Wednesday, October 26, 2011

WEBSITE PAS,TRANUNGKITE KANTOI BESAR!

cyberterompah pas gagal lagi nak buat psywar.

isu tangkapan khalwat dijadikan bahan artikel dan rujukan mutakhir. kata mereka khalwat itu hasil didikan umno dan barisan nasional.

punyalah bangang !

punyalah teruja nak buat psywar sampai tak sedar diri sendiri terkantoi .

isu pasangan ditangkap khalwat  yang mengaku 'adik beradik' dijadikan bahan jajaan.

kata mereka inilah tanda kerosakan moral generasi muda di bawah pimpinan umno dan barisan nasional.

BETUL KE ?
KE BETUL ?
BETUL KE ?
KE BETUL ?

kerana tak sabor nak dedahkan kepincangan moral ini, rupa-rupanya tanpa mereka sedari kejadian tangkapan khalwat 'adik beradik' tu rupanya berlaku di petaling jaya, selangor negeri di bawah pemerintahan pakatan..

alahai
cyberterompah pas kantoi lagi.

aduyai macamana pas sebuah parti nak lawan blogers pro umno nih ? KANTOI KANTOI.. (klik pada foto di atas)

62 comments:

Anonymous said...

HA'AH LA...KAT SELANGOR TU..

Anonymous said...

BODO MACAM LEMBU. NEGERI DI BAWAH PR ACUAN PAS/DAP/KEADILLLLLLLLLLLLLLLLPUKI YG BANNYAKKKKKKKKKK MAKSIAT

Anonymous said...

adoi SELANGOR KU!

Anonymous said...

HAHAHA...GELAK KN MEEKA, BOOOOO!!!

Pendekar Malaya said...

Haha.. tranung kita tu dah x da idea sampai bodoh pi sindir negeri pakatan apahal la.. mesti pasni kena hukum ngan bos2 pakatan sbb editor TKO ni mmg bengap tahap PR dah ni... HAHAHAHA TKO TKO... baik ko pi tido je... BODOH! tahap PR...

Anonymous said...

Bila la Cybertroopers PAS nak berhenti dan bertaubat ni??

Aku da bagi tau hentikan lah memcah belahkan bangsa melayu dan umat islam.

Cari lah cara lain cari rezeki halal utk menyara keluarga.

zali

Anonymous said...

ZALI MANA?

CEPAT ZALI CEPAT KOMEN

SATU KOMEN PAS BG RM2

Pengundi Baharu said...

SELANGORKU!

Anonymous said...

Chinese aa so fucking racist!!

http://postimage.org/image/ss7v8uotb/

Anonymous said...

zali dan musangka akan cakap KALAU MAT SABU DAN NORMAH BOLEH mengapa budak-budak kat selangor tak boleeh.. kepimpinan melalui tauladan .. DI SERAMBI MEKAH BOLEEH LAGIKAN DI SELANGOR... AMIK KAAU MUSANGKA

Anonymous said...

hai dunia dunia ... 3 tahun dah pr memerintah selangor

tak kan tak tau lagi .. kah kah kah

kalaulah .. kerajaan pr memerintah malaysia ..

selangor je bn pegang agaknya salah siapa .. ????

sah sah

salah BN dan keluarga mereka jugah

kah kah kah

apa nak pelik bro .. jatuh moto pun sah BN dan keluarga mereka

raba nenen pun salah BN dan keluarga mereka

orang meliwat pun salah BN dan keluarga mereka..

kah kah kah

kenapa salah BN dan keluarga mereka

sebab PR tak memerintah malaysia lagi

jadi paham paham la .. kalau nak takde khalwat .. tak de raba nenen

kena lah undi PR dan keluarga mereka pulak

sebab kalau ada masalah sosial yang berlaku nanti takde sapa pun yang salah

kah kah kah kah

Anonymous said...

GAP kalau dah blog pembangkang yang keluarkan artikel ini. Semua blog pro kerajaan sebarkan kan lah isu ini seluas luas nya. Tengok sapa yang kena.

Anonymous said...

UMNO nie nak menang PRU13 ke?...apasal masih dok buat kerja macam nie ha? aku betoi tak paham atau dalam MOE ada agen nak pelingkup UMNO?

http://www.malaysia-today.net/mtcolumns/letterssurat/44449-1bestarinet-awarded-to-ytl

Anonymous said...

standart CYNBER TROMPAH mmg la gitu...

Anonymous said...

Zali apa orang tak tahu kamu tu TALAM DUA MUKA? Jgn lah nak pura-pura kat blogg GAP ni. Pegi main jauh2 la. Dasar pencacai PAS bonggok.

PAS HANCUUUS said...

Cibai Trooper tewas digelanggang sendiri. Ahli ahli YB dari pas yg panjat bini orang apasal tak cerita. Moral pimpinan agama pas kantoi besaq. TranungKITE go fly kite.

Anonymous said...

layan jugak ek ko tranungkite ye gap...

Anonymous said...

macam orang pas kat kelantan hari2 mengata,mengumpat dan menghina orang melayu UMNO...SEBAB PERASAAN DIRI ALIM DAN BERTAKWA...
TAPI TAK SEDAR PUN KELANTAN NEGERI PALING BANYAK AIDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KAT MALAYSIA...TAHNIAH PAS...NEGERI SERAMBI AIDS

Anonymous said...

KAN SAYA DAH KATA ZALI TU ORANG UMNO CUMA NAK MENCETUS SUASANA AJE,UTK POINT UMNO PUKUL PAS TU BANYAK,SEBAB ISU ISU ATAU STATMENT ZALI MACAM PELITA NAK ABIS MINYAK MALAPPPP.. JE. HE HE HE JANGAN MARAH YE ZALI, MUSANGKA PUN SAMA BUKAN CERDIK SANGAT BUDAK DUA EKOQ NI...

musangka said...

Woi ape nih?

Betui ke semburan angin dari pantai timur ni.....

MB kena tangkap basah !!!

Tangkap kering2 takleh ke ??

musangka said...

MB itu mengahwini perempuan itu selepas dua kali ditangkap khalwat. Semasa para pegawai agama menyerbu beliau memberi alasan perempuan itu adalah proksinya dalam perniagaan

Untuk mengetahui kisah selanjut mengenai kes ini sila lawat ke protal berkenaan kerana sehari dua lagi

Pengarang protal itu akan membuat pendedahan mengenai kejadaian ini.

musangka said...

Apa clas khalwat2 !

Duit manyak !

Nikah je le!

Baru...TIGA je....!!!

Nok said...

sama sama lah kita doakan kesejahteraan rakyat malaysia....kebaikan anugerah dari tuhan....kerosakan dan keburukan adalah dari manusia....tuhan tak pernah mungkir janji...tapi manusia hanya pandai menabur janji ,tapi janji tinggal janji...itulah janji2 yg di buat oleh Pas,dgn janji tu lah yg menjadikan mereka manusia munafiq dan mereka tak pernah mengaku,tapi ingat tuhan maha mengetahui dgn apa yg tersurat dan tersirat...lambat laun kebenaran akan terbukti ...sebagaimana yg mereka mohon.....

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHA

PAShit la bro GAP, biasa la tu.

Islam Acuan PAShit pulak menjuarai ranking dalam Negara sebagai negeri yang paling banyak kes jangkitan HIV.

keh keh keh..

Soal, nafsu seks semua ni PAShit memang Terbaik.

So, dengan relanya hati, kita serahkan sahaja pada PAShit soal nafsu seks.

musangka said...

"APA ??? MB MANA YG KENA TANGKAP KHALWAT DLM BULAN POSA TUH ???"

Sunyi dan sepi rasanya.....!

mmuuaahhhahahahaha...!!!

Anonymous said...

Mat sabu kena tangkap khalwat tu sapa punya acuan plak?ce cerita cer cerita.


Muka abang bau benda tu la Mah.Hram jadah.

Anonymous said...

GELARAN MUSANG DALAM TRADISI MELAYU ADALAH JAHAT...

musangka said...

1057,

Mat Sabu itu hari tak la sampai, tergadai Kelantan....

Tapi, klu terbongkaq yg bab MB ni...mau tergadai satu negeri..!

Pilihanraya dah dekat plak tuu..!!!

musangka said...

Tahniah awal dari aku buat barisan kepimpinan PAS kerana berjaya kembalikan Terengganu ke pangkuan PAS ! Tahniah TG Hj Hadi....!!

Subhanallah!!!

V7 said...

jangan layan puak-puak pas nie...dah lah kaki liwat bini...

Anonymous said...

Esok tempat aku 96 ahli Pas sain borang UMNO pulak..khemah dah pasang tadi

musangka said...

1156,

Berlakon lagi....!

Musim buat pilem agaknye ye...???

V7 said...

musangka said...

Tahniah awal dari aku buat barisan kepimpinan PAS kerana berjaya kembalikan Terengganu ke pangkuan PAS ! Tahniah TG Hj Hadi....!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

diam lah babi kurap pas...berapa kali kau liwat bini kau hari nie...dasar kaki lubuk kunyit...

V7 said...

musangka said...
1156,

Berlakon lagi....!

Musim buat pilem agaknye ye...???
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

filem??? filem bapak kau...bodoh punya anjing sial pas nie...

V7 said...

musangka said...

"APA ??? MB MANA YG KENA TANGKAP KHALWAT DLM BULAN POSA TUH ???"

Sunyi dan sepi rasanya.....!

mmuuaahhhahahahaha...!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

bukan bapak kau ker yang liwat mak kau bulan puasa hari tu...kau sendiri nampak kan...

V7 said...

musangka said...
1057,

Mat Sabu itu hari tak la sampai, tergadai Kelantan....

Tapi, klu terbongkaq yg bab MB ni...mau tergadai satu negeri..!

Pilihanraya dah dekat plak tuu..!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

mat sabu liwat bini dia jugak ker???

V7 said...

musangka said...

Apa clas khalwat2 !

Duit manyak !

Nikah je le!

Baru...TIGA je....!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

memang lah kau tak suka khalwat...sebab kau suka liwat bini...bodoh punya babi kurap pas nie...

musangka said...

mmuuaahhhahahahaha...!

Marah bebenor yeop!

Bila plak PAS benar liwat bini nih!

mmuuaahhhahahaha...!!

Pi ngaji dulu ! Baru mai sembang!!!

kuak kuah kuah!!

V7 said...

musangka said...

MB itu mengahwini perempuan itu selepas dua kali ditangkap khalwat. Semasa para pegawai agama menyerbu beliau memberi alasan perempuan itu adalah proksinya dalam perniagaan

Untuk mengetahui kisah selanjut mengenai kes ini sila lawat ke protal berkenaan kerana sehari dua lagi

Pengarang protal itu akan membuat pendedahan mengenai kejadaian ini.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

MB mana??? MB kelantan si nik azazil tok guru sesat kau tu ker??? tak mungkin...sebab dia suka liwat bini...main pompuan dia tak suka sebab nanti kena hukum hudud...

musangka said...

Ropa-ropanye Natang tu yang kena tangkap basah...!

kuah kuah kuah!

V7 said...

musangka said...
mmuuaahhhahahahaha...!

Marah bebenor yeop!

Bila plak PAS benar liwat bini nih!

mmuuaahhhahahaha...!!

Pi ngaji dulu ! Baru mai sembang!!!

kuak kuah kuah!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ngaji??? kau yang tak sekolah...bodoh jadi babi kurap pas

marah??? bapak kau liwat mak kau...aku pulak nak marah...mak kau tu bukan awek aku lah bodoh...

musangka said...

Apa2 pun...tugas utk dptkan terengganu makin cerah!

Kurang sikit bebenan!

Jentera akan tumpukan pd Perlis & Perak pulak!!!

ISLAM BERSAMA PAS !!!

V7 said...

musangka said...

Apa2 pun...tugas utk dptkan terengganu makin cerah!

Kurang sikit bebenan!

Jentera akan tumpukan pd Perlis & Perak pulak!!!

ISLAM BERSAMA PAS !!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

islam bersama pas???? kau nie biol ker apa??? hari-hari kau dan puak-puak pas sesat kau tu dok hisap dan jilat kote dap harbi tu...tiba-tiba islam pulak...kau kira ahli syurga lah...nik azazil tu tuhan sembahan kau lah...dan anwar ibrahim tu nabi kau lah....kesian kau...apa sial yang bapak kau bawak sampai mak kau boleh lahirkan kau sebegini rupa...

V7 said...

musangka said...
Ropa-ropanye Natang tu yang kena tangkap basah...!

kuah kuah kuah!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

nik azazil tu kan tok guru kau...tak kan kau panggil malaun tu binatang pulak...

Anonymous said...

bahasa mencerminkan nilai diri kita. aku 1st time masuk n baca blog ni. Meluat aku tengok komen2 macam orang x sekolah.

Anonymous said...

bahasa mencerminkan nilai diri kita. aku 1st time masuk n baca blog ni. Meluat aku tengok komen2 macam orang x sekolah.

V7 said...

Anonymous said...

bahasa mencerminkan nilai diri kita. aku 1st time masuk n baca blog ni. Meluat aku tengok komen2 macam orang x sekolah.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

bukan ker tok guru sesat kau si ni azazil tu kata tuhan pun mencarut....kalau benar kata tok guru biol kau tu, bermakna tuhan.....

tak sekolah??? siapa tak sekolah??? bapak kau yang liwat mak kau tu ker??? dia sekolah lah bodoh, itu sebab dia liwat mak kau...kalau liwat bini tak kena hukum hudud...sekolah lah bapak kau tu....pandai dia...dia tak liwat pelacur atau jantan tapi dia liwat bini dia....tak kena hukum hudud lah dia...

Anonymous said...

V7 sekolah tapi x cukup cerdik, bahasa menyakitkan hati. cam ni ker nak dapatkan support supaya selangor back to BN. klu ko jadi calon kt pilihanraya haram aku nk undi ko. :-)

V7 said...

Anonymous said...

V7 sekolah tapi x cukup cerdik, bahasa menyakitkan hati. cam ni ker nak dapatkan support supaya selangor back to BN. klu ko jadi calon kt pilihanraya haram aku nk undi ko. :-)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kau cukup lah cerdik...kalau kau jadi calon ramai lah orang akan undi kau....kau bukan cukup cerdik tapi kau sebenarnya memang cukup bodoh dan cukup sial...

kan nik azazil tok guru sesat kau dah kata tuhan pun mencarut...

usin said...

bodoh melantun-lantun. kantoikan diri sendiri...hahahaha. ingatkan blogger otai tu cerdik, tp bengong rupanya. aku cadang lepas ni tukar nama blog jd tranungkote, camane. ok ke?

Anonymous said...

he he he C7 @ Jou teef! aku stop comment jap. tadi tgh tengok bideo yg korang kata anwar ibrahim. visual x cukup terang, my personal comment for now its not him.klu ada bideo kaler with clear quality terus boleh buat keputusan. klu aku jadi calon, chances nk dapat selangor ni cerah la gak... he he he

Anonymous said...

ops correction bukan C7. yg betoi V7 @ Jou Teef!
he he he C7 @ Jou teef! aku stop comment jap. tadi tgh tengok bideo yg korang kata anwar ibrahim. visual x cukup terang, my personal comment for now its not him.klu ada bideo kaler with clear quality terus boleh buat keputusan. klu aku jadi calon, chances nk dapat selangor ni cerah la gak... he he he

V7 said...

Anonymous said...
ops correction bukan C7. yg betoi V7 @ Jou Teef!
he he he C7 @ Jou teef! aku stop comment jap. tadi tgh tengok bideo yg korang kata anwar ibrahim. visual x cukup terang, my personal comment for now its not him.klu ada bideo kaler with clear quality terus boleh buat keputusan. klu aku jadi calon, chances nk dapat selangor ni cerah la gak... he he he
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

malaun mana yang bodoh sangat nie...kau nak stop komen ker...kau nak mampus ker...tu kau punya pasal...

kau nak video color...pergi tanya bapak kau...dia ada simpan...

kau jadi calon??? maksud kau calon pembancuh kopi anwar ibrahim...bagus jugak jawatan tu memang kosong pun sejak saiful tarik diri..kau memang sesuai, pasti kau dapat job tu...selamat diliwat...

Ttido said...

musangka,ko gi tanya nik aziz,kenal tak ngan ustaz saidi,apa dah jadi ngan kes adun selinsing?itupun kalo nik aziz nak jumpa ko la:)

Anonymous said...

walaupun aku penyokong BN,

MB BN ke MB pakatan ke, yang salah tetap salah. mengapa ada double standard? kalau rakyat marhaen, sure dah kena naik van jenazah. walaupun dah kahwin, tapi puncanya adalah khalwat! org camtu tak layak jadi pemimpin! singkirkan segera!

Anonymous said...

He he he V7 @ Jou Teef... I am back. Kt bloq hang ada jawatan kosong ke? Manalah tau buleh urut teloq aku. Kah kah kah.... Saya minta maaf ayat kt atas ni mcm orang x bertamadun. Tapi tujuannya nk bagi nasihat kat Jou Teef @ V7. Tak cuba cari ke maksud Jou Teef tu? Masukla kat google wiki translitkan dalam bahaso yg ko paham. Ni last aku masuk kt blog budak x sekolah ni. Hampas. Aku nk cakap kt najib. V7 @ Jou Teef ni x boleh pakai n xde otak. gudbye

Anonymous said...

Anwar dok menyondol pantat cina tu umno yg didik jugak ker? Mat sabu kena tangkap khalwat pun umno punya didikan ker? YB pas kena tangkap khalwat pun didikan umno jugak ker? Apasal lah biol sangat puak2 pakatan haram ni?

--Ganasnyer--

Anonymous said...

try

Anonymous said...

UNDILAH PAKATAN RAKYAT. BUDAK2 PUN SOKONG PR. MASYAALLAH...

BUDAK BAIK

Anonymous said...

tak ada cerita baru dah? meme la negeri kita ni dah sakit.. maksiat banyak sekali.. ma'aruf ada berapa kerat je...siapa punya pasal tu... kalau buka piha berkuasa

Mr Art said...

Buletin Utama (15 Feb) hari ni citer pasai SEK KUBUR di Kelantan.

Anonymous said...

UMNO-BN kalah besar dalam PRU akan datang


*psst : jeles dgn tko ke? hehe