IKLAN BERBAYAR

Thursday, October 27, 2011

SPR MAKIN TELUS. SENARAI 40 RIBU PENGUNDI RAGU DIKELUARKAN.

spr makin telus.

jika sebelum ini permohonan 52,215 pengundi yang mahu menukar pusat pengundian telah dikeluarkan/dipublishkan,  sekali lagi spr menunjukkan ketelusan dalam proses pilihanraya.

pemuda pas puji tindakan spr apabila menyenaraikan hampir  40 ribu nama pengundi yang dikategorikan sebagai  'pengundi diragui' untuk mendapat maklum balas.

pemuda pas puji  tindakan spr.

26 comments:

To Live Again said...

checkmate utk pencacai PR!

Ada aku kisah said...

MUSANGKA....WAHKAH..KAH......

Anonymous said...

hari ni puji, esok belum tentu, ntah2 kena keji lagi teruk, puak2 ni bukan boleh dipegang sgt kata2 mereka, contoh ketua mereka, hari ni lain, esok lain, ceramah di kelantan lain, ceramah di penang lain, depan melayu lain, depan cina lain.

depan perempuan lain, depan jantan lain. setakat kunyah boleh, telan jangan....

Anonymous said...

apa saja yg dibuat oleh spr akan dipandang serong kalau kalah pada ge13 nanti...

pejuang hamas...

Anonymous said...

eloklahtu kebanyakan pengundi hantu dari pakatan hampas

Ada aku kisah said...

PENGUNDI RAGU TU SEMUA ORANG PEMBANGKANG.......HEHEHEHEHE......PRU13 KITA AKAN BERKUASA SEPENUH NYA.....

Anonymous said...

Ibrahim Ali has expressed embarrassment over the poor turnout at the Himpunan Sejuta Umat rally, despite the Malay rights movement earlier shrugging off the low attendance.

Only 5,000 people filled the 100,000-seat Shah Alam Stadium where the rally against the alleged Christianisation of Malaysia took place last weekend.

“Even as late at 4pm, there were fewer than 10,000 people... I was embarrassed as a Malay and a Muslim. Where are our Malays?

“But when there’s a conference or an assembly, why this, why that?” Ibrahim said in his winding-up speech at the 2nd Perkasa general assembly here.

The Malay rights leader lamented that Malays were very good at asking for things but were reluctant to put their money where their mouth was when time came for action.

“What is our sacrifice? How far are we willing to go?” he said.

Anonymous said...

eloklah tu kebanyakan pegundi hantu dari pakatan hampas.

Anonymous said...

Ibrahim Ali has expressed embarrassment over the poor turnout at the Himpunan Sejuta Umat rally, despite the Malay rights movement earlier shrugging off the low attendance.

Only 5,000 people filled the 100,000-seat Shah Alam Stadium where the rally against the alleged Christianisation of Malaysia took place last weekend.

“Even as late at 4pm, there were fewer than 10,000 people... I was embarrassed as a Malay and a Muslim. Where are our Malays?

“But when there’s a conference or an assembly, why this, why that?” Ibrahim said in his winding-up speech at the 2nd Perkasa general assembly here.

The Malay rights leader lamented that Malays were very good at asking for things but were reluctant to put their money where their mouth was when time came for action.

“What is our sacrifice? How far are we willing to go?” he said.

Ms Pearl said...

GAP mengundi di mana nanti?

Anonymous said...

se tua poknik boleh tarik hand brake & buat U turn..inikan pula pencacai pemuda Pas..

muhahaha

Anonymous said...

pasni, takde alasan lagi la pencacai pakatan..

tapi kan..aku percaya lepas ni depa akan condemn spr lagi..saja je akan cari pelbagai alasan utk memburukkan spr..tengok laaa...

RAMBO said...

TERKANTOI LAGI AZMIN ALI.....NAMA-NAMA HANTU YG DUK BERTENGGEK KAT RUMAHNYA DAH DIPADAM....!!

ADOII...!!HABIS LA UNDI AKU TAHUN NI...!!

MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!!

Anonymous said...

SETUJU ANON 11:15

AS PUJI LANGKAH SPR PASAL DIA TAK TENGOK LAGI NAMA-NAMA YG DIKELUARKAN TU....! JIKA IA MELIBATKAN NAMA2 ORG PR....HAA...TENGOK LA NANTI...MACAM2 DIKUTUKNYA SPR.....!!KONON JADI AGEN UMNO NAK BUANG NAMA PENGUNDI BERDAFTAR YG SAH.....! NAK ALIH NAMA2 PENGUNDI..! TIDAK DEMOKRATIK..! AMAL TEKTIK ZIONIS !!
MACAM2 LAGI....

Anonymous said...

belakang jantan lagi bahaya

Anonymous said...

Itu musang berbulu ayam

Jemy said...

kalu esok puak2 lobai ni kalah, apa pulak alasan dia?

Anonymous said...

musangka pukimak

-nik ajis babi-

ANACONDA said...

SPR BUAT JE LA KERJA, TAK PERLU NAK BERDEBAT2 DGN PELACOR BABI AMBABIGA...

WOII SUHAKAM, APA KAU PUNYA KOMEN...

PUKIMAK KAU NUAR...

BABI KAU MAT SABU...

Anonymous said...

tu yg di paparkan?
abis mat bangla, mat indo dan akakk burma yg di sembunyikan dan diberikan kad penganalan mcm mana pula wahai pencacai dan penjilat united malay national organization sekalian??

kah kah kah kah kah

-anak muda tidak buta-

Anonymous said...

lancau la gaps

anti bohmau said...

kalau ada lagi nama2 orang yg dah meninggal jadi pengundi hantu bukanlah salah spr @ tuan punya nama tapi salah waris2 arwah atau mendiang yg telah tiada tu krn membiarkan waris2 @ mendiang2 tu bertukar jadi hantu!

waris2 tu sepatutnya terus membantu spr mengeluarkan nama mrk yg telah meninggal dari senarai pengundi sebaik saja mrk meninggal dunia dgn memnghantar salinan surat kematian. jgn ingat orang spr akan tahu jika tidak diberitahu! kadang2 saudara-mara kita dekat jauh meninggal pun kita tak tahu jika tidak diberitahu. apatah lagi spr yg bukan kenal sesiapa pun! fikirlah dgn adil sblm menuduh spr...

spt mana kelahiran anak2 diwar-warkan, kematian seseorang juga patut diberitahu kpd pihak yg berwajib spt spr supaya tidak timbul kekeliruan. kalau tidak, SILAP AHLI KELUARGA SI MATI SENDIRI yg bersubhahat lahirkan pengundi hantu!

yg pelik2 kita jdkan iktibar...

zat said...

syabas penyokong2 PR & Bersih.. tekanan bertubi2 anda telah membuat SPR tk bole lari lg...kita terus memerhati..dia org leka kita serang lg..dia org ingat p/raya boleh buat main2 ka...

Anonymous said...

JPN Vs SPR ... skandal negara-kerakyatan IC-'mee segera' .... perlu siasatan telus, terbuka.. generasi melayu tergadai kpd undi Pendatang2 Asing tajaan UMNO.... talian hayat umno melalui bangsa pendatang2 asing.....

Skandal kerakyatan... IC segera.. UMNO pengkhianat bangsa & negara... Bolehkah rakyat maafkan umno... atau rakyat akan heret sebagaimana jasad Gaddafi diperlaku?

Anonymous said...

JPN Vs SPR ... skandal negara-kerakyatan IC-'mee segera' .... perlu siasatan telus, terbuka.. generasi melayu tergadai kpd undi Pendatang2 Asing tajaan UMNO.... talian hayat umno melalui bangsa pendatang2 asing.....

Skandal kerakyatan... IC segera.. UMNO pengkhianat bangsa & negara... Bolehkah rakyat maafkan umno... atau rakyat akan heret sebagaimana jasad Gaddafi diperlaku?

mr.n said...

dimanakah silapnya.....pada awlnya lain di kemudian ari lain yang berlaku...dunia....dunia...dunia...