGA PARKING CERAMAH BALIK.

MUNG ZALING GAP..
ZALINGGGGGGGGG...

mohamed said...

musangka, anak sepuloh zali orang yng sama? masyallah...split personaliti syndrone..

zali garang tak boleh bawa berbincang, anak sepuloh lembut sikit tapi awal mengalah, musangka tenggah2.

kekadang aku rasa musangka ni sayangkan kita orang melayu dan penyokong parti UMNO yang cuba membatu orang melayu dengan seberapa yang boleh.

wahai musangka, janganlah ragu kepada kita yang sayangkan Ugama Islam kita, bangsa Melayu kita, Raja2 Melayu kita yang, dengan izin ALLAH jua menyatu dan melindongi kita sejak beribu tahun, dengan serberapa Tuanku boleh.

kami akan melawat engkau jika kau hentam DAP, PKR dan PAS kaw2. Kami akan sokong. Mereka harus dilanyak

Sdr GAP kalau boleh tak payah post gambar musangka..biarlah imagenya berubah2 dibenut kita..