Friday, May 10, 2013

BLACK OUT : RASIS BABI MEMBABIKAN PENGIKUT PAS..


93 comments:

Anonymous said...

tampar kang baru hang "black out" betui2 teruih. gila. puii

Anonymous said...

DAP BABI

Anonymous said...

x hbs2 membabi buta la bangsat2 pakatan...dah kalah mcm2 plak...

Anonymous said...

Untuk mendapatkan cerita terkini mengenai penipuan fuckatan..

https://www.facebook.com/CitizenInvestigator

Anonymous said...

https://www.facebook.com/CitizenInvestigator

mmg kita kene promote page ni!

Anonymous said...

Vavi vetul lah....siput vavi....vangang punye vavi

AnakJawaJohor said...

ORANG MELAYU PAS DAN PKR SELALU CAKAP UBAH. UBAH. UBAH. !
SEKARANG GUA CABAR LU SUPAYA LU UBAH. !
Lu UBAH. Lu UBAH. Lu UBAH

UBAH LAH CARA KAMU BERFIKIR.......

GENTLEMAN..........UBAH CARA BERFIKIR........BOLIH ?

Anonymous said...

Kerosakkan an Intigriti SPR dan tercemar..Itu matlamat meka.. Jawapan tak memilihkan apa apa..mcm PDRM imej meka cemarkan Jawapan tak membawa makna..da hancuss, da rosak, da d malukan..so..fuck u nuar aljuburi

Tun Teja said...

Sinarai PENGHASUT pakatan ranap DAPigs dari Singapura membakar sentimen perkauman memehak kepada cina.

Pensyarah dari institusi tertinggi di Singapura yang sentiasa menghentam BN / Umno PM Najib melalui ;
1. Akhbar Singapore Straits Times
2. Channel News Asia
3. Yahoo Singapore
4. Pelbagai video dari you tube
5. Akhbar cina

Nama-nama mereka:
Menyamar sebagai penganalisa politik pro cina DAP/PR, anti-Umno :

Joseph ChinYong Liow
James Chin
Ooi Kee Beng
Khoo Kay Peng
Maznah Mohammad
Wan Saiful Wan Jan
Oh Ei Sun
Farish Noor

Dari akhbar Singapore Straits Times: pro cina DAP/PR, anti-Umno

Carolyn Hong
Anita Gabriel
Yong Yen Nie
Lester Kong
Teo Cheng Wee
Tessa Wong
Reme Ahmad
Leonard Lim
Joyce Lim
Tan Hui Yee
Tham Yuen C

Dari Channel News Asia: pro cina DAP/PR, anti-Umno
Melissa Goh
Glenda Chong
Timothy Goh
May Wong

Semua penyokong Umno mesti tahu musuh dalam selimut ini, dan kalau boleh cari kesalahan mereka sampai dapat. Libatkan mereka dan heret ke mahkamah menyebarkan fakta palsu dan membakar sentimen perkauman. Mereka sentiasa memburuk-burukkan Umno dan menutup rahsia pekung pakatan ranap.

Anonymous said...

lain kalilah!!! fuck dap

Anonymous said...

DAP BANGKAI

Anonymous said...

YOU PAKATAN ARE A BUNCH OF COWARDS, FUCK PAKATAN

Anonymous said...

Terima kasih kepada semua yang telah UBAH = Usah Beri Anwar Harapan

Momentum sekarang ialah BCL dan ABC

Lepas nie, KOKS = Kick Out Kit Sial

Anonymous said...

lps jumaat...nampak abc meleleh plak.ayer liur..

singgit 7kupang

HA. ..DAH DAPAT ICON KITA
gap A.B.C.D.

ABC DLM CAWAN STROW BESAQ
SO GAP BULEH LA CONTACT JEFFRY KRETIF CLAKAR MAN TU..BUAT KEMPEN.ICON ABC..

DAH 5 hari xjejak.kedai cina

last.beli kunci mangga.rm8 morah ok puas hati apa..kedai.melayu..

Anonymous said...

dah jejak langusng kedai cinonok since keputusan pru.

now and forever.

Anonymous said...

typo error - dah tak jejak langsung kedai cinonok since pru.

now and forever!!

Anonymous said...

uiks! mengaku ada makna tuuu.. nak masuk gomen barisan nasional ka? no way jose!

Anonymous said...

damage control tu, nak bagi nampak konon2 DAP jujur, baik hati, benar dan BABI!!!

Anonymous said...

Boikot kedai China habishabisan

Bumiputera First!!!!

Anonymous said...

hemm..hemm.. cam mengendeng nak kawan sama UMNO dalam BN ni..hemm hemm lepast ni Singapork pulak nak masuk malaysia.. apa jadi orang melayu dan islam? red alert! red alert!

rakab said...

Najib kenalah buat sesuatu untuk menarik kembali sokongan masyarakat cina kepada BN.

Tetapi tak perlulah melutut, mengemis atau menyembah mereka ini. Tak semestinya kena sentiasa memberi.
Peratus undian kaum cina kepada BN pun setakat 3% jer.

Cuba gunakan kaedah mencerut pulak. Biar sampai dia sesak nafas . Biar mereka terkapai-kapai kelemasan. Sehinggalah mereka sedar dan insaf bahawa tanpa BN kehidupan mereka di negara ini penuh kesengsaraan hingga ke hujung nyawa.

Biar sampai mereka datang merangkak dan memaut lutut kita semula.

Anonymous said...

Aku sokong Cina DAP , dari melayu UMNO

Anonymous said...

mana pernah penipu berjaya, mmusti kantoi punya... dap = bullshit

Anonymous said...

huh itu red bean sudah masuk.. haha, mai bagi anjjing makan, dap dap.. oh dap..

Anonymous said...

PAS lepas PRU jadi lipas merayap rayap xtentu haluan

Anonymous said...

haa.. bukan red bean army yang DAP upah buat kerja jahanam tu? lepas tu salah kan kawan satu katil dia.. bangsa ni memang trator.. turncoat..no dignity.. no honour.. no guts nor balls.. they will sell their mother for money

Anonymous said...

Banyak Pegawai SPR beri komen yang ada agen pakatan terutamanya dari DAP jam 5 ptg bawa masuk lampu kecemasan dlm tempat pengundian. Ada juga dikalangan pegawai SPR anggap mereka ini paranoid dan keterlaluan. Jadi isu black-out ini sengaja dipermainkan oleh agen agen DAP lepas itu mereka buat cerita karut serta menipu rakyat.

Kepada orang melayu yang sokong DAP, kalau ada masalah carilah tuan kamu minta dia tolong kamu, kamu tu cuma orang pekerja bawahan saja. DAP tak suka kalau orang melayu no 1, tatak bagus lor bisnes lugi.

Anonymous said...

DAP memerlukan PAS dan PKR untuk menjadi balaci, tapi kalu balaci pun sudah tak kuat apa macam?

abghani said...

BN/umno mesti ada skuad propaganda utk lawan PR bodoh kuat menipu

Anonymous said...

mana ada black out udah buta mata buta hati suka memfitnah itu pasal la lu sendiri bikin cerita black out. DAP syaitan

Anonymous said...

DAP parawok

Anonymous said...

setuju

Anonymous said...

blog balaci kelakar:
http://greenboc.blogspot.com/

Anonymous said...

Bagi gua, kelemahan paling KETARA dalam pemerintahan negara ialah kurangnya PENGUATKUASAAN. Skang ni tengoklah teang2 lagi langgar undang2 bukannya POLIS pi tangkap pun. Nak harapkan SKMM or MCMC JAUH PANGGANG DARI API. Kementerian Dalam Negeri diketuai oleh Hishammudin TERNYATA SUNGGUH LEMAH dalam segi PENGUATKUASAAN UNDANG2, sebab itulah sudah ramai yang naik TOCANG. Eleh jgnkan Orang Cina sahaja, Orang Melayu dalam Gomen pun specially Cikgu or Guru pun dah Terang2 menyokong PR pun takde apa2 pun tindakan.
Gua rasa, baik gua sokong DAP lagi BEST. Sebab DAP dlm Manifestonya mahu mengurangkan kakitangan kerajaan. Buang duit kerajaan jer menggajikan kakitangan kerajaan yg tak reti buat kerja. Salah satu cara tuk buat keje, baik di SWASTAKAN sahaja beberapa bahagian dalam JABATAN KERAJAAN yang ada sekarang. Buktinya macam TELEKOM, dulu TELEKOM under kerajaan. Masa tu, nak minta LINE TELEPON pun punyalah BENGAP N LEMBAP nak atasi permintaan. Tapi bila dah diSwastakan barulah laju sikit buat keje. Soal pendidikan pun bagi gua, harus juga diSwastakan. Dengan cara ini mana2 guru or cikgu yg pemalas baru reti nak mengajar murid2 sekolah. Ni tak, asyik sibuk nak tuntut kenaikan Gaji, kenaikan Elaun n macam2 lagi. TERBARU BERPOLITIK. Dasar2 kerajaan yang memberikan kelebihan pada kakitangan KERAJAAN ternyata WASTED "PEOPLE MONEY".
Gua sokong sekiranya dasar PENSWASTAAN dijalankan terhadap mana2 JABATAN YANG MALAS dan TAK RETI BUAT KERJA. Oleh itu, jomlah kita sokong DAP pada GE14 nanti, jadi negara akan bertambah maju. Walaupun PAHIT diTELAN, rasanya inilah salah satu cara MENGAJAR ERTI RAJIN KEPADA Kakitangan KERAJAAN.

Anonymous said...

cacai PAS mana? diam plak yer... slalu garang je

Anonymous said...

NO DAP
NO ANWAR
NO BALACI

Anonymous said...

Korang kutuk DAP ... tapi korang tak pulak kutuk melayu yang undi DAP .

Anonymous said...

kau yg undi DAP, PAS balaci... atau pun red babi army, hihihi

Anonymous said...

Gua sama bro.... mahu potong rambut kedai mamak bro lepas ni seblm ni gua pergi kedai unisex...ABC
Gua paling bengang bendera msia kasi terbalik..

Anonymous said...

Mamat Yahuudi seberang laut bolehlah diklentong dengan isu blackout supaya dengan itu Mamat tadi akan terus berikan wang sponsor...

Anonymous said...

Isu Syria pun uncle sam fikir tiga kali sama ada nak masuk daun atau tidak.

Justeru, logikkah uncle sam nak campurtangan isu blackout yang sekadar dakwaan kosong?

Depa ingat Uncle Sam tu keldai depa ker?

Anonymous said...

pi terbalik bendera la lagi, bodoh punya DAP. baik macam mana pun DAP cakap - tetap say no to DAP. sikit2 "keadilan", sikit2 "rakyat", setan!!! itulah DAP

Anonymous said...

harapan baru, harapan penipu ha ha ha. UBAH?! boleh, asalkan bukan DAP

Anonymous said...

sudah kalah, kalah la.. lain kalilah! ok? DAP sula kena tipu sama anwar ha ha ha aiyoh!!

Anonymous said...

Apa yang kerajaan harus lakukan sekarang untuk integrasi kaum;

1. Tutup semua akbar cina yang membuat hasutan. Tinggal satu saja yang clean.

2. Hentikan pembinaan sjkc yang baru.Tutup berperingkat sjkc lama dan gabungkan dengan SMK.

3. KDN kena bertindak tegas terhadap penghasut-terutamanya cybertrooper PR.

4. Tahan semua penyerta perhimpunan haram.Setakat ni dah berapa banyak perhimpunan-Bersih 1,2,3.. dan macam2 lagi tapi tiada seorang pun didakwa.

5. Kembalikan ISA!

6. TS Rahim Noor sebagai Menteri KDN. Hishamuddin Keris elok dilantik menteri pembangunan wanita.

Insyaallah negara kita akan aman.

Anonymous said...

ABCD...BCL

KITA BUAT SAMPAI DIA LETAK BANNER KAT LUAR KEDAI...

PRU14 wa undi BN
PLS La masuk kedai wa..

Anonymous said...

Minta kerajaan bina kawasan perumahan baru khas hanya untuk orang bumiputra dengan harga yang lebih rendah dari harga pasaran kerana orang bumiputra yang telah banyak mengundi Bn PRU13 ni..bantulah orang bumiputra yang telah mengundi BN..inilah masa nya untuk KERAJAAN membalas balik undi orang bumiputra...

hangkedee said...

ABCDAPIG.PAS hanya layak jadi pecaci pegang bendeler@tidur atas jalan.Di Penang jawatan exco pun tak beri.Apa maknanya BARUA dapig.

Anonymous said...

Teka teki Cepumas:

Soalan apakah nama lain bagi keldai yang pakai spender?
Jawapan: STOPA ALI....!!!

Anonymous said...

Teka Teki Cepumas 2;

Soalan : Apakah nama KELDAI yang tak basuh muka?

Jawapan : MAT SABUN...!

Anonymous said...

Teka Teki Cepumas 3;

Soalan : Apahah nama KELDAI yanh lidah bercabangx2 ?

Jawap;an : HADI LEBONG...!!

Anonymous said...

Anon 327pm,

Kat malaysia ni pun ramai pengkhianat seperti akhbar star wong chun wai.

Akhbar2 cina pun kita pstut senaraikan bangsat2 kaki fitnah.

Baca artikal yg ditulis oleh zam maidin kat utusan hari ini.

AnNisbah said...

Rakab 402pm

Salamualaikum tuan.

Kau ni ganas betul. Ia2 aje aku ingat kau begitu sopan nak ajak cina kembali ke bn. Sadis...betul nak cerut cina2 rasis cam tu. Tapi aku setuju.

Kita mulakan dgn BCL. Hrp gap dan sesiapa yg sudi beri senarai produk yg akan kita boikot.

Aku juga setuju dgn tun teja 327pm. Senaraikan juga akhbar the star sebagai pengkhianat.

Anonymous said...

PAS dah jadi hamPAS kot

Anonymous said...

Org PAS je bodo ckp pasal blackout, padahal semua video dan gambar adalah lakonan upahan sendiri, npa bodo sgt melayu2 pas ni, yg sokong anwar lgi bodo!

Anonymous said...

pemuda PAS pasni bleh baring atas jalan ramai2, jadi karpet DAP, baguih no

Anonymous said...

Masqlah cara bn handle fitnah dapigs macam hamjah.....cuba pergi siisat buat liputan...habis malas..upah mazidu...pergi bentong, tanya ktm, tnb,spr,agen, penngundi2.dlll.....ni takat tulis mcm tu ingat ada orang nak percaya?tambah yg buta hati langsung kena hmaki 2 kilo lagi

Anonymous said...

sapa saiiiiiiiitan? lu setan LKS/DAP.

Anonymous said...

DAP + balaci = lain kalilah!!! hahaha

Anonymous said...

mari kawan2 ini kali lah kita orang2 melayu ajar balik cina dap ni..kita orang melayu dan bumiputra adalah pembeli dan pengguna..kita buat kedai2 milik cina dap sampai bangkrap

Anonymous said...

kita org2 PAS balaci DAP rilek, istiqomah, tetapkan prndirian, lawan tetap lawan! (muke kasi ketat) kitalah balaci hipokrit paling dasyat dalam dunia. hidup pakatan jamban!

Anonymous said...

Demi Perpaduan Nasional dan pembentukan Bangsa Malaysia (Malaysian) hapuskan pendidikan aliran cina di negara ini. Haramkan pertubuhan seperti Dong Zhong yang tidak relevan dengan Malaysia.

Anonymous said...

Hapuskan SRJK(C)..

Anonymous said...

Blckout ni zman dato aku da ada cite ni...cite blckout,pngundi antu,hudud msti kluar bile plhnraya...cite ni expired stiap 5 taun...

Anonymous said...

Xpyah haramkn dong zong tu..kang kite hrmkan dia ckp kite zalim..nk snang cite jgn layan n wat x tau jer dgn dong zong ni..skang ni lg snang kite da tau sape dong zong ni hehehe

Othaman Ahmad said...

Kempen ABC (Asal Bukan Cina) dan BCL (Buy Chinese Last) bermula dari diri sendiri dan rumah sendiri. Kemudian sebarkan kepada tetangga dan saudara mara kita. Saya sendiri telah mengharamkan anak-anak dan cucu saya membeli keperluan di kedai Cina, kecuali jika tidak ada pilihan lain.

Cina bermegah konon mereka kuasai ekonomi negara. Mereka mendabik dada seolaholah mereka saja yang membayar cukai dan memberi pendapatan negara. Kita nak tengok tanpa belian orang Bumiputera, perniagaan mereka boleh survive ke? Ayuh anak pribumi, tunjukkan kuasa beli (buying power kita).

Ex Son of Spura

Anonymous said...

PAS round ke 21 da knockout...BN x smpat nk brpeluh pon..x mncbar lnsung dgn PAS ni kalu dlu ada gk rase cuak tp skang ni tiup angin da bole rebah PAS...hehehe

Anonymous said...

Puas hati kita komen pasal kebodohan pas & pkr melayu yg menjilat dap.

Tapi hakikatnya ramai juga org muda dan tua melayu yg menyokong kedua2 parti tersebut.

Anak muda melayu menyokong dap kerana pada mrk itu satu fenomena baru dan ingin lihat suatu perubahan. Kata mrk bn dah lama memerintah. Perubahan yg mcmana pun mrk sendiri tak brapa faham.

Apabila ditanya mrk kenal tak siapa lim kit siang. Ramai yg tak pasti. Bila ditanya mrk tahu tak apa yg dap telah lakukan selepas mrk menang besar pada 13mei1969? Mrk tak tahu.

Anak2 muda melayu tak tahu yg lks telah mengeluarkan kata2 kesat yg menyuruh org melayu keluar dari kuala lumpur dan balik kampung. Kuala lumpur adalah milik cina. Kini org yg menghina ibubapa mrk disanjung tinggi utk jadi pemimpin mrk.

Fenomena karpal singh 'langkah mayat aku dulu' sebelum nak berangan tubuhkan negara islam spt tak ada hal bagi melayu2 islam dalam pas.

Siapakah yg harus dipertanggungjawabkan bagi membetulkan fenomena ini? Kemanakah arah tuju kita? Dimanakah silap kita?

Apa yg boleh dilakukan oleh umno dan ngo2 melayu?

Anonymous said...

Duduk sama rumah, sorang kata ada black out, sorang kata tak ada. Mana yang betoi ni.
Mungkin sorang tak puas hati nak PRU sekali lagi, sorang takut kalau diulang PRU, kemenangan merosot. Lantak kau berdua laaa, janji BN dah menang.

Anonymous said...

Harap pihak ADMIN iaitu Bro GAP boleh menyenaraikan syarikat2 or KOPERASI yang dikuasai oleh CINA. Dah tiba masanya kita gerakkan BCL. Kita tak perlu sampai nak BERDEMONSTRASI. Orang CINA mungkin merasakan mereka tak perlu pembeli orang2 MELAYU dan BUMIPUTERA, mereka mengharapkan MELAYU Balaci yang membeli produk dan perkhidmatan mereka.

Anonymous said...

Setuju. Lihat tv bernama sekarang komentar tokoh2 melayu mengulas tsunami cina.

Anonymous said...

abc sokong
abcd sokong

bcl dah 5 hari dah .1sen cina xdpt

Anonymous said...

Sayangi selangor, yakini pr..

Mana pi hamidzun yang poyo tu..
Rindu plak nak tngok dia lpas2 pru nie

Anonymous said...

Sokong!!!

Anonymous said...

40ribu bangla yang di jaja pembangkang yg kerajaan bawa masuk dah pi hantar ke balik,try tanya anwar dan sekutunya,nak tahu gak kepastian risau kesemuanya jd orang penang or jb lak..

Anonymous said...

Ulasan yg bernas dan mantap dari tan sri ibrahim di tv bernama Hello Malaysia. Siapa yg terlepas cuba tonton ulangannya.

Puak2 bodoh melayu dari pas dan pkr wajib tonton. Sudah terang lagi mau disuluh. Apa lagi cina mahu?

Diakhir rancangan kedua2 tokoh melayu tu memberi idea yg bernas tentang pemilihan menteri kabinet.

Dapig pergi mampus dari tanah melayu. Allahuakbar.

Anonymous said...

50000 pelancung dan pelacur dari negara cina dapig sorok kat mana? Penang? Selangor?

Anonymous said...

Assalam Gap,

tolong keluarkan gambar ckmm yang kat atas sekali tu.bukan apa.hari-hari akan bukak blog ni.saya ni memang salah satu pembaca tegar blog ni.bukak2 jek nampak muka ckmm pastu mesti sort of menyumpah dalam hati kalau tak pun mesti terkeluar drpd mulut perkataan2 yang tak elok specially untuk dia.adoi.dahlah dosa ni banyak.please gap tukar gambar tu eh.terimakasih.

Anonymous said...

Kah kah kah,

Umno dah menang.,

Penyokong masih meroyan..

Mustaqim said...

Betul sanagt Sdr. Yg hari tu sy ikuti Farish Noor berkomen dia kata Parti PAS yg paling organik!

Sy setuju ttp paling organik sedap dimakan diratah dikunyah digigit oleh DAP dan PKR

Othaman Ahmad said...

Regarding that sickening picture. I don't mind if he is smiling, but most of the time he is grinning, on top of his inefficiency.

Ex Son pf Spura

Othaman Ahmad said...

UMNO meraikan kemenangan dengan penuh kebanggaan kerana perolehan kerusi kami di peringkat Parlimen dan DUN lebih baik dari PRU 12. Yang meroyan tak habis-habis kan puak Pembangang. Asyik-asyik himpun, himpun, melalak, melolong (terutama Anuwar) bagai orang tersampuk polong, meracau sesat tak bertuan.

Ex Son of Spura

Anonymous said...

DAP = crap!

Anonymous said...

red bean tengah pikir mcm mana nk serang komen GAP ni, takde seko pun masuk lagi ni, mesyuarat rahsia kot la ni.. aiya manyak pening kan nak cari idea rosakkan fikiran orang - kan red bean, kan? kan??

taktik lemah gemalai selembut bayu bakal digunakan? boleh jadi.

KAMI AKAN TERUS BERHATI-HATI wahai DAP setan!

Anonymous said...

Assalamualaikum..xder sapet nk wat repot kew..

Rahmat Alim said...

Lepas ni suruh mata sepet tu beratur, mula-mula minta IC, lepas tu suruh nyanyi negaraku, tanya rukun negara, tanya nama perdana menteri.... sure ramai yang kantoi, last sekali jgn lupa UPLOAD kat u-tube

Nak jadi Polis konon, semuanya telah terbongkar, tapi yang seronoknya 97% kena tipu dengan seorang Melayu... kah...kah 1000000000000000x

Anonymous said...

Anon 11.59, setuju kasi tukar itu gambar atas sekali, semak je kalau dah lembik

Anonymous said...

Kawan saya mengundi di gelang patah,masa beratur di pusat undi dia tegur sorg amoi,tanya tggal mana dia senyum,tanya umur brape dia senyum,apa saja soalan ditanya amoi tu senyum je,adakah amoi tu bisu atau????kerismudin je yg tau jawab

Anonymous said...

kerismudin auw auw harus bertanggung jawab

Anonymous said...

OOOO Penipu!!!! Puakpuak ni penipu ye!!! Yang dok melalut terlolonglolong BERSIH BERSIH BERSIH ni, ruparupanya penipu jugak...Penipu besar rupanya...wa balu chai

Anonymous said...

Alokawan

Jangan tipu aaa
Kita tak suka tipu aaa

Kita mau BERSIH

Tokong marah ma

Tapi tokong taktau saya tipu sama dia

Anonymous said...

pakatan akan sentiasa membohong untuk menghasut rakyat. pakatan tak mampu pertahan islam. tolak pakatan. tolak anwar

Anonymous said...

Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim