IKLAN BERBAYAR

Sunday, April 14, 2013

SIRI BERHANTU POK NIK NYIBLORONG HANTU NGESOT !


16 comments:

Anonymous said...

Si Tua nak mampos ni tak ingat Mati sbb dah kesoronokan SYURGA DUNIA!!

Mungkin jasad jer yg tinggal tapi batin nya di duduki sakanya sbb itu jasad nya dah serupa mayat yg masih hidup.

Anonymous said...

Seriau aku tgk gambar nik ajis ni. Patut la emosi x stabil cakap merapu je si tua ni hahax8

Anonymous said...

Tua kutuk ni ingat dia masuk syurga ke?

Anonymous said...

Nik ajis pun confirm masuk neraka,sbb bagi tanah kat DAP,x amanah kat rakyat klantan....

Anonymous said...

N.ajis dok tgk masa dpn pas dlm kain dia haha..

Anonymous said...

hebak poknik ni. dia tahu siapa yg masuk neraka. slute to u

usin said...

ada kena dalam kain. ada beruk atas kepala.

usin said...

sori, ada KERA dalam kain, ada BERUK atas kepala. typing error. lim guan engpun cakap belanja buat terowong bawah laut ada typing error...hehehehe

Anonymous said...

Orang tua ni dah uzur.. nyanyuk.. cakap pun bukan dari mindanya!
Kesian walau dah berkaratpun masih dipaksa utk berpolitik. Itu tandanya Pas dah tak ada pemimpin kalau org tua ni dipencenkan!

UNDI PAS HARAM!!

Anonymous said...

Nik Aziz kata orang Kelantan TAK MAHU apa2 macam yang DS Najib nak sarankan: JAMBATAN ke, STADIUM ke..semua Nahi Nahi Nahi...tak mahu. Tetapi kenapa KEBULUR royalti minyak konon tak habis habis...muak dengar, tak de modal lain lagi ke?

Anonymous said...

kepala atok ko la nik ajis

Anonymous said...

Every one beware...Lord Voldermort had Nicky's body as host to survive as his consultant now..

-Expecto Patronum
Ron Weasley


Anonymous said...

Nik aziz tengah depressed giler tu. Aku terpikir, mungkin juga ada video dia kot. Apa yang mustahil? Apakah dia seorang yang betul-betul beriman? Aku rasa tidak. Bernafsu? Ya! sebab dia nak bertanding sampai bila-bila. Cuba bayangkan jika Anwar cuba blackmail dia juga. Hanya dia saja yang tahu. Cuba bayangkan senario dia bermalam dihotel-hotel - itu biasalah bagi politician macam nik aziz, sentiasa outstation. cuba bayangkan sedang nik aziz nak lelap mata, ada orang upah amoi ketuk pintu bilik nik aziz. Nik aziz pun bukak pintu, tengok-tengok ada amoi/pompuan kira orait juga lah. Awek tu kata ada room service - massage. Nik aziz tengok luar koridor- kiri kanan, takde orang tengok. Badan pun memang rasa lenguh, maklumlah, macam-macam program siang tadi... aah bukan orang tau pun. sekali-sekala, apa salahnya. Anwar pun buat jugak. So nik aziz pun bersetuju, awek tu pun masuk. Pendek citer masa massage tu amoi tu mula lah gatal-gatal dan terus goda nik aziz.... masing-masing boleh imagine kan... Syaitan kalau nak goda, orang macam nik aziz lah yang dia paling suka target... betul. dan katakanlah ada yang dah ready rakaman video.. tu la nik aziz macam tak berapa kena hari ni.. dia pun senyap je. Jangan pikir orang pas ni takde nafsu. yang kuat kawin 2 3 ni puak depa juga...

mohd. natar said...

...eeek apa tu???...

Anonymous said...

pada DAP tak pula pok nik menentang,,,,da terang menentang islam,,,,,sebab politik sesama islam di jadikan musuh,,,,,apa punya ulamak,,,,nak kena laknat dgn allah le macam ni,,,,,,kapal menentang islam dapat banyak pahala kot,,apa punya bodoh pok nik,,,,,dulu saya iktiraf pok nik tok guru,,,,sekarang tiada lagi sebab memperjudikan islam utk menangi pilihanraya.....puak syiah dlm pas akan menghentam kerajaan,,,,menjadikan islam huru hara,,,,,pas sebenarnya pengkianat negara......merosakkan negara......

Anonymous said...

Aku rasa Anwar dan DAP ada simpan rahsia kotor nik aziz...sbb tue merapu keluar patwa songsang...