Wednesday, August 8, 2012

PAKATAN MENJAHANAMKAN PENDIDIKAN DI SELANGOR.


ingat lagi kes pembinaan UITM serendah yang dibatalkan oleh pakatan ?

ingat lagi kes penutupan IKYS di selangor ?

ingat lagi percubaan menjahanamkan peluang pelajaran anak selangor di 2 asrama yayasan selangor ?

kini timbul pula kerosakan sistem pendidikan di selangor yang melibatkan unisel dan kuis.

4 tahun, sudah 5 pusat pendidikan selangor dijahanamkan.
kepada pengundi di selangor, apa punya baral lah kerajaan negeri yang kita ada. KLIK SINI

24 comments:

aloya said...

Memang baghal pun, mcm Bumu Siam!

kahkahkah

Anonymous said...

peliknya semua nya institusi yg berperanan untuk melahirkan modal insan MELAYU/ISLAM! institusi2 bukan melayu terus gah

Anonymous said...

Btol3...

Anonymous said...

Saya berpendapat ini adalah salah satu gerakan tersusun (well coordinated act) yg dilakukan oleh DAPig bagi menghapuskan orang Melayu diMalaysia.

Perkara-perkara ini telah dilakukan oleh PAPig diRimauPura suatu masa dahulu.

Fikir-fikirkanlah.

Thanks

Jimmy Hillhead

Anonymous said...

tahniah rakyat selangor....KHUSUS NYA utk yg telah mengundi PAKATAN...

SELAMAT DATANG KE SELANGOR!!!!!

Anonymous said...

Yang baghal tu bukan kerajaan selangor,yang paling baghal yang mengundi depa tu,

mat13 said...

Betui terimaksih kepada para pengundi diSelangoer Bravo....Apa yang anda inginkan telah terbukti...kerajaan Pakatan adalah yang terbaik kah...kah...kah....undilagi kah...kah...kah

TelokPerang said...

Ada MB pun MB banggang & bahlol mcm keldai.. Aku belom lagi pernah undi pembakang seumur hidup aku.. Kali ni aku, wife dan 2 anak lelaki(pengundi baru) aku tetap akan undi BN/UMNO..
Pergi jahanam Parti Koyak Rabak, Parti Ajaran Syaitan dan Dog And Ping.

TelokPerang said...

Ada MB pun MB banggang & bahlol mcm keldai.. Aku belom lagi pernah undi pembakang seumur hidup aku.. Kali ni aku, wife dan 2 anak lelaki(pengundi baru) aku tetap akan undi BN/UMNO..
Pergi jahanam Parti Koyak Rabak, Parti Ajaran Syaitan dan Dog And Pig.

Anonymous said...

PADAN MUKA KAU ORANG SELANGOR UNDILAH PR DALAM PRU 13 NANTI , ADA AKU KESAH

Anonymous said...

Bangsat DAPig

Anonymous said...

MEGAH MENGAKU ORANG KORPORAT, RUPA RUPA NYA ORANG KEPARAT. ORANG KEPARAT !
ADA PAHAM, MEMANG BARAL PUN.......

Anonymous said...

Keparat mcm BUMU SIUM BUDUH!!

ambe said...

Komen bumu assiam ngan zat macam mana?tanye nik hajes,ni salah umno!hehe

Anonymous said...

Phewwwiiiiittttt.....

Caya lah penyokong PR....alang2 mejadi bongok, biar bongok selama2nya.Undilah PR hahahahakhaktuihhhh!

Anonymous said...

Dah macam2 kegagalan serta kemungkaran pakatan memerintah di Selangor, kalo PRU13 org Selangor masih nak pilih Pakatan Haram mmg la org Selangor tempah kubor...

Kalo nak Selangor hancur lebur sokongla pakatan Haram..

SAY NO TO PAKATAN

Anonymous said...

Bumuh siye akan sambunng fitnah-fitnah dia malam nanti lepas terawih. Nak jumpe dia kul 10.30 ke atas tau. Kita tengok ape fitnah dia mlm ni... keh keh keh

Bomo Siam said...

6:14 PM

Makasih...atas promosi!

Mmuuaahhahahaha...!!!

Anonymous said...

Tahun ni bomoh siam boleh dpt anugerah tukang karut paling popular

ambe said...

Hahahaha...intro la bomo!tak kan yu ja kot?

Mmuuaahahaha..!!

Anonymous said...

TAHNIAH RAKYAT SELANGOR UNDILAH LAGI PR DALAM PRU 13 NANTI
PI LANTAK HANG LAH
ADA AKU KESAH?

Anonymous said...

Nik aziz pon tak berani citer bab pembangune kat kelantan....
Citer bab isle sokmo...
Tapi isle yg die citer sume bab nak kutuk orang aje...
Bagi fakta agama....contoh kasi kutuk orang...
Bole kata sume penceramah pas...macam tuuu.

Anonymous said...

org2 baral yang pilih pemimpin2 yang baral

2x5=para baral

bukan kah begitu rakyat selangor?

kih kih kih..air mata darah pun keluar, selangor TETAP dah kena jual!!

kah kah kah

anti bohmau said...

.....NYESAL TAK SUDAH !
nasi jadi bubur dah!
khalid tetap tak mengalah!
dibelakang ada dap cilakah!
pas pula tupe smangkoklah!
pgayr asyik blakang taruk jah!
siapa sokong & undi mrk
memang nak gali kuburlah!!!!!!!!!!!!

cian melayu selangor (pekerja unisel 15 bulan tarak gaji wooo!) kena tenyeh ngn dap...