Saturday, August 18, 2012

GAP UCAPKAN SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN.


di hari lebaran yang mulia ini, aku GAP mengucapkan selamat menyambut hari raya dan maaf zahir batin.

kepada pembaca blog GAP yang cukup setia, tak kira dia penyokong mahupun penentang ucapan salam aidilfitri diucapkan.

kepada yang driving tu, jangan bawak laju laju beb.
berhati-hati di jalan raya ok.

jangan lupa, bila jumpa sedara mara dan rakan taulan, bagitau mereka akan KERDURJANAAN PAKATAN yang sedang menghancurkan islam,melayu dan negara.

GAP akan bersiaran sehari seperti biasa pada hari raya ini.

35 comments:

Bomo Siam said...

Kpd GAP & family, commentators serta suma pembaca muslimin muslimat.....

Tahniah berjaya mengharungi Ramadhan & 'SELAMAT HARI RAYA'

Maap Zahir Batin!

Anonymous said...

Salam GAP & Semua Pembaca Tegar Blog GAP,

Salam Eid Fitri daripada saya warga Seksyen 2 Shah Alam.

Maaf Zahir batin.

Undilah BN.

Anonymous said...

'Sebening air wudhu, sesuci al-qur'an, semerdu alunan zikir, seindah solat 5 waktu, setenang hati yg tiada rasa benci & dendam'

Andai tangan tak sempat berjabat, jika muka tidak sempat bersua,bukalah pintu maaf untuk Kami zahir & batin,

Semoga Berbahgia Menyambut HARI RAYA AIDIL FITRI..

-Comentor Barisan Hadapan-

Anwar begitu cemas dgn 'Janji ditepati'
padan muka...

Kabinet Bayangan Anwar tak dpt kluarkan

'sbb ada byk janji seropa..jawatan sama'..Janji-Janji Jawatan Anwar

-JJJA- vs JD

Cheguman said...

Selamat hari raya bro. Maaf zahir bathin.

Semua yg mengaku Islam adalah Islam tak kira fahaman politik apa sekalipun.

Melayu Perak said...

kepada GAP dan pengkomen didalam blog ini.......

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1 Syawal 1433 H....

Maaf Zahir Batin.....

usin said...

Salam Aidilfitri & maaf zahir batin kpd GAP, pengkomen pro & kontra UBN. yg selalu aku bedal, thanks kerana sediakan ruang utk dibedal. Tahniah GAP kerana tekad berblog walaupun hari raya. Teruskan usaha sehingga anwar berhenti bercita2 jd PM.

usin said...

Salam Aidilfitri & maaf zahir batin kpd GAP, pengkomen pro & kontra UBN. yg selalu aku bedal, thanks kerana sediakan ruang utk dibedal. Tahniah GAP kerana tekad berblog walaupun hari raya. Teruskan usaha sehingga anwar berhenti bercita2 jd PM.

usin said...

salam aidilfitri kpd GAP, pengkomen2 pro & kontra UBN, sahabat2 pembaca blog. maaf zahir & batin. tahniah utk GAP kerana tekad berblog walaupun hariraya. teruskan usaha sehingga anwar berhenti bercita2 menjadi pm.

ada aku kisah said...

.



SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA Minal Aidin Wal Faizin dan maaf zahir dan batin



.

ada aku kisah said...

.


Selamat Hari Raya Idul Fitri, Taqobalallahu Minnaa wa Minkum, Minal ‘Aidin wal Faizin, Mohon Maaf Lahir Batin.



.

ada aku kisah said...

ucapan 4.07 tersilap taip

zat said...

Aku pun ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya'serta 'Maaf Zahir & Batin' kpd GAP & semua komentar tak kira yg pro atau anti PR...

diharap semua dpt memelihara kesucian hari yg mulia ini & jgn mempolitik kan nya spt yg berlaku dgn Hari kemerdekaan kita...

Anonymous said...

Slmt hari raya buat saudara2ku seislam.walau berbeza ideologi politik kita tetap islam dan bersaudara.

Anonymous said...

August 18, 2012 4:12 PM

Dah nama pengantar dia pon 'Ada aku kisah' so tunggang langgang la raya yg dia sambut

MMI said...

selamat hari raya .. Mohon di linkkan blog sy mahamissa.blogspot.com terima kasih.

Anonymous said...

SELAMAT HARI RAYA!

kepada penyokong tegar pakatan tu marilah sama2 kita undi BN!! he he!

Anonymous said...

hidup UMNO

satriav6 said...

Selamat hari raya maaf zahit batin. Pada orang melayu dan islam anda jangan hancur kan masa depan anak cucu cicit akan datang. .anda sekelain mesti pangkah umno. .tak perlu keluar fatwa untuk undi umno anda ada otak untuk berfikir. Ingat guna otak bukan nafsu.pada kaum lain undi barisana nasional demi anak cucu cicit anda. ..anda sudah selesa berada di malaysia...terutama kaum cina.....ingat keamanan sekali diusik nak dapat balik sendiri mahu ingat...undi barisan nasional demi masa depan anak cucu cicit.

Anonymous said...

Kepada semua pengkomen& GAP selamat ari raya: Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, dalam kelembutan lidah ada jua ketelanjuran kata dalam gurau senda tentu ada khilaf dan dosa, dari itu hanya ampun maaf dapat dipinta, muga aidilfitri menghapus dosa.Maaf zahir dan batin.

Anonymous said...

Kepada semua pengkomen& GAP selamat ari raya: Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, dalam kelembutan lidah ada jua ketelanjuran kata dalam gurau senda tentu ada khilaf dan dosa, dari itu hanya ampun maaf dapat dipinta, muga aidilfitri menghapus dosa.Maaf zahir dan batin.

Anonymous said...

Saya pembaca tegar blok GAP ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada tuan punya blok,pengkritik dan pembaca..kepada bomo siam teringat saya kepada astora jabat. Salam

komandomelayu said...

SALAM EIDUL FITRI KPD GAP dan seluruh pengkomen baik penyokong atau pembangkang!
Maaf zahir batin

Anonymous said...

GAP...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

p/s:.. mana pegi.. bomoh siiammali?
tak sambut hari raya ka.. kehkehkeh...

Anonymous said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN SEMUA...

Tukang Komen said...

Kepada yang membaca terutama GAP saya ucapkan Selamat menyambut hari raya. Maaf zahir dan batin.

Tukang Komen said...

Kepada yang membaca terutama GAP saya ucapkan Selamat menyambut hari raya. Maaf zahir dan batin.

melatonin sapiens said...

Salam Aidilfitri Maaf zahir batin buat saudara GAP seisi keluarga. Maaflah andai tersalah kata terkasar bahasa di dalam blog saudara. Musangkak punya pasal la hahaha!!! Selamat hari raya bomo/musang.. Jgn cari pasal tau. Hahaha

Ghazali said...

Salam.

تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ , وَأَحَالَهُ اللَّهُ عَلَيْك

“Taqabbalallahu minna waminkum wa ahalahullahu ‘alaik”

(Semoga Allah menerima (amalan) dari kami dan darimu sekalian dan semoga Allah menyempurnakannya atasmu)


Maaf Zahir Batin.

Tun Teja said...

Selamat Hari Raya Idilfitri. Semoga bahagia sentiasa mental dan fisikal.

Anonymous said...

Selamat Hari Raya GAP sekeluarga.

Semoga jihad anda menentang agenda dajjal laknat dan sekutunya akan diberkati Allah.

Anonymous said...

minta maaf zahir & batin..

belum tentu org yg dimaki hamun setiap hari tu akan memafkannya..tanggung sendiri la dosa2 tu

mohd. natar said...


... Sumbangan GAP sungguh berfakta,
......Bagi menyedarkan ummah sejagat,
... Salam aidilfitri ucapan kita,
......Agar jihad anda medapat berkat.

... Kita sekadar mampu menulis,
......Sikap pembaca pilihan diri,
... Dah puas membaca mulalah menulis,
......Beri sumbangan sama digemari.

Anonymous said...

NAK MINTA DAP SETUJU HUDUD?????????????
KUALA LUMPUR 23 Ogos - Di sebalik perbalahan berterusan Pas dan DAP mengenai aspirasi pelaksanaan hudud, Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sejak awal lagi menegaskan undang-undang Islam itu bukan sebahagian daripada dasar pakatan pembangkang buat masa ini.

Menurut Anwar, undang-undang syariah itu juga bukan merupakan perkara yang terkandung dalam Buku Jingga iaitu dokumen dasar serta program jangka panjang pakatan pembangkang sekiranya berjaya memerintah negara pada masa depan.

Katanya, walaupun Pas dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) bersetuju untuk melaksanakan hudud, undang-undang Islam itu masih tidak boleh dijalankan di negara ini selagi ia tidak mendapat persetujuan DAP.

Ini kerana, katanya, keputusan mengenai pelaksanaan hudud perlu dicapai melalui konsensus ketiga-tiga parti, dasar bersama dan pindaan dalam Perlembagaan Persekutuan.

NAK MINTA PERSETUJUAN DAP DULU...HA NI DIA
Karpal nak terima hudud?
Karpal Singh seperti dilaporkan NST menyatakan kemarahan melampau apabila Ketua Pemuda PAS, Nasrudin Hassan Tantawi telah menyarankan bahawa beliau telah bersedia untuk mempertimbangkan undang-undang itu di negara ini dalam debata politik anjuran Sinar Harian, 19 Julai.
“Saya tidak akan bertolak ansur,” kata Karpal dalam satu temubual telefon dengan akhbar New Straits Times.
“Saya sentiasa dikenali umum dan mutlak dengan pendirian saya bahawa tidak akan bersetuju hudud dilaksanakan di negara ini … bagaimana pula boleh dia (Nasrudin) mendakwa perkara seperti ini?” katanya yang terkenal sebagai pembangkang kuat untuk sebarang percubaan memperkenalkan undang-undang Islam di negara ini. - AIDC

Anonymous said...

[url=http://seahawksfootballstore.com/]Marshawn Lynch Elite Jersey[/url]

9You may not always agree with what he has to say Given the diversity of functions performed by the priest he has to learn like everyone else to perform his duties
Giving these gifts will allow you to share with others your most unique treasure: your authentic self Hades is their "temporary" place of torment until that event happensYou may not always agree with what he has to say

[url=http://redskinsfootballstore.com/]Robert Griffin III Kids Jersey[/url]
[url=http://texansfootballstore.com/]Arian Foster Authentic Jersey[/url]

Anonymous said...

I never recommend tranquilizers ? no matter how mild ? for small dogs Since in our first experiment we re-prove this innate sensation and ability exists, now we use it to save lives If it was an ad and the headline really got your attention, then use it and get it out there
If the animal workers can't or won't come and you must move the dog, slide a blanket under the animal Words can and do have that much power and in this article, I’m going to show you how this works with three of the worst words you can use to assign meanings to events Do you need it? 6

Cheap Jerseys Free Shipping
Cheap Jerseys Paypal

Clear the check box next to programs you know you don't want to load at startup If you want to start a business, devote the time to become fully informed and start your research These are both motivating and control factors of the whole gamut of 'professions'

Nike Arian Foster Jersey