Thursday, January 24, 2013

PANAS HATI DAN KALAH BERHUJAH, KOMEN SPAM MENGGILA DALAM BLOG GAP.



sejak 3 hari lepas blog ini telah diserang oleh komen spam yang menggila.

aku dapat rasakan orang gila nih tak boleh tahan bila isu kalimah ALLAH, amanat hj hadi dan terbaru isu RCI terjahan tun mahathir telah membuatkan sibertroopers mereka tak keruan.

hujah dan fakta tak boleh dibentang.
jadi cara mudah hantar spam dalam skala yang banyak.

komen pula akan dikosongkan entrinya bagi membuatkan pembaca taknak skrol ke bawah bagi membaca setiap komen dari pembaca lain...

kesian..

inilah kualiti sibertroopers pakatan.
tak mampu jawap maka terpaksa hantar komen spam yang banyak.

jadi ruangan komen terpaksa dimoderate seketika okay.
hehe kepada pencacai pakatan tolong SPAM LAGI DAN LAGI..

takde kesan langsung der..

55 comments:

Anonymous said...

mereka telah dididik begitu, nak cakap macamana lagi. inilah caranya sekira PR kalah dalam PRU akan datang, sudah pastinya mereka akan bertindak liar. sekurang kurangnya fahamlah kita akan perangai mereka itu. baru tak menang hujah, dah dibuat gitu, apa lagi kalau tak menang PRU?

komandomelayu said...

petanda BABI dah cium bau tanah
lubang kubur sudah tergali
mari gasak pakatan haramjadah
hingga lautan hujah tak bertepi

BABI bukan sebarang BABI
asal pendatang tadak ic
dulu ada kote berbulu panjang 2 inci
hilang telor lu lancau bertukar puki

BABI terkini bernama langsi
otak bodoh mulut haramjadah
balas hujah sudah tak berisi
baca harakah sebar fitnah

BABI datang berlari- lari
suka sondol negara sendiri
buang nasi makan tahi
sokong pas bodo sama dap

langsi kau memang BABI
sokong paria tolak bangsa sendiri
hujah kau makin basi
tiada fakta lagi tak berkualiti

ulamak pas serban besar lori
mulut keluar api bila ceramah
kini tercirit bila nampak karpal benggali
sokong paderi gadai kalimah Allah

dari umno asalnya BABI
perangai jijik main bontot laki
kena pecat pujuk ibrahim ali
gadai bangsa punya nak jadi perdana menteri

pru 13 sudah menghampiri
apakah nasib si BABI
hantar panglima bernama langsi
punya harap melayu beri undi

biar BABI datang selori
pantang aku mengundur diri
sanggup aku bermandi darah
demi negara malaysia yg bermaruah

wahai langsi bernama BABI
nyawa kau menghitung hari
kau pengkhianat akan ku cari
demi Allah inilah sumpah pertiwi !!





Anonymous said...

kah kah kah kah kah kah kah...

itu je mampu ke ?

kah kah kah kah kah kah kah ...

Anonymous said...

Dasar sikap musibat Melayu/Islam Pakatan Haram Jadah!!

Demi Putrajaya sanggup menggadai Agama, Bangsa dan Allah. Menghalalkan segala yang Haram!!

Anonymous said...

Pencacai dah panas bontot ibarat terkena buasir tahap ke 4....... Syabas untu GAP... Teruskan perjuangan untuk membuka minda orang muda tentang betapa busuk dan jijiknya puak Pembangkang ini.....

usin said...

main jahat kt blog org, itulah kerja cybertrooper pakatan haramjadah. isi bukan ada, fakta entah kemana. cer baca komen stail anjing makhluk bernama langsi @ langsuir, lebih kpd maki hamun je. bukan ada unsur fakta & bukti...hehehehe. tu namanya tanda2 nk kalah. tak gitu?

Anonymous said...

penyokong PKR dah jadi gila sebab asyik tengok bos dia yang suka menari je???

asifadio said...

Tipikal pakatan GAP... diorg ade kat dunia ni atas name fitnah n tuduhan tak berasas

Anonymous said...

A descendent of one million illegal immigrants approved by Tunku, once had gone berserk in KL shouting …
Pada 11 Mei di Jalan Bukit Bintang, “Mati Melayu, sakai pergi masuk hutan”.
Pada 11 Mei Jalan Changkat Dollah, “KL sekarang cina punya”.
Pada 12 Mei Jalan Ipoh, Jalan Tunku Abdul Rahman, “melayu balik kampung, melayu sekarang tiada kuasa. Sekarang kita Cina sudah control.”
Di Jalan Khir Kampung Baru, depan orang Melayu ini kenyataan parti Yang Berhormat [LKS] Ipoh Timur..;
“Melayu keluar…! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu.., sekarang kita sudah ada kuasa…”.
Pada 12 Mei depan Balai Polis Jalan Pudu… “… semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis.”
Pada 12 Mei. Okey nanti kejap lagi. Saya hendak habiskan. Biar dia faham. “Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan melayu punya, mata-mata lancau….!”
Pada 12 Mei Jalan Canvel, “Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu…”
Pada 12 Mei Jalan Bukit Bintang, “Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu.”
To them(the immigrants) its ‘Jangan pandang belakang’ bcos its quite eerie!
Well l’m not the ‘Melayu mudah lupa’ type.

Sudir said...

Cuba test komen nih.. Bukan spam GAP.. Kejap lagi blog ko pun kena hack ngan puak-puak ni..

Biasala.. Kan ker Mat Sabu kata kalau Pakatan Haram kalah dia akan ke jalan raya, macam tu lah pencacai dia, dah kalah hujjah dia buatlah sampah..

Sudir said...

Cuba test komen nih.. Bukan spam GAP.. Kejap lagi blog ko pun kena hack ngan puak-puak ni..

Biasala.. Kan ker Mat Sabu kata kalau Pakatan Haram kalah dia akan ke jalan raya, macam tu lah pencacai dia, dah kalah hujjah dia buatlah sampah..

Anonymous said...

ITULAH MENTALITI PENCACAI PAKATAN..

MASUK BLOG PRO PR..KALAU DAH NAMPAK AKAN KALAH HUJAH..TERUS KENA BLOCK. KOMEN TAKKAN DIKELUARKAN. SEBAB TAKUT ORANG LAIN BACA HUJAH KITA.

LOW CLASS PUNYA PEMBANGKANG!

nanana said...

biase la tu bro GAP..
if u can't convince them,
confuse them.. =)
politaik PR

Anonymous said...

Membuktikan yg pendedahan dan artikel serta ulasan dlm blog tuan memberikan kesan kpd pembaca.

Anonymous said...

.












































































































.

Anonymous said...

Biasalah..bila telur dah kedlm,buku dan ruas pun dah tak de nilai..jadi meroyan tak tentu pasal

Ini semua ideologi tikam belakang aka main belakang yg di bawa oleh 'ANU gerah tuhan'

Jenis pengecut..cakap berbolak balik..mcm lalang.

Salleh said...

Kalau kualiti penyokong dan pemimpin mcm tu, mmg tidak layak ambil alih kerajaan. Buat melingkup kerajaan ade le. Org berhujah dgn fakta jelas, bkn sekadar ayat2 yg diulang2 beribu kali mcm budak2 tadika.

Megat Alam Gempita said...

Bro, juak dan puak fuckatan ni memang dah panas sebab auta dan dusta mereka tak dapat melawan fakta dan hatta yang diberikan.

hehehe, gamaknya berapalah upah buat operasi psywar PKR ni yer Rafizi? Lebih baik ko ajar cybertroopers AMK ko kat Damansara Height dan kondo Tropikana tu cara spam lebih ganas. Setakat melambakkan spam macam ni tahap budak tadika PASTI dan 'anak-anak ikan' drop-out universiti jer.

Anonymous said...

Alamak GAp, camner leh terlepas sekor BABI OTAK KOSONG kat sini lagi tu??? Aku rasa tu geng taik bernama LANCIAU punye kerja la. Tak habis2 cabar GAP jangan moderate balik, konon nak berhujah la tu, tapi hujah-hujah taik je yang diberi.... takkan satu kebetulan pulak kan langsi @ LANCIAU???

Kah kah kah kah kah kah...

Buat LANCIAU, ko pergi kat blog protaik @ pencacai fuckatan, berikan 10 blog yang langsung tak moderate dia punye komen...

Kah kah kah kah kah kah, amacam berani ke LANCIAU, setakat ni aku tau ko takde telor pun nak sahut cabaran....!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

puak pakatan ni mmg suka dilembukan, dikerakan, dianjingkan, dikeldaikan dan banyak lagi di... oleh pemimpin mereka terutamanya yg sekor tu.

Anonymous said...




spm................ gred3 1965


dapat jd cc pejabat.......

Anonymous said...

Sekor khinzir terlepas daaaa.....otak kosong khinzir

Anonymous said...

Itulah kononnya nak berpolitik, tapi asyik mainkan ' bontot ' Melayu. 'Bontot' cina, india tak nak pulak main. Rosak Melayu dibuatnya.

Langsi said...

Sendiri buat spam and then spin kata orang hantar.....kot!

Sebab dah ramai sangat yg bagi fakta memalukan kenyataan Tua Bangka yg dah nyanyuk si MahaFIRAUN tu... tu pasal create SPAM sendiri!

Muaahahahahahahahahaha.....

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd!

Otak geliga said...

hahaha....masa mula2 tgk komen byk tapi KOSONG....akupun jadi pelik....pk2 ni mesti ada yg tak kena, mcm kes dulu2.....byk komen kosong.

biasalah bro GAP, org dimedan KEBENARAN mmg byk ranjaunya....yg meolak KEBENARANpun guna mcm2 cara nak hancurkan KEBENARAN waima hantar spam byk2......dah itu yg mereka mampu.

kalau nak berhujah takut LUNYAI....mungkin mereka yg hantar spam ni mempunyai HATI yg SENSITIF & takut hatinya terguris jika hujah mereka ditong sampahkan.....kahkahkah

apa2pun kami SOKONG GAP!!!
sama2 kita HANCURkan pembangkang pra PRU-13 nnt....Allahuakbar!!
K.O PAS!
K.O PKR!!
K.O biaDAPigs!!!

Anonymous said...

Dari terbit matahari sampai terbit matahari,
Pemimpin & pengikut PR punya ciri-ciri,
Buat khianat, tabur fitnah & tabur janji,
Satu pembangunan pun nak buat tak reti.

komandomelayu said...

aku cakap kau bodoh kau marah sampai jadi gila babi!

tahun 1965 keturunan kau tu dalam estet mana tahu pasal spm!

kau tu penilaian darjah lima dapat 5E kan pastu masuk kelas peralihan tukar dari bodoh jadi tolol terus berhenti bela babi!

tu pasal bila besar otak beku pasal banyak makan taik babi!!

Anonymous said...

Suruh diorang sauk ramai2 budak PR tu kita sembang2 kopi kat sini hehehehe...tapi gua kesian ngan Bro GAP, kena spam beratus2, ini adalah satu teknik yg mereka guna so orang2 BN dah tak masuk sini baca komen2 sini yg buat orang PR panas hati(ntah2 skrin komputer pun calar hehehehe)..Tulah mentaliti PR, datang masuk sini dengan TARBIYAH DOKTRIN KRONIK UMNO masuk dengan segala spin n FITNAH RUJI Sajian Hari2 bila dah kena balik mulalah otak tu cair n punggung senget sebelah(hehehe). Orang2 PR sebegini ni diibaratkan "Anjing2 Yang Tersepit"

Tulah kekadang kena gak bagi hujah dalam "sembang kopi" or "bahasa pasar". Bagi fakta pandai main SPIN, bila spin dah berhenti time tu baru TIBAI cukup2 sampai otak n hati diorang pun dah jadi gila ISIM hehehe. Orait BRO kita tibai mereka cukup2 teruskan perjuangan, kalah atau menang yang penting kita sudah berusaha, selebihnya biar Allah S.W.T yang tentukan.


Anonymous said...

CUBA KITA RENUNG SEJENAK, KITA BAYANGKAN KALAU LAH ANUAR, AJI HADI MENJADI PM MALAYSIA? APA AKAN TERJADI PADA MALAYSIA YANG SELAMA INI AMAN MAKMUR, SEJAHTERA, TERJAMIN, MENJADI NEGARA CONTOH, KEADAAN EKONOMI POLITIKNYA STABIL, KERAJAAN YANG PRIHATIN, PEMURAH, JANJI DITEPATI...

MAAF LA..... BAGI AKU, AKU TENGOK PADA WAJAH PUAK PUAK NI AKU PUN NAIK SEMAK, WAJAH YANG TAK IKLAS, PEMBOHONG, PENGKIANAT

MINTA SIMPANG NAILAIKAT 44 LA....

Anonymous said...

Asalamualaikum.....
bapa borek anak rintik...
ketua n penyokong sama tara cara berfikir.....

Anonymous said...

Taktik sebegini harus diulang2 berkali2 kerana Pihak PR sekarang tengah merancang Taktik BLITZKRIEG sama macam Taktik Nazi masa perang dunia ke-2 menjajah Belgium dan negara2 sekitar eropah. Taktik ini diterjemahkan dalam bentuk "Perang Politik". Salah satu cara nak tahan Taktik BLITZKRIEG ini melalui kaedah cara serangan yang lebih kurang sama, cuma ia harus berterusan sehingga tamat proses pengundian. Setakat ceramah2 kurang berkesan, Taktik sebegini boleh ditangkis melalui poster2 atau banner yang memberikan tulisan yang amat ringkas dan mudah difahami misalnya "PAS BUKAN ISLAM DAN ISLAM ITU BUKAN PAS' "DAP+PAS+PKR=ANJING YANG TERSEPIT","PUTRAJAYA DIDAHULUKAN KARPAL SINGH DIUTAMAKAN', "UNDI PR DAPAT YAHUDI" "B-end= Tanda2 orang Gila Kuasa, Gila Isim dan Gila Babi nak pi PUTRAJAYA" DAN "DULU NAK LELONG PUTRAJAYA SEKARANG NAK DUK PUTRAJAYA". Sila sebarkan kepada pejuang2 yang ikhlas demi mempertahankan Agama Islam, BANGSA dan NEGARA sebelum semuanya terlewat.
Kepada puak2 PR kalu kamu sebarkan hal ini, maka secara sendirinya anda sudah termasuk menyebarkan juga TAKTIK SEBEGINI hehehehehehe..So silakan...

Kepada kengkawan sila copy and paste kat mana2 blog demi perjuangan mempertahankan Agama Islam, Bangsa dan Negara, jangan sampai terlewat baru terngada. Kalah atau menang kita serahkan pada ALLAH S.W.T yang MAHA ESA. Allahuakbar!

Anonymous said...

Bro GAP baik ko settle cepat2 masalah SPAM n Sabotage ni sebelum TAKTIK BLITZKRIEG PR datang kat ko. Kalu ko tak settle cepat, sia2 sahajalah ko punya GERAKAN ANTI PKR ko ni buat. Aku hargai apa yang ko buat, kalah atau menang dalam pilihanraya itu sudah ketentuan dari ALLAH S.W.T yang penting kita sudah menjalankan tanggungjawab mempertahankan AGAMA, BANGSA DAN NEGARA dari dirampas oleh pihak2 yang ingin membawa YAHUDI kedalam MALAYSIA. Perjuangan tidak semestinya melalui pertumpahan darah, perjuangan boleh dibuat melalui tulisan2 dan ucapan yang boleh menyedarkan rakyat. Mudah-mudahan hasil perjuangan ko ni, akan mendapat Rahmat Dan Rezeki yang melimpah ruah dari ALLAH S.W.T yang MAHA PEMURAH, MAHA PENGASIH dan MAHA PENYAYANG. TERIMA KASIH.

Anonymous said...


BLOG / AKHBAR PARTI HARAMJADAH CUMA MAIN ISU SYUUK SENDIRI.


MANA BERANI OPEN MAINDED, nak kasi komen pada dia punya blog/akhbar, takut raktaat dedah/londeh kegagalan kegilaan party dan kepimpinan mereka.


pembangkang ada golongan bapuk pondan kedi yg tak mampu berhadapan dengan reliati. beza dengan pemerintah segala komen dan masaalah diselesaikan dengan berhemah.



GAP: TOLONG BAKAR KAWKAW PENCACAI PR SETIAP: SAAT, MINIT, HARI, MINGGU, BULAN DAN SAMPAI MEREKA JADI DEBU.

Anonymous said...

Kepada Langsi & Pak Dee,..

Hehehehe rindu pulak kat ko ni tau. Tak best tau kalu ko takde dalam blog ni. Macam budak2 tadika main polis sentri. Kalu kat blog PR ko ada peluang macam ni?
Langsi & Pak Dee, anda sentias dialu-alukan menyuarakan pendapat auta anda dalam blog ni untuk memeriahkan lagi Demam Politik Pilihanraya yang ke 13. Mana best cerita kalu takde penjahat hehehe siapa yang penjahatnya tu? jangan marah kang jadi ANJING YANG TERSEPIT...Orait Bro cayo2x dengan auta n spin anda. Kami disini sentiasa melayani "NAFSU BUTA" anda yeeehhhaaaaa....TQ

Anonymous said...

Langsi said...

Sendiri buat spam and then spin kata orang hantar.....kot!

Sebab dah ramai sangat yg bagi fakta memalukan kenyataan Tua Bangka yg dah nyanyuk si MahaFIRAUN tu... tu pasal create SPAM sendiri!

Muaahahahahahahahahaha.....

ABU - Asalkan Bukan UMNgOk...Be-eNd!

January 24, 2013 at 12:39 PM
___________________________

Yeeeaahhhaaaa ni yang aku suka ni hahahaha Si Langsi datang lagi. Gua nak cakap WELCOME TO HELL FOR PR hahaha...adoiiii Langsi2x ko ni serupa itu PR antara yang terbaik berlakon masa BERSIH 2.0 tu hari...Hu ha hu ha dengar cerita orang tu mati masa perhimpunan Bersih 2.0 tetiba hidup balik pulak..agak2 lah kalu nak main cerita camtu, nasib baik takde kain kafan time tu, kalu ada kain kafan, alamat dah kena tutup ngan kain kafan. Sampai taktik nyawa pun nak guna, dah gersang sangatkah idea tu??
Cuma aku sekadar bertanya, kamu mahu memperjuangkan apa sebenarnya? Apa yang kamu dapat mengundi PR? Tu yang best nak ulas tu...orait

Anonymous said...

Lihat la... langsi @ LANCIAU takde TELOR takkan berani nak sahut cabaran aku punye. Nak namakan 10 blog pro-pembangang yang serta-merta paparkan komen di blog mereka pun langsi @ LANCIAU tak mampu nak listkan...

Kah kah kah kah kah kah... cakap je lebih mangkuk langsi @ LANCIAU manusia kufur tu....!!!!!!

Anonymous said...

Oi pengendali bloger GAP tak payah moderate-moderatelah, kamu kata pengomen PR yang kalah hujah tapi pengomen kamu bila kalah hujah guna bahasa musang dalam hutanpun tak guna...mencarut macam orang gila. Siar je la...kamu takut ehhhh.

Anonymous said...

Blog ni memang hebat, disiarkannya komen dari pelayar blog ini dalam beberapa ssaat je minggu lepas. Bila pengomen UMNUNNU yang jadi tali barut bloger ni dah nak main moderate pulak dah kerana takut perang cyber akanmemberi kesan kepada ABN seperti mana berlaku pada PRU2008 dulu. Siar je le.

Anonymous said...

Kau siar yang pro BN je le...dasar podan Siam. Blog ni dah semakin tidak berwibawa,kalau dulu aku sangat minat dgn blog GAP== Golongan Anak Pontianak. anak antula tu.

Anonymous said...

Sape pembangkang-BN pembangkang di 4 negeri , negeri lain bakal diambil oleh PR pada PRU13 nanti.

Anonymous said...

Komando melayu, jangan guna nama Melayu. Ia akan menjatuhkan martabat orang Melayu..Guna je Komando Ayam.

Anonymous said...

SIAPA PENCETUS 13 MEI 1969

Zakir said...

bersemangat bro komando!

Anonymous said...

Kalau undi pembangkang DAP dapat balak LGE kaya lepas tue banyak rumah urut dan lagi best jadi mcm singapore org melayu jadi minority, PKR dapat anwar sex bebas,kebebasan beragama. PAS bebas mengeluarkan dakyah sesat mereka.. Kata malaysia mengamalkan rasuah PR lagi la teruk ada pakai kopiah tapi makan rasuah, ada yg sanggup makan babi si mat sabu anak dia pun belaja kat UiTM melaka. Dinar emas nik aziz apa cerrr... DAP=PAP.. Untuk keselamatan negara undi la BN.

Anonymous said...

Yang bagi IC haram ratus ribu kat Sabah pemimpin parti mana? Sila bagitau, itupun ngaku selepas pendedahan yang dilakukan oleh RCI. Pun lagi nak salahkan Tunku pulak...tak belajar sejarah ke? Jangan guna bahasa lucah dan kasar saudara, sebab itu melambangkan akhlak anda dan mewakili parti anda. Rakyat sekarang dah pandai menilai. Bukan lagi zaman 50-an dan 60-an. Ini zaman orang berpendidikan tinggi.

Anonymous said...

Apa babi-babi. mung la babi...muncung luas kaki pendek.

Anonymous said...

Aku tak rasa heran dan tak rasa pelik dgn perangai beruk siamang pakatan ....kerana aku tahu mereka memang bukan bijak sanggat pun , pasal spin isu ....bohong dan mengarang fitnah murahan itu aku akui juak2 pakatan paling pandai !

Anonymous said...

Bro GAP masalah masih timbullah?? Camner ni dah tak berapa power..hehehehe lepak arrr cayo2x

Anonymous said...

Haji ADEE Heading kelapa
Nampak benjol dicelah kelangkang
Aqidah dijual tidak mengapa
Asalkan perut ulamak PAS kenyang!

Dek oiiii,,,,,,,,,kalau nak carimakan, jual le petai ke,ubikayu ke,ni x ulamtamakkkpos jual kalimah ALLAH demi nak gajiiiiiiiii,
Ingat;
Ulamak Islam sentiasa menerbitkan kebaikan melalui lidahnya!
ULAMAKPOS ingat,lu bukan komform lagi masok syurga ALLAH.

anti bohmau said...

silapla kalu puak2 pr marah Tun bagi ic ka pendatang asing..

tu dlm pgayr..assmin, zuraidah, badrulamin...pemimpin2 pas sabah/sarawak..bukahkah kebanyakannya pendatang asing???

zairil dlm dap plak pendatang tumpang nama tskhir...

sepatutnya korang berterimakasih Tun bg ic ka pemimpin2 pendatang dlm pr!!! pendatang2 yg sokong pr pun ramai gak!!

tak reti bersyukur punya haprak pr!!

Anonymous said...

Bro..dulu aku sanjung abis pemimpin anugay..hadi u turn..n.ajis tu.tapi bila aku tengok 'kerosakan' yg mrk telah lakukan terhadap Malaysia dan org isle khasnya sejak 2008..takut apa akan jadi pada negara klu mrk memerintah.
Belum lagi apabila kepala mrk ditenyeh-tenyeh oleh DAPig..betul2 mcm anjing suruhan.Itu adalah hakikat yg patut kita semua sedari.
Bila aku buang sikap benci dan dendam aku bro..mrk nie mmg tak layak pegang Malaysia.Penyokong peringkat bwhan dap n pas yg aku rapat pun kata mcm itu..boleh huru hara negara..
PAS kena buli oleh DAP..PKR jadi anjing yg menyalak PAS atas arahan DAP..Depan rakyat jadi pelakon hebat tapi dalam hati mrk saling mengutuk dan memasang strategi utk jadi parti dominan.
Mangsanya adalah rakyat kerana pemimpin2 mrk hipokrit dan munafik.Hanya rakyat sama ada dlm bn atau pr yg bersikap terbuka dan pro saja yg dapat meramal sikap pemimpin2 pr yg ada sekarang.Mmg tak layak langsung.Tikam menikam dan boneka semata-mata..
Reformis 98/08

Anonymous said...

Bro GAP, susahlah gua nak mengomen dalam blog bro ni. Kena tunggu lamalah nak mengomen n menibai puak2 PR "Anjing Yang Tersepit" ni. Masalah masih timbulkah?

Anonymous said...

Brader anugerah kata bini dia kat indon amerika bangkok selalu pi. Mekah bila lagi.Takut latu. Buat la umrah kan duit banyak.Siti pun dsh buat. Bawak sekali anak bini.Shamsidar kalau nak join pun blh ikut.

Anonymous said...

PGU =peliwat ganti ulama
pAs ti dead dlm PRU ke 13

Anonymous said...

PGU = Peliwat Ganti Ulama.....
Peee aRr akan bungkus lepas PRU ke 13 nnti