Wednesday, July 10, 2013

JERSI BARU SPURS. WE ARE TOTTENHAM HOTSPURS !


cun der.. 

dari zaman gary bailey,pat jennings,osvaldo ardilles,gary lineker,jurgen klinsman,paul gascoine,david ginola,glenn hoddle,chris waddle dan yang terbaru gareth bale aku tak pernah pandang team lain.


dari zaman 80an gua dah jatuh cinta sama spurs..
selamat berjaya team gua !

20 comments:

Anonymous said...

keluar tajuk sikit.. sebab kita tengah kecoh.. tadi aku baca blog Aku Peduli Apa..ulasan tentang pemimpin umno ada buah kerandut..batu pelir.. buah pelir.. mengena bebbb... aku suka artikel ni sebab tu aku kempen kau org semua baca.

Anonymous said...

Sudah teruk kita kena dari orang cina, orang umno maseh leka. Apa nak jadi dgn bangsa kita. Walauapa pun, aku sokong Arsenal dan bukan MU. Selamat berjuang. Selamat berpuasa.

Anonymous said...

perbezaan kita makin ketara..anda umno, sy pas..anda spurs, sy arsenal..ape2pn, slmt bpuasa :)

Anonymous said...

SAYA SOKONG HARIMAU MALAYA :)

Anonymous said...

AKU SUKA ARSENAL..SUKA TGK ARSENAL MAIN..DIORANG MAIN CANTIK..KALAU CUP SMUA ORG BOLEH MENANG,TP TAK SMUA YG BOLEH BUAT REKOD UNBEATEN SEASON MCM ARSENAL..JGN MARA BRO..HEHE..

Azahari Rahman said...

LIVERPOOL is the best..hehe

Anonymous said...

Bang GAP....apa yang best tentang Spurs?Lagi best sokong Chelsea kan....

Anonymous said...

MAN CITY BEST ALL TIME..GO MC..
MAN CITY BEST ALL TIME..GO MC..
MAN CITY BEST ALL TIME..GO MC..
ARI TU TEAM AKU KENA KUTUK DENGAN GAP. SABOR JE LAH..

Anonymous said...

Gap apa barang sokong spurs..Man U lh ini musim 2013/2014 prtahankn BPL... x ke 21 beb...Rasa2nya mana lbh hebatkn dari team yg telah sebut di atas....Ocoz Man U...Luaskn kuasamu Johor...Johor..Johor....

ABU said...

ABU - Asal Bukan United!!!

Anonymous said...

LAST TIME 5PUD2 WON THE THE TITLE, WILSHERE's grampa still at school...

forever in arsenal shadow...GAP lu tau gua sapa....hahahaha....

Anonymous said...

HP ???
Ni pemain bola @ tukang repair komputer HP? kehkehkeh

Anonymous said...

MIND THE GAP!!!

Anonymous said...

GAP, kita satu geng bro!!

Susah nak jumpa geng Spurs kat M'sia ni

Pujaan saya sentiasa Steve Archibald!

Anonymous said...

GAP,gary bailey tu stau aku p.gol man utd,apa pernahke dia main utk spurs?

Anonymous said...

gap, spurs nie penyokong die ramai yahudi..hihi...jgn marah ha...

rakab said...

Dulu aku minat spurs, semenjak zaman Garth Crook lagi. Tapi malangnya payah sangat nak menang trophy.

Dalam masa yang sama aku pun minat MU jugak. Dan MU tak pernah menegcewakan aku.

Glory glory Man United !

Anonymous said...

u ingat spurs punya players rascit macam u? malu skit...

Anonymous said...

dulu 80an gua spurs hoddle skill gila babi

Pokok said...

percaya atau tidak totenham hotspurs lah kelab yang paling ke arah jewish.. dulu founder club ni adalah yahudi.. tak caya check sejarah club.