Friday, October 19, 2012

(ISU SELANGOR ) INI BETUL TAU. TAK MAIN-MAIN PUNYA.


kredit mymassa

34 comments:

Servant of God said...

Pegh... patutlaa macam naik sawan lempar fitnah sana sini.. gian nak makan gaji buta rupanya...

Anonymous said...

...oi yaakob sapari, ko nak membuta balik rumah la kat puncak alam sana!

...cilakak punya kel*ng, nak membuta balik tido estet lah bodoh!

...binatang punya sepet, ingt dewan undangan negeri tu cyber cafe abah kau ke? lanc*ao!

-nik ajis mahafiraun-

Anonymous said...

Apa nih tudoh2 depa makan gaji buto...

Kan depa tgh berjuang utk rakyat tuh...yeeehhaaahh..BERJUANG MENYONGLAP DUIT RAKYAT..

yeeehaaaa ariba ariba andelay...

Anonymous said...

Kalau pukimak2 tu tidur lena dalam dewan dapat rm17k lebih,berapalah agaknya sikalid gagap pukimak tu dapat ye?

Anonymous said...

Sigagap tu dpt mesti byk. Klu setakat nak beli bas mewah tu celah2 gigi je.

Anonymous said...

AIK PAKATAN PENCACAI TAK NAK COPY PASTE LAPORAN AUDIT KA? EHEHEHEEE....

Anonymous said...

...aku yg kerja swasta bermati-matian untuk setiap sen dan keringat demi nak menyara keluarga, gampang2 ni membuta dalam dewan?

...x ke pukimak namanya tu?

-nik ajis mahafiraun-


Anonymous said...

Undi umno...pastikan pakatan haram mampus. Umno..umno...hidup melayu..

Anonymous said...

serius ini memang terbaik, macam mane la korg leh dpt gambar nih hahahahaha

Anonymous said...

aku tgk muka diorg sekor2 ni, dah mcm monyet dah.

Anonymous said...

PADAN MUKA KO ORANG SELANGOR!!!

Anonymous said...

aku orang Selangor.....sikalid gagap ni memang sial...babi...penipu....

Anonymous said...

Bagos betol Pakatan Haram ni!!

Nak masok Parlimen kerja keras tabor fitnah sana sini dan buat janji kosong.

Dah dapat masok Parlimen buat Parlimen tempat mengorok mcm..

Haram Jadah!!!

Anonymous said...

MASOK PARLIMEN KERJA KERAS UNTOK TIDOR!!

Hehehehehehehehehehehe

Anonymous said...

Memang padan muka orang Selangor yang mengundi Pakatan Haram pada 2008.

Anonymous said...

SYRUH RAFIZI DAN MAL AMPIR KOMEN .!

Anonymous said...

Walaupun depa macam tu tapi mereka ni semua bagus tak pernah tak bagus yang tak bagus umno sahaja.yang depa ni seperti bayi baru lahir suci murni sahaja...jahanam punya pakatan rakyat...

Anonymous said...

SIBUK PASAL CEO TABUNG HAJI
MAMPOS TENGOK NI SIKIT

Anonymous said...

ape nk heran, pak lah dlu to tidoq sana sini... ketua amano tueeeee..

Anonymous said...

SERVANT OF GOD...

PALING SESUAI JADI SERVANT OF UMNO

bomoh melayu said...

Wakil Rakyat Pakatan Babi Selangor...tunggulah PRU akan datang ni,taulah nasib Babi2 ni makan duit rakyat,itu yang kita nampak....Anwar Ibrahin dan Khalid Gagap mau dua kali ganda lebih dapat....Masyaallah apa nak jadi ni..habis kaut semua..

Anonymous said...

masih tak boleh lawan Ahli2 Parlimen & YB2 dari Barisan Nasional......elaun perking aje dah cecah RM5000.00...belum yg lain lagi....

Anonymous said...

Mu ni kaki fitnah orang kotttt........

Anonymous said...


mlm tadi buat zikir ar...solat sunat

tu yg ngantok giler ni

korang apa tau

gaji tujuh belas ribu tu fitnah jer

yg betul satu ribu tujuh ratus lebih skit jer

laptop tu pon dpt FREE...1Malaysia nyer

Jom Tidoooooo.....hehehe

-nik aziz kaki tido-

Pekong Pondan said...

Don't this monkeys have job to do?

Anonymous said...

ape nk heran, pak lah dlu to tidoq sana sini... ketua amano tueeeee..

October 19, 2012 7:36 PM
__________________________________

Tu pasal Pak lah kena tendang..
Mana jadi PM dah. Semua yg tak betul dah kena arah blah..

Cuba kalau orang2 PR? Mau dibela jugak walaupun buat salah..denial.. denial..

Anonymous said...

masih tak boleh lawan Ahli2 Parlimen & YB2 dari Barisan Nasional......elaun perking aje dah cecah RM5000.00...belum yg lain lagi....
________________________________
kalo dh mp n adun bn dpt elaun parking konpom la adun n mp pr pn dpt...bodo nye org nie....

Anonymous said...

Ada bukti sila bongkar kalau sembang poei dok dalam jamban

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Pekong Pondan said...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.
(Song: The three little pigs)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

Nur Ezqy said......

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

October 20, 2012 9:28 PM
_____________________________________________

Jualnobat pulak pat blog ni si sal ni!!!

Cepat beli semua Pemimpin2 PAS/PKR dan penohkan bilek2 HOTEL dan JAMBAN!!!

AYOH CEPAT!!!!

Anonymous said...


ala bro.. tak kan sekali sekala nak lelap and main facebook tak leh..

nak berehat jap..sambil2 cari idea mcm mana nak fitnah orang, nak spin fakta, cari idea nak pulun bina org, nak cari gigolo hansem, .. eleh GAP tak kan tu pun nak di besar- besarkan..

Anonymous said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.


Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin


WOI..NI BUKAN RUANG IKLAN CARI MAKAN LA..CARI LAH TEMPAT LAIN..