IKLAN BERBAYAR

Saturday, October 29, 2011

PIALA MALAYSIA

Ganu lawan N9. siapa menang bro?
Published with Blogger-droid v1.7.4

38 comments:

BATT said...

NS 2 - 1 TENGANU

Anonymous said...

ganuu la menang..komfim
3-1

Sang Kelembai Johor said...

n9 3-2 ganu...

Melayu Perak said...

ganu menang 3-1

yogibear's season said...

Mana2 penyokong2 Tganu hok gi tengok bola pena Piala M'sia malang nie, kalu paka tekek sudsidi Pok Aid...buleh tengok first hah jer...!!

Takdok sejaroh lah...tekek bola pong subsidi...!

Nie buak Ayoh Cik susoh belaka lah nie, kalu kekgi jd menteghi besor pulok..???

Malu..malu..

paka pitih sedighilah wei!!!

Wala apapong, bowok gheta tu molek2

Subhanalladzi sakhorolna haadza...

Peteh 2..Jang 0

Anonymous said...

terengganu pasti menang 3-1,n9 dok rok cetong pun propa je lbh

PenganutPAS said...

kalau GAP tanya aku , aku cakap terengganu .

Kalau Gap tanya anwar , di cakap keputusan perlawanan tu ada disimpan oleh Azizah .

yogibear's season said...

Keputusang terkini,

Pok 'Aid 1 .... Mem 2

Oh, nanti,nanti...! Pok 'Aid dah terlanjur dah... dia skor gol sendiri! dlm masa kecederaan ini...

...Keputusang muktamad,

Pok 'Aid 1 ... Mem 3 dah sekrng!!!

hehehehehe...

Anonymous said...

Pas

Anonymous said...

tak da hal siapa menang. yang penting moral PR semakin kecundang.

moral PR merundum apabila HIMPUN dihadiri oleh lebih 10,000 golongan atas pagar.

moral PR bertambah kecundang apabila stadium Shah Alam penuh sampai tiada kerusi yang kosong.

moral jatuh berdebuk apabila stadium gamat segamat-gamatnya dengan sorakan penyokong anti-PR.

ternyatalah, dua perkembangan ini membuktikan cakap-cakap PR sudah tidak tidak dipedulikan oleh massa

kalau momentum ini berterusan, PR akan kekal status quonya dalam gelanggang politik negara -- syok sendiri.

kik kik kik

Anonymous said...

nampaknya gelombang kuning anti-Ambiga jauh lebih ramai berbanding gelombang kuning pro-Ambiga.

hik hik hik

Anonymous said...

tak dapat dibayangkan apa yang sedang difikirkan oleh zali a.k.a musangko a.k.a anak 10 a.k.a dap mosleum dalam saat-saat sebegini.

nak tengok bola, takut dituduh telah berpaling tadah pada pasukan ameno. tak tengok ekeke...rugi, bro.

nak fitnah lawan tak boleh lagi kerana mursyidol am telah keluarkan amaran. nak bukak cerita anak-anak ameno, nanti dituduh cakap tak serupa bikin.

hmmm, baik korang layari video sensasi di blog Papa Gomo, agar dengan itu korang dapat balik rangsangan tuh, ayuh!

kah kah kah

Anonymous said...

Sembilan negeri lawan satu mesti sembilan menang. Mana adil Kalau berani 1 lawan 1.

Anonymous said...

Sape menangpun mesti konspirasi ameno. Tapi pengadil dan penjaga garisan macam orang2 pakatan je. Apepun negeri2 yg tanding dibawah kerajaan ameno. Yes!!!

rakab said...

Glory Glory Man United

Glory Glory Man United

Glory Glory Man United

As the red go marching on, on, on

Man United 1 Everton 0

Yahooooo..!!!

rakab said...

Aku pilih Terengganu sebab permainan mereka lebih teratur dan mengancam !!

Tapi perlawanan akhir, apa-apa pun boleh berlaku.

Ms Pearl said...

N.9 baru goal!!! - hehe this year I sokong N.9

p/s: HD 833 membuktikan padang bola kat negeri selangor sama teruknya dengan jalanraya kat selangor :D :D :D :D

musangka said...

Gol Keeper tangkap anginn...!

Anonymous said...

Kalah pasal goalkeeper.

peminat EPL said...

Ms Pearl,

I ajar you tendang bola, nak tak..!!

heheheheeee...

Anonymous said...

Tenett skrg terok la bro....

Streymix slow giler, BB pun slow, byk blog pro BN kene virus, ni seme gara2 nuar jubo la bebb...

Nuar jubo dah attack pro BN secara individu melalui hacker cia dan jew...

modem rumah dah brapa kali rosak, BB pun meragam juga...hadoii

Nuarrx2....bangkai gajah tak mampu ditutup dgn serban nik aziz...

Anonymous said...

gi stadium bawak bendera pas

Anonymous said...

gatal jer bunyinyaaaa.......

Anonymous said...

Hoben jang hoben. Tahniah N9. Penyu menangis lagi.

Anonymous said...

Supporter gganu bawok bendero pahh sebak tu kaloh. Lo ni nik aziz doh tak laku. Ore rama tok se denge dio. Bendero pah bawok celako.

Anonymous said...

petanda kpd rakyat tganu...jgn sokong pas!!

Anonymous said...

puak Pas mesti salahkan umno sebab tgganu kalah malam ni

Anonymous said...

FAKTA MENARIK:

PENYOKONG N. SEMBILAN BAYAR TIKET HARGA PENUH RM50 DAPAT 2 GOL

PENYOKONG TERENGGANU DAPAT TIKET SUBSIDI 50% DARI PERSATUAN NEGERI DAPAT 1 GOL

1 GOL RM25 = JUARA PIALA MALAYSIA

MAT SALEH CAKAP SETIAP KEJAYAAN ADA HARGANYA, YG PENTING PENGORBANAN

**PENYOKONG FANATIK K.L PLUS**
-cawangan Sentul hahahahahahaha

zat said...

Anon 9:08PM

lu pekena apa tadi ni?


Rakab

6-1, 6-1, 6-1

Anonymous said...

Orang UMNO tau apa pasal bola ni, sebab tu kalah

Dulu hadi awang dah nak tukar peraturan main bola drp pakai seluar kepada pakai jubah dan kain palikat. Bawa bola pakai jubah, lawan tak nampak bola

Kalau tak malam ni ganu dah menang

rakab said...

Woooi, zat !

6-1 tu main 10 orang..
apa nak hairankan..

oh ya! kau sokong team apa , EPL ?

zat said...

rakab

team EPL aku mng 5-3 hr ni...yg kau belasah 8-2 tu pun kami main 10 org jugak..hehe

yogibear's season said...

Ms Pearl 1032,my dear,

Pls lah, tolong sound kat MB
Khalid.., tu padang bole ke kandang kobau??

Rasanya padang ragut belakang umah Musang lagi elok..!

The field is not fit for football!

O.K lh T'ganu lost by an own goal..

anyway Aidil should have been red carded as did Johnny Evans foul on Balotelli..

if that happen, then its 6-1 to peteh!

Anonymous said...

SAYA SOKONG TERANGGANU SEBAB NS NEGERI BIK MAMA...

rakab said...

zat,

Oooooooooohhh, Arsengal !!!

selamat berjaya....

praha2 said...

eden got nothing against ganu. tapi eden gombiro N9 monang. dah lamo tak dapet pialo nah ni satu satu nyo yang giliang geming. syabas N9.

Anonymous said...

SEBAB TGANU KALAH.......RAMAI PENYOKONG TGANU BAWAK BENDERA PARTI hamPAS......!!
BAWAK SIAL LA TU......!!

MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...!!

Anonymous said...

ganu sombong sangat belum main dah kata tahun ini milik mereke.