Monday, May 20, 2013

SAYA GELI DENGAN AKHBAR RASIS UTUSAN.. BAPOK LAHABAU AIR ASIA !




89 comments:

Anonymous said...

Mamat LGBT, patut la suka cium bontot Nuar...

BOYCOT AIR-ASIA..!!!!!!!

Anonymous said...

UWEKKKKKK....!!!

PATUT PUN TAK SUKA UTUSAN..SEBAB UTUSAN MEMANG ANTI LGBT!!!

DAN PATUT PUN TAK SUKA SEKOLAH KEBANGSAAN SEBAB KAT SANA AJAR AGAMA..

Anonymous said...

Cantiknya.please la jgn hina dia.....

Anonymous said...

Haha arbok !!!! Dah tahu dah alasan... ni utk promo... jgn lupa kempen WTF Air asia time diorg tak puas hati dgn mahb dulu.... modern le konon...tuihh

truebloodmelayubugis said...

Bloody hell mate....you r a freekin fool...!!!! Nampak sangat berok seko ni perasan dia bukan Melayu Islam. My piece of my mind.....aku ingat aku lagi lama duduk negeri orang putih dr ko.....takpun jadi berok mcm ko.....Melayu tetap Melayu....Malay true n true....makan ngan tangan, berak bercebuk siap ajar lagi member2 mat salleh aku perpatah2 Melayu...go find ur true inner self......ur inner soul....kl tidak mati meragan ko broooooo....!!!!! Kita ramai2 naik Malindo Air.....sial punya Melayu...perasan Mat Salleh.....pooooodah.....puuuih.....dia ni aku rasa ada mental problem.....kepala dhla botak besar pd badan pulaktu....macam toyol....awek semua takut nak dekat....kecuali awek2 Air Asia sb nak bodek boss. Ni.....amek ni dr aku....."PAaaaaNG!!!"......

Anonymous said...

Assalamualaikum..salah siapa..??!!..kesiannn..

Anonymous said...

patut le species LBGT kot alahaiii....bronson virvin air mentor dia ahakss alahai melayu melayu........orang PAS ada hati ken nak bela puak macam ni

Anonymous said...

Tunggu komen drp Tan Seri Rafidah Aziz. Chek Kak Fidah kalau sindir org lain bukan kemain. Kene pihak dia senyap je macam kene langgat garuda sunyi sepi. Jangan kata "pandangan peribadi" dah le.Itu standard nak hina minda org melayu namame. Tak gitu kak Fidah.Setia menunggu.

truebloodmelayubugis said...

....oh...ya....minta tolong staff Air Asia sebarkan gambar berok Melayu tak sedar diri seko ni kat merata2 tempat kat KLIA dan semua airport domestic.....tempat paling best ialah tandas....upload dlm facebook....sial punya berok....dia tak ngaku Melayu....jadi kita panggil dia berok.....siapa2 yg tahu mana berok ni hang out, pass kat aku....saja aku nak cari pasal ngan berok sial ni.....I want to just find fault wt this freak animal n teach him a lesson on how to respect himself. WoW berok.....ko tau tak berokpun tak malu dia jadi berok tau....ko ni babi......BABI....!!!!!! Puuuuuuiiii!!!!!

Anonymous said...

Lorrrr...patut la..

celana biru said...

Azran,

Biar buruk rupa,
Jangan berkarat di hati.

Engkau memiliki kedua-duanya!

Anonymous said...

laaaa..patutla marah sungguh dgn utusan....spesis kaum Lut rupanya....aduyaii...

Anonymous said...

org kepala botak ni elok dipanggil wak dogol,

Anonymous said...

Hoi org melayu dan umno yang bodoh!!! U nak boikot air asia apa aku peduli.... Ramai lagi org nepal... Indon dan bangla yang naik kapal terbang aku... Bodohnya pencacai umno.. Rasis

rahmad kayel said...
This comment has been removed by the author.
rahmad kayel said...

ISH ISH ISH....

NAMPAKNYA DIA BUKAN SEKADAR PERASAN 'DIA BUKAN MELAYU..'

RUPA RUPANYA DIA JUGA PERASAN 'DIA BUKAN LELAKI..'

KWANG KWANG KWANGGGG....

Anonymous said...

suruh dia baca suratkahbar cina laaa.... baru dia tau betapa rasisnye depa! oopss dia tak baca, sebab apa? rasis ke?

Anonymous said...

Orang ada krisis identiti biasanya begini... Kesian mak bapak dia... Aku mmg benci air asia.. Emirate jauh lebih bagus utk perjalanan jauh...

Anonymous said...

Idung mcm jambu air pun nak perasan... Udah le.. Balik umah tengok cermin..

Anonymous said...

Puki la umno celaka ni..umnolah yg membantu air asia smpai jadi kaya mcm ni..inilah syarikat anak emas umno hinggakan air asia boleh buat sesuka hati...ahli umno mmg bodoh kerana hanya tahu melalak..tp pemimpin umno yg celaka siap memeluk tony gampang ni...buat penat je ahli umno ni bising2...

Anonymous said...

Cilake punya budak botak ni...
Jijik aku tengok budak botak yang takde otak ni...

Anonymous said...

Eeeiii sedap jotos kepala dia ni.

Anonymous said...

BUDAK BOTAK NI MESTI SPESIS MAK NYAH PUNYA...

NAMPAK AJE SASA TAPI JIWA POMPUAN RUPENYA....

Anonymous said...

HA HA HA .....NO WONDER LAAAA.
SPESIS GANJIL....
BARUBAKU TAHU...........
HA A HA

Anonymous said...

ALAMEK!!! KHUNSA BOTAK!

Anonymous said...

Elok dia ni [i buat pembedahan muka.Mata bagi sepet macam ketua cina Dap Perak tu,hidung yang macam pelepah kelapa tu buat bagi tinggi spt hidung Karpal Sing...Aku meluat tengok muka dia kerana nampak macam muka melayu.Tak malu ka dia ni tengok muka dia kat cermin?

Anonymous said...

Dubur hanyalah untuk membuang air besar. Bukan utk di sontot. Sesungguhnya bau stor kunyit itu amat meloyakan. Uwekk najisss.

Anonymous said...

Lepas ni dia mesti beli rambut palsu punya... sebab tak sanggup lagi berkepala botak...

Malu kalau orang kenal dia....
Orang mesti bisik-bisik ... tu la budak botak mak nyah...

Anonymous said...

Woiii pondan botak ...

What you did was a BAD MISTAKE.

Kalau Melayu tak naik Air Asia mampossss la kau.

Cina kalau boleh naik Singapore Air. Kalau tak boleh baru naik MAS. Nama nak naik Air Asia, rentikan. Cheap but low class.

Now everybody can fly delayed flights.

Anonymous said...

Air asial memang SIAL

Anonymous said...

Pukimak sial air a sial

Anonymous said...

NANTI YOU.....I JUMPA YOU KAT AIRPORT..
I AKAN TRIAK SEKUAT KUAT HATI I..........P O N D A N ............BIA R SEMUAORANG TAHU........TUNGGU YA....
TUNGGUBJANGAN TAK TUNGGU.

SYABASVGAPBAN INTERESTINGVDISCOVERY......

Anonymous said...

Hoiiii rafidah,,, lu apa bikin,,, gua manyak susah sejak itu ABC

Anonymous said...

bapok siyal memang perangai macam tu.

tak tau asal usul

ptuiii!!!!!!

Anonymous said...

Tak da sapa boleh paksa i minta maap dgn utusan... Bolayan... Bodohnya melayu melayu yg rasis ini. Patner2 i pun tak berani nak tengur...

Anonymous said...

hehe....patut lah...species ni rupanye

Anonymous said...

Allah Maha Besar!
Hari kemarin tu aibkan Utusan dan cakap sekolah kerajaan byk belajar agama.... nah skrg segala aib diri sendiri terbongkar!

GELILAH!!

Anonymous said...

terbaik terbaikkk terbaik untuk bapaknya anwar ibrahim ... bulu dada beb bang nan mana ade bulu dada beb ahakss silap ari bulan adi awang agak agak boleh stim skali tak?? ahakssss

Anonymous said...

terbaik terbaikkk terbaik untuk bapaknya anwar ibrahim ... bulu dada beb bang non mana ade bulu dada beb ahakss silap ari bulan adi awang agak agak boleh stim skali tak ahakssss

Anonymous said...

Ceh! spesis al juburi rupa nya...patot lerrrr

Anonymous said...

terbaik terbaikkk terbaik untuk bapaknya anwar ibrahim ... bulu dada beb bang non mana ade bulu dada beb ahakss silap ari bulan adi awang agak agak boleh stim skali tak? ahakssss

Anonymous said...

Puki mak lu. Butuh bapak kau. Kau mesti hisap butuh si botak.sial punya budak parai nuan.

Anonymous said...

botak pondan spesies nuar kunyit

Anonymous said...

Sian kau org semua.... Ini hari kapal terbang kami penuh semua.... Untung kami banyak.... Boss tak marah.... Pahamin senyum... Rafidamh gelak gelak dan my big boss tony very hepy dgn free promosi yg melayu gampang semua ini sedang buat... Jom terbang bersama kami.Air asia

Anonymous said...

Nak boikot konon.... Nanti kalau ada perang kat lahad datu.... U all semua pastikan antar askar dari sg besi naik basikal k

Anonymous said...

wow!!! botak pondan ada bulu dada, suka nuar kunyit

Anonymous said...

INGATLAH. RANGKAT TIDAK KEKAL.TAK TENTU SEJAUH MANA, SELAMA MANA. NAK TERBANG, TERBANGLAH, JANGAN PULAK LUPA DARATAN.

CUBA CARI, ADA KE ORANG CINA YANG BERPANGKAT KE, KAYA RAYA KE, MEMBIDAS AKHBAR CINA?

Anonymous said...

persoalannya siapa yang mengkayakan Air Asia ? Siapa yang bertanggungjawab menaikkan Air Asia? Siapa yang kaya kerana Air Asia ? Siapa Pemegang terbanyak Syer Air Asia ? jangan kita suka nak memaki hamun tanpa sebab ..... lu orang fikir sendiri lah !

Anonymous said...

Pergi jahanam lah u all semua.... U all menceceh ke... Boikot ke... Untuk dua bulan ini.... Flight kita suuuuuuuudah penuh.... Bye bye

Anonymous said...

May 20, 2013 at 10:58 PM
May 20, 2013 at 11:00 PM
May 20, 2013 at 11:18 PM

Anon above is a red bean army ( sub contracted to AA it seems)..hehe
So sad..YOU DO KNOW THAT WE ALL CAN CHECK THE AVAILABILITY OF AIR ASIA FLIGHT ONLINE..RIGHT??
Please dont show your stupidity by comments about its all full bla bla..

Anonymous said...

add rdhi pengacara air asia engembara bersama air asia tu pun species yang sama kan?? harap add bertaubat

Anonymous said...

alaaa kalau korang tak heran pasal boikot ni pun xpe sebab kesannya bukan seminggu dua ni.... byk lain lagi org bleh naik utk pegi mana2. pesawat2 AIR aSIAL dah 4th hand pun tunggu masa nak TERHEMPASSSSSS JE !!!

tobeng said...

Bodoh punya anon barua cina dap.Boikot tak tunjuk kesan dalam sehari badigol.Impak dia dalam jangka masa panjang,mungkin setahun dua atau lebih.

Kalau boleh Melayu semua naikkan malindo air,firefly dan mas.Kalau kita dapatkan dropkan sale air asia sampai 50% itu sudah cukup bagus.Malindo air dan firefly kena jadi alternatif yg betul2 bagus untuk air asia dari segi destinasi penerbangan dan tambang murah.Nak follow strategi air asia pun takde hal.

So kita ramai2 cuma switch saja drpd gunakan air asia kepada kompeni2 lain.

Anonymous said...

Rafidah makcik umno,,,, apa macam itu sial punya air a sial,,,
Kasi santau itu ank osman rani

Anonymous said...

Kalau bangkrap atau nak lingkup .... Mesti kerajaan akan tolong pakai duit petronas atau epf.... Apa kami nak risau...?'melayu rasis

Anonymous said...

Kalau bangkrap atau nak lingkup .... Mesti kerajaan akan tolong pakai duit petronas atau epf.... Apa kami nak risau...?'melayu rasis

Anonymous said...

Air Asia hidup siapa yang bagi ? fikir sendiri lah... Tu yang atas -atas orang siapa ?

Anonymous said...

Tuhan sedang tunjukkan keburukan Air Asia, dan saat kejatuhan pembongkak Air Asia serta aktiviti SISI GELAP org2 atas AIr Asia.

So sape yg suke sgt naik Air Asia secar alangsung tolong suburkan geng2 LGBT nyah haram nih. Toni pernandas tu jgk byk isu2..tp dia kapir lantak le dia nk buat apa..tp soalnya kasi duit utk dia kaya buat apa?

bile kita dh tau so stoplah.. xpyh nk ungkit2 sape yg tubuhkn Air Asia..bodoh le cra org Melayoo pikir.. see foward lah..

Anonymous said...

red bean army DETECTED.. pencachai detected.. hahaha panass rupanya pencachai red bean.. aloo bro.. UMNO suruh bapak ko naik air asia ke??

Veteran UMNO said...

Haram bagi ku dan semua keluargaku menaikki Air Asia yg diketuai oleh seorang murtad Melayu dan pendukung LGBT (Full Stop).

Anonymous said...

aku lagi geli dengan mamat gay ni...hee selisih

Anonymous said...

Si botak ini adalah produk Melayu Baru gagasan PKR Anwar Ibrahim, pendukung LGBT & Pluralisme.

We'll make sure, Air Asia will end up flying kite...!!!

Ahaaa..... jgn lupa, mari kita jahanamkan mereka dgn saranan berikut:-

Air Asia mengiklankan promosi mereka di internet melalui google adwords. Tiap-tiap satu klik google akan caj air asia amaun yang telah ditetapkan pada anggaran aku lebih kurang 20 sen hingga 30 sen satu klik untuk iklan tempatan. Kalau beribu orang yang klik pada iklan air asia dengan tidak membeli apa-apa produk mereka sudah tentu air asia kerugian beribu ringgit setiap hari.Asal nampak saja iklan air asia di internet marilah kita sama-sama gatal tangan klik seberapa banyak yang boleh.Ini adalah salah satu cara kita mengajar mamat melayu cacat itu dan air asia.Jangan lupa sebarkan.

Anonymous said...

CEO dia dah terbabas, elok2 jantan dah jadi betina berbulu dada... Tak lama lagi pesawat dia pulak terbabas, bala dari Tuhan.. Tiga empat kali terbabas, dapat la sijil unfit to fly...

hamba Allah.... said...

Skrang baru nmpk knapa dia benci sgt utusan!!! Knapa dia benci melayu.... rupanya dia ni fahaman liberalisme..... melayu yg bkn melayu......melayu yg dah layu dan Melayu Yg Mudah Lupa!!!!!

Anonymous said...

I just did not believe it at first that he is LGBT. How can he be a true Muslim if he is like that!!!
Kalau Pakatan memerintah akan tumbuh lah mamat2 macam ini berlambak2. Nauzubillah. Kemudian Allah akan menurunkan bala di bumi kita yg dicintai ini. Tidak takutkah dgn Soddom & Gomorroh?

Siput

Anonymous said...

Jangan harap i nak minta maap.... Bodohnye melayu yg bagi semua komen tentang i... Kalau i nak minta maap hari tu lagi. I ada prinsip dan jangan paksa paksa i ok... I hate all the malay

Anonymous said...

Air asia dah suapjan dlm mulut rafidah dan pahamin penuh dgn duit lendir kamilah... Sebab tu mereka tak mampu bersuara.... Bodohnya melayu ini semua... Buang masa saja

Othaman Ahmad said...

The evil and short-coming of Air Asia is finally exposed. Not only Air Asia cheating us on its hidden cost, it also fail to meet customer's need & service. Worst part is..... this so called "reputable" airways is led by a moron who dressed & appeared as cheap transvestite. And yet he has the cheek to brand Utusan M'sia as having no integrity. This is a very unbecoming conduct for a CEO of multi billion corpn and as such we demand an explanation from its Chair-person, Tan Sri Rafidah Aziz.

Personally, I've no faith and will not risk my life flying with Air Asia, led by a cracko.

Anonymous said...

DAP babi

Apiszz Razak said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Subhanallah.....minta2 bertaubat la....

Anonymous said...

naik la air asia xselamat lg da..

adaka busines.dgn politik nak.campuq..sebodoh2 cina pun xbuat ..

selagi
Fernandes x fired dia xbg pengajaran....jagala hoi.. aku dengar naik ketebang kecik ni kat awan memang bergoyang2 hoi.. bila langgar awan.. tengok kepak macam nak patah je..

suspen je..elakan risiko bila dah ada isu mcm ni..takut terempas je beb..aku tak doa..tp beribu2 melayu mungkin doa..

Anonymous said...

kita tgk jika betui umno.punya ...alamat yg cakap.tu buang kerja...

just wait and see

Anonymous said...

Sokong Air Asia bermakna sokong LGBT = dosa bersubahat!

Anonymous said...

CEO separuh masak

Anonymous said...

Botak hitam nih..kalau campak kat dalam kandang babi jantan..
sure punya babi jantan takda selera nak liwat....sebabnya?

"budak hitam nih lebih mughalazah dari kami sume bang"-kata kaum babi itu...wakakak...

ado363 said...

Skrg AA panas lah..dgn mcm2 isu lagi...kes kat vietnam..... apa lagi selepas ini

Anonymous said...

APA PUN KORANG KUTUK..DIA TETAP CEO..KORANG APA ADA?HARAP MULUT LONGKANG AJER..

Anonymous said...

eeeee...penyokong LGBT ka dia ni...nauzubillahiminzalik..

jika btl patut ler kuat sgt sokong pembangkang dan hentam utusan..rupanya nak pengamal LGBT menang..

minta2 dijauhkan Tuhan..amin

Anonymous said...

kpd komen diatas..kedudukan di dunia tidak jamin kedudukan di akhirat..sudahkah lupa kpd qarun dan firaun..bukankah kedudukan mereka juga mulia di dunia?..tapi apa kesudahannya?..dimurkai Tuhan..

Anonymous said...

Utusan serang juak2 LGBT.. Azran serang utusan... 'terbaikk' punnyer melayu liberal nihhh....

Ader ker yang berselera dengan mamat alien nihhh???

Anonymous said...

PATUT LER AZRAN RANI TAK SUKA MELAYU. RUPA2 NYA DIA JADI BEGINI LAK! TUNGGU AZAB AJE!

Anonymous said...



patut la anti UTUSAN...

penyokong kuat Anuar Berahim rupanya... kaki sontot depan belakang..

jgn2 ada skandal dgn Anoar...

Punoh Malaysia ada tokoh korporat dan politician macam nih.....

Anonymous said...

44 org dok menyumpsh, mau terhempas aa nih. Tunggu masa je kot.

Anonymous said...

Kaum lut kt atas bumi pun boleh terbalik sbb golongan songsang camni, inikan pula AA kt udara... Hai nauzubillah... Wpun aku taknak boikot AA ni, tapi aku takut bala dok tunggu sbb org2 melampaui batas.

Anonymous said...

Kaum lut kt atas bumi pun boleh terbalik sbb golongan songsang camni, inikan pula AA kt udara... Hai nauzubillah... Wpun aku taknak boikot AA ni, tapi aku takut bala dok tunggu sbb org2 melampaui batas.

Anonymous said...

Bila dia pakai pakaian perempuan macam keturunan Habsyi.
Jarang juga orang Melayu hitam legam dan botak macam dia ini.
Nanti di akhir zaman orang yg meruntuhkan Kaabah ialah orang Habsyi. Orang2 isi neraka jahanam.

Anonymous said...

Gua plan nak booking air asia.jln2 makin angin la katakan cuti sklh mggu dpn.tp kaki lancau ni dah menyalak mengalahkan anjing, gua x jd la nak booking.sorry la air asia.duit gua akan masuk ke mas.gua dah start boikot air asia.bye...bye....

Kaspersky Murah said...

Nauzubillah..Air Asia semakin teruk dalam pengurusan. Akhbar harini pun dah terpampang cerita jenazah wanita melayu yang ditinggalkan atas alasan Air Asia tidak membawa jenazah atas kapal terbangnya..I think there must be be something hidden in Air Asia in context of political bias.
Promosi Kaspersky Murah sempena Hari Guru 2013