IKLAN BERBAYAR

Thursday, October 27, 2011

SENARAI 52 RIBU PERTUKARAN ALAMAT MENGUNDI SPR DAH PUBLISH !

spr dah keluarkan senarai nama permohonan 52,215 untuk pertukaran pusat mengundi.

apa lagi yang tak telus ?

spr dah publish nama 52,215 pengundi yang nak tukar pusat pengundian.

harap pakatan jangan cakap ada pengundi hantu pulak masuk kampung pada pru ke 13 nanti.

perkara mengenai kelajuan spr meneluskan sistem pilihanraya kami dah doukumentasikan.

kalau masih kedengaran suara gampangan mengatakan spr tak speed up kerja, lu memang tak buat homework la.


18 comments:

Otak Geliga said...

x mungkin Pakatan Hantu Haram ni akan terima.....susah aku nak percaya......dah dasar pembangkang yg x berkualiti, membangkang semua sehabis baik, baik yg buruk/baik....SEMUA LENJAN......hehehehehe

SPR bawah UMNO/BN, TELUS ke????......hehehehe......habislah kau Pakatan Hantu Haram, mmg makan debu je la masa PRU 13 nnt......hehehehe

Anonymous said...

teciritttt la PAS lepas ni....

kehkehkeh.....semua alamat hantu tu kepunyaan PAS, hahahahaha.....

najib mmg otak geliga bebb....

najib mau tunjuk satu msia, perangai pas yg sebenarnya...

pengundi hantu selama ini hanya di juarai oleh PAS...

penjilat2 PAS saja la yg daftar sampai beratus pengundi di satu2 rumahh...hahaha

tembelang pecah satu malaya.... hakhakhak.....

padan muka pas....

Ms Pearl said...

Good Job! :)

PenganutPAS said...

Aku nak UMNO pun buat keje jugakk !!!! ... ketua 10 mana . Pooling agent mana ?? Studylah pertukaran alamat tu !!

Anonymous said...

Ms Pearl said...
Good Job! :)

October 27, 2011 9:44 AM

-------------------------

Tapi anwar dan Mat Sabu suka "Blow Job"

Sumpah bukan aku yang ckp tapi Nalla yang cakap. Sumpah!!

Sorry arh Ms Pearl. Trrrkasar cikit.

Hehehehe

Anonymous said...

ni cerita betul kat kg aku. ada satu rumah ni kita panggil markas. di sini ada beratus pengundi yg gunakan alamat rumah ni. sebab di dun sebelah dah menang kubu kuat pas, tapi di dun sini pas selalu kalah dgn marjin kecik. 200-500 undi.

bayangkan satu bil elektrik dan bil air digunakan beratus2 kali utk tukar I/C. setiap I/C yg ditukar alamat ada habuan yg disediakan pihak markas. ada jawatankuasa yg daftarkan ke spr dan check nama2 mereka. hebat. cukup tersusun.

Anonymous said...

ooo ... nate gilo laju pulok spr mapuh la ni.. guano puok puok cyberterompah kawe nok spin gini

celako celako celako

keno bagi pitih lagi la ginih .. 2 riyal dok cukup deh.. kita bagi 3 riyal pulok ..

duit dermo banyok lagih .. tok soh kiro

- bro nicky -

kah kah kah

dah tak yah nak berharap sangat dengan PkatanRabun ni ..

cepat ke lambat ke kena jugak ..
serba salah dibuatnya ..

kah kah kah

Anonymous said...

selepas nih apa pula puak pakatan haram tu nak spin tentang SPR agaknya..mari kita tunggu dan lihat putar belit pakatan haram

Anonymous said...

Hantu Mak Limah balik rumah Mat Sabu

Anonymous said...

Aku dah pindah rumah tapi masih dalam Parlimen Shah Aalam.... Tak sabar aku nak menendang keluar si Khalid Gereja. Dulu aku pangkah dia dansekarang aku akan pangkah selain dari dia.

Anonymous said...

PAS dah mula main cacak bendera dan letak kain rentang merepek.

RAMBO said...

BOLEH LA CHECK TENGOK BERAPA RAMAI PENGUNDI HANTU DUK MENUMPANG KAT RUMAH AZMIN ALI......!

MUAAHAHAHAHAHAHAH..!!


HANTU MAKAN TUAN...!

Anonymous said...

kalau pihak pembangkang kalah jer meme akan kuar isu pengundi hantu...

kalau tak caya tengok la nanti...

pihak pembangkang buat apa bangsat pun diorang anggap diorang betul...

kalau kerajaan buat bt baik pun tetap dianggap jahat...

pejuang hamas...

Anonymous said...

buat apa pun akan dikata tipu oleh pembangkang...

Ada aku kisah said...

MUSANGKA MANA....DAH MALU KER....

Anonymous said...

oh dilla...oh dira..

adakah mereka itu cantik manis? teringin kulihat gambar mereka..

hehehe

Anonymous said...

well done spr...

Anonymous said...

wayang je ni .. kah kah kah
PETUA PAS tak kata apa apa lagi

kah kah kah

jap lagi PETUA PAS kata lain pulak ..

kah kah kah