IKLAN BERBAYAR

Saturday, January 12, 2013

1 JUTA SUDAH GAGAL ! KAH KAH KAH...


anwar pasti hampa.
perhimpunan beruk hari ini tak sampai target 1 juta..

melihatkan pada foto sekadar 25 ribu orang je.

rakyat malaysia ada 27 juta.

jadi nisbah rakyat yang sokong pakatan di stadium hari ini tak sampai 0.01 %

hahahahahahahahaha
GAGAL GAGAL.
lain kali suruh tok nenek korang datang lah !

arah kiblat pulak tonggang langgang.



350 comments:

1 – 200 of 350   Newer›   Newest»
Anonymous said...

ko punya butuh lah GAP.nak mehipu agak2 la.agk nya ko ni memang keturunan anak haram.

Anonymous said...

Mak oi ... banyak nya lembu .

Anonymous said...

bloger umno harbi dah goyang...najib dh pening..muhyidin dh tersenyum...tahniah peserta hkr112..anda melakar sejarah...umno harbi semakin tertekan...

Pak Dee said...

GAP org skrang dh boleh pikir dan senang dpt maklumat...tlg lah bangang kan org..aku hrp kau paham2 lah knpa aku ckp mcm ni..

by the way I was there...!!

Pak Dee said...


ralat:
tlg lah jgn bangangkan org...

Anonymous said...

Anwar sedap2 ngentot Samsidar, penyokong2 pulak yg susah-susah.
kesian....KAH KAH KAH

Otak geliga said...

hahaha....ok..ok..menggelupur pencacai pembangkang tgk gambar FIRST....aku nak minta pada sapa2 (terutamanya PDRM) keluarkanlah gambar view dr ATAS supaya JELAS berapa ramai manusia yg ada sebenarnya.....hehehe

GAMBAR SECOND tu tak da sapa komenpun...& yg peliknya takda menggelupurpun....KIBLAT BERTERABUR tu oit

"Maka mereka menjawab": Hal Kiblat REMEH je, yg penting stadium penuh......lalalala

Anonymous said...

Mc Dee @ pork dee,,satu gambar sudah cukup membuktikan dibanding dengan seribu pwrkataan engkau.Macam speech anwar BABI. Semua pembohongan. Yang betul ialah mssa dia diam jer.

Anonymous said...

1 juta

pas + berok = baru dapat 25 ribu

GAGAL WEI

pemerhati said...

umnoharbi?? umno jugak la yg buat masjid..surau..program keagamaan..

apa yg dapig,pgayrrr +pispus buat??
kapal kata:langkah mayat sy dulu utk buat negara islam..
- benarkan kalimah Allah utk bukan islam..
-blh bg org islam murtad suka2 hati
wah seronok ye kafir2 ni!

Anonymous said...

anon 6.27pm; ko yg babi kta org babi mmg sial ko ni ko jenis mkan babi,bn ckit tk goyang lh s'takat 25ribu org pa lh sgt, yg goyang skrg anwar, mat sabu je target tk smpi 1juta org,hahahaha.

Otak geliga said...

walaupun ada yg mengaku "dia" ada di sana...& lebih tau keadaan di sana...satu je aku nak tanya

"Hang kira mcm mana dpt 1JUTA?"..."seketui2 ka?"

GAMBAR adalah lebih JELAS utk merungkai jumlah manusia yg hadir...cuma gambar FIRST tu ja yg buat ramai menggelupur....hahaha

sekali lagi aku tanya....gambar SECONG apa cer?...yg ada kat sana tak TEGUR pasai apa?

Anonymous said...

hal kiblat nik ajis ckp xpe.. ade kiblatkan anwar, hadi , lik kit siang

komandomelayu said...

SATU KUMPULAN SEMBAHYANG TALA KE GEREJA BELAKANG STADIUM-Sama allah ma!

SATU TALA KE TOKONG CINA PETALING STREET !

SATU TALA MENGADAP PANTAT BINI AZMIN ALI!!

PATUT BESOK SEMBAHYANG GEREJA LA BRO KALU DAH SANGGUP KONGSI ALLAH!!

Anonymous said...

ITU TANDANYA PAKATAN DAH NAK MAMPUS

Anonymous said...

"SATU TALA MENGADAP PANTAT BINI AZMIN ALI!!"


kahkahkahkahkahkahkahkah....Takbirrr!!!!kahkahkahkahkahkah..

Pak Dee said...

taktik spin kalimah Allah tak jadi...fitnah tanah kat ktan org tak pecaya...ungkit pasal Amanan Hj Hadi pun org buat donno..himpunan PR penuh jugak pening Najib...

dan kpd blogger UMNO yg ngok2 jgn la jd sore loser...nk ungkit tak sampai 1 juta org plak..sapa kata tak sampai sejuta...ramai lagi di luar stadium kat umah dan di luar negara yg beri sokongan..psy war anda selama 5 tahun nampak nya mengabihkan boreh je..

ishh..seronok nye aku ari ni...in your face bro..in your face..!!

Anonymous said...

hanya pencacai umno harbi yg mmg sediakala bodoh shj yg percaya gambar yg gap keluarkan...hahhaah..tahniah semua peserta hkr112....mari kita kuburkan umno harbi next pru..

Anonymous said...

kah kah kah,

Najib kena stroke tengok gamba ni. sampai lah ni menggigil nak bubar parlimen..

kah kah kah

Anonymous said...

Ini gambar dekat kaabah kot, solat hala ke mana pun boleh

Anonymous said...

Kerja orang politik pkr memang lah hari hari cari isu,kan itu periok nasi mereka yang penyokong ikut buat apa.? Kesian buang masa,tenaga dan wang shj. Ikut macam org cina,tak puas hati hari mengundi baru muncul. Macam biasalah melayu ,menang sorak kampung tergadai.

Anonymous said...

HKR 112 adalah momentum kemuncak kebangkitan rakyat. Hanya yang berada disana saja yang merasa kemeriahan nya dengan semangat agar dapat menumbangkan Rejim umno next pru.

Dengan gambar aku yakin PR akan menuju putrajaya next GE.

umno semakin bingung bagaimana hendak membeli hati rakyat yang rata2 semakin bijak dan terbuka untuk menilai sesuatu kejadian itu..

Anonymous said...

Kinlat lain lain tu KENAPA yeh?
KALAU lain lain mazhab pun kiblat tetap sama
SEDARLAH kita Allah maha BERKUASA, maha pengatur, lihat APA yang terjadi terbukti antara puak puak yg HADIR berdemo TIDAK SEHALUAN, mungkin kerana rm 100 MEREKA sanggup pergi kesana

Anonymous said...

berhimpun mempertahankan kalimah Allah mereka tak mahu.

berhimpun nak mempertahan shamsidar anuar mereka pakat sokong.

PASrael sah keldai DAPigs P Gay R kasta rendah yg. tak ada akal bila isu air kat selangor mereka lupa, isu balak di rogol dengan rakus di kedah mereka tak ingat, isu konsesi 10 ribu hektar tanah diberi kepada DAPigs di kelantan tak penting....Fuckatoon sedang di talkinkan !!

gen2felda

Anonymous said...

Kerja orang politik pkr memang lah hari hari cari isu,kan itu periok nasi mereka yang penyokong ikut buat apa.? Kesian buang masa,tenaga dan wang shj. Ikut macam org cina,tak puas hati hari mengundi baru muncul. Macam biasalah melayu ,menang sorak kampung tergadai.

Anonymous said...

kau ingat aku sebangang dengan pemikiran ko ke GAP..

kah kah kah

Anonymous said...

hKR melakar sejarah apabila berlangsung secara aman tanpa provokasi polis..

Tahniah rakyat malaysia..

Anda semakin bijak memilih..

Otak geliga said...

"I WAS THERE"....hehehe
"IN UR FACE BRO".....kahkahkah

tapi kenapa tak tegur org yg salah Kiblat tu?.....kalau bukan hang pun, kenapa org2 yg LEBIH ISLAMIK dlm stadium tak TEGUR?

harap2 hang takda masa kejadian & lebih parah jgn pulak hang salah satu org yg sembahyang Kiblat berterabur tu.

tapi seriusli...betul2 pelik...peristiwa sekali, dekat2, ramai org...mulut berbuih berjuang utk Islam....Rosmah tak pakai tudung nampak jambul..bla..bla..bla...sekali depan mata berlaku perkara KIBLAT BERTERABUR senyap menikus

adakah masing2 masa tu konpius mana satu Kiblat?....atau masing2 jawab...aku x tau..aku x tau???

komandomelayu said...

653 kau tak bangang tapi bodoh,bahlol, tolol dan lembam!!!

CINA SHOPPING KAT BUKIT BINTANG LAGI RAMAI DARI YG PEGI STADIUM!!

Anonymous said...

PENYOKONG PAKATAN SEDIH DENGAN FOTO 1 JUTA NIH...

HAHAHHAHA

FOTO INI WALAUPUN 25 RIBU MASIH TIDAK DAPAT MENGUBATI DUKA LARA PENYOKONG BERUK YANG MENGHARAPKAN KEHADIRAN 1 JUTA...

HAHAHAHAHA

REALITI SUKAR DITELAN

PRU 13 ANWAR BOLEH BUNGKUS
PAS MAKIN MAMPOS

DAP JUGAK YANG MENANG

JADI SIAPA KELDAI DAP ?

HAHAHAHAHAHAHA

HARAPNYA 1 JUTA
DATANGNYA 25 RIBU

GAP TOLONG NAIKKAN JUMLAH LAH

JADI 30 RIBU

KANG ADA YANG BUNUH DIRI GAK NANTI !

HAHAHAHAHA

Jijan Mali said...

Sikitnya mangkuk-mangkuk berayun tu. Tak penuhpun stadium ha,ha,ha...Udah lah sembahyang tu tunggang langgang ikut sedap arah kiblat dia. Tak apa esok, Ahad, boleh pi church mintak maaf kat 'Tuhan Allah Trinity' DAPpigs tu...muahahaha...

Anonymous said...

1 kumpulan mengadap ANUwar
1 kumpulan mengadap N ajis
1 kumpulan mengadap Hadi
1 kumpulan mengadap LGE
1 kumpulan mengadap Sabu
1 kumpulan mengadap Shamsidar...

huh byk benau kiblat depa...

Anonymous said...

ko tu yang bangang komando..

pasai tu hang kerja sebagai komando menjaga biawak komodo..

tahap srp jer masa tue..

Otak geliga said...

Bila dikumpulkan di satu tempat, barulah rakyat Malaysia secara keseluruhannya nampak JELAS berapa RAMAI sebenarnya mereka2 yg suka membuat kacau di Malaysia ni.

bukannya ramaipun, sikit je....cuma mereka suka terkinja2 di jalan raya & terpekik terlolong mengalahkan ungka di alam buana....ceeewah...jgn marah...hehehe

selepas ni kalau Pembangkang TEWAS dlm PRU-13 kita semua tahulah sebabnya....."JUMLAH PENYOKONG MEREKA TIDAK SEBERAPA"..cuma.."TELUR SEBIJI RIUH SEKAMPUNG"

Anonymous said...


KL112 GAGAL?

musykilx2 akuuu....
GAP ko ambil gambar kul brapa ye?

cuba ko search gelari gambar hkr kl 112 di stadium negara & sekitarnya waktu peak pada pukul 3 - 4.30 petang .....

dalam stadium... tempat duduk muatan 60,000 orang + atas padang + di ruang kosong antara dinding dgn belakang tempat duduk --> secara kasar bilangan dah 100,000 orang......

diluar stadium berganda2 lagi.... ko orang agak la sendiri.....

TAPI yg penting mereka mewakil RAKYAT yg menuntut PERUBAHAN sistem perundangan & pentadbiran yg lebih demokratik, telus dan adil! UMNO/BN sejak 55 tahun yg tak mau BERUBAH!

mereka menunggu PRU13 setelah percubaan sebelum ini pd PRU12 gagal mengajar UMNO/BN untuk berubah dari amalan korupsi & monopoli kekayaan negara untuk kepentingan diri sendiri......

Rakyat sudah educated, kritis dan patriotik dalam isu2 negara dan rakyat!

ANGIN PERUBAHAN SEMAKIN DEKAT & KENCANG...... PRU13.. TOLAK UBN SECARA TOTAL .....SELAMATKAN NEGARA DARI KETUA2 YG KORUP & ZALIM!

Anonymous said...

kalau mandat umno ada 3 tahun lagi, memang pakat2 lah depa tak bubarkan parlimen lepas tengok semangat rakyat pada HKR tadi..

Anonymous said...


"Dengan gambar aku yakin PR akan menuju putrajaya next GE.

January 12, 2013 6:52 PM

====================================

kahkahkahkahkahkahkah...tapi video besi takmau cayer...Takbir!!!...kahkahkahkahkahkah....

Pak Dee said...

lg satu nk ckp...

hari ini sebenarnya adalah kemenangan kpd perhimpunan aman...kalu semua pihak hormat antara satu sama lain insya'allah semua nya akan berjalan lancar mcm td...

syabas NGOs...syabas PR...syabas PDRM..syabas msia..

Anonymous said...

Kah kah kah kah kah... banyak tu je??? Baru bagi stadium merdeka, dah nampak lompang-lompang, kalau bagi stadium bukit jalil, hanya penuh kat padang je la.....!!!!

Kah kah kah kah kah... kesian pencacai haprak fuckatan, terpaksa spin sana sini...

1 juta setan je yang banyak....!!!

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

cerodik buah pelio punya lembu2 PR

Anonymous said...

cai....oooo cai ! cuba tanya anwar mana lebih berjaya.
Himpunan Samsidar berjaya ker ATAU Kongkek Samsidar lebih berjaya...KAH KAH KAH

Anonymous said...

YANG PASTI BODOH JADI BARUA TU IALAH PAS.
TAK NAMPAK PUN LIM GUAN ENG, KAT MANA ?

Anonymous said...

BUTUH HANG, AWAT PUAK PUAK HAMPA NI KUAT PEMOHONG SANGAT
AKU DGN LEBIH 40 K BERSAMA PM TADI
DAPAT 100 DAH LUPA DUNIA MEMANG HAPA NI PECACAI DAP

Anonymous said...

anuar yg anak haram. nak jadi pm tapi tak jaga tingkah laku...kelurga jalang

Anonymous said...

berok2 pr meroyan sbb x sampai sejuta dtg....kah...ka...ka....ayat2 i was there,rakyat x buduh la...mula la kuar sbb nak sedapkan hati....he..he..he......makin kuat la melalak la korg ni.....mcm anjing kurap.....

Anonymous said...

kah kah kah kah kah... nanti langsiNGOK akan datang kasi komen mau backup 1 juta setan menang berkumpul, tapi hanya 20 ribu ekor berok je yang PR mampu kumpulkan......

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

x pela hangpa nak habaq 25 ribu pun aku tak kisah,

acu tempek gambar perhimpunan yang ramai tu bila dianjurkan umno plak...

ada kah

Otak geliga said...

To Pak Dee 7.04PM

betul sgt lah tu....ambo setuju jah

mungkin sbb tidak diadakan di jalan raya, keadaan lebih mudah dikawal...kalau tidak, mmg jadi mcm yg lepas2.

cuma lain kali pastikan setiap org Islam tau di mana arah kiblat yg betul....ni demo nak Putrajaya semangat buat betul2, "DEMO" dpn Allah pulak berterabur

Anonymous said...

baik hangpa solat kat gereja lim guan eng tentu selesa..bodoh tahap gaban

Anonymous said...

KAH KAH KAH KAH KAH.... 1 JUTA????

KAH KAH KAH KAH KAH.... 500k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 200k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 100k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 20k PUN TARAK SAMPAI LA....!!!!!!!!

Anonymous said...

lembu pr tgh solat,,nuar tgh mantat dgn samsidar...min jamban tgh mantat dgn jijah...lge tgh mantat dgn izzah

Anonymous said...

Aku tgk xder beza nya dgn perhimpunan2 lain - menuju purtrajaya la, pas ganti umno la. Pendek kata dlm masadua tahun nie mcm2 perhimpunan dah dibuat.

Cuma yg nie lain sket - nampak perfect : hijau ader, oren ader, merah ader, kuning ader, tambah lagi satu belang2 pelangi pun ader. Kira perfect lah.... yg terbawak bendera israel pun ader.

Ramai tue mmg ramai la ... kat dalam kat luar, kat umah (katenyer...), negara luar pun ader gak sokong ... jadi xperla... dah tercapai lah tue hasrat himpun satu juta org. Kira boleh challenge la himpunan tabligh yg skang nie dk belangsung kat bangladesh.

Jadi klau ini dijadikan satu indicator untuk catalyst what is so called - people uprising / kebangkitan rakyat, then it's actually bangkitlah - siap ada yg pkai topi tiga bucu bintang tiga persis bandit kominis, ader yg pkai topeng guy fawkes persis si anarkis yg nk letupkan house of common di england, ader plak yg pkai mafla palestin persis nk berjihad diGaza ... ader jgk yg bawak signage suruh turunkan harga hantaran kawen, sedangkan khalifah umar al-khattab pun dlm sejarah pernah membahaskan isu mas kahwin ttp ditentang oleh kaum wanita terutama sekali adiknya sendiri saidatina Hafsah, smpai x jadi cadangan nk tetapkan harga mahar kawen ... jadi memang terer la klau ble

Anonymous said...

kemenangan apa benda ko ckp ni....bersih pun kemenangan,yg ni pun kemenangan,yg anti lynas pun kemenangan.....alahai kesian ko ni pokdee.......minum lebih air selipar jepon porknik ke.......

Anonymous said...

HAHAHA siut GAP gambar memang tak bley blah HAHAHA... ini GAMBAR PALING EPIC sepanjang HKL 112 lari jauh tu siap melintang depan mate pon adaa.

Anonymous said...

punya lah hari2 dalam berita orang PR keluar pas, orang PR masuk umno..

Last2 hanya TGNA and TGHH jer yang kat stadium tue.

nampak sangat berita arus perdana ni pentebar fitnah..

ada akal pikir2 kan

Anonymous said...

TAK DE PEMBESAR SUARA KER? KENAPA ALIM ULAMAK PAS TAK ARAH SUPAYA IKUT KIBLAT YG SAMA, KALAU LAIN MAZHAB PUN KIBLAT TENTU SAMA... INI KEBESARAN ALLAH

Anonymous said...

Woi solat kat tokong la lain kali, ikut imam Khalid Ismeth Ulam Raja korang tu....

kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

901 ,112 kod -kod rahsia yahudi hanya mereka yang tertentu sahaja yang faham maksud disebalik penggunaan kod -kod ini.

Anonymous said...

gi masjid/surau le sembahyang
jamak ke Qasar ke.. kan banyak dari kelantan, kedah, terengganu
terlalu nak menunjuk ko alim le tu yang jadi kiblat tak tentu arah
rosak agama macam ni
Ni lah salah satu ajaran dan amalan pok nik.......

Anonymous said...

aku pelik dgn penyokong pr...pentadbiran negeri selangor pun tk terurus..ada hati nak jadi kerajaan......ramai tapi tak sampai 1juta org.....anjing2 pr...




Anonymous said...



SEMANGAT RAKYAT DALAM ARAB SPRING AKAN DIHAYATI OLEH RAKYAT MALAYSIA... DALAM TEMPOH SEBULAN DUA INI.......

Anonymous said...

pr menuju kehancuran.rakyat bangkit nak tgk betapa kuat penipu mereka ni.haha...hancur pakatan...hancur...

Anonymous said...

KAH KAH KAH KAH KAH.... 1 JUTA????

KAH KAH KAH KAH KAH.... 500k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 200k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 100k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 20k PUN TARAK SAMPAI LA....!!!!!!!!

KAH KAH KAH KAH KAH....1 JUTA EKOR SETAN YANG DATANG SUDAH PASTI WEI....

Anonymous said...

umno semakin bingung bagaimana hendak membeli hati rakyat yang rata2 semakin bijak dan terbuka untuk menilai sesuatu kejadian itu..

January 12, 2013 6:52 PM
----------------------------------------------------------------------
sapa kata semua rakyat sokong pr,aku ni rakyat biasa x de parti mana2 pun tp aku dh tersangat meluatlah dgn sandiwara pr ni,ko memang la rasa ramai bila ko berada bersama 25 ribu yg hadir tp cuba ko berada di atas nmpak longgar sgt org2 yg berada di situ,inilah tahap pemikiran org2 pr yg selalu kata mereka betoi n anggap semua org pun sokong mereka,pada hal yg sokong tu sikit je,jgn perasan la mamat ooiii

Pak Dee said...

OG 7:08

itu perkara kecil...bisa diperbaiki Pak...

Anonymous said...

Anonymous said...


SEMANGAT RAKYAT DALAM ARAB SPRING AKAN DIHAYATI OLEH RAKYAT MALAYSIA... DALAM TEMPOH SEBULAN DUA INI.......


January 12, 2013 7:14 PM

-----------------------------------

Kah kah kah kah kah... kote SPRING Al-Juburi jugak yang dah merasa cipap hitam Shamsidar.....

Kah kah kah kah kah

Anonymous said...



sokong perubahan tadbir negara

tobeng said...

Orang2 yang sama aje datang setiap kali himpunan bahlol diadakan.Standardlah dalam 20-30 ribu aje.Muat2 stadium merdeka,betullah tu 25 ribu,takkan 250 ribu pulak.

Kesian orang lain yang sedap2,barua2 macai pula terhegeh2 jadi tukang lap lendir

Anonymous said...

Anonymous said...
umno semakin bingung bagaimana hendak membeli hati rakyat yang rata2 semakin bijak dan terbuka untuk menilai sesuatu kejadian itu..

January 12, 2013 6:52 PM

---------------------------------

Terbuka la sangat sampai solat mengadap kiblat pun tunggang langgang......

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Bagaimana mereka hendak tunjuk kemurnia Islam sedang solat mereka kiblat tunggang langgang... apalagi nak dibuktikan .. mereka yang buta mata hati je yang masih bebal nak mampus ... masih lagi mengiyakan perjaungan yang menyesatkan ini, sesat lagi menyesatkan...

Anonymous said...

...klu lembu rege sekarang sekor RM2800. Tp yg ni nilai nye RM satoz jekk..ptuih!

Anonymous said...

Pork Dee... mane dia 1 juta berok yang datang tu????? Kasi link sikit....!!!!

Kah kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

SUNGGUH AKU TAK sangka, SUNGGUH Sedih bangsaku sanggup doper slat oleh DAP&PKR, perjuangan utk peribadi, ANUAR boleh sedap mantad Shamsidar melayu lain JADI barua Dan PECACAI

asifadio said...

Hahahaha gagal gagal! Aku yg kat sekitar kl ni kua mmg nmpak sgt gagalnye... sorg dua je aku nmpak nisbah 1:10000... mmg abis pakatan next GE... tahniah gap, tahniah najib dan rakan2... alhamdulillah... sesape yg baca komen anon kat atas2 cai cai pr tu, jgn risau tu org sama pos komen byk2

Anonymous said...



abaikan ugutan/ cercaan UMNO tuuu... kita melangkah GAGAH dgn TEKAD utk PERUBAHAN!

UMNO tak relevan lg..... UMNO parti setan & BN gerombolan lanun2 yg tamak & ganas....

Anonymous said...

Pork Dee... jangan tak percaya... berok pun dah pandai pakai baju oren tau... apatah lagi ada '1 JUTA' BEROK JADIAN yang pakai baju oren, jinggay, hijau, kuning tadi kan.. kan.. kan...

Tak percaya ke Pork dee... meh la tengok sini...

http://goo.gl/hcItH


KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

komandomelayu said...

700

ooohh kau pandai la plak?? komando jaga biawak komodo kat mana? kat lubang pantat mak kau?

kalau ada phd pun tapi otak bodoh sampai jual Allah untuk babi laknat tu je nak kata korang pandai?

aku diajar untuk sembelih tengkok org macam kau!

Anonymous said...

Anonymous said...


abaikan ugutan/ cercaan UMNO tuuu... kita melangkah GAGAH dgn TEKAD utk PERUBAHAN!

UMNO tak relevan lg..... UMNO parti setan & BN gerombolan lanun2 yg tamak & ganas....


January 12, 2013 7:21 PM

--------------------------------------

Melangkah gagah kepala bapok ko.....!!!!

Kah kah kah kah kah kah... bila dah kalah PRU nanti kata ada pengundi hantu.... piiiraaahhh mabuk....!!!!

Anonymous said...

kiblat lain -lain tu sebab apa satu puak syiah, satu lagi puak khawarij, satu lagi puak wahabi, satu lagi puak liberal, satu lagi puak LGBT , satu lagi puak Komunis.

Anonymous said...

puak2 bn kalau berkumpul pun x segalak yang PR buat..

ada hati mahu menang next pru..

baik time2 ni pi pindahkan semua harta2 ke luar negara..

nnt pru jer, boleh blah ke negara2 yang sendiri pilih...

tapi ada sumber mengatakan sebahagian menteri2 bn dah pindahkan harta ke oversea..

baguslah kalau dah dapat rasa anda akan kalah..

Anonymous said...



maaf rehat dulu...

JOM ke masjid solat maghriba berjemaah & duduk di majlis ilmu jap & solat isya' berjemaah... dan baru balik rumah isterehat,......

Anonymous said...

1 juta konoooon...menampakkan aljuburi sudah tidak laku......KAH KAH KAH...

Anonymous said...

KIBLAT PUN TUNGGANG LANGGANG...

ada hati nak ke putrajaya...

wa ka ka kaa ka ka...

Pakatan haram, ko mampus lepas nie...

KALIMAH ALLAH DI GEREJA, PLURALISME...

ini yg korang sokong.. sedih aku..

korang tak mencabar langsung la...

Anonymous said...

penjaga biawak komodo dah mengamuk..

takut ana..

kih kih kih

Anonymous said...

Sembahyang pun macam menunjuk-nunjuk je..mana kiblat yg betul.Kalau ia pun sembahyang asing2 kiblat biar sama..Bukan susah pun..bila ada seorang yg sembahyang yg lain ikut ajelah arah kiblat yg sama.Dah nampak macam tak sehaluan pulak puak PR ni.

Anonymous said...

be rational get real, org melayu udah la kat malaysia aje ramai, itupun pecah seribu. Dok ckp org lain buruk, perasan ke buruk diri sendiri? Ntah2 lagi beso buruk kita dari org lain. Org melayu stick dgn Islam saja, habih cerita.

Ust aku dok ajar dulu kalau apa2 depan kita ada unsur syubahah tinggalkan jalan tu, carik jalan lain. Kalau dlm pr dh mcm2 kisah -ve, tinggalkan sajalah. Kalau dlm bn pun bnyk -ve, tinggalkan jugak. Yg perlu kita buat ialah tawakkal mohon yg terbaik utk malaysia. Yang penting tak sokong syubahah, Allah dah pesan wei

komandomelayu said...

kalau tak puas hati sambung lah besok berhimpun kat jalan gereja!!! boleh buat jemaah dengan kristian kongsi allah dalam gereja!

memang korang umat pas yg paling bodoh dari lembu yg paling bodoh didunia ni!!

DALIL MANA ADA SATU PARTI ISLAM MCM PAS DALAM DUNIA NI YG SOKONG KRISTIAN GUNA NAMA ALLAH DAN SOKONG KOMUNIS LEBIH DARI SAUDARA SEAGAMA!!

Anonymous said...

Masalah: Hukum mengadap kiblat berlainan menurut ijtihad masing-masing.
---------------------------------
Kata Imam Syafii: Bila tidak diketahui arah kiblat, maka setiap orang digalak berijtihad dan memegang keputusan ijtihad sendiri (yang dikira lebih baik)SEKALIPUN BERTENTANGAN ANTARA SATU SAMA LAIN ; dan sembahyangnya adalah shah; kecuali bila diketahui dengan pasti tersalahnya.

Anonymous said...

" UMNO parti setan ..."

January 12, 2013 7:21 PM
====================================

Aikkk...bukan ker Tok Guru Nik Aziz pernah berkata dia berkawan dgn Setan...mustahil Nik Aziz nak benarkan kawannya SETAN berkawan pulak dgn UMNO...kecik ati dia nanti....SETAN tu kan kawan baik Tok Guru Nik Aziz jer.....KAH KAH KAH

tobeng said...

Setelah melihat lain2 blog aku bersetuju yang jumlah pencacai boleh menjangkau sehingga 50 ribu orang.Ini dikira dari kapasiti stadium yg cuma boleh memuatkan maksimum 20k orang.Yang 30k lagi adalah cai2 yg memenuhi tengah padang dan trek juga yang tak dapat masuk(sekiranya ada).

Tapi cuma setakat itulah jumlah pencacai2 yang berani ke depan.Ini memang jenis pengikut tahap lembu dicucuk hidung yang tegar yang rajin pergi ceramah2 fitnah dan mungkin juga mangsa2 saman AES hahaha..

Salleh said...

Nape bodoh sgt nih. Yg patutnya, layak digelar harbi adalah DAP, tp parti org melayu sendiri di kata mcm tu. Jgn perasan le PR nk menang. YG PRU 2008 dulu, yg menang sbb sebhg penyokong BN pangkah pembangkang termasuk aku sbb x puas ati ngan pucuk pimpinan. Skrg ni, semua dh settle, cuma x sabar2 nk pangkah BN semula. X sanggup pangkah lagi parti2 giler. DAP sebenar2 harbi, tu pn x nmpk, PKR xde haluan, PAS parti paling aku sedih, kena main2, mcm bola, kena sepak ikut suka hati oleh DAP, itu pn korang takkkbeerrrr... How stupid.

Anonymous said...

Lagi lambat la pru mcm ni...lps ni najib akan naikkan br1m kpd 2k sorang....inilah untungnya kerajaan lemah...rakyat dpt mcm2...mari kita demo lagi sebelum pru...

Anonymous said...

puki ayah kau...yg umno pukimamak rembat duit rakyat tu kau diam plak..yg ketua wanita umno celaka dpt kontrak beratus juta tu ko diam plak...ketua umno dpt berjuta tp pencacai bodoh mcm kau ni dpt apa....sembang kencang...butuh..

Otak geliga said...

To Anon 7.30PM

Betul la tu....tapi sekarang ni ada mcm2 TEKNOLOGI utk menentukan arah kiblat....takkan sorangpun takda?....& peliknya..takkan sorangpun tak tau?....langsung tak bersedia utk tahu arah Kiblat?...nampak sgt ambil remeh....& kenapa tak COPY & PASTE permasalahan Kiblat sebelum permasalahan yg kau C&P tu?

Masalah: Hukum ijtihad untuk mengadap kiblat.

Kata Imam Syafii: Seseorang wajib berijtihad bagi MENENTUKAN ARAH KIBLAT DENGAN APA CARA PUN termasuk menggunakan kedudukan cakerawala dan tiupan angin, di kala hendak melakukan sembahyang Fardhu.

Anonymous said...

RUMUSAN DARI PERHIMPUNAN INI..

1)- Allah SWT ,tidak meredhai aktiviti ini sehinggakan ditunjukkan kecelaruan arah kiblat sebagai tamsilan KECELARUAN HALA TUJU PAKATAN RAKYAT.

2)- Rakyat Malaysia khususnya sudah sedar akan sifat2 SYAITAN PAKATAN RAKYAT sehingga menjadikan yang Halal menjadi Haram dan sebaliknya..

3)- Hanya orang2 yang sama pada BERSIH 1 & 2 yang hadir, bahkan semakin kurang.. Yang hadir pun hanya sebab bayaran

4)- Sikap munafik penganjur benar2 terserlah apabila KANAK - KANAK dilibatkan dalam perhimpunan, sedangkan didalam perjanjian dan pertemuan dengan pihak polis berbagai janji telah di buat..

5)- ade banyak lagiii akan menyusul

KESIMPULAN :
hanya 0.01 % sahaja rakyat Malaysia yang menyetujui PR, dan InsyaAllah PRU 13, mereka ( P.R ) akan berkubur.. amiiiin.

Anonymous said...

rentetan dari HKR rally tadi, semakin desperate lah team2 muhyiddin mahukan najib di tendang dari jawatan secapat mungkin..

Bagus2, biar cepat depa bertelagah sesama sendiri.

Anonymous said...

PKRosak + DAPig+ Setan = 25k je?

gagal!

mana mau letak muka penyokong pakatan rabak wei?!

canang sejuta lah!

dataran tahrir lah!

stadium merdeka pun x boleh nak penuh, lagi mau cakap besar pakatan rabak mewakili rakyat?!

ptuiihhhhh!

kencing tak habes2 pakatan jahanam nih!

orang pergi konsert juara lagu lagi ramai kot!

hahahahah

Anonymous said...

melihat sari sambutan HKR yang suam macam muka nik najis tu, bolehlah kita simpulkan yang BN akan menang besar dalam PRU yang akan datang!

PASesat, DAPig & PKRosak akan 'dikuburkan' terus!

hahahaha!

K.O PAS!

K.O PKR!

K.O DAPig!

Anonymous said...

Anonymous said...
puki ayah kau...yg umno pukimamak rembat duit rakyat tu kau diam plak..yg ketua wanita umno celaka dpt kontrak beratus juta tu ko diam plak...ketua umno dpt berjuta tp pencacai bodoh mcm kau ni dpt apa....sembang kencang...butuh..

January 12, 2013 7:41 PM

--------------------------------

Wei lahabau taik kucing, pergi setelkan dulu hal tabung anak yatim memali dan koperasi kohilal yang pemimpin haprak ko dah makan kenyang-kenyang tu. Hal fitnah yang tak betul juga ko sibuk-sibuk kan....!!!!!!!!!!

Anonymous said...

anon 7.46

kah kah kah,

kalau konpom bn boleh menang dah lama pilihanraya dik oiii..

x pelah, pakcik terima ayat adik tu sebagai penyedap hati..

kah kah kah..

Anonymous said...

Anonymous said...
Lagi lambat la pru mcm ni...lps ni najib akan naikkan br1m kpd 2k sorang....inilah untungnya kerajaan lemah...rakyat dpt mcm2...mari kita demo lagi sebelum pru...

January 12, 2013 7:37 PM

---------------------------------

Kepala bapok ko punye pendapat ke tu??? PRU boleh tangguh sampai bila pulak ha BABI??? BR1M kepala bapok ko tak ambik ke??? Malu la weii..

Anonymous said...

korang penmabngkang yg tak de kualiti langsung...

tak de mencabar... ramai yg bosan tgk sandiwara ketua pandikutty, lge laknat dan father hadi dan nicky ajis korang...

terserlah sungguh kebodohan tahap cipan...

tapi ranking NO 1 PALING BODOH tentulah tak lain dan tidak bukan

PAS PIS PUS..

KELDAI TUNGGANGAN DAP DAN PKR..

dipelepori unit analnya yg mangkok..

kah kah kah

low class low class...

Anonymous said...

Anonymous said...
anon 7.46

kah kah kah,

kalau konpom bn boleh menang dah lama pilihanraya dik oiii..

x pelah, pakcik terima ayat adik tu sebagai penyedap hati..

kah kah kah..

January 12, 2013 7:52 PM

--------------------------------

Kalau nak Najib buat PRU awal, geng2 setan kat Selangor, Kedah dan Penang nak ikut serta ke??? Dah takut nak mampus... kata diorang akan buat cukup-cukup 5 tahun pemerintahan mereka kat negeri tu....

Lagi nampak PENGECUT... siap kata duit ada RM2.5 billion, tapi bonus kakitangan awam Selangor langsung tak beri.... penipu je lebih...!!!!

Anonymous said...

SATU TALA MENGADAP PANTAT BINI AZMIN ALI!!"


kahkahkahkahkahkahkahkah...best mah ayat kamu Komando hehehe

Anonymous said...

kerana satu artikel disiarkan, gap menerima sahamnya sekali apabila orang mencarut, memaki, menggugut.

tak takut dosa ke gap..

Anonymous said...

Tak sangka babi babi tonyok ada bermacam macam warna zaman sekarang ni

Anonymous said...

Kalimah Allah tkde sapa nk peduli. .....sanggup berhimpun...bersama kafirin DAP yg penyokong kalimah Allah mmg babi punya PR

Anonymous said...

OG 741,

Pokoknya mereka berijtihad dlm menentukan arah kiblat mengikut kemampuan masing2 walaupun berlainan arah, sembahyang mereka sah atau tuan ada hujah lain.

Anonymous said...

Hahaha..komen syok sendiri..mcm ni punye himpunan buat kt pdg skolah pun blh..aku tgk mcm sukan skolah2 tamil pun ade..hahaha..

Anonymous said...

Gambar POlis boleh di guna pakai, sebab semua itu bahan bukti jika ada sesuatu berbangkit utk tujuan mahkamah atau sebagainya, media pro raja taik mana boleh pakai..supermpose

Anonymous said...

Bagi la chance PR rembat duit rakyat pulak.....dorang dh lama nk jadi kaya....mcm zuraidah mp pkr selangor tak sampai 5tahun dh ada 4biji keta...hehehe aku percaya klu PR jadi kerajaan mmg kaya raya ....Ahli parlimen PR.....dorang dh lama ngidam. ..project juta2

Anonymous said...

U was there? Gmbr u yg mane satu? Kiblat u arah mane lak? Hahaha..

YB Raz said...

tak payah layan pencacai nuar nik ajis yang dah mengelepar takut..yang pasti puak ni sendiri sembahyang dah tak tentu haluan arah kiblat..hati dah makin hitam sebab pertahankan kristian hahahaha

Anonymous said...

Siap ade ralat pulak tu..hahaha..bangang punye pak dee..

Anonymous said...

bini azmin ali sedang tersengeh kerana diri dia popular

Anonymous said...

Die kire campoq ngan semut yg hadir skali utk cukupkan sejuta..hahaha..

Anonymous said...

Perhimpunan keldai.....keh keh keh.....

Anonymous said...

pakatan haram jadah akan tersungkur dlm PRU13......

Anonymous said...

Hahaha..komen ape ni? Bunyik mcm org kecewa je..sian ko..xpe la janji dpt duit..hahaha..

Anonymous said...

Dosa penyokong pkr lagi besar.... menghina nama ALLAH. Kalau. Mereka pangkah pas saham neraka dlm tangan....

Anonymous said...

Tahniah semua peserta hkr112, anda gagal..hahaha..

KDN said...

Syabas kpd rakyat M'sia yang membuat himpunan utk merestui perkongkekan Al Juburi dgn Samsiderharka. Syabas, perhimpunan berlangsung dgn aman. Saya percaya, selepas ini kita boleh mengkongkek bini kawan2 kita sesuka hati. Sebagai menghargai jasa2 mereka, hari ini tiada AMARAN akan di keluarkan.

Hishamudin ON selalu!

Anonymous said...

hancur...hancur...
hancur pakatan...
hancur...hancur...
hancur anu-war...
hancur...hancur...
hancur hadi...
hancur...hancur...
hancur lancau DAPig...

Anonymous said...

Sukan skolah aku pun meriah jugak..mcm ni punya ramai ade hati nk ke putrajaya..desparate ke woi..hahaha..

komandomelayu said...

741

ayah kau ada puki?
kahkah sah kau hasil anak kongkek LGBT!!

MEMANG UMNO REMBAT DUIT RAKYAT UNTUK BUAT BERMACAM2 PEMBANGUNAN SEPERTI HOSPITAL,MASJID,UNIVERSITI,JAMBATAN,JALANRAYA,BANTUAN RAKYAT, SUBSIDI MINYAK GULA SUSU ,BANGUNKAN FELDA DAN BERIBU LAGI FAEDAH YG BANYAK KEPADA RAKYAT Berbanding parti kepala butuh mak kau rembat duit anak yatim,duit ceramah,duit kohilal dan duit subsidi buat apa untuk rakyat? JAWABLAH BUTUH!

Umno tak penah sembunyi sebarang salah laku ahli tak kira ketua wanita ke ketua pemuda ke semua di serah kepada sprm siasat!

TAPI PARTI KEPALA BUTUH MAK KAU PERTAHANKAN TIMBALAN PRESIDEN YG MEMANTAT BINI ORANG,SOKONG PELIWAT JUBOR JANTAN,PEMAKAN AISKRIM JAMBAN TU ATAS DASAR ISLAM?

kami penyokong dapat faedah mcm2 dari hasil pemikiran jauh pemimpin umno spt dlm felda,asb,kwsp,tabung haji,brim,ptptn,mara,lkim,dll dan semua tu pun KORANG PENCACAI PR PUN SAPU JUGAK!!
PARTI KEPALA BUTUH MAK KAU BAGI FAEDAH APA KT KORANG? ADA TANAH BAGI CINA BABI,ADA TUHAN PUN BAGI KRISTIAN!

JAWABLAH SEGALA KEBAIKAN PARTI KAU PULAK!!! BUTUHHH!!!

Anonymous said...

Arah kiblat ajaran pluralisme tu 1 arah kiblat yahudi 1 kiblat anwar ibrahim dan 1 kiblat lim guan eng kah kan

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHA, wahai cik anon oi. manusia sekarang memang lah boleh berfikir. tapi belum tentu korang fikir tu betul. nak perubahan waklu. suluh diri tu dulu, buat perubahan pada diri sendiri baru nak ubah itu ini. bersyukur lah. sayang Malaysia. hidup UMNO :')

Anonymous said...

BUAT APA NAK KIRA BERAPA YANG DTG DLM PERHIMPUNAN TU.....
DAH TERANG TERANG ALLAH TUNJUKKAN...ADA BYK KIBLAT DLM PKR...APAKAH MEREKA INI BENAR BENAR BERTUHAN ALLAH....ATAU SKRG NI MEREKA MERASA HEBAT SEBAB DAH ADA BYK ALLAH.....RENUNG RENUNGKAN.....

Anonymous said...

Buletin Utama tayang sidang akhbar PDRM. Mereka anggarkan 45 ribu memenuhi stadium dan kawasan sekitarnya. Angka 100,000 atau 1 juta tu nampak sangat merepek. Mereka bukan anjur di Shah Alam atau Bukit Jalil. Tak perlu pening2 kira muatan tempat duduk 20,000 campur penyokong atas padang dan kawasan sekitar dlm lingkungan 25,000 dapatlah jawapannya.

Tapi apa yang penting............... KIBLAT TUNGGANG LANGGANG DAAA.. MELINTANG MENEGAK SEMUA ADA.. MUAHAHAHAHAHA!!! Agaknya konfius mana satu Allah kot mungkin ini petunjuk.

Anonymous said...

fakta.

- stadium merdeka DULU sitting kapasiti 40 ribu sahaja.

- selepas renovate, VI stand, yakni sitting kapasiti yang paling besar, telah di robohkan. dulu VI stand ada 3 tingkat, skarang hanya tinggal kerusi bawah sahaja. maka selepas renovate, stadium merdeka sitting kapasiti 25 ribu SAHAJA.

- campur padang maksimum 7 ribu.

- kalau stadium tu PENUH skali pon, paling kuat boleh muat 35 ribu.

- aku tahu lah aku dulu selalu tengok bola masa selangor masih main di stadium merdeka sebelum stadium shah alam di bina. dan aku ex VI, yakni sekolah yang belakang stadium tu aje.

- kadiology

Rusmah Hansur said...

wey kaumandul malayau...

Naikjeep dulu pun kaki memuki dan pub lah bahlol! cuba tengok anak dia yg ala2 kasanova!

oh ya, belajarlah dari HKR nih untuk Rosmah pulak.... boleh glemer Rosmah kesayangan ko tu weh, bole dpt 2 juta yg hadir! ha! ha! ha!

Anonymous said...

Anon 6.27 terimalah kenyataan..

Anonymous said...

Salam, biarlah jika pun sejuta Lembu Pakatan Haram berjaya kumpulkan, biarlah penuh 10 buah stadium bilangan yg ramai tidak dapat melawan yg HAQ. Ideologi Di sisi Allah bukan bilangan yg menentukan siapa yg benar. Ideologi Pakatan Haram tetap ditolak dn bertentangan, Aqidah tiada dlm kamus mereka yg ada hnyalah politik BUAS tnpa batasan, bertuhankan akal nafsu. Biarpun mereka dikatakan ramai ttp mereka tidak akan berjaya dn diberkati. INSYA ALLAH, doalah kita supaya dipelihara bumi Malaysia dijauhkn dr penguasaan Lembu Lembu berwajah manusia ini..AMEEEN!

komandomelayu said...

837
aku sokong kau!

zaman selangor main 80-90an std merdeka full stadium sampai terpaksa berdiri pun baru 40 ribu!

HIMPUNAN KONGKEK SAMSIDAR NI NAMPAK RUMPUT LEBIH BANYAK DARI LEMBU DAN BABI!

Anonymous said...

KUMPULAN AJARAN SESAT PAKATAN RAKYAT

Kelopak Salak said...

Yang ramai tu 'pemain' import. Kan depa kata ada ramai polis yang menyamar pakai baju depa. Katanya berlori-lori baju dihantar ke Pulapol.

komandomelayu said...

841

Kau mabuk todi ke holy water?

aku tak paham lah ayat bodoh kau!

Anonymous said...

Mmg lah lmbt pilihanraya sbb sibuk nak jwb fitnah fitnah pembangkangg...

Servant of God said...

Pak Dee,

Kau kata UMNO yang mainkan isu kalimah Allah?

Kan Father Joseph Lim Guan Eng yang bangkitkan isu tuh, kau dah lupa? Masa krismas arituh, kau ingat tak? Tak ingat takpe, orang lain ingat.

Bagus, bagus. Tipu lagi rakyat. Kau ingat orang semua bodoh macam kau?

Anonymous said...

Hahahahaha.. Bukan setakat syok dah stim gila dah tu.. Kejap lagi ada yang kena liwat tu..

Anonymous said...

Jgn maki org bro, ko kencing dlm tempurung ko lihat dulu MUKA ko, ko FIKIR betol betol yg PEMIMPIN ko yg ko anggap tuhan ko puja ko taksub tutus duit tabung ank2 yatim MEMALI, gasak BINI org, jual agama, cipta perpecahan bla bla.... Ko TAK NAMPAK KER?

Anonymous said...

ni dari wiki.


Location Kuala Lumpur, Malaysia
Broke ground 25 September 1956
Built 21 August 1957
Opened 30 August 1957
Renovated 31 August 1957
Owner Permodalan Nasional Bhd
Operator Perbadanan Stadium Merdeka[1]
Surface Grass pitch, track
Architect Malaysian Public Works Department (JKR)
Capacity 25,000

Anonymous said...

Tak hebat, tak ramai sangat pun.

Aku rasa kalau BN buat lagi hebat, mau lumpuh KL & selangor.

BN jenis tak mau menunjuk-nunjuk. Masa undi nanti kita ganyang PR!!!

Anonymous said...

Berubah? Perubahan mcm mn yg kau nak? Kau nak berubah dr manusia kpd beruk ke?

Anonymous said...

Trima jela korg da nk kalah penyokong PR oit utk PRU13 ni. Takpe PRU14 ade blh cube lg, klu umo pnjng laa. PR ke BN ke ayt2 2 jg laa k, jgn laa mcarut2. Ni pn isyak da msk, da solat blm yg muslim 2? Tak baik lmbt2 kn solat. Jgn salah kiblat lg tau.

Best regrads
Md.Ajis

Anonymous said...

Tok dee... Hg menang loteri ka?

Anonymous said...


Tak penuh sangatlah. Dulu capacity kalau termasuk upper stand hampir 20,000. Sekarang upper-stand dah tak ada, should be around 10,000.

Orang pun jarang2 termasuk jatang2 yg atas padang..so angaran kasar lebih kurang 8,500

http://www.youtube.com/watch?v=5alvzSBYYfY

Anonymous said...

Taktik spin kalimah allah tak jadi???
Bangang kau ni.. Ni aku nak nagi tahu kau ni.. Isu kalimah allah dibangkitkan oleh anwar aljuburi pada pilihanraya sabah dan sarawak dan yang terbaru dibangkit kan oleh bishop lim pada peryaan crismas baru2 ni.. Aku rasa kau terlalu banyak spin kepala butuh kau ni.. Bangang kau ni..
Hhhhhhrrrrr...kkktuih.

Anonymous said...

Kau memang bangang pun..

Anonymous said...

Oklah bagi peluang 45 ribu yang datang, nnt penyokong PKR meroyan lak pulak. Kalau ada kata 1 juta, memang sama spesis dgn DAP tak tau kira.

Tapi yang aku heran tu nape bila sembahyang ada salah qiblat. Tu lah jangan nak menuding cari kesalahan dan menuduh orang lain aje, hati tu jadi buta dan keras.


-Pengundi Atas Pagar- ҈ɷ

Anonymous said...

Stadium kecik berkapasiti 35-40k mcm mana pulak jumlah org boleh jadi 100k?? Jwblah ikhlas, jgn takut pb BN, takut pd Allah, PRU 13 jgn merusuhbpula jika kalah PR

Anonymous said...

bila org cakap mung bodo kang marah pulak GAP..
arah kibalt tak perlu bila DALAM KEADAAN TERTENTU..

TULA MU GAP..ORG SUH BELAJA AGAMA MUNNG TAKNAK..TAPI MU BELAJAR WAT BLOG TAK ABIH2

Anonymous said...

Tanya mat sabun nak buat perhimpunan lg ke? Aku cabar kita buat perhimpunan bantah kristian guna kalimah Allah. Mesti berjuta2 umat islam turun.

Tanya mat sabun dan hadi berani ke diaorg anjur?

Anonymous said...

Muatan tempat duduk 60ribu orang?? Kau ni buat lawak ke.. Bangang kau ni Bodoh tak bertempat.. Agak2 lah kalau nak menipu..

Anonymous said...

Tok dee... Hg menang loteri ka?

Anonymous said...

Yang datang semua macam lembu kena cucuk hidung...bodoh.baghal semua ada..

Anonymous said...

Cai cai selalu marah tv3. Hari ni kena timakasih
kat tv3 ya sebab dah kasi up 45,000.
Dah dah jgn sedih lagi.

Anonymous said...


BN klau buat lagi ramai....bayangkan semua parti komponen BN yg turun mau lumpuh KL...hari tu gelombang merah UMNO saja kat Stadium Nasional, itu pun 100 ribu!

Anonymous said...

Anon 9:12

Bodo glenya mu ni. X kn laa sorg pn dlm rmi2 tu x blh nk tegor arah kiblat 2? Keadaan ttentu apa mu ckp ni? Dorg sume 2 atas kapal dkt laut ke, ke atas kapal terbang? Musaboh diri tu dlu.

Best regrads
Md.Ajis

Anonymous said...

sejak pagi tadi blogger pro kerajaan asyik sebut himpunan lembu sebagai merujuk kepada HKR,maka tak heranlah solat banyak kiblat sebab lembu meme tak solat, jual kalimah Allah pandai le . Allah dah tunjukkan kebenaran bahawa PAS, PKR dah KO tapi meme pahit untuk telan kebenaran

Anonymous said...

Ni lagi satu bodoh hanya hidup berkalau je..
Tak yakin pada qada&qadar

Anonymous said...


Anon 9:12 bodoh!

Anonymous said...

Lembu lembu pakatan sekarang ni da tak pedulikan arah kiblat yang betu!!! Pengaruh DAP lg kuat...

Anonymous said...

KAH KAH KAH KAH KAH.... 1 JUTA???? <--- angka dari mat sabun

KAH KAH KAH KAH KAH.... 500k? <--- tu Hishamgay Rais cakap

KAH KAH KAH KAH KAH.... 200k?

KAH KAH KAH KAH KAH.... 100k? <--- Tu Soroskini punye angka

KAH KAH KAH KAH KAH.... 20k PUN TARAK SAMPAI LA....!!!!!!!! <--- tu aku cakap

Ok la.. ok la.. kita ikut TV3, kita up ke 45k... Terima kasih TV3...

KAH KAH KAH KAH KAH.....

Anonymous said...

Berkumpulnya Babi babi & harbi harbi, badi sial melekat kat Stadium Merdeka yg dulu aku sering kunjungi tengok tattoo & Harimau Malaya Ori. Sial betul beruk beruk tak berotak ni. Kalau 50 ribu atau sejuta pun habir apa ada hal akidah out .. Tiada Allah yg disembah melain kan tuhan.. Taubat lah sebelum terlambat, fikir lah dalam Allah suka atau murka?

Anonymous said...

Dahsyat betul tahap kebodohan ko ni cai

Anonymous said...

patriotik jual kalimah Allah demi undi ?

Anonymous said...

Bila sesuatu perkara tak elok terkena batang hidung PAS PKR, mereka kata itu kerja UMNO. Tapi bila solat banyak kiblat bersaksikan puluhan ribu penyokong sendiri, kerja UMNO juga ka? Dah banyak kali Allah tunjukkan kuasaNya, cuma PAS PKR saja yang butakan mata . Janganlah balasan Allah sampai menimpa kami yang tak berdosa

Anonymous said...

Mcm ni je ke kekuatan KEBANGKITAN RAKYAT....?? Kah kah kah...ada hati pulak tu nak ambil alih putrajaya...ini bukan mewakili kebangkitan rakyat setakat 30-40 ribu org. Rakyat Malaysia lebih kurang 27 juta orang....jd kalau byk tu je layak dipanggil kuih bangkit...MAJORITI RAKYAT MELUAT LA WOOI...KORANG MINORITI YG SOKONG ORG SUKA MELIWA....T KORANG BUKAN BANGSA MELAYU....KORANG BANGSA........T

Anonymous said...

Kalau lah minggu dpn anuwar x naik mahkamah, kalaulah anuwar tak sontot shamsidar, kalaulah anuwar tak membontot, kalaulah anuwar tak menyontot china doll, kalaulah anuwar tak pakai jam omega... kalau.. kalau... kalau... kalaulah anijing pr ada otak...

Anonymous said...


Cai..

Anonymous said...

Nak buat apa himpun2 cai, tak bawa apa faedah pun. Tak himpun pun kami sokong. Kalau stakat menang sorak nak nuat apa. Jalan jauh2 apa korang dapat. Stakat cerita syok sendiri buat apa

Anonymous said...

Hedi ngan n.ajis sembahyang kat gereja

Anonymous said...

Ini bukti pr akan k.o.ko.ko berkubur da...

Anonymous said...

Aq rakyat malaysia, family aq semua rakyat malaysia.... tak rasa apa arab pun, spring lg takder..... bodoh punya pencacai

Anonymous said...

Hahaha himpunan ini pun nak senyapkan isu kalimah Allah dan Hudud pas kan... tunggu je pilihanraya kalau sblm nie aku undi pkr kali nie jgn harap...

Anonymous said...

Meh aku tolong kira kan...satu..dua..Tiga....lepas tu berapa ye..aaaaa...tiga juta...empat juta..Lima juta...wakakakakaka

Anonymous said...

Cuba kira 45k dari 1 juta tu persen ye tuan penasihat... agak2 persen gitu-gitu boleh menang pilihanraya tak????

Kah kah kah kah kah kah kah.....

Anonymous said...

ok la ok la .. aku yang pro umno ni terima la yang dalam gambar tu ada 100k orang (kah kah kah)

jadi .. kalau ada 100k = 1juta ya

100k = berjaya ?
100k = dah boleh buat kerajaan ?

kah kah kah kah

najib dah takut ? kah kah kah
bubar parlimen > kah kah kah

umno harbi ? = amanat hadi awang masih diguna pakai oleh puak beruk

kah kah kah

sila kutuk umno lagi sila ludah dan jilat sendri

nuar juga dapat jilat karipap sedap

ok 100k hebat .. nak kumpul 100k bukan susah pun orang datang tengok piala AFF boleh kumpul lebih dari 100k

jika PR kata umno gentar dengan himpunan ni = KAH KAH KAH

Anonymous said...

Hahahahahaha kata2 seorang pencacai yg kuciwa hahahahahahaha hak tuih

Anonymous said...

Maharaja Lawak semalam brtemakan peribahasa...apa agaknya peribahasa yg sesuai menggambarkan kegagalan mereka...? Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong blh kot. Ertinya org ramai dah tak suka, tp masih nak juga ke putrajaya...kahkahkah...

Anonymous said...

Pencacai mcm ni mana sedar diri. Main air kencing sendiri pun xkan sedar punyer

Anonymous said...

Butuh la cai... kalau korang hebat sangat bubar la dulu DUN negeri korang dulu.....

Anonymous said...

Kail panjang sejengkal tapi nak memancing di tasik putrajaya kah kah kah

Anonymous said...

Tuan 9:49pm... aku percaya yang datang tu sama macam ko cakap, 100k....

Cuba kira 100k dari 1 juta tu persen ye tuan penasihat... agak2 persen gitu-gitu boleh menang pilihanraya tak????

Kah kah kah kah kah kah kah.....

Anonymous said...

yg ramai budak muda belasan thn. bukan pengundi. kalau mcm ni pru 13 jgn haraplah pr nak menang. kalah lg teruk adalah insyallah.

Anonymous said...

Assalamualaikum saudara saudaraku orang Melayu yang sebangsa dan seugama denganku.

Anwar Ibrahim, Mat Sabu, Hj Hadi Awang, Tahniah kerana anda telah berjaya menghasut ratusan ribu orang orang Melayu bersekongkol denganmu untuk berdemonstrasi di HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT 112 (Jan 12 2013).

Syabas kepada orang orang Melayu yang merasakan bahawa mereka telah berjaya berpadu hati dan menggembeling kudrat untuk menginjak injak kuasa politik orang Melayu yang kian hari kian pupus.

Bangsaku, Kuasa ekonomi bagi bangsa kita telah hapus. Hanya yang tinggal ialah kuasa politik. Sayang seribu kali sayang, ANWAR IBRAHIM telah mengadu dumbakan bangsanya orang Melayu untuk kepentingan peribadi.

Percayalah bangsaku, seandainya kuasa politik kita tersungkur dengan tersungkurnya UMNO sebagai parti dominan, bermakna SELURUH ORANG MELAYU DIMALAYSIA TELAH MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA KUASA POLITIK YANG DISEMAI DARI TAHUN 1946.

DEMI ALLAH, JIKA ITULAH PILIHAN SAUDARA SAUDARA SEKELIAN YANG MEMPERCAYAI BULAT BULAT TIPU DAYA ANWAR IBRAHIM, MAT SABU DAN KONCO KONCONYA. BANGSA CINA AKAN TERSENYUM GIRANG, DAP AKAN DOMINAN DAN BANGSA MELAYU AKAN JADI MACAM MELAYU SINGAPURA.

Pada masa itu orang Melayu akan bersorak gembira macam PAK KDOK, AYAM MENANG KAMPONG TERGADAI. DAP YANG TELAH JADI PARTI DOMINAN DALAM PAKATAN RAKYAT AKAN MEMBAWA MASOK BERJUTA JUTA BANGSA CINA SEBERANG LAUT UNTUK MENJADI WARGA NEGARA MALAYSIA. EXACTLY SEPERTI YANG SEDANG BERLAKU SEKARANG DI SINGAPURA.

Akhirnya teruskanlah saudara saudara ku Bangsa Melayu untuk terus mendokong cita cita Anwar Ibrahim. Anda tahu apa yang pertama Anwar akan buat jika dia berjaya. DIA AKAN MENYUMBAT TUN DR MAHATHIR KEDALAM PENJARA SEBAGAI MEMBALAS DENDAM KESUMATNYA. Anda akan tanya atas alasan apa? Kalau dulu Anwar kata dia mangsa konspirasi, kali ini Anwar Ibrahim akan benar benar berkonspirasi untuk memuaskan nafsunya.

MASA ITU WALAU MENITIS AIR MATA DARAH SEKALI PUN ORANG MELAYU AKAN HILANG SEGALA GALANYA. DAN TIDAK MUSTAHIL ANAK ANAK CUCU KITA AKAN MENYIMPANG JAUH AKIDAHNYA. GARA GARA SIAPA?

GARA GARA ORANG MELAYU YANG BERAJA DIMATA DAN BERSULTAN DIHATI.

KASIHAN BANGSAKU ORANG MELAYU.

Anak Melayu Jati Singapura.

Anonymous said...

Hak allo... mcm la anuwar tu baik sangat... sontot lelaki, sontot bini org, sontot china doll hahahahahahahaha yg pentinng sontot kepala otak pencacai2 penjubur

Anonymous said...

Bagaikan roket rindukan bulan....tak akn sampai sebab kapten tak sehaluan....hahaha

Anonymous said...

Macam mana korang kira ni ? Macam mana boleh dapat 25 ribu ? Stadium Merdeka boleh muat takat 40 ribu jer .

Anonymous said...

itu kalau kira dari 1juta

kalau ikut data sprm (tahun 2010)

Daripada 15.6 juta warganegara yang berumur 21 tahun dan ke
atas, jumlah yang mendaftar sebagai pemilih ( i.e. pemilih berdaftar)
sehingga Mei 2010 ialah 11.247,525 pemilih

sumber >> http://www.spr.gov.my/index_files/artikelweb/artikelBELUMDAFTAR.pdf

ce kiri boleh dapat majoriti 2/3 tak.. ?

kalau PR kata yang hadir himpunan sekitar 500k pun aku percaya..

kah kah kah kah

Anonymous said...

kalulah PR menang , mu nak wat ape..missed soru kot.

Anonymous said...

sebenarnya diaorang ni nakkan publisiti je dari media arus perdana ..

kalau tak hangat cerita dalam media arus perdana .. mungkin tak sampai 45k pun datang

yelah .. cuba bayangkan PUBLISITI yang diberikan oleh media arus perdanan + media baru (termasukla yang pro BN yang tolong pro,ot sama)

takkan lah sekitar 100k je yang marah dengan kerajaan zalim

kalau betul rakyat marah dengan kerajaan zalim BN

mesti lebih dari itu :D

Anonymous said...

Hidup bn sokong umno

Anonymous said...

Mu lagi bodoh cai, keadaan tertentu contoh klu ko duduk dlm hutan, x nampak mata hari, dlam gua, malam, dlm kapal terbang dan yg seangkatan dgnnya. Yg pencacai tu solat dln stadium la bodoh, boleh nampak matahari, leh pakai hp download kompas. Dia org nampak ada 4 matahari ko... pastu serentak la 4 area solat serentak.

Lps ni jgn buat komen mcm ni leh tak. Jgn menunjukkan kebodohan ko kat org lain, simpan sendiri sudah la........

Anonymous said...

Aku heran sgt alasan BN zalim, maka Lembu Lembu ni berhimpun, ikhlas lah ckp, klu zalim BN lembu lembu PR kena tembak rambang mcm di Tak Bai Selatan Thai oleh tentera Thailand. Semoga lembu lembu PR yg hadir td di beri hidayah jd manusia semula dn rasai bersyukur betapa baik nya BN pd rakyat. Tnyalah iman dlm diri bkn tnya hawa nafsu..

Anonymous said...

Sy brsyukur hidup aman damai...selesa...sejahtera cinta malaysia sokong bn

Anonymous said...

Pening budak sekolah menengah pon ada.

Anonymous said...

buatlah himpunan mcm mana pun tak akan berkesan pun. pengundi2 dah set kat otak dia parti mana yng nak di pilih. yg pergi berhimpun tu pun bukan semua nak sokong pr. beribu org umno/bn. dia org pegi cuma nak seronok2 je nak beramai2. teman pun pegi tadi. tp bila ngundi nanti teman tolak peliwat dan penyokong lgbt sebab org mcm ni tak boleh jd pm kita.

Anonymous said...

Final Piala Malaysia Kelantan lawe ATM lagi ramai...
Majoriti yang tak pergi stadium merdeka lagi ramai lah..
Ini kali lah PR akan hamPas.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 350   Newer› Newest»