Thursday, March 29, 2012

HILANGKAN TEKANAN: ANWAR PERLU MELEEEWAT LAGI ?!

 KLIK SINI

19 comments:

Otak geliga said...

memang sakit Anwar kali ni.....majoriti org2 yg rapat dgn Anwar dulunya sudah mendapat peluang melanyak Anwar dlm satu masa yg sama

Anwar mmg masakj kali ni...mau hangit jadinya.....hahahaha

berebat kat luar BERANI.....ni kau berdebatlah pulak dgn BEKAS KAWAN BAIK & MUSUH RAPAT kau sendiri Mr. Anwar......tunjukkan keJANTANan kau di mahkamah, jgn asyik nak MELALAK kat luar negara ttg konspirasi UMNO/BN

aku nak kata...amekaw Anwar!!!!....hahaha

Otak geliga said...

Datuk Nalla kena ugut dgn seseorang.....siapa pulak yg ugut D. Nalla supaya TUTUP MULUT ttg isu Anwar???

mungkin UMNO yg upah org utk ugut D.Nalla....mana tau...hehehe

Perjuangan RAKYAT menentang Anwar & PR akan bermula x lama lagi

sama2 kita saksikan penghabisan riwayat politik Anwar & PR dlm kancah politik di Malaysia pada PRU13 nnt

bye..bye..Anwar...bye..bye PR...bye..bye buat selama2nya

Anonymous said...

HEHE....MACAM MUKA sial JE...

Otak geliga said...

Anwarrrrr cepat hantar writ saman utk memulakan kes saman

Please....jgn biar rakyat tertunggu2...x sabor dah ni...hehehe

SAMAN tetap....SAMAN....hahaha

Anonymous said...

kesian GAP, blog kena serang hari hari, kena tapis komen sekarang.

Blog lain takde masalah, hanya blog ini je yang kena spam. mengapa? pikirkan sendiri.

Anonymous said...

matilah la ko nuar , najib dah bg chance ko 2start a new life anywhere else on the planet...dah cukup banyak ...tp ko yg terlebih untung tak sedar diri

INGAT BGMANA KO DIPERLAKU OLEH MADEY DULU...TOLONG INGAT SKET SIKUKU BESI TU..

Ko pun da mcm cinak pendatang tak sedar dpt rahmat tumpang kapal umno utk merdeka di negeri org melayu ni...

U ALREADY TOO MUCH

PASAL KO TANGGONG BERES KESELAMATAN ISTAEL..KINI ISRAEL DAH MULA TEMBAK BOOM BALIK PALESTIN .. ANWAR KO PENGKIANAT BANGSA DAN ANTARABANGSA

musangka said...

Woi GAP!

Aku tgh ada mood nak balun PR nie...!

Hg moderate plak!

Membalun dlm 'siaran tertunda' ni, bini tak puas!!

Mmuuaahhahahahaha...!!!

Anonymous said...

Hoi 6.46...padan muka kah kah kah... orang lain bukan otak seks macam ko. Hati busuk kacau blog orang lain. Pencacai fuckatan memang biasa buat onar dan suka jilat peliwat.

musangka said...

anon 6:46,
'Blog lain takde masalah, hanya blog ini je yang kena spam. mengapa? pikirkan sendiri.'

Biase le....ramai antara kita yg bulu rambut pun tak sama hitam! Apatah laie hati..!

Yg bulu hitam kata, hanya UMNU yg mampu bawak kesejahteraan pd negara!

Yg bulu putih kata, sapa2 pun yg dpt sokongan ramai, insyaalah akan mampu memacu negara ini dgn berjaya!

Yg bulu merah kata, piiiraahhhh! Apa yg PR bole buat? jaga negeri pun tunggang langgang!

Yg bulu kunin plak kata, sapa2 nak tgk negara ini terjajah semula pd 2019, bagi la undi kat BN!

Bulu oren pun turut menyampuk, selagi post PM tak di hadkan pd se tahun saja, sampai kemat pun masaalah macam ni akan berlaku!

Aik?! Yg takdak bulu pun nak bagi idea gak?

" Sawa dee ka.. ส.ส.พรรคประชาธิปัตย์ยังฮือล้อมกรอบอดีตประธาน คมช. พล.อ.สนธิ บุญยรัตกลิน ที่ปัจจุบันหันมาสวมบทพระเอกปรองดอง!"

Anonymous said...

budak tu la agaknya.. ''xjujur xamanah xbertggongjawab ..''asik dia je first..

ni bukan fitnah...agak je

fairuzkhan said...

Dia ckp je nak saman tp nalla punya respon mcm sanggup kerumah nuar sendiri untuk terima writ saman itu....tetapi org dok sapina sinuar ni jd saksi tp tak nak terima.. klu sekali ok la hari ini dah kali kedua...why nuar??amacam la lu blh ckp sistem perhakiman malaysia ni dah korup dan hanya kau saja yg boleh menyelamatkannya...notis mahkamah pun lu elak...ni dah kira kes hina mahkamah ATAUPUN.....lu terlalu KEBAL!!!gua tak caya lu la kalau ini macam...

fairuzkhan said...

nuar ni dah pening tahap maksima sebenarnya..pru13 la talian hayat terakhir dia..pakatan pakatan pe jadahnya mrk ni?smpi ke hari ini masih tak atau lebih patut disebut TAKUT untuk mendaftarkan pakatan secara rasmi..under one flag??can ke?nak ikut sedap mulut blh la ckp nuar pm..then amacam ngan jawatan lain??perlu diingat klu menang dan menubuhkan kerajaan dibawah gabungan parti parti lain alamatnya huru hara la..semua nak bg cadangan dan klu tak dipersetujui ugut keluar dr kerajaan..nak tak nak kena berdansa ikut rentak mereka gak..waktu itu apa la agaknya permintaan DAP yg memang rasis itu??memang la now mrk tadbir negeri..tp negeri ngan negara terlalu berbeza..nuar ni plak apa yg dia ada skrg??digunakan auranya oleh DAP untuk dapat undi melayu..klu tak dah lama kena kick dah dia ni..itu yg buat berkerut dahi nuar ni...atleast DAP sdn bhd melalui LGE dah duduk kerusi empuk km penang..lim punya dinasti ma..niajis plak dah terlekat kat kelantan coz gam kat kerusi tu terlalu kuat..kalid gagap plak kat selangor..jwtn dia pun dah diskodeng oleh azmin..atleast dia pun nak merasa gak dok kat pejabat mb sebelum duduk selamanya kat rmh nanti lps Pru13...tp apa yg mastermind nuar dapat??jd mp n ketua pembangkang je??bkn glamour pun..sebab itu la nuar n parasit parasit dia begitu terdesak untuk pru13 ini...satu je la permintaan aku klu u menang nuar(klu la ya)..u jgn la bg mahfuz jd menteri pendidikan n kalid geje portfolio agama..alamatnya hancur la bangsa melayu!!!..gua harap lu org bergabung dalam satu parti macam BN and baru berkokok!!!

Anonymous said...

anwaf nak kena KAMBING SAPINA..DIA HALI2 manyak lisau masuk mahkamah balik (lain tarak ka najib..disko ka spa ka hotel2 ka...nak muntah wa dgn mahkamah..asik2 muka kapal sink)

NALA N PEGUAMNYA DAH LAPAR NAK AMIK SAMAN 100juta... alamak depa serius ka..(amaakkkk...nak tipon Tel Aviv depa dok sibuk perang dah..kat sapa aku nak call ni ...?? S.O.S Amerika, israel, yahudi

kalut betui la.. apa aku nak wat ni ..nak teriak chimpeng balik... adus serabutnya....

asminnnnnn tulung akuuuuu.kaliddddd aduhhhhh celaka ko najibbb... nak chekmate aku yeee.)
.

Anonymous said...

Jangan syok sangat dgn kes nalla nak saman anwar tu. Mcm hari tu kes Saiful almost semua org confident anwar akan kalah, rasanya even anwar sendiri rasa dia akan kalah. Sebab tu siang2 dh angkut geng2 dia nak ngamok kat mahkamah.tup..tup..menang...so kita jangan over teruja sangat dengan kes saman ni...

Sebuah Perjuangan said...

dah selalu sgt makan china doll, maybe dah takde kesan... dah mangli kot?

tu yang beralih arah ke siam doll plak tu...

hehhehe

To Live Again said...

anon March 29, 2012 11:44 PM

Aku pon x kisah kalau nuar MENANG kes ni mcm kes saiful dulu..tak der mslh pon..sbb rakyat sekrang ni pon dh BIJAK..Rakyat pon dh tahu kalau TERLEPAS di mahkamah pon bkn sbb TAK BERSALAH tp sbb TAK BOLEH DIBUKTIKAN DGN NYATA.MSLH TEKNIKAL..

Rakyat skrg byk dh educated.Kita blh baca fakta dan hujahan kes dn kita dpt menilai sape yg CREDIBLE dlm berhujah...

Setakat kesilapan teknikal kecik2 mcm masa dn tempat adalah perkara biasa terjadi di mahkamah.Tp bukti dn hujahan yg konsisten blh membuktikan SLAH atau BENAR!

Jd ini yg plg nuar takut.Dia tahu rakyat skrg bukannya pelajaran setakat SPM cm dulu2..

Anonymous said...

menang kes dengan saiful tak membuktikan anuar betul. lagak gaya dia dengan air muka kotor dia dah cukup bukti kotornya jiwa anwar. sedar tak orang PKR yang anwar adalah manusia sakit jiwa yang perlu diubati kerana terlalu parah dah!

Anonymous said...

anon 857. anda tak sedar kot buat masa sekarang ni hanya rakyat yang ada SPM masih sayang kat BN. yang mengaku educated ramai yang jadi pembangkang kerana mereka ini orang yang sangat rapat dengan internet. pembohongan anwar telah menjadi darah daging mereka. suatu ketika dulu group ini yang dengan bangganya membawa cerita fitnah internet ke tempat kerja. yang bodoh internet pun ternganga dengar cerita bangga mereka itu.

Anonymous said...

betui

common nuar...

lawan nala tetap tak lawan

AKU bet Anwar TAK JADI SAMAN NALA

NAK MAMPUIH...
NALA ADA SAVE OOO VIDEO DLM HANDSET DIA...

LG SATU NALA BULEH PANGGIL SHAMSIDAR ADA MASUK KERETA TAK

KERETA NALA CANGGIH...KAYA LA KATAKAN...''RECORD'' NALA KATA DLM BAHASA TAMIL DIA..
...
PERHH TERANGGKATT..UU
.