Monday, February 25, 2013

EDITOR HAPRAKDAILY KUAT MAKAN UBAT TOTEY..


itulah dia kualiti haprakdaily.
main pancut je apa yang dia nak tafsir.
raja nazrin cakap lain, haprakdaily pusing lain.
bila dah kantoi, cepat-cepat kata khilaf.

khilaf ke baral ?
muahahaha

halo editor haprakdaily, tolong jangan makan banyak sangat ubat kotey la..

16 comments:

Jokiden said...

Dulupun sama, Sultan Selangor titah lain mereka pulak spin ikut lain.. Kata Sultan Selangor tak menyokong UMNOlah, Sultan sokong pakatanlah.. ish..ish..ish..

Anonymous said...

harakah kini dan selamanya...tak akan berani kritik pemimpin mereka dan tak pernah siarkan kelemahan parti pas....yg di siarkan hanya yg baik baik saja...baik ka sangaaat,!

seman anak usin said...

Hoi editor Harakah, beri makan anak bini duit hasil fitnah orang, bersubahat hancurkan keamanan negara dan macam-macam lagi keburukan yang hanya dilakuan oleh syaitan dan iblis, awak tak rasa bersalah ke. Jatuhnya Melaka ke tangan Portugis pada 1511 kerana hasad dengki Melayu sendiri dan kini ada lagi melayu seperti itu di bumi Malaysia ini. Anda adalah penulis tahap jamban dan longkang. Pemimpin-pemimpin anda begitu juga, semakin besar serban semakin hina dimata islam apa lagi yg bukan islam kerana kenyataan yang buruk dan hodoh. Pemimpin agama bagsa lain, Hindu, kristian, buddha dan pelbagai lagi takda bercakap menghina agama dan bangsa sendiri kecuali pemimpin parti kau orang. Apa tak rasa malu dan bersalah ke. Kau dah tua buatlah kerja baik sikit. Esok lusa entah maut menjemput, buatlah amal sikit yang diredai oleh Allah Swt.

Anonymous said...

hahahaha macam haramjadah editorial haramkah... memang raja fitnah selepas Anwar Ibrahim

Megat Alam Gempita said...

kahkahkahkahkahkahkahkah stupid punya PAS.

Masa diorang tulis artikel fitnah tu mata dok layan film blue, tangan kanan menaip, tangan kiri mengurut totey, mulut kunyah pil perangsang. Bila dah inzal terus post kat Harakahdaily.

hahahahahahahahahahah

usin said...

ingat dalam kepala: HARAMJADAHDAILY ADALAH AKHBAR TARAF JAMBAN. EDITORNYA BERPAKSIKAN TIANG JAMBAN"

Anonymous said...

badigaol taraf mangkuk tingkat..

bila dah SS tu main concettt merata pun tak sedorrrr

Anonymous said...

khilaf bukan, baral pun bukan. ini dinamakan no brain..
tidak ada apa2 dlm tengkorak kepala mereka..

kosong, kosong..kosonggg

Anonymous said...

Bayangkan ek..

Berita publish hari ni. Aku baca. Aku amalkan.
Besok minta maaf. Tapi besok aku tak baca pun. Tak tahu benda tu salah.

Macam mana tu? Jawapannya tu lah HARAKAHKAHKAH..

Anonymous said...

tag line harakah daily: "tepat dari sumber". tepat kepala bapak dia......tepat dari sumber fitnah ade le.......hehe.


Johor Bangkit.

Anonymous said...

byk kali nak buat fitnah..bila org dah sedar tarik balik...dulu facebook kes perempuan yg dikatakan polis nak kena transfer pada hal gambar perempuan lain yg tak ada kena mengena???

Anonymous said...

Aku dah sekian lama tak baca Harakah....cuma jeling jeling kat kedai kopi.Jangan beli !

To Live Again said...

Ini akhbar yg diaorg banggakan konon ADIL & TELUS sbb TAK PENAH KENA SAMAN hahhahahahahahahahah..

Org2 BN ni tak saman sbb MERAIKAN DEMOKRASI,KEBEBASAN BERSUARA DN PERBEZAAN PENDAPAT.Kalau nk diikutkan dh berjuta saman kena HARAMKAH Daily ni.

Anonymous said...

peeeggghhhh....'TEPAT DARI SUMBER'??? bangsat anjing punya tagline... mmg bangang tapir la sape yg dok pecaya bulat2 statement Harakakakah ni...

Anonymous said...

Sepatutnya Raja Nazrin ambil tindakan undang2 pada Harakah kerana memalukan Baginda kepada penyokong2 UMNO. Sebab UMNO lah yang telah menyelamatkan institusi beraja di Malaya yang hampir2 dipksakan oleh British kepada Tanah Melayu waktu.Semua orang kena ingat jasa UMNO ini sampai bila2 ye!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

AWAS ! KAJIAN MENUNJUKKAN ORANG YG SELALU BACA SUTKABA SEPERTI HARAKAH YG HOT AND SPICY MUDAH DISERANG SAKIT JANTUNG DAN STROKE BILA BILA MASA.