Saturday, April 6, 2013

PRU 13 BAHAN KEMPEN PT 23 : LEPAS MEMALI, INI PELUANG PAS SAKAU WANG RAKYAT !


6 comments:

Anonymous said...

Pas nik aziz Jangan lupa jual kalimah allah ok.....sedekah lebih sikit sbb nak bagi kat budak2 motor pas yg pusing keliling kmpg ..... Takde duit takde jihad ok.

Anonymous said...

Siapa sedekah kepada yg bersekongkol dgn puak yang mengatakan Allah itu 3 confirm dapat dividen neraka jahanam kepada saham yg dilaburkan .

Anonymous said...

hala tuju pas tsk sekukuh era 70an dan 80an. Ketika itu siang malam ceramah penubuhan negara islam. Pantang bila dengar pandangan pihak lain yang tak selari dgn mereka. Jahil,taghut, firaun, kafir mainan dibibir mereka.Setelah melacurkan agama demi nafsu politik, pas menyuruh pengikutnya berdoa, bersolat sunat yg paling penting derma demi undi dan nafsu politik. Semoga ALLAH memberi hidayah kepada puak-puak ni. Mereka ni tak rasa bersalah ke kepada Tuhan Yang Esa?

Anonymous said...

Bersedekah ke jalan Allah bukan bantu perangi pemerintahan Islam. Pas kerjasama dengan DAP nak runtuhkan kepimpinan Islam di malaysia yang selama ni kita boleh hidup aman damai bersama dengan org bukan Islam dan Islam masih boleh berkembang. DAP guna PAS nak tumbangkan kerajaan Islam. Tau sebab apa.? Sebabnya jika hanya guna orang Islam saja boleh tombangkan kerajaan Islam. Mereka work smart. Hatilah kita.

Anonymous said...

sehari minima rm 10 × dengan seluruh ahli pas ...anda kira berapa rm boleh dapat. ........ katalah ahli pas ada 500,000 kalilah dengan rm minima rm 10 sehari....wow........patutlah boleh beli kereta mewah.....zuhud lah katakan ...untuk puok-puok ni sudah...sudahlah....

Anonymous said...

OH LUPA PULOK....JANGAN LUPA UNDI PELIWAT DAN PENZINA ...UNTUK MASUK SYURGA...KAT KELANTAN PALING BANYAK KES AIDS...PASAL DEPA SELALU PI KAT GOLOK...SEMBAHYANG PENGADAI KALIMAH ALLAH DAN PENYOKONG LIWAT DAN ZINA...DAPAT PAHALA DAN MASUK SYURGA...