IKLAN BERBAYAR

Thursday, March 29, 2012

KOMEN SPAM : PAKATAN MAKIN LEMAS DENGAN BLOGERS PRO BN !

 sejak seminggu lalu blog aku teruk kena SPAM.
SPAM pulak dimasukkan dengan komen yang kosong.
hari ini SPAM dimasukkan komen cara lakukan hubungan seks.

tahun lepas pakatan memperuntukkan RM15 juta untuk pertembungan siber politik.
namun peruntukan RM15juta itu tak mampu ditangkis dengan baik.

hujahan pencacai terlalu lemah,lesu dan senantiasa lari tajuk.
blogers pro BN boleh mengkritik pakatan dan BN, tapi stail ini tidak mampu dilakukan oleh pencacai mereka.

kerana keterbukaan blogers pro BN maka wave atau gelombang pembaca internet sedang laju beralih kepada kita.

maklumat terbaru, beberapa blog yang pro BN juga telah dijadikan bahan serangan SPAM.
antaranya parpukari,papa gomo,RBF dll.

trend komen pencacai ini  mudah.
mereka dikehendaki mengacau SETIAP ARTIKEL baru yang blogers keluarkan.

setiap SPAM, tak kisah samada hujah balas,SPAM kosong mahupun SPAM seks akan dibayar RM1.50.

bayaran dilakukan secara berkala atau lebih tepat secara mingguan.

RM1.50 x 50 SPAM = RM75.

itulah jumlah yang bakal mereka perolehi secara tunai.

kerana itulah mereka sanggup bersengkang mata untuk melakukan SPAM hingga sanggup bangun di awal pagi.

apapun kerjaya penyangak pakatan nampak ada kemajuanlah sikit.

kalau dulu jadi tukang jaga parking ceramah DAP sekarang ni dah boleh jadi pengkomen blog pulak.

ya walaupun mereka dilihat gagal menulis fakta dengan baik, namun tugasan yang sekadar menghantar komen kosong pun dah dikira kejayaan luar biasa bagi mereka.

kasihan point dan hujahan politik blogers pro BN tak mampu ditangkis oleh mereka.

stail SPAM ini samalah jugak yang berlaku di komen setiap artikel malaysiakini.

seorang pengkomen mempunyai 20 ID yang berbeza.

kami secara tidak langsung telah berjaya menyenakkan segala move pakatan dalam perang siber.

PRU dah makin hampir, ayuh seluruh blogers kita lanyak pakatan sampai menang !

45 comments:

dinturtle said...

salam bro GAP, mungkin bro tak perasan tapi blog saya dah diterdelete dari list bro ... mohon dipautkan kembali ya hehehehe..

PAPA GOMO said...

betul tu GAP, cam cibai lah depa ni beb. nak berdebat takut tu pasal jadi gila meroyan hantar SPAM.

mak bapak dia kena sontot dengan Nuar Berahi lah jadi macam tu...anjing punya pencacai pakatan haram

Anonymous said...

Semuga Pakatan Terus Lemas. Biarkan si luncai terjun dengan labu labunya. Biarkan biarkan.........

musangka said...

Jgn terlalu risau & luluhati GAP!

Tunggu ID baru aku....USINJakun!

RM1.50 x 50 SPAM = RM75 ???

Moleh tahan tuh!

RM75/post x 10 x 30days = RM22,500.

Woi BERNAS! Bila nak kuaq VSS RM150k tu? Bini aku nak sign!

Nak keja dgn 'SPAM'....!

mmuuaahhahahahaha...!!!

tonto jr said...

Patut la....tp takpe gap. Spam kosong ke,spam seks ke,aku bc sampai entry last .

Anonymous said...

Mereka sering berhujah menolak PR kerana wujudnya DAP. Apakah mereka memejam mata bahawa;

1) Sebuah kerajaan tanpa penglibatan non-muslim di negara kita adalah mustahil.

2) MCA lebih jelas menolak Islam berbanding DAP yang lebih sedia mendengar.

3) Hubungan PAS-DAP yang berprinsipkan hak kebebasan dan kesamarataan adalah lebih KUKUH dan ADIL berbanding hubungan UMNO-MCA yang berasaskan perkauman dan persetujuan bersama menolak ugama dalam politik.

4) Suara ulama dalam PAS lebih dihormati oleh DAP berbanding suara ulama UMNO oleh MCA, malah oleh pemimpin UMNO sendiri.

5) PKR terus setia menjadi jambatan yang menghubungkan dan merapatkan selisih pandangan di antara PAS dan DAP.

6) DAP di Pulau Pinang jauh meninggalkan GERAKAN di dalam membantu pentadbiran Islam melalui peruntukan kewangan dan sokongan.

7) PAS terus konsisten mempertahankan hak perlaksanaan Islam di bumi Malaysia walaupun dihujah oleh DAP, sedang UMNO hanya bisu dan dibisukan oleh MCA.

8) Gejala murtad menjadi-jadi sejak puluhan tahun dulu dan bukan bermula sedari tempoh 4 tahun pemerintahan PR di negeri-negerinya.

9) PAS memiliki suara non-muslim di dalam Dewan Himpunan Penyokong PAS (DHPP) yang menyokong perlaksanaan syariah untuk umat Islam. Dalam UMNO mana ada?

10) Rakyat, samada Melayu dan bukan Melayu yang semakin terbuka dan celik politik jelas menerima politik baru yang diperjuangkan oleh PR.

Jom, tukar dan ubah!

musangka said...

Hg ni GAP, jgn terikut-ikut sgt dgn ahli2 totok UMNU atau pakar2 theologi PAS tu.....

Asai tak sependapat je, terus tuduh sebagai penyebab!

Sebagai salah sorang dpd 6 'pakar neorologi yg ada di negara ini, aku berpendapat cara hg menuduh secara begitu, menyebabkan kadar metabolisma dlm darah ke otak hg akan berkurangan sebanyak 0.9% dpd yg sepatutnya iaitu, 4-5% dpd penggalak2 yg lain.

Akibatnya akan beri kesan kpd keupayaan otak utk bekerja macam biasa. Otak akan jadi malas & lembam utk bertindakbalas.

Senang cerita ialah....otak akan amik jln mudah. Moderate bukan tapisan GAP!

Woi Mat Sabu! Betui atau tidak?

Mmuuaahhahahaha...!!!

musangka said...

Pd aku GAP!

Puak2 'komen asap' tu dah berjaya buatkan blog engine hg 'makan minyak itam!' Pikap dah poocik!

Biase le...guna benda free(blogspot.com)!

Ingat! Audient nakkan maklumat yg punya pro & kontra sepantas kilat.

'Siaran tertunda' umpama baca UTUSAN or HARAKAH....

Nasibaik depa bagi setakat itu je GAP.

Bak kata Jamal Abdillah,

....Msia Boleh.....!

anyway....JGN PUTUS ASA!!! Buat aku, no hal hangpa nak 'balun' aku. Selagi GAP bukak pintu....aku masuk! Aku memang jenis tak tau MALU.....!

Mmuuaahhahahaha...!!!

Anonymous said...

GAP IP ADRESS BOLEH CHK TAK?? XTAU CARA...TP MEMANG BOLEH TRACE ORG KATA ..AMCAM KITA HACK PC DEPA

musangka said...

GAP!

Dengor crite hg nak guna 'JURU TAPIS KOPI' utk blog hg ni?

Dua2 bini aku nak apply as a volunteer. Depa ada qualification....

Yg sulung AJK Muslimat PAS, yg bongsu AJK Puteri UMNU aka JASA!

Amacam?

Levi kasik kat aku...!

Kuak kuak kuak...!!!

Anonymous said...

pakatan rabak macam pondan!

tak mampu berdebat, dihantarnya SPAM!

lemah tenaga batin betul cybertrooper pakatan rabak!!!!!!

Otak geliga said...

biar bonar bro GAP...kaya gilak depa....hahaha

kalau mcm tu kat mana aku leh daftar jd pencacai haprak mcm depa...nak tambah side income ni.....aku nak jadi usahawan pencacai cybertrompah PR......ni industri kecil ke sederhana ni??....hehehe

Anonymous said...

jangan tipu rakyat kalu kata Dap penang tolong melayu adn islam......
Itu semua taktik lama lee kuan yew nak menjatuhkan melayu disingapura dimana pada peringkat awalnya lee kuan yew pakai songkok dan bercakap lebih melayu dari melayu serta melantik boneka melayu menjadi presiden singapora yg pertama........
sekarang melayu singapora mcm melukut ditepi gantang.....
jangan buta sejarah wahai pencacai pembangkang......

Anonymous said...

Pas hanya nak salahkan Umno dlm isu murtad tetapi apabila mereka sudah ada kuasa spt di selangor mereka tidak dapat berbuat apa-apa sebab takutkan dap serta kehilangan undi cina......

Anonymous said...

Ooi Musangka, kau tolong cakap pada member ko yang hantar SPAM, cakap pada dia yg perbuatan itu tak ada maruah dan kurang adab punya orang. Alamat nak kalah dlm PRU13 ini.

Anonymous said...

Bukan politik baru yg diperjuangkan oleh pakatan tetapi perjuangan yg merugikan melayu pada jangka masa panjang.Silap2 nasib melayu jadi macam red indian kt amerika.....

Anonymous said...

Anon 8.52, kau ni Mat Sabutoh atau Mampus Omar. Mak Bapak kau aku rasa OK tapi kau mungkin terencat akal, DAP mana suka Islam? malah musuh harbi sial, DAP mana suka Melayu, kimak betul aku 9 tahun masa 13 Mei, balik sekolah ptg jalan kaki lalu kat kawasan Cina Babi nasib baik tak jalan. Lancau kau lah babe.

Anonymous said...

kakakakakakakaka....dah meroyan cam giler.....kakakakakakkaaka

Anonymous said...

Lepas ni serangan dari pencacai PR khususnya PAS akan diperkuatkan dari setiap penjuru.

Semuanya kerana Mahfuz Omar 'Launch' diwaktu tengahhari bersama Speaker Dewan rakyat.

Depa, pencacai PAS, mengatakan, Launch adalah Definisi Lunch yang baru - setiap pencacai, mahupun penganut PAS + PR diwajibkan mengikut ajaran baru ini.

Sudir said...

kejap lagi ada la spam yang mendatang.. kita tunggu..

Anonymous said...

wei, buka komen la..orang nak spam, kasi spam je la.....blog ini memang pon sesuai untuk pencacai, tak kira UMNO ke atau PR. Blog inilah tempat paling sesuai untuk pencacai menaroh fitnah, komen seks, komen gila, komen kosong dan dll....Anon yg spam ari ini, tolong teruskan spam selama lamanya. Gua suka tengok puak UMNGOK giler meroyan.

Anonymous said...

Apa akan jadi jika PR dapat memerintah PUSAT

1. Hudud - semamang dah tak nampak muka
2. Negara Islam - telah dimuzium kan
3. Rasuah - tak semistinya TAK belaku
4. Ketelusan - banyak yg tak telus dlm kerajaan PR sekarang
5. Persahabatan dg Israel - akan dilaksanakan
6. Pesahabatan dg dunia Arab - semakin renggang
7. Ekonomi - bergantung kepada dunia barat dan Yahudi
8. Seks luar tabi'e - akan di halalkan
9. Status Org Melayu - bertambah miskin
10. Status bahasa Melayu - di pingggirkan.

Anonymous said...

penyokong pembangkang kalau tidak mencaci, memperkecilkan dan menghina kemampuan penyokong kerajaan berhujah. Saya sering diperkecilkan kemampuan saya berhujah. Mereka akan menghentam peribadi kita.Mereka pula tidak berjaya memberi hujah secukup. Begitu juga dgn penyokong wanita PAS guna hadith tetapi mencarut dan menghina. phewww!

Anonymous said...

penyokong pembangkang kalau tidak mencaci, memperkecilkan dan menghina kemampuan penyokong kerajaan berhujah. Saya sering diperkecilkan kemampuan saya berhujah. Mereka akan menghentam peribadi kita.Mereka pula tidak berjaya memberi hujah secukup. Begitu juga dgn penyokong wanita PAS guna hadith tetapi mencarut dan menghina. phewww!

Anonymous said...

penyokong pembangkang kalau tidak mencaci, memperkecilkan dan menghina kemampuan penyokong kerajaan berhujah. Saya sering diperkecilkan kemampuan saya berhujah. Mereka akan menghentam peribadi kita.Mereka pula tidak berjaya memberi hujah secukup. Begitu juga dgn penyokong wanita PAS guna hadith tetapi mencarut dan menghina. phewww!

Anonymous said...

GAP,
kasihan juga tnguk musangka.. kasi can lah dia beli susu anak dia dengan duit sebagai pncacai dan penjilat jubur PR..

hahaha,,,

Anonymouz said...

anon 8:52
Selagi PAS tak bertaubat dan kembali kepada sunnah, jangan harap aku akan undi PAS. Ramai orang murtad secara tanpa disedari kerana tak berhati-hati dalam percakapan. Seorang Islam tidak dinilai pada jubah dan serban semata-mata tetapi pada iktikad, pertuturan dan perbuatannya samada menurut atau meyimpang daripada syariat.

Anonymous said...

Aku bukan penyokong UMNO tapi musuh kepada pendokong pendokong kafir harbi cam Kimak Kimak PAS & PKR.

Fenomena said...

SPAM je laa puas2 ! Biar semua orang tgk KEBODOHAN, KEBEBALAN N KEBANGANGAN anjing2 pakatan rosak tu.. Kesian tgk cara anjing2 pakatan ne berjuang.. MENJIJIKKAN ! BODOH MAKAN TAIK !

Anonymous said...

Tak dak teloq la... main sabotaj-sabotaj macam ni. Memang tak fair play.

Anonymous said...

insyaallah...berkat doa seluruh umat islam BN akan meniti kegemilangan PRU13 nanti.
pastikan BN menang dgn melebihi mejoriti 2/3.itu tidak mustahil.setiap undi utk BN adalah penyelamat negara dr kerakusan manusia yg tamakan kuasa.

Anonymous said...

pigi mampos la lu puak pencacai pakatan haram.
lu org sudah takut mau kalah lg mau goreng kat sini.
lancau la lu.

Anonymous said...

account FB aku pun dah kene disable la bebb...

celaknat betol puak2 totey niii...

aku selalu balun puak2 ni di FB harakah, anti saiful buhari, anti rosmah, dll....

celanattt betul la bebb....aku mmg tak puas hati...

barua punya anwar brahim..... mcm ni ke perangai nak jadi pm...

pm tanjung rambutan ok laaa.... hakkktuihh....

Anonymous said...

Mungkin pecacai-pecacai SPAM ini dah dibayar oleh Yahudi. Memang agenda Yahudi hendak menghapuskan Islam dan pepimpinan Islam.

Paranoid Android said...

Sabar je la GAP, dah budak2 terencat akal kita buat camane. Tapi gentle cerita aku mmg panas dgn pencacai2 berbayarni. Kalau aku masih menyokong PKR aku mesti malu gile dgn sikap balaci2 ni, memalukan! Jatuh standard aku, nak menyelitpun segan. Mana taknye Satu hujah pun tarak tiba2 reka cerita bukan2. Apela budak kecik bacapun boleh faham siapa yg gile atau normal

GAP KEMBALI said...

GOMO
MEMANG HARAM J DORANG NIH..

Anonymous said...

kpd puak2 pas
KPD PUAK2 PAS
PD PENGANUT AJARAN SESAT
PRURALISM AGAMA SEMALAYSIA...


NAK TANYA....



dr hassan ali pembelot atau pejuang

tp aku dengar2 dap da siap dah ketas kerja gereja kedua terbesar selangor..

last2 tak jadi pasal isu hassan ali buat roadshow...dia skrg tau undi melayu pun penting

hassan ko pejuang..

sama mcm kematian mat indera.. itu sebb penulis buku pengikur nama johor..last menulis mat indera 'pejuang' atau 'penkianat'

TERSURATNYA M.INDERA MENYERTAI KOMUNIS (sekongkol dgn komunis membunuh org islam)

TERSIRATNYA KITA TAK TAU..ADAKAH MENYERTAINYA UTK CURI SENAPANG..ATAU MEMUJUK POLIS AGAR DPT SELAMATKAN JIWA..WALLAHUALAM..(Allah menelik hati masing2 sahabat)

AKU AKAN TERUS BERJUANG MENENTANG DAP. KERNA AKU YAKIN NAIK AJA DAP..MAKA BENCANA, SPT SABAH AKHIRNYa 3 KUASA DISANA BERGILIR2 jadi ketua menteri. solution 3 kuasa bukan menyelesaikan masalah

MENAIKKAN PAS WAJIB
MENAIKKAN DAP HARAM

APABILA DITELAN DUA2 BENDA UBAT..MANUSIA AKAN MATI.. MAKA HUKUMNYA HARAM.. TAKDA NAFI TAKDA NEHI ..SKRG YG.HAK LAWAN BATIL..

YG BATIL BUKAN PAS sahabat..TP HATIMU SETELAH DTG PETUNJUK TP ENGGAN MENERIMA.!!

Anonymous said...

11. solat tarawih dihentikan kot..sbb dibulehkan bbukak puasa di gereja..lps makan nyanyi2 plak.. punyalah gerakan islam nmpak macam sewel mereng abihhh..

kalau aku hassan pun.. aku bengan gilaaa

Anonymous said...

85% ....ko ni cina

lu cibai.. balik negeli bab*

kenapa mesti tolong melyu islam di penang?? KM Penang Mesti bg org islam PAS...MANA BULEH KAPIR JG ISLAM... ISLAM KENA JAGA KAPIR..kalu kapir curikk..sapa mau potong tangan..LGE KA??

KM..PENANG MESTI ISLAM MAA.. PAS BAIK MA..APA TAKUT.

NEURO SURGEON said...

TAK MAMPU LAWAN HUJAH, HANTAR SPAM, HACK..APEKEBENDE???

MENJATUHKAN MARUAH PAKATAN RAKYAT JE! EH? TAPI SEJAK BILA PULAK PAKATAN HARAM TU ADA MARUAH YE? KAH KAH KAH

KEPADA MUSANGKA, PAKAR NEUROLOGI? THAT'S GOOD.TAPI KAN NEUROLOGI PUN TAK RETI EJA???..HEHE

Servant of God said...

Anon 8:52 PM,

Tak payah laa kamu mahu bersandiwara. Konon DAP mahu perjuangkan Islam.

Sedangkan papan tanda nama jalan yang guna tulisan Jawi pun dorang protes bagai nak mampus, kamu ada hati nak kami percaya dorang?

Jangan laa nak kencing kami. Kami bukannya peneguk kencing macam kamu, wahai anon.

YB Raz said...

apasal dorang xnak spam aku skali..akupun nak popular gak kekekeke

Anonymous said...

hantar la spam ke, spen ke sprinta ke cinadol ke...abai tetap abai

Tun Teja said...

Barisan puak-puak syaitan di bilik session ini menunjukkan kepala syaitan, penolong kepala syaitan, pengikut bersyaitan meluahkan rancangan mereka untuk menjahanamkan, menumbangkan, merampas semua kekuasaan yang mereka boleh habiskan. Lihat muka-muka syaitan ini serupa muka-muka berok dihutan neraka.

stupidromance said...

hmm, aku rasa panglima2 BN disini wajar pergi ke sinarharian online pulak. kat sini anda semua berperang dengan spam PR, dan mereka mmg kacang goreng tapi disana anda akan berjumpa dengan panglima2 dan pengundi2 tegar PR. saya rasa adalah perlu kita terangkan kawasan disana. medan tempur yang sebenar.ayuhh!