Monday, March 4, 2013

APASAL KAU PANIK ? APASAL KO DIVERT ISU SYAITON ?



KLIK SINI

30 comments:

cifut said...

Sudah la bang non ooi, sibangang boleh la ko putar tp bukan kami. Kami rakyat msia dh celik.

Anonymous said...

Kebebasan bermedia yang dilaungkan oleh PR Lain yang ditanya lain yang dijawab...apa barang?

Otak geliga said...

sejak dr dulu lagi bukankah Anwar SUKA bertanya balik soalan yg tak boleh beliau jawab kepada si penanya?

kenapa wartawan tak ambil pelajaran dr kes2 terdahulu?.....simpan la maklumat2 berkaitan dlm gadget masing2 & cuba fikir soalan yg akan Anwar lontarkan masa ditanya & sediakan jawapn siap2.....maklumat biar byk, jgn kata satu dah cukup utk berhadapan dgn manusia spesies Anwar

kalau mcm ni la gaya wartawan kita berhadapan dgn manusia spesies Anwar, mmg selalu kena pusing la...Anwar tu pandai debat, bermaksud kaki pooosingh, jadi wartawan kena la bertindak di luar jangkaan pendebat KOTOR spt Anwar.

mungkin wartawan tak serik2 kena smack down dgn Anwar n konco2nya.

Anonymous said...

geli aku nak tgk muka peliwat ni...

Anonymous said...

perrgghh..mcm ni ke nak jadi PM..xdak gaya pun..jwb soalan pun putar alam..no credibility at all...pttuiihh..

usin said...

buruk betul perangai pemimpin macam ni. kalau dh buat sidang akhbar, jawab ajelah apa persoalan yg dilontar wartawan. tunjuk la gentlemen sedikit. bukan mengugut saman sebab dh tak reti jawab. asuh jiwa tu jangan "pongoh" sgt, sikit2 nk melenting. masa dlm umno dulu tak la teruk mcm ni. saman, ugut, saman, ugut...tu jelah yg "bakal pm" ni tau. kesian, bakal pm malaysia rupanya pongoh dan panas baran!! tanda nk lingkup kot!!!!

Anonymous said...

aku tengok sial ni je nak muntah. dari dulu bagi masaalah kat orang ramai.

Anonymous said...

mat king leather barwa siyey
dey tambi kunyit
podahh
pengkhianat haram puiihh

Anonymous said...

maha putar alam..... bak kata pak jabit dalam hantu kak limah balik rumah masa awie tersengih sengih nak salam seusai sampai dari singapore.."tengok le..! macam takde ape ape je...!"

Anonymous said...

reporter yg tanya pun orang si Al Juburi dia juga dah pakat dari awal lagi pretending jadi reporter. Si reporter tak sebut pun dia dari media mana ... jadi both of them auta dan main wayang ...

Anonymous said...

Nafi la..kat dunia mungkin boleh terlepas (seboleh2nya jgn terlepas, korek bukti n hukum pengkianat mcm ni) diakhirat nanti jawab lah... dah x der nak buat press conference lg dah nak nafi2....politik ke'binatang'an...

Anonymous said...

Ai...wartawan tanyapun nak saman? Kata memperjuangkan kebebasan bersuara!!! Kaya makan duit saman jer Nuaq ni...

Shaari said...

ramai tertanya-tanya... apa balasan Tuhan untuk segala kejahatan yang ko bawa pada negara. bagaimana tidurmu lena lepas sepanjang hari kau berdusta sana-sini? bikin huru-hara setiap masa? pembalasan yang dahsyat adalah pasti untuk pengkhianat agama, bangsa dan negara.

nuarsetan said...

kebebasan media ala anwarharamjadah.. klu soalan utk kutuk UMNO dia ckp freedomlah.. klu pasal dia cpt2 nak saman.. nk saman wartawan yang tanya soalan... giler laa Gaytua ni... takut dgn dosa dia!

Anonymous said...

Kalau betul konspirasi ... Patutlah tian chua gelabah nak komen.... Skrip da siap nak tuding umno... Malangnya memerangkap diri.. Penyokong PKR patut tau... Plan anwar biasa dengan beberapa kerat pemimpim PKR.. Dlm kes ni dgn tian chua...dlm kes lembu dgn RAfizi... Dlm kes altantuya dengan zulkifli nordin....nasib baik zul ni ada prinsip ...taklah jadi macam tian chua dan rafizi ... Masing2 da dapat bahagian.

Anonymous said...

Saya cadangkan terjemahan dilakukan ke dalam bahasa Inggeris dan di adukan kepada Pertubuhan Wartawan Dunia yang membela kebebasan akhbar. Supaya mereka tahu yang Anwar Berahi ini tida mengamalkan kebebasan media.

Anonymous said...

Mana dia kebebasan BERSUARA??Tanya sikit nak saman,,tujuan TUTUP Mulut...

Anonymous said...

ADA MATA TAPI BUTA...
ADA TELINGA TAPI PEKAK...
ADA HATI TAPI DAH HITAM...
ADA OTAK TAPI TAK BERAKAL...
ITULAH PUAK2 FUKATAN...
SOKONG SAPA SAJA....
APA AKAN JADI ITU BLKG KIRA...

Anonymous said...

ADA MATA TAPI BUTA...
ADA TELINGA TAPI PEKAK...
ADA HATI TAPI DAH HITAM...
ADA OTAK TAPI TAK BERAKAL...
ITULAH PUAK2 FUKATAN...
SOKONG SAPA SAJA....
APA AKAN JADI ITU BLKG KIRA...

abd hamid abdullah said...

lainkali buat homework dl. sediakan bkti. tunjuk ayat ke ayat koma dan noktah kat anwar apa yg surat kabar filipina tu tulis. dia ni kaki pusing. kan dah dimalukan. dia ni siraja putar alam. berlagak maksum, dari zaman tun mahathir tun dolah, sampai najib. semua mereka2 ini salah je. yg betul dia sorang je. fikirlah...

Anonymous said...

Nanti kalau ada press conference Al Juburi ni tanya dia kenal D Nalakarupan ke?

Anonymous said...

Mangkok jamban yg cakap xserupa bikin...menyalak melolong konon perjuangkan kebebasan bersuara tapi bile kene tang diri sendri , sikit2 SAMAN...pundekla lu...

Dan kpd wartawan2, bila nak berhadapan dgn mangkok jamban neh persiapkan diri dgn knowledge n bukti yg bole di akses melalui gadget masing2.....

Dajjal Al Jubori neh mmg licik utk mengelak diri dari soklan maut...dan itula karektor yg di miliki oleh setiap pembangang di Malaysia...

TAPI YG PENTING AQ MMG XKAN MENYOKONG DAJJAL INI, KETURUNAN DIA DAN SEKUTU2 DIA...PENGKHIANAT AGAMA , BANGSA DAN NEGARA...

Pengundi muda...

Anonymous said...

Itu yang hang nak minta dia berdebat ngan Tok Jib..lain yang didebat dia lain yang di bahas...silap silap Tok Jib pelangkong kepala dia..orang soal lain dia jawab lain..

Anonymous said...

Kalau aku jadi wartawan dh lebam mate ko kene tapak kasut aku, ko bernasib baik nuar..

parang terbang said...

kalo aku jadi wartwan tu dah lama lubang kunyit hg aku sumbat dengan aiskrim pop anwar oi.........bagi la wartwan melodi tanya anwar.....baru dia tau langit tinggi ke rendah......

pahang ku said...

Tuan..mohon linkkan blog pahangku.com Terima Kasih

Anonymous said...

Dia saja paham artikel2 tuh,,wartawan tak tau apa2..tulah..kalau dah berbelit belit mcm tulah....wartawan pulak,kenalah study apa soalan nak tanya..cari sumber maklumat2 sebelum nak bertanya..kena ngap sajalah kawan nih...sorry to saylah,,semua orang dah baca artikel2 tuh,,jangan nak dolak dalih tuduh parti itu ini yang buat..kena batang hidung awak balik..

Tun Teja said...

Aljuburi nak saman wartawan pulak, bukankah dia sudap panik?

Nak menutup mulut wartawan ,tak lama lagi Aljuburi sakit schezophrenic.

Anonymous said...

wartawan kena saman..
TV3 dan utusan kena saman.
perkasa pon dia saman..

UMI HAFILDA DAN DATO ESKAY APASAL TAK BERANI SAMAN?

gen2felda

Anonymous said...



sikit sikit nak saman.....

itu je lah modal ko anuar

apasal wall street journal ko taknak saman pulak terang2 akhbar tu kata ko menyokong keselamatan israel.

apa yang aku nak cakap

pukimak lu la.....