Wednesday, July 17, 2013

UPDATE KEMPEN BOIKOT BISNES CINABENG ! KASI SEBAR DAN TAMPAL.


38 comments:

Anonymous said...

patutlah mereka kaya-raya.....almost all product on the market cinabeng yang punya.....melayu ni lah yg selama ni bodo-bodo dok pakat mengkaya kan deme.... sampai hub product halal yg dicadangkan di mesia ni pun cinabeng nak masuk dan control.....kita pakat boikot ramai2..ye..kuasa membeli ditangan kita...

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Ada produk atau barangan untuk dijual?

Ada perniagaan atau perkhidmatan untuk dihebahkan?

Ingin membeli atau melihat pelbagai jenis produk dan barangan

Layarilah www.produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih
Produk Muslim Website

Anonymous said...

Terima kasih gap, dulu aku mati2 ingat separuh dari barang tu keluaran bumiputera.

Anonymous said...

KITA PERLUKAN INFO LEBIH BANYAK..AYUH BANGSA MELAYU MARI KITA UTAMAKAN PRODUK BUMIPUTRA!!

Anonymous said...

KITA PERLUKAN INFO LEBIH BANYAK..AYUH BANGSA MELAYU MARI KITA UTAMAKAN PRODUK BUMIPUTRA!!

Anonymous said...

terbaiklah poster ni. mesti sebar

Shaari said...
This comment has been removed by the author.
azrul tanjung karang said...

baca blog ni. banyak maklumat sahih tentang owner syarikat. hati-hati ada syarikat setakat alibaba je!! yang ni pun kita boikot.

BLOG Boikot Barangan Cina DAP


dan sini untuk download senarai penuh barangan bumiputera Islam. bawa bersama masa shopping. edarkan pada kawan2, masjid, surau. target kita pada golongan makcik pakcik tak pakai internet especially.

senarai penuh barang : BLOG Boikot Barangan Cina DAP

Anonymous said...

Ada melayu yang bodoh menguar uar produk cina ini di corong corong radio.

Anonymous said...

print ,tampal, pamer..

semudah ABC......

Anonymous said...

Jangan marah kepada yg mengiklankan produk Cinabak ni....bukan iklan percuma.... kempen kepada pengusaha kantin sekolah dan asrama..diorang ni lah yg banyak memborong utk kegunaan harian...terus ACB BCL ABCD
Takbir 3x

Anonymous said...

INI KALI LAH

TALAK BILI BALANG CINALAH

BCL

ABC

Anonymous said...

Yang sedihnya tiap-tiap malam TV3 mengiklankan Alicafe yang ditunjangi oleh seorang aktor Melayu...malammmmm

Anonymous said...

Buat, berlakon, tayang iklan tu profesional dibayar bukan charity


kita ni tanggungjawab BBC

Anonymous said...

Haramjadah betui Cina Babi Malaysia nih.. punye banyak diorng tipu kita dgn produk imej jawi..

Mekasih GAP, berkatlah atas ko yg berjuang jelas dan tegas. Ko layak jd leader GAP!

Dr skrg ko kena kumpul undergroud movement utk lawan Cina Babi dgn melayu Babi. Undang2 dh xjalan.. PM dh out of service.. cptlah kita bina kekuatan.. bkn utk bermusuh tp utk menjaga HAK dan KESUCIAN Agama dan Bangsa.

Anonymous said...

kita xboleh salahkan TV3 atau aktor Melayu. Jika dh pengguna Melayu sendiri yg contribute utk produk AliCafe so mestilah dia untung byk dn buat iklan mcm tu. Kita lh yg kena 'ajar' supaya AliCafe xmampu muncul di TV3 lagi..

Anonymous said...

boleh download flyer
http://www.dropbox.com/s/ed0mtvfpbptlq31/BBCD%20FLYER%20A4%20TAKDE%20PASSWORD.pdf

atau

www.facebook.com/BoikotBaranganCinaDAP
www.facebook.com/BBCDrasmi

Anonymous said...

PRU-13 dahulu BN menang majoriti hampir 2800 undi tak silap saya di DUN KUALA BESUT ini ....kita tengok peranan 2800 undi majoriti tersebut samada berubah atau tidak. Bagi kawe laaa, tak payah try 16-16 laa menyusahkan diri je . UNDI PAS umpama demo mengundi CINABENG DAP sebab PAS dok berdakap dengan kafir jelas tak bersunat macam mana nak tidur satu katil . Cuba tengok Pulau Pinang dan Singapore bila CINA memerintah disana , hebat sangat ke DAP tu ?

DAP adalah sinonim dengan no 3 iaitu BINTANG 3 (PKM) , peristiwa 13 Mei dan Tsunami Cina dlm PRU-13.

PAS sudah tinggal hudud sebab dah tak laku, sekarang jual negara berkebajikan. Di Kelantan banyak stesan bas dan kemudahan tandas AWAM rosak tiada penyelak kunci, kalau tengah berak orang lain buka pintu maka akan nampak demo dok terkangkang tengah berak. Kerusi di stesen bas yang telah tercabut tempat duduk plastik pun tidak diganti , masih terjunkil besi tempat duduk tu boleh membahayakan jika sesiapa terjatuh atas besi tersebut. Dekat stesen Petronas Kubang Kerian hari tu ambo nak kencing takde air , toilet tutup. Ingat pekerja Petronas tayammum setiap hari. Ini bukti slogan Ngeri Kebajikan adalah belawok saja tu , kemudahan untuk rakyat tidak disempurnakan.

Bagi ambo lah, PAS ini umpama SI KITOL yang menyebabkan Kejatuhan Kerajaan Melayu Melaka pada tahun 1511 dahulu. PAS tidak ada jasa pun untuk rakyat Kelantan dan Malaysia. PAS hanya berjasa membuat DOSA dengan memecahbelahkan org Melayu Islam di Malaysia dan mengkafirkan orang lain itu saja jasanya.

AYUH RAKYAT BESUT yang bercakap loghat Kelate, Hayatilah sejarah Tanah Melayu dari dahulu , kita tolak PAS pada 24 Julai nanti, buat pertimbangan yang sebijaknya , sokong UMNO BN yang telah berjuang dan berjasa untuk org Melayu dari dulu hingga kini selamanya. TQ...BCL BOIKOT PRODUK DAP

July 17, 2013 at 6:04 PM

Anonymous said...

Xpa bro,mcm kita yg boikot n tau jihad ni,rasa sgt lawak cina,
Bia kayakn tv3,asal kn jgn beli,
Iklan cina skang membuak2 kt tv,
kita yg tau,bole agak,perang sdang brgerak

Anonymous said...

Boleh tak sesiapa listkan kedai-kedai kek bumiputera. Hari raya yang lepas2 saya selalu beli kek kat Secret Recipe. Dah tak nak beli dah kat situ.

Anonymous said...

Terima kasih GAP kerana dedahkan produk produk cinabeng yang guna nama melayu, nama arab dan guna tulisan jawi untuk menipu umat islam. Harap umat islam sedar dan sebarkan kepada keluarga dan saudara mara. Banyak lagi produk yang betul betul keluaran orang islam yang boleh kita beli.

Anonymous said...

Memang sial celaka cina2 bangsat. Habis dijual muka2 pakcik tua berkupiah semata2 nak melakukan kopi dan segala barangan haram mereka.

Flyer

Anonymous said...

Tgk syaitan2 BISU dlm PAS sgtlah bisu bila Aqidah di hina.. Harun Din dulu ckp TDM dh rosak Aqidah bla2.. tp bila Nik Najis hina Nabi xde pula dia ckp bnda yg sama.. bila Babi dua ekor ni hina Islam langsung xmuncul..

ularmak dlm PAS ni kita kena KATOK dulu.. bkn sakan bila buat BERSHIT.. termasuklah ularmak palsu Kedah- kunun org paggil 'tok guru' Salleh? dia join sama BERSHIT.. tp skrg dia xde pulak nk demo lawan kafir???

Celakalah kamu semua wahai ularmak su'u PAS Laknatullah!!!

Anonymous said...

Betul tu..dlm game ni kita orang melayu kena 'smart'..

Anonymous said...

flyer kat bbcbrasmi.blogspot..mai pakat2 kita sebarkan....mantap...produk muslim saja..

Anonymous said...

anon 6.42pm...awak tinggal kawasan mana ?? org dah lama tak pergi secret resipe dah...kat kandungan bahan dalam kek dia meragukan sebelum kempen ini lagi...

Anonymous said...

Alhamdulillah.. aku dh lame dh rasa 'tk tgk' muak cina.. sejak PRU dlu aku sgt2 benci utk masuk kedai Cina. Aku benci sbb mereka JAHAt dan TAMAK. Mereka PENIPU dan lupa daratan.

Mereka bkn nk pilih PAS skrg atau bkn krn nk ajar UMNO kunun rasuah.. tp mereka nak naik tocang.. mahu jd 'tokong' dlm negara kita..mahu BOLOT semua..

xcukup dasar Kuota dlm pendidikan (hak semua kaum utk dpt biasiswa, kenapa dicekik dgn Meritokrasi-ini TUM M salah besar, wajib tarik balik), mereka nk bolot semua melalui meritokrasi smpai 80% mereka ratah. mana yg mereka untung sistem itu mereka akan paksa krjn pakai!! org Melayu duk buta kayu ikut pulak tu pemimpin2 atas.

Cina BANGSA yg PALING TAMAK d xreti hidup berkongsi.. Melayu dh kongsi tanah ini mereka hina kita pulak..

Cilaka punya Cina!!

ABC BCL!!

Anonymous said...

jgnlah pergi secrete recipe, sudahlah meragukan bahan2nya... yg penting ia produk kafir.. mana yg boleh drop list.. kita buat.. jgn untungkan KAfir laknat Cina ni..

ABC!! BCL!!

Anonymous said...

flyer !! tahniah bbcdrasmi ! usaha anda yg terbaik !!! sesuai untuk semua umat melayu islam !

Anonymous said...

betul tu anon 7.01pm...sokong 100%.

Anonymous said...

dah lebih 2 bulan tak masuk pasaraya cina dan beli produk2 cina dan makan2 di restaurant milik cina yg bertopengkan nama2 melayu. boleh jer hidup. ok dapat jimat wang ringgit lagi.

ahlee said...

Mana air MINERAL SPRITZER CACTUS MESRA PETRONAS?air mayat cina kubur betul ke?

Anonymous said...

Aku setuju boikot barangan kafir ..sbb ada bahan2 dlm pemakanan tersebut antaranya lemak babi dan bahan2 kimia utk musnahkan org melayu .....terima kasih teruskan boikot barangan kafir harbi musuh islam yg nyata beli la produk islam halal lagi suci

Anonymous said...

GAp, tolong ulang2 beritahu yg SPRITZER air BANGKAI CINA MAMPOS tu milik Sin Chuan Sdn Bhd Air Kuning taiping tu ada dijual di Petronas.

Kita terpaksa boikot sbb mau bg signal pada Berok2 Elit dlm PETRONAS Dagangan bahawa dgn menjilat CINA anda akan mampos..

Aku tk sentuh dah air Bangkai Cina Mampos di PETRONAS.. dn bertahun aku tk minum dh BANGKAI CINA MAMPOS SPRITZER-CACTUS nih!!!

Alhamdulillah hati lebih suci, baca Quran pun lancar.. minum air BANGKAI CINA MAMPOS akan mengkelukan lidah dr sebut kalimah2 suci..

AMBIL PERHATIAN!!

Anonymous said...

TERIMA KASIH pd AZRUL TANJUNG KARANG dan ANON 5.49PM!. Teruskan Perjuangan..
Resam ANAI2.. Insya Allah!

Anonymous said...

awat x wat flyers dan edarkan kt tempat org2 melayu.. bagus tok beri kesedaran kpd org kiter

Anonymous said...

ko lah tlg print dn sebar kan SOlat Jumaat ni. Org tu dh tlg senaraikan.. jgnle asyik suruh org lain je.. apa sumbang ko?

murmurs said...

saya sokong usaha anda semua . orang melayu dah lama sabar menerima pelbagai cacian dan hinaan daripada mereka ini yang anti islam dan anti melayu. depa tak boleh tengok orang melayu success atau hidup sedikit senamg. mereka mau orang melayu balik kampung tanam jagong. tinggalkan bandar bandar ini kepada mereka. cuba bagi koment blog kita di kharleezzubin.blogspot.com