IKLAN BERBAYAR

Monday, February 27, 2012

PANAS CINA DAP BIADAP !

51 comments:

ANWAR EJEN ISRAEL said...

ABBABI asal bukan bapak anwar bin ibrahim!

Anonymous said...

.

Marilah kita semua menjadi manusia yang bertanggungjawab , jujur dan amanah.

.

Anonymous said...

10 MELAYU TERJAH 300 CINA DAP, MEMANG ANAK JANTAN.

Anonymous said...

budak baju merah tu skoolmate aku...

chok pisang...
gangs depa ni meme hardcore skit bahagian nak perang...

aku syok tgk bangsat lge jadi mcm anjing kena maki...

bangkai baju hijau best kena tapak sampai lari...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Inilah Barisan Kita,
Yg Ikhlas Berjuang,
Siap sedia berkorban,
Untuk ibu pertiwi...

Bangunlah bangsaku,
Bersatulah bangsaku..

Jgn krn asyik brpolitik, kita jd lemah & lalai...

Pihak musuh senantiasa mengintai peluang..klu kita terus ALPA, tdk mustahil apa yg dikecapi selama ini akan hancur musnah...

JGN SIA-SIAKAN PERJUANGANNENEK MOYANG KITA DULU...!!!!!!!!!

Anonymous said...

sekarang semua dah taukan yg kaum bangkai ni penakut...

tunggu laungan jihad jer nanti...

pejuang hamas...

Anonymous said...

LGE mulut takdak insurance...

Wiraless said...

MELAYU BANGKIT BILA JATUH....
MELAYU BERSATU BILA DAH BERPECAH...
SEJARAH MEMBUKTIKAN...
MALAYAN UNION...
13 MEI...
ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT...
TAPI ANWAR IBRAHIM CUMA TAU BUAT SAJA...

Anonymous said...

Kurang Ajar punya Melayu,
Tak Hormat Ketua Menteri.
Jgn mimpi kamu nak tawan Penang.
DAP as solid as rock.
Melayu = pemalas + bodoh!

Penang = hak milik DAP forever!

Nik Ajis said...

DAP akan mati dibunuh PAS..PAS akan tukar watak berjihad..

siapa LGE berbanding ALLAH SWT??

Siapa nuar kalau suka Israel..Jihad x7..

Kalau ada provokasi tahap babi lagi..Malaysia diambang perang yg lebih buruk dari 13 may..

US dah standby kat Philiphine untuk attack pengganas tamak yg mahukan Spratley..

Anonymous said...

guan eng hina umno....juak pas suka laa tuuu...depa bukan melayu...depa isleee....jadah....tak sedak diri...syabas para pejuang...anak muda penang....wa tabit lu orang....anak perak... dok ayak itam....selamat berjuang...

akubekaspkr said...

Syukur bila melihat Melayu sudah mula insaf. Bangunlah bangsaku. Kita berani dihina OLEH KAFIRUN CHINA ANAK HARAM JADAH kerana kejumutan orang Melayu sendiri iaitu ANWAR BIN IBRAHIM DAN HJ NIK AZIZ CHE MAT

Bangun untuk bangsa Melayu, tinggalkan Anwar dan Nik Aziz. Dua ekor ni mampos biar cina yang kambus

Anonymous said...

Tak guna kita lawan Cina secara fizikal cmtu hanya sekadar jangka pendek..sedangkan pencacai2 Melayu PAS-PKR yg snggup gadai diri dan nyawa untuk Cina Kafir DAP.

Lagipun tindakan balas berbentuk fizikal pd Cina Kafir itu akan menjadikan nama UMNO lebih buruk dan apa2 hal nanti UMNO akan sentiasa jd mangsa Cina Kafir Lim Guan Eng.

Memang jelas Lim Guan Eng dan konco2nya sgt BENCI pd UMNO. APa boleh buat krn kebencian meluap2nya pd UMNo turut dikongsi bersama Melayu2 PAS dan PKR.

Pada pandangan saya (harap maaf, bukan menyebelahi Cina Laknatullah DAp itu atau Pakatan Haram) tindakan fizikal pd Cina Kafir itu seharusnya digantikan dgn tindakan gerak saraf berbentuk penyatuan pemikiran umat Islam dan Melayu menentang kezaliman dan kebiadapan DAP Laknatullah itu.

Janganlah UMNO jd mangsa akibat tindakan melulu sebahagian dr kita.

Apapun teruskan usaha gigih kita melawan kezaliman Pakatan Rakyat! Teruskan tindakan berkesan kita MENGAJAR Cina kafir ini melalui BOIKOT sehabis mungkin membeli di kedai2 mereka setakat yg kita mampu..Insya Allah!

Anonymous said...

Guan Eng adalah pejuang cina sebenar. Cina malaysia bangga dgn LGE banding ngan cina yg ada dlm BN yg senang dicucuk hidung. 10 melayu yg terjah sekadar langgau menghurung taik lembu. Nak tunjuk terror bkn cara samseng. tp nak bt mcm mana melayu ni mmg samseng apa lg klu mamak

Anonymous said...

cina babi sepet 300!

melayu yang ada hanya 50!

tapi budak-budak melayu langsung tak goyang!

cina babi makan taik nih hanya berani bila ramai!

cuba ingat balik kes cina babi makan penerajang staf melayu kat kfc selangor!

langsung tak melawan cina babi tu bila kena attack 1 by 1!

sebijik macam perangai anjing cina babi nih!

bila ramai baru berani menyalak!

Anonymous said...

DAPpig sial..

Anonymous said...

CINA BABI MEMANG BANGSAT!

Anonymous said...

MELAYU-MELAYU DALAM KLIP NIH MEMANG ANAK JANTAN!

WALAUPUN MINORITI, MEREKA TAK GOYANG!

SEBALIKNYA LIM GUANG TAIK BABI YANG MENCICIT LARI MENYOROK BELAKANG BABI-BABI SURUHANYA!

SALUTE UNTUK MELAYU PENANG YANG DALAM KLIP NIH YANG BEGITU JANTAN DAN ADA TELOQ!

Anonymous said...

Hai Melayu!!

Korang saja yg boleh ajar Cina DAP LAKNAT LIM GUAN ENG.

Bersatu lah terutama nya Melayu PAS/ PKR. Gunakan lah Kuasa Mutlak yg ada pada kita di PR13.

Bangkitkan lah semangat LT. Adnan menentang musuh yg anti Bangsa dan Agama kita.

Anonymous said...

eleh poyo je lembu pr dalam blog ni.
konon nak kata melayu umno ganas jahat la buat macam tu.

wei pundek..ooo kalau haramjadah cina buat memacam kata kat orang melayu dalam intenet tak plak kritik.konon konon toleransi.bila ada orang melayu (tak semestinya umno) buat balas balik mula keluar ayat holier than thou.macam la lembu pr semua baguih baguih...

padahal sekoq sekoq ada masalah.tak abih abih melibatkan kes lucah

Anonymous said...

Hidup UMNO/BN....sialan LGE/DAP/PR...

Anonymous said...

tengok mamat baju merah maroon tu baling kerusi tpi kena kat orang lain.

ntah cina mabok mana saja menambah provokasi....

Anonymous said...

Salam,bagi aku,ini adalah satu lagi lakonan yg dijayakak oleh pencacai2 PR untuk menunjukkan yg orng UMNO smuanya gangster.Mereke sedar program mereka tak mendapat sambutan jadi babak ini akan dijadikan alasan.Jangan terpedaya dengan muslihat Anwar n the geng!!

usin said...

lge tu benci sgt kt umno sebab umnolah lawan paling setimpal dgn dap. dap boleh goyah sebab umno. sebab itu kalau boleh lenyapkan umno. kalau setakat pas & melayu pkr, kacang goreng je. dua2 tu dh mcm lembu kena cucuk idung. suruh ke depan dorang ke depan, suruh baring dorang baring. ubat bodoh dah sebati dlm otak pas & melayu pkr. so, boleh baca. tp bencinya lge kpd umno ada beri kesan negatif ke? lg baik kerana lg dia benci umno, lg cepat melayu bersatu. tombangnya dap di penang adalah kerana bersatunya melayu di bawah umno. tak percaya? tak lama lg pru13. sama2 kita saksikan.

Anonymous said...

Baguih bangsa melayu yg xgentar dgn cina babi gemok tgu nk sembelih je...

Anonymous said...

Memang dah jadi kurang ajar puak DAP ni, jangan diberi muka lagi. Memang kena ajar seperti yang dilakukan oleh hero ini. Cina DAP ini cuba mensabotaj semua projek kerajaan pimpinan melayu. Projek haram di Pulau Pinang pandai pula simpan.

Anonymous said...

klu dah otak lembu, perangai pun mesti mcm lembu jugalah. hanya umno je ada lembu berotak 1 bintang.nak buat cm na otak semua letak kat lutut. nak suruh pikir dah tak boleh. sbb tu ler lahir parti umno..united malay no otak.

nak lwn cina konon. lawak giler tul. cina langsung tak harapkan subsidi, tp melayu tak dapat subsidi tak makan ler jwb nya.

yg ramai ambik dadah budak melayu
buang anak pun melayu
rempit pun melayu
rogol/ sumbang mahrampun melayu
miskin tegar pun melayu
perasuah dan menerima rasuah pun melayu
tgl rumah setinggan pun melayu
rumah tanpa api dan air pun rumah melayu

melayu akan menjadi layu dan akan gugur slpas PRU nnt

Anonymous said...

bOIKOT PENANG! BOIKOT PENANG! BOIKOT PENANG !

Anonymous said...

mcm ni la perangai org melayu, dah tergodok baru nak tergadahhh....

dulu masa tengah aman, org melayu leka, lena, dibuai mimpi...

siyokkk bila cina puji skett....

skrg ni org melayu penang masih ada kekuatan, masih ada yg ceredik, masih ada yg pangkat2 besar,...

bayangkan org islam di bosnia yg dah hanyut, hidup mcm barat, sampai masanya seko2 kene sembelihh....

nak bangkit dah tak dak kekuatan...

dulu sebelom pru 12, bila korang gi penang, mana2 kedai mamak kalau ko pergi belum sempat duduk lagi dah hulur akhbar harakah....ekekeke

skrg mana ada lagi, ..... semua muka mamak kelat sbb guan eng dah perambat mamak di penang...

cina mana suka org kulit gelap ni bebb....

tapi kebangkitan org2 melayu ni pada yg kene tindas saja, mcm peniaga, bawak teksi dll...

pada melayu yg baca harakah mereka masih terlena lagi, masih dibuai mimpi2 indah tentang ketelusan , akauntabiliti khalifah guan eng memerintah...

harakah plak jadi lidah rasmi mengiakan dan menghalalkan pentadbiran guan engg...

ciannn org melayu penang, patut hangpa semua kena lawan deraihhh lagi bak hangg...

org KL tak berapa nak dengaq, ... ekekeke....

Anonymous said...

Anon 9.46am,

Ko bangsa ar pukimak?

Ko Cina DAPigs ke?

Yang hantar anak perempuan melacur tu Cina
Yang kuat berjudi tu Cina
Yang kuat mabuk tu Cina
Yang merompak bila nak New Year tu Cina
Yang takde budi bahasa tu Cina
Yang taktau asal usul keluarga tu Cina
Yang makan apa saja kecuali batu & kayu tu Cina

Nak aku tambah lagi? Lu jangan lansi la Sohai, takat Keyboard Hero mcm lu ni boleh jalan la..

Anonymous said...

Dah tengok macamnih aku sekarang LAGI LA benci kat DAPig sialan...mulai la nih ... aku akan pastikan orang2 yg rapat dgn aku akan memiliki perasaan sayangkan agama, bangsa dan negara yg jitu...yang mana yg dok taksub PAS tu aku akan cuba neutralkn ... insyaAllah..xsanggup aku tengok betapa biaDAPig nya kaum pemakan khinzir ini apalagi kalau depa dapat memerintah negara ini....

Nok said...

DAP tidak akan diterima oleh org melayu...kerana tembelang mereka telah di ketahui dari sejarah PAP S'pore...walaupun Pas di lihat bersekongkol tapi itu semua kepentingan politik sahaja....realitinya tidak begitu...tidor satu bantal mimpi lain2...DAP pun tahu realiti tersebut...tak mungkin melayu boleh bersatu diatas tiket PAKATAN RAKYAT...banyak agenda yg masih kelabu di sanu bari masing2 ...itu belum lagi kalau PR dapat menawan Putrajaya....

satu lagi bukan senang DAP nak jadikan negara ni republik....Ketua2 kjaan dan Angkatan Tentera semua di pegang oleh org2 melayu......jadi bukan mudah......resionalnya org melayu akan bersatu kalau sudah tersepit.......

Anonymous said...

Ini semua disebabkan anwar yang bersekutu dengan LGE. Kenapa si BABI ini tidak dipenjarakan oleh hakim Zabidah, makin banyak sial yang mendatang. Anwar dan sekutunya makin buat sial .

Anonymous said...

Bila Dato Samy Velu tanya " Apa itu Quran boleh buat jalan ke ????" siapa yang paling kuat tepukkannya???

good my frnd said...

usin said... lge tu benci sgt kt umno sebab umnolah lawan paling setimpal dgn dap. dap boleh goyah sebab umno. sebab itu kalau boleh lenyapkan umno. kalau setakat pas & melayu pkr, kacang goreng je. dua2 tu dh mcm lembu kena cucuk idung. suruh ke depan dorang ke depan, suruh baring dorang baring. ubat bodoh dah sebati dlm otak pas & melayu pkr. so, boleh baca. tp bencinya lge kpd umno ada beri kesan negatif ke? lg baik kerana lg dia benci umno, lg cepat melayu bersatu. tombangnya dap di penang adalah kerana bersatunya melayu di bawah umno. tak percaya? tak lama lg pru13. sama2 kita saksikan. February 27, 2012 8:16 AM
.......
WALAU AKU BUKAN SUKA UMNO SGT...

TAPI FACT IS FACT...

MELAYU DLM PKR ..PAS.. KO BUKAN HERO AGAMA MAHU BANGSA... JADI LAH ANJING DAP SELAMANYA...

hangkedee said...

Anon.10.42. Tambah lagi

Yang makan Babi Tu Cina.
Yang jadi BOSS PAS/PKR tu -CIna.
Yang pencetus 13 MEI itu Cina

Anonymous said...

YANG AKAN KUASAI MALAYSIA JUGA CINA.
MELAYU = HAPRAK.
HATI BUSUK.

Anonymous said...

HIDUP LIM GUAN ENG.
MELAYU JANGAN nAK BERLAGAK..
PEMIMPIN MELAYU TAK BOLEH PAKAI = MANGKOK HAYON

Anonymous said...

Melayu kena sedar,kita tak punya tanah air lain,oleh itu kena pertahankan tanah air ini,walau dengan apa cara sekali pun.Jangan merasa malu kalau orang kata kita samsing hanya kerana kita mahu menentang penghinaan terhadap kita .Yg patut malu adalah mereka yg tidak mampu menilai diri sendiri di kalangn penyokong Pas dan PKR,mereka juga sanggup menjual maruah bangsa dan ugama kerana sedikit kuasa,walau pun hanya sebagai proksi DAP.

Negara ini di beri banyak keberkatan oleh Allah,sumber semula jadi yg melimpah ruah,ianya spacial untuk kita sebagai umat Islam,jangan di bazirkan jangan di biarkan orang lain yg lebih mendapat menafaatnya.Kita kena gunakan utk membangunkan umat kita.

Bayangkan kalau mereka menduduki negara ini terlebih dahulu dari kita,apakah mereka akan bertolak ansur pada kita seperti kita bertolak ansur pada mereka sekarang?.

Anonymous said...

Ini adalah usaha Pakatan Rakyat untuk mengalihkan perhatian dari isu pasir di selangor dan isu 10billion di penang, memang depa nak huru-harakan negara sebab tembelang dah nak pecah.

Mcam bagus jer puak PR ni, kalau dapat kuasa jauh lagi teruk dari BN sebenarnya.

Asal_Bukan_DAP

Anonymous said...

Penjuang HAMAS mana mintak upah bro..pejuang HAMAS tak gunakan bahasa sumpah seranah. Ini pejuang RM$$, ada RM$$ depa turunlah. kalau tak bagi RM$$ jangan haraplah. Cuba korang sponser pejuang2 "HAMAS" nie ker bukit merah Taiping, tanya penduduk kat sana kesan logi kimia yang TERPAKSA ditutup sebab dah tak boleh nak cover line lagi. Lepas tu, kalau nak jadi pejuang ape pun boleh asalkan jangan pejuang RM$$.

Anonymous said...

bodohnya pemuda umno ni.org buat himpunan utk bg kesedaran rakyat ttg bahaya Lynas, mereka lak melalak membantah. aku cdngkan lah hujung minggu ni ngo BN buat himpunan lak di seluruh negara sokong lynas. ada berani cubalah atau hanya berani sbb di bayar duit je

Anonymous said...

Podah... PAS, berkawan dgn org berlumuran najis nak cakap banyak !

Anonymous said...

Dalam ceramah bolehlah maki UMNO, senang - senang saja sebab ada pencacai melayu sokong.Tapi cuba maki macam LGE tu, baru tau !

Anonymous said...

MELAYu PKR KAKI PROJEK,
MEREKA RATA2 ORANG UMNO DULUNYA,
ADA YG DAH KENYANG DAN ADA YG BARU NAK DAPAT PROJEK.
KERANA KECEWA SANGGUP JADI BARUA DAP.
MEREKA NI ADALAH MELAYU2 CELAKA SELAMA2NYA.
A B A I(Asal Bukan Anwar Ibrahim)

Anonymous said...

DAP musuh melayu, islam, bumiputra. Sudah terang lagi bersuluh, sejak DAP ditubukan lagi. DAP amat maklum tanpa sokongan melayu mereka tak akan berani menundukkan melayu. Malangnya sekarang mereka berjaya mempengaruhi parti pembangkang melayu menubuhkan PR. Mereka menggunakan PR menggoncang kuasa melayu, secara terus atau melalui proksi akan mengambilalih kuasa. Jika tak berjaya, mereka tak akan rugi apa-apa. Jika mereka berjaya kita yg putih mata. Tinggalkanlah persekongkolan yg bakal memusnahkan bangsa & ugama sendiri. Jgn sampai memusuhi saudara kerana kasihkan kawan yg sudah semua maklum tak pernah ikhlas dgn kita.

Anonymous said...

anon 9.31

yg mengoncang melayu bkn DAP tp umno sendiri sbb bnyk janji mereka pd rakyat blm tertunai. rakyat dah bg 54 taun kat mereka. cukuplah 54 taun tu di tipu hidup2. rakyat nak kan kerajaanyg adil dan saksama. dan PR dpt berikan tu pada rakyat.

Anonymous said...

anon 12.02

bodohnya idea posting ko..

UMNO perintah 54 tahun inilah yg pakat2 kenyang dan boleh makan kerajaan semula..sbb masing2 dh berjaya berwang..xheran lagi dgn undang2..

PR boleh bg ape? man atrack record?
kalau just berjanji dan terus berjanji dan rakyat dilembukan bodohkan utk jadi perisai Anwar Laknat tu dn konco2nya?

itukah PR dpt bg? bg kebodohan buat penyokong2 yg bahlul mcm ko tu!

Ilusi bohong lg penipu hanyak layak utk pencacai PAS maha bodoh dan pencacai PKR maha bahlul..

Cina support DAP kuat sbb mereka bukan nak banteras rasuah atau nk support agama..sbb merekalah bangsa laknatullah yg anti Islam, anti peraturan dan undang2.. perasuah besar di ASIA..

tp mereka hanya bodohkan lebai2 dan eksekutif2 muda bodoh PAS dan PR just using the human right and freedom issues a the apparatus (ALAT PERKAKAS) supaya matlamat membentuk semula negara berdaulat Malaysia ini mengikut selera CINA-seperti SIngapore-takkanlah bodoh sgt pencacai2 PR xpdt terima logik akal DAp-PAP twin brothers.. mesti menjalankan aspirasi yg sama-REPUBLIK kan MALAYSIA!!

So, silalah terjun bersama PR, UMNO mmg ada kelemahan, tp selemah2 UMNO, tidak rosak dan celaru mcm apa yg dilakukan PR!...

Undi PRU nnt jgn haraplah stau undi pun aku akan beri pd pakatan haram ini dr keluarga aku..Insya Allah..keluarga aku cukup dengar nasihat aku..proven man!

Anonymous said...

Anon 12.02am

Melayu paling BANGANG Di Malaysia.
Apa yg hang cari tak dapat dibumi bertuah ini?

Hang dok dimana ni?

Cerok Tok Kun pun macam2 ada.

BUKA MINDA, BUKA MATA, JANGAN ISAP GANJA!

Anonymous said...

Di Selangor ada 31 janji yg PR belum tunaikan. Dekat PRU ni tentu akan bertambahlah tunggakan janji mungkin menjadi 102 kot. Pakat kenyang makan janji je lah orang melayu Selangor. Dlm senyap cina DAP juga yg buncit.

Anonymous said...

Sedara x sokong lynas kn..abes tu sedara boleh post comment pakai ape?..pakai computer kan..computer tu nak proses data supaya saudara bole post comment pakai ape? Pakai chipset kan..chipset tu bahan nk buat die dpt dari mana? Jawapan die dr sumber nadir bumi yg lynas nk korek ni la sedara...kalau sedara x sokong nape sedara pakai computer, guna handphone, guna keta, tgk wayang, simpan duit dlm bank, tgk tv, dgr radio dn macam2 lg..kalau sedara hijau sgt apakata langkah pertama buang semua yg ada kena mengena ngan bahan badir bumi ni..kalau bole ajak kawan2 skali..sure projek macam lynas ni x jd buat..lg satu, kalau rasenye bahaya korek bahan nadir bumi ni sbb radiasi, sure dh lama amerika kena saman sbb org diorg mmg suka menyaman..yg penting, sume yg buat demo hijau tu guna gak hp.guna gk computer..tgk gk tv..kesimpulanya x sokong tp guna gk bahan nadir bumi tu..pikir2 kan la..