IKLAN BERBAYAR

Thursday, May 23, 2013

BLACK OUT : LAWAK PIGGY YANG BODOH

37 comments:

jijan mali said...


Biduk berlalu, kiambang bertaut.

Penduduk Malaysia mesti bersatu terutama sekali bangsa teras iaitu ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTRA. Ayuhlah kita kuatkan semula ekonomi ISLAM, MELAYU dan BUMIPUTRA. Kita dah tahu siapa gunting dalam lipatan kita sekarang ini. Sedar lah bangsa ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTRA semua. AYOH KITA BERSATU UNTUK MALAYSIA TERCINTA!!!!!!

Anonymous said...

Habisssss semua rakyat keturunan PR di tipuuuu !!!

Anonymous said...

ishhhhhh..tipu laa... ada la Black Out... mana ada tak ada.... tipu semua nie...

Aku ada kat tempat kejadian masa Black out tue...

Tapi lepas dah ada bekalan Eletrik... aku layan balik Black Hawk Down....

hahaha.... ada kene mengene ker...

Ha....ha...harunn salim bachik...

Anonymous said...

kenapa la tunggu 2 minggu baru nak explain.... SPR kene ada satu team utk bertindak pantas mengekang pihak2 tak de otak mcm PR dari terus membuli diorang.... SPR kene laporkan pd polis supaya tukang sebar fitnah ni dibawak ke muka pengadilan....

isu black out ni keluar sehari lepas pengiraan undi

Anonymous said...

Pukimak punya babi dap. hari-hari makan babi sikalang cakap pon mulut ada keluar itu bau babi busuk. banyak makan babi itu lu punya pon sudah jadi sama macam muka babi mau kena sembelih korban tahun baru cina.

bila kongkek pon lu suka itu macam serupa punya babi kongkek, takdak basuh itu puki manyak bau busuk ooooo..... habis pancut itu air busuk keluar anak babi dari perut dan lagi manyak keturunan babi lahir di Malaysia.

Sikalang itu babi semua sudah besar boleh mengundi sudah besar kepala mau tendang kerajaan Melayu. Sikalang lu olang semua tengok kita melayu takdak suka kawan dgn babi dap yg perangai macam babi suka-suka hati buat ini negara macam bapak dia punya babi punya busuk.

Aku Sayang Tun Mahathir said...

Aloo anon 1.27pm..nak tunggu oghang explin jugak ker?....tak nampak dengan mata hati dan mata kepala sendiri ker?. hang belum baligh ka???

Anonymous said...

Tahniah PDRM ... kerana telah menangkap Tian Chua . PDRM kena tegas , jangan beri muka lagi .

Anonymous said...

KEJI...KELAKUAN CELAKA YG AKAN MEMBAWAK SIAL KEATAS MEREKA SEUMUR HIDUP SERTA KE GENARASI2 MEREKA YG SETERUSNYA KERANA MEMBUAT KERJA FITNAH. INI MENGINAYA KEBENARAN.

Anonymous said...

Kalau dh parti penipu...apa jua yg trnampak...semua nk ditipunya....ajaran DAP..puak2.PAS yg sememangnya dh bodoh lg truk kena tipu...bg je duit belanja pilihan raya... jubir cina tu pun nk dijilatnya...apa tah lg pak aljub....aku keje dgn tnb...aku tau la....harap2 rakyat malaysia cerdek....fikir elok2....

Anonymous said...

SPR dan polis. Sila pastikan muka2 yang ada dlm gambar kononnya BLACKOUT tu. TANGKAP. MANDATORI kasi mati kerana memalukan institusi negara.

Aku tanya la korang kan Puak Lakhanat takde otak ni.

- SEKEPING JE GAMBAR KIRA UNDI MASA BLACKOUT???
- TAKDE VIDEO??? Alang2 dah snap. Korang takde yg bawak HP????

JANGAN NAK BODOHKAN ORANG LA WEI...NANTI 7 KETURUNAN KAU BODOH MACAM KAU JUGAK. TERMASUK SEMUA YANG ADA DALAM GAMBAR TU.

Servant of God said...

Hahahahaha

Anon May 23, 2013 at 2:30 PM,

Betul apa kau cakap, especially tang 7 keturunan tuh!

Anonymous said...

aku harap solat la istikhorah

ada 40 ribu p ngundi.blackout..

dulu melayu2 mcm aku kena tipu

skrg turn budak2 cina plak...cina jgn main satu hari nnti dia dpt tau anwar nipu ja ..dgn ko ko pkr skali kena libas kobat

sampai bebudak dap bawak touchlight aritu.. xda malu sikit ka?

ANWAR DAH MALU..KALI NI MUKA DIA TEBAL SGT..TUTUP DGN CERAMAH DEMO

KITA PUN BULEH RASA PERASAAN..NUAR TU..AKU RISAU SATU JA..BIAR RAKYAT MATI PASAL DIA PUN XPA..PKR OK DAP OK PAS SYAHID..

Anonymous said...

Kes Sosilawati : N.Pathmanabhan, 3 Pekerja Di Hukum Gantung Sampai Mati

Anonymous said...

Kes Sosilawati : N.Pathmanabhan, 3 Pekerja Di Hukum Gantung Sampai Mati

Anonymous said...

Elok nya mereka2 tu di kerusi karen kan jeh....baru lah tahu ada karen ke takda..
BUY MUSLIM FIRST!!

Anonymous said...

All piggy should be slaughtered and killed because they carry the lethal JE virus.

Kill all piggy for healthy environment.

Anonymous said...

SPR saman jerla pihak yg beria2 menudoh SPR menipu neh...jgn dok wat penerangan menafikan saja...

Ikot rentak pakatan dgn menyaman saja pihak yg dah terang2 mmfitnah..nnt rakyat dpt melihat ketegasan SPR menangani isu fitnah ini..selain dpt mmbersihkan nama ...

Menci tol dgn puak pakatan piggy neh...merekayasa fitnah sesuka suki sbb pihak yg di fitnah xnak menangani dgn tegas....

Anonymous said...

Penyokong pakatan ni memang bodoh. Beli henfon mahal-mahal harga ribu-rbu tapi takdak kamera. Bengong betui depa ni. Henfon aku harga RM499 pun canggih ada kamera 3 megapiksel boleh snap gambar tak kira masa dan di mana sahaja.

Yang paling mengherankan aku, muka penipu macam Anwar ni pon berjuta-juta manusia boleh percaya. Adeh....apa nak jadi dgn Malaysia hari ini. Mungkin inilah salah satu tanda kiamat iaitu ramai orang suka percaya kepada penipuan berbanding kebenaran. Minta dijauhkan oleh Allah.

Anonymous said...

Tell the cina dap laknat you are what u eat and you eat pig......

Anonymous said...

kan dari dulu lagi aku dah cakap, anwar dan pakatan ni kaki temberang. pencacai pakatan ni percaya, cuma sengaja memperbodohkan diri.

Anonymous said...

Kalau ada black out pun apa masalahnya ... ? Jumlah undi dan sebagai tetap tak akan berubah sebab agen parti semua tidak berganjak dari saluran pengundian dan petugas SPR juga telah dibekalkan dengan lampu suluh sebagai persediaan...tak kan hanya ada kejadian black out terus nak tuduh SPR dan kerajaan menipu.. Tahukah anda petugas SPR pun bukan semuanya menyokong kerajaan ..jadi isu black out dan penipuan tiada kaitan ...hanya yang BODOH sahaja mudah tertipu ..

Anonymous said...

Aku pelik juga yg nuar kata dia ikut yng DSNajib suruh buat baik bri mcm mcn tlg org melayu ta nak ikut

Anonymous said...

ANWAR IBRAHIM WAJIB DISULA SAMPAI MAMPOS.

LIM KIT SIANG WAJIB DIPENGGAL KEPALA BUTUHNYA LEPAS TU BARU DIPENGGAL KEPALA OTAK DIA.

KARPAL SINGH BENGGALI MURTAD TU PATUT DIBAKOR HIDUP HIDUP SAMPAI KOJOL.

Anonymous said...

Dah banyak sangat fitnah dibumi Malaysia ni. Dajjal2 kecik dah turun, mungkin dajjal besar dah nak keluar. Rata-rata penyokong PR benci BN kerana termakan fitnah, terpedaya dgn manipulasi & persepsi. Tangkap aje pemfitnah samada memfitnah agensi kerajaan atau pemimpin negara. Tangkap juga penghina YDP Agong, raja-raja, perlembagaan, bendera, lagu kebangsaan & yg memburuk2 negara. Kerajaan yg diberi kuasa bukan setakat utk meguruskan pembangunan negara tapi juga utk menguatkuasakan undang-undang. Barulah negara bermaruah.

Anonymous said...

Mereka bukannya tak tau semua yg pemimpin pr cakap tu fitnah dan bohong, yg sebenarnya mereka semuanya dari spesis yg sama dari segala sudut dgn aljub, sebab apa sahaja yg dikehendaki aljubs juga adalah kehendak mereka, tak kira betul ka tak betul ka, yg penting mereka akan mendapat kebebasan yg dimimpikan selama ini iaitu melakukan apa sahaja sesuka hati tanpa larangan dan had.

Anonymous said...

SENANG CERITA, YANG SEBENARNYA MEREKA TU (PR) SEMUANYA SUDAH GILA, NYANYOK, BAHALOL, TOLOL, BANGANG, BINGAI, SIOT, MAKAHAI, CIBAI, NGAI TIAU HAI, HAM KA CAN, JAHANAM, LAHANAT, NAK MAMPOOSSS, DLL SUMPAH SARANAH MAKI HAMUN UNTUK PUAK PR DARI PEMIMPIN SAMPAILAH KEPADA SEMUA KONCO KONCO MEREKA.

Anonymous said...

Penyokong Tantawi pun buat replika kapal selam & cincin (jelas terbukti kedua-dua itu adalah fitnah) menelan belanja ribuan ringgit semasa kempen PR13. Tantawi pun dapat 'diveden' juga.

Anonymous said...

mana ada black out. kalau ada beritahu pusat pegiraan mana dan pukul berapa supaya boleh disiasat. teman nak tengok ada tak dia org fail notis ke mahkamah sebut pasal blackout. kalau tak ada tapi di ada2kan, nak kena dia org ni. kita tunggu

Anonymous said...

ya Allah, peliharalah saya dan seluruh rakyat malaysia dari mempercayai penipuan yang terang-terangan oleh hambamu Anwar bin Ibrahim. Ameen

Anonymous said...

ahhhh......!..nak buat 'lakonan' konon tengah kira undi electricity black out..modal tak seberapapun...!!

inipun dah kantoi.!!

betul2 kantoi...

1-pegawai spr tak pakai baju SPR!!
2-tiada satupun laporan polis dibuat utk melaporkan kejadian penipuan semasa black out!!
3-dulang khas spr tak sama dgn gambar tersebut!!

jadi ini hanya sebagai modal dan provok utk mengajak penyokong berdemo dan hebahan dlm alam siber pro pembangkang!! sbg blackout 505!!

kejahatan fitnah dan penipuan tidak akan mencapai apa yg dihajati utk tujuan kemuliaan mencari sokongan rakyat dan menggapai kuasa utk mentadbir negara!!!

Anonymous said...

konon black out..tapi tempat yg pembangkang menang!!..serupa gak dgn lapuran polis yg dibuat oleh pemuda dari parlimen kuantan tu konon bole undi kali kedua..cehhh!!..

nak tenguk apa petisyen yg dorang nak failkan ditempat dorang menang tu!!

jangan-jangan macam stopa spender tu...ingatkan nak buat lapuran pasai video lucahnya...rupanya hal lain yg dilapor...bodos pr penipu!!!!!!

kantoi bosar punya...

betul2 kena kencinglah pencacai pr..!! kuyop abis!!!

Anonymous said...

Sila jawab soalan objektif ini

Mana satu dari sifat2 laknat bawaan Dajjal berikut yang sinonim dengan Anwar bin Ibrahim?
A) Kaki tipu
B) Tukang belit
C) Putar Alam
D) Raja kelentong
E) Semua kelaknatan diatas

Anonymous said...

Allah bersama orang benar.............Hidup UMNO....Hihup BN

Anonymous said...

Aku sokong bukan semua petugas SPR yang tetap atau sementara bukan semua sokong bn

Anonymous said...

Pemfitnah ni tak takut pada Allah ke,

Anonymous said...

Setelah sekian lama SPR dn DS najib bersabar.. kebenaran muncul juga.. pyokong PR bukan xleh fikir cuma mereka tamak dgn jnji2 Anuar.. Diorang butakn mata walau kebenaran berada di depan mata, terlalu byak kata2 Anuar yg makn diri sendri.. dh p sana bohong, p sini bhong.. yg aku fikr xlogik

1.dia xpuas hati undi pos yg dia ckap sepatutnya 95% dr 500K memihak pd dia(mana dia tilik ntahla) tp spr cakap mana ada smapi 500K undi pos,260K ja..

2.yg undi Pos dn awal tu kebanyakkan Polis dn tentera.dlm ceramah2 dia duk kutuk2 polis,isu lahad datu duk hina tentera mcm la PDRM dn ATM ni boneka yg xdak perasaan..pastu mcm mana boleh ckp 95% nk undi dia.. kalo aku jdi polis pon aku xmau unti Pr yg duk kutuk2 polis.
3. isu vid seks dia pon dia xwat laporan polis..Ambiya bila org cakp dia ada hubungan dgn NED(yahudi)untuk buat "malaysia spring" dia marh2 pastu dia suruh pyokng PR jgn percaya dn Boikot media..xbuat laporan polis juga(tkot org buka kertas siasatan)

Anonymous said...

KITA BELI BARANG 1MALAYSIA KALAU RAGU RAGU.
SYAM KAMAR