Tuesday, January 14, 2014

KANGKONG PUNYA PASAI....TAK PASAL-PASAL FOTO KANGKANG AKU KELUAQ !




10 comments:

Anonymous said...

ha..ha.. apa ada kena mengena kangkung dengan gambar anuar?.. dah tak ada modal la tu...ha..ha..

Anonymous said...

kangkang nuar ada kangkung bro..lbh mahal dr kangkung najib

Anonymous said...

Admin...isu sex tak jadi apa pn....skarang isu rakyat...peningkatan taraf hidup mula tinggi...ermmmm..lau game mcm ni...BN akan kecundang... aku da mula bosan dgn kenaikan demi kenaikan....

Anonymous said...

Syabas media alternatif pro BN-kasih hentam macai2 haramjadah PR nih.. mereka sibuk spin isu yg bukan isu..kangkong tu halal.. mmg kangkong murah..syukurlah.. kenapa di hina Najib pasal kangkung?

Yg kangkang dgn betina bermacam2 pemimpin PR tu yg HARAM.. kalimah Allah jd mainan itu haram.. tp mereka padam isu yg penting.. main isu kangkong..

jgn hina sayur mulia ini.. jgn smpai nnt keangkuhan kita terpaksa makan kangkung ganti nasi..

Sudah2lah politik jijik ala PR.. semua mereka nk hina kutuk!

Giganto Phitecus Blackii said...

Puak2 Pakatan Rentung memang macam tu bro cakap bukan main berapi lagi, bunga saja lebih isi satu pun takdak.

Anonymous said...

Hentam la mcm pn..tak jalan da...lau hari2 kehidupan makin susah di bawah BN..dosa masing2 dgn allah...hidup makin susah bawah BN..mcmana....BN kene lakukan sesuatu...rakyat semakin membenci Najib...

Anonymous said...

Tengok betapa geniusnya PM Najib. Dalam beliau membuat kerja amal sempat juga dia sakat nuar Kah3.

Sekarang sapa yg dapat gelak terakhir??

I Love PM

Koru said...

Bgus pndpt anon ni. Isu pemimpin yang terlibat masalah seks x jd masalah buat dia. Cri la ciri2 pemimpin yg dkhendaki dlm islam. Btul najib x brp bgus tp brbanding dgn nuar brahim tu... jauh bezany. Msalah yg dkaitkn dgn umno biasany dikait dgn masalah semasa ttpi isu yg brkaitan dgn pemimpin pmbgkg byk dikaitkan dgn isu moral yg brkait rapat dgn pegangan agama. Ttpi brjaya dispin oleh pnykong mereka dgn mentafsir ayat suci al Quran mengikut kehendak mereka. Tgk la isu kalimah Allah. .. tggung la dosa

Koru said...

Bgus pndpt anon ni. Isu pemimpin yang terlibat masalah seks x jd masalah buat dia. Cri la ciri2 pemimpin yg dkhendaki dlm islam. Btul najib x brp bgus tp brbanding dgn nuar brahim tu... jauh bezany. Msalah yg dkaitkn dgn umno biasany dikait dgn masalah semasa ttpi isu yg brkaitan dgn pemimpin pmbgkg byk dikaitkan dgn isu moral yg brkait rapat dgn pegangan agama. Ttpi brjaya dispin oleh pnykong mereka dgn mentafsir ayat suci al Quran mengikut kehendak mereka. Tgk la isu kalimah Allah. .. tggung la dosa

Anonymous said...

AJubori dah tak ada modal lagi, mereka sengaja gunakan isu kenaikan harga barang bagi menutup kejahatan mereka menggunakan COMANGO dan isu Kalimah Allah, dan Syiah hendak menghancurkan Islam, Sedangkan isu2 ini adalah teramat penting kepada akidah Umat Islam keseluruhannya. Sengaja mengalihkan isu2 sebenar. Kalau ditinjau harga barangan di Pasar2 Raya seperti Tesco, Giant, Econsave dan Jaya Jusco tidak banyak perubahan harga. Kalau ada pun beberapa item saja. Ada juga harga turun ketika tawaran promosi dibuat di Pasar2 Raya ini. Kalau dilihat Pasar Pudu pun harga ikan maseh berpatutan, cuma udang dan sotong jer nampak kenaikan yang drastik. Yang lain nampak ok jer. Nak beli telor pergilah ke kedai borong telor, di Chow Kit ada dan di Pasar Pudu pun ada, harga maseh kekal.