Wednesday, March 21, 2012

TEKA, BERAPA NILAI KATIL AZMIN ALI ?




azmin ali merupakan setiausaha kepada anwar ibrahim.
menjadi setiausaha menteri kewangan (anwar ibrahim ) tahun 1994.
gaji azmin pada waktu itu sekadar berlegar pada angka RM2 ribu.
tapi mampu membeli katil yang berjumlah RM24 ribu.
mana datang duit azmin ?

36 comments:

Alisha Residenc said...

Hello,
Anda boleh menukar pautan blog saya?
http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
Berterima kasih banyak

Alisha

Anonymous said...

no 1 heheh.... duit keluar ikut lubang jubur anwar

Anonymous said...

Mestilah beli katil mahal2 bro..

kan nak bagi ANUAR balun bini dia...
mesti nak tempat special..kannnn???

Anonymous said...

Saya harap tidak ada anak2 bngsa yg membesar dan manjadi sperti Assmin Bacul, yg sanggup menjual lendis isteri hanya ingin kan kereta Ferrari. Assmin pemimpin Parti kencing Rakyat melambanbgkan spesis2 yg keparat, bngsat dan bacul. Sudah harus direjam sperti kanak2 Palestina merejam askar2 Israel Zionists. Spesis2 bacul ini sudah harus kecik2 mampos, kote dah berbulu menyusahkan keluarga, agama, bngsa dan negara. Hidup sia saja, menghabiskan beras, sanggup ,menyundal menyara hidup, spesis2 yg tak bermaruah, tak bermoral, haramkejadah.

Anonymous said...

Mana puak-puak pencacai PR ni. Tengah cari bukti nak spin mengatakan Azmin dapat harta karun macam cerita Ahmad Albab filem P Ramle.

Kalau beginilah ceritanya macam betul aje apa yang Umi Hafilda katakan dalam ceramahnya.

Hanya setiausaha politik aje boleh beli saham dan katil yang mahal?

Sebuk puak-puaknya mengata PM dan Rosmah tetapi punya buta hati buta mata tak mahu tanya bagaimana Azmin boleh kaya masa Anwar jadi menteri kewangan? Sebuk kata pemimpin BN mengamalkan kroni tetapi Azmin kaya semasa Anwar tu tak kroni ke?

Tolong jawab pencacai PR. Jangan duk membatu dan jawab yang lain-lain dan cerita benda-benda yang lain. Jangan pusing-pusing perkara lain ye.

n9_maskman72 said...

teruskan pembongkaran supaya rakyat tahu sapa sbnarnya azmin ali....dan setiap pembongkaran di sertakan dengan bukti dan kalau boleh buat laporan kepada SPRM supaya dapat di siasat.....

Anonymous said...

ingat bebudak asmin jgn blanking ini komen area.. nnti boss korang maree nanti taktau

gaji kena potong nnti..soro miss susah oo

Anonymous said...

Apa yang berlaku pada Pencacai PR ini agaknya dah kena pukau dengan Anwar. Apa pun yang dibuktikan tetap tak dipercayanya melainkan bukti itu daripada Anwar sendiri. Apa pun bukti yang dibagi tetap dia kata konspirasi UMNO. Apa yang Anwar kata semua betul pada mereka.

Buat penat aje. Tapi Syabas GAP setidak tidaknya kami yang di atas pagar akan pasti sokong BN selepas ini.

c said...

UNDI PKR SAMA MCM UNDI UMNO JUGAK..

YG SUSAH NAK BERNAFASNYA.. KALU UNDI PKR.. ANWAR TPAKSA BG TPM KAT DAP..MENTRI KEWANGAN KAT DAP.. MENTERI DLM NEGERI KAT DAP..MENTERI PETAHANAN PUEKK..

LU MELAYU LULUK LIAM LIAM
SIKALANG GUA JADI KETUA TENTELA MELAYU..HAHAAHA

MELAYU CIBAI.. LU ADA LENGAK TAAA???

LU LULUK LIAM2 Wa ADA C4 MULEH LETUP2 MANA2 UMNO. WA SUKA... LU MATI LA MALAYU MOLOHH

..CIBAIIII..

Anonymous said...

makin mengganas la ko gap..teruskan...!

Anonymous said...

ntah ntah Asmin menang nombok ekor tak ?

-DM- said...

tak baik korang nih....mana tau dia guna duit yg dia kumpul dlm tabung sejak dari kecik lg hehehehehe

Anonymous said...

apehhhhhh.....

20thn dulu harga katil dah 24gibu......

apehhhhhhh....... aaaapehhhhh....

tapi sayang tido sbelah bini yg ngigau org lain punya onekk ... ekekeke ...

aku yg ngaji pas UK pun sampai skrg tak mampu beli katil 24 gibu...

aje giler bebb......

Anonymous said...

kalau katil azmin dah RM24K, katil anwar sure RM100K. Kalau katil RM100K, macamana boleh komplen sakit tulang belakang????

Anonymous said...

tu baru katil, belum almari, handbag, cadar, berus gigi, mangkuk jamban dll. patut la assmin sayang banget dgn pak sheikh ku sayang. sbb pak sheikh boleh beri segala2nya didunia ini.

Mak eton dan adik beradik tak boleh beri mcm yg pak sheikh beri. adik beradik cuma nak mengendeng kekayaan assmin saja.

Anonymous said...

ya ya ya, skrg aku boleh relatekan cerita ni dgn assmin yg berak berdarah masa balik dari hawaii dgn anwar. kekasih awal dan akhir rupanya.

Anonymous said...

penyanggak macam anwaq ni kalau jadi PM lagi buas, mau di tangkapnya bini orang dan balun dalam kereta lepaih tu suruh special branch uruskan. jahat sungguh anwaq ni. moga2 Allah swt menjaga negara malaysia dari penyanggak macam anwaq.

Anonymous said...

nik aziz cayangggg nuar nak wat cam ne bebb.....

nuar guna duit jew dan sihir freemason ...

anak dara, bini orang, anak jantan orang semua lembik bila kene sembur dengan mentera dari knight templer.

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

http://panggungopera.blogspot.com/2012/03/cacamarba-pemimpin-pas-berdoa-beramai.html

cuba korg bca entry ni..mcm dh gila org2 PAS ni..

Anonymous said...

Itu semasa dlm UMNO...
Sekarang dah berubah, tiada kroni, semuanya kerja utk rakyat... nama pun pakatan rakyat.
Undi pakatan rakyat melayu berdaulat!

Anonymous said...

AMARAN UTK UMNO N.S.
MENURUT DAIM..NS KALI NI AKAN TERLEPAS PADA PKR

SLNGOR DAN KEDAH MAYBE RETURN TO BN..

SBB UTAMA MASALAH NEGRI N.S. MB LEMBEK..

SEBAB KEDUA ..ORG2 NS BELUM RASA MCMANA DUDUK DIBAWA KUASA LEE AAA PII..

Assassin Cyber said...

Katil Azmin lebih mahal dari kereta kelisa 2nd hand gua.

Klik link ini, Azmin Ali bergelar Jutawan ketika berumur 25 tahun.

http://assassincyber.blogspot.com/2012/03/azmin-ali-bergelar-jutawan-ketika-umur.html

Anonymous said...

Kena Sport TOTO tu ahahahaha

Anonymous said...

PERRRGHH...KATIL JE 24K? HEBAT...

Anonymous said...

Patotla Assmain sayang bebenor kat Al Jubs...sgp nak pecahkn tembok penjara kalo Al Jubs dipenjarakn...

Petgh.....bongkar lagi bro GAP....biar abis terlondeh semuanya....

Apa ingat Anuwar n da gang asik kuar negara tu guna duit motong getah ke?...Depa p kuar negara macam org pi market je.....

rakab said...

Harga bontot Azmin mahal macam ferrari jugak...

Sialan !!

Anonymous said...

ala gap last2 nanti dorg akan ckp tu bkn bukti kukuh.. resit sapa pun bolh buat.. tak pun resit palsu.. tak cayer ko tgk la nanti...kuikuikui... anwar, izzah, wan jijah, azmin.. parti anak beranak parti kawan karib..tak layak nak cerita pasal integriti..



kasih awan

Ruslizal Jamaludin said...

Dia guna duit PTPTN kot... hahahaha...

Anonymous said...

"Undi pakatan rakyat melayu berdaulat!".....

tang mana????????????????...tang juboq? dok kena tala dengan future PM?

Kenyataan yang tak pakai akai....

Anonymous said...

nilai RM25ribu berbelas tahun dulu tak sama dgn nilainye sekarang..

kalu dulu gaji standard lepasan graduate paling tinggi RM1.5k, skrg kat ofis aku fresh saje da RM3.5k..

definitely harga katil sbyk RM25k pada ketika itu tak terjangkau dek akal kite..tp demi lubang kunyit dan nikmat berasmara dgn isteri org, Rm25k ape la sgt, compare dgn berjuta2 duit yg shamidar dan azmin nikmati..

abe ja said...

dia menabung sejak kecil bro

Anonymous said...

Azmin kata setahun (12 bulan) dia simpan gaji dia tak usik langsung, minum air paip dgn kutip makanan terbuang kat kedai mamak nak beli katil tu bro. BANANANA....

Anonymous said...

ni katil ke apa ni..?

boleh kasi pump sendiri ke?tak paya enjut kot..

ada lagi ke?machaaaa..deyyy kasi angkat satu..!

Anonymous said...

jubur laki bini da kna taruk...dpt ank pulak tu...katil n tilam kna baik brooo....semua tu kaki jubur...A+A lawan shamsidar...dpn belakang..


takbirrrr...

Anonymous said...

tak baik tuduh2, mungkin dia gune duit bonus gaji dia atau dia pinjam duit bos dia. kekeke