Saturday, April 19, 2014

AKU TERJAGA DARI MIMPI NGERIKU MALAM TADI : SHUT UP...REALLY SHUT UP NAMEWEE !


NAMEWEE..

(Repeat) Check it out, yo, yo, yo.
(Repeat) Negaraku, Negarakuku


KJ 

SHUT UP..REALLY SHUT UP NAME WEE.!

Namewee..

Negaraku
Tanah tumpahnya darahku
Rakyat hidup bersatu dan maju.


KJ...

SHUT UP..REALLY SHUT UP NAMEWEE !

NAME WEE

5 in the morning
There’s even a morning call to wake me up
Sometimes a few of them will sing together
When you listen to it, it’s like a love duet
The voice ululates like an R&B song
Even though sometimes they sing until it’s out of tune
Even though sometimes they even sing until their
voices break
Some sound like cockerels, but they wake up earlier
than them



ps : ini hanya mimpi ngeri ku malam tadi.. namewee yang hina AZAN SUBOH  DI ARAH SHUT UP OLEH KJ..





20 comments:

Beet said...

KJ, kawan tau kamu tu hebat dlm sesetgh perkara tp jgn la kamu ingat yg kamu tu betul dlm semua perkara. Kamu salah phm tweet Pakcik Zul sampai kamu suruh Pakcik Zul "Shut Up". Kali ni ngaku je la kamu salah dan send tweet minta maaf kat Pakcik Zul. Kalau kamu rasa kamu betul takpe la, terserah la. Cuma kawan nak ingatkan kamu yang Allah tu Maha Adil. Ingat lagi tak pesanan tu, KJ?

Anonymous said...

KJ...wa mau tanya lu....masa orang hina islam...hina melayu...mana lu pegi. lu nyorok balik bontot pak mentua lu ke?
lu tau...wa pun umno...tapi wa benci sama perangai lu. lu ambil betina dap...lu dapat apa? nasib baik wa undi lain tempat...kalau kena lu punya tempat...tau la lu punya nasib...

Tok Penghulu said...

Berhati hati apabila berkata kata . Mungkin suatu hari nanti kata kata kita dulu akan insafkan kita .

Anonymous said...

Kj dah gabra la gap.silap pilih melayu ultra zul noordin utk membuktikan kehebatannya pada cina dan melayu liberal.

otai politik cam zul senang jer nak matikan hujah kj sambil menusuk keris ke jantung kj.secara sinis dan halus zul jentik jer kj dgn ungkapan 'menantu paklah dan anwar kedua', .Cukup buat kj alergik dan nostalgia.pandora box kj dah terbuka dan teruk kj kena balun ngan ultra melayu.terlondeh semua citer2 lama dll.itu belum zul senaraikan rahsia kj zaman pak lah secara berfakta.terburai semua pekung.blog zul stats pun dah lebih 6 juta,dia bole balun kaw kaw.

ingat tagline anwar
'U ulang i saman'

Ingat tag anwar kedua
'Shut up,shut up'

Itulah bukti kj klon anwar.

Anonymous said...

JANGAN MAIN API PERKAUMAN GAP, NANTI DISULA BILA MATI PADA HARI KIAMAT....NANTI DIROGOL BOGEL SEGALAM AGENDA JAHAT GAP!!!

Anonymous said...

Sebenarnya komen asal zul mmg mcm kasar tp tak biadap.wrong timing.dia geram kat karpal sbb jadi penentang hudud msia yg wahid.

tp karpal sebagai insan,zul menghargainya yang disenaraikan panjang lebar dalam bekasungkawa mr karpal singh.kj ada? Takat takziah dalam twitter tanpa elaboration dan ungkapan shut up.dah kantoi biadap, pi tambah kantoi dgn bantuan hardcore dapster regina,aibkn najib sbb silap pilih zul.lawan boss plak kj ni.

Tahan jer la kj,kena balun ngan melayu dan dilondehkan dgn skandal rasuah lama dan citer3 tkt 4 dolu dolu.cina dan liberals kan semua puji bravo kj.pegh....

Anonymous said...

Kj dah gabra la gap.silap pilih melayu ultra zul noordin utk membuktikan kehebatannya pada cina dan melayu liberal.

otai politik cam zul senang jer nak matikan hujah kj sambil menusuk keris ke jantung kj.secara sinis dan halus zul jentik jer kj dgn ungkapan 'menantu paklah dan anwar kedua', .Cukup buat kj alergik dan nostalgia.pandora box kj dah terbuka dan teruk kj kena balun ngan ultra melayu.terlondeh semua citer2 lama dll.itu belum zul senaraikan rahsia kj zaman pak lah secara berfakta.terburai semua pekung.blog zul stats pun dah lebih 6 juta,dia bole balun kaw kaw.

ingat tagline anwar
'U ulang i saman'

Ingat tag anwar kedua
'Shut up,shut up'

Itulah bukti kj klon anwar.

Anonymous said...

Aku heran betullah, di waktu Tanah Melayu, pusaka nenek moyang kita dr. sebelum dijajah si KAPIR LAKNAT Barat-ZIONIS dan mana-mana puak pendatang KAPIR yg. dibawa si PENJAJAH buas tu, makin TERGADAI kerana kejahatan-makin-DAJAL si KAPIR MUSUH Islam spt. kapal ni, ada pula si Islam/Melayu HIPOKRIT meratapi KEMAMPOSANnya! Dahlah tu sebatang jln. di Pulau Pinang nak dinamakan jln. kapal ni - YA ALLAH; baik UMNO BANTAH! Dan jgn. juga kita lupa jugak si pembodek wee-wee tak lam dulu!

Sebenaqnya, di Tanah Melayu ini, puak KAPIR GAY/PORNO , Kristian Zionis serta PENYAMAQ Islam PKRPELIWAT/DAPBANGKAI sbg. ejen Illuminati Barat-ZIONIS ini, sedg- mempergunakan sbg. senjata DAJAL mereka, golongan Melayu/Islam LIBERAL/GAY, dlm PKR/PAS/UMNO utk. MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam!

Puak Illuminati ditubuhkan dan dikuasai puak ZIONIS yg. ingin menubuhkan Satu K'jaan Dunia (New World Order/One World Government) - bertuhankan Syaitan, di mana kebebasan individu adalah mutlak utk. berperangai mcm. binatang buas termasuk utk. MELIWAT, merogol anak kecil (Pedofilia); merogol binatang; bebas seks luar-nikah, pornografi dan kegiatan homoseksual; menggugurkan anak; menghisap dadah, minum arak, main judi; merompak /membunuh sesuka hati termasuk melalui perang-perang/penjajahan buas terutamanya ke atas Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dsbnya!

Dan antara yg. paling hipokrit berterusan tetapi antara plg. licik dan merbahaya buat UMNO dan Islam/umatnya, ialah si Kairi-budak-mentah-BERANGAN-nak-jadi-PM ni, yg. memang asyik diPUJA EvangeliSStar (ejen si DAPBANGKAI/PKRPELIWAT serta penaja mereka dr. Barat-ZIONIS), yg. begitu KURANG AJAQ, sergah Timbalan Pres. PERKASA yg. cukup kuat dan berani berjuang utk. ISLAM, Datuk Zulkifli Nordin “to shut up” psl. kapal ni - umat Islam/Melayu yg. asyik diHINA dan diBUNUH, termasuk MAJORITI mangsa dlm. kemalangan jlnraya oleh lori/bas/kereta4WD BUAS, tak pula si mamat-budak-mentah-amat-benci-PERKASA ni nak bela!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

woi khairi aku juga orang umno... tapi hang jangan kurang ajar... zul nordin tu tgh dok sokong melayu islam kuat tu...yg hang dok arah dia tutup mulut dgn kasar tu buat apa., hang tak pernah rasa susah khairi.. kalau tak pernah kandaq semai,tak pernah mesin getah,tak apernah angkut ayaq kat gua gua bukit waktu kemarau,tak pernah tinggung berak atas batang nyiok dlm parit waktu malam,,tak pernah mengkalung buah setoi, tak pernah bekubang tangkap ikan dalam petak sawah padi,,banyak lah yg hang tak pernah.. dan aku heran banyak sangat orang kata hang ni sombong...dulu aku nak syiok juga ngan hang tapi nampak hang dok perasann semacam je,,,tak jadilah..tengok lain kalilah.. nak jadi PM lambat lagi la kot,,kurang kurang 20th..kotlagi..ada waktu hang nampak sangat bodo.

Anonymous said...

woi khairi aku juga orang umno... tapi hang jangan kurang ajar... zul nordin tu tgh dok sokong melayu islam kuat tu...yg hang dok arah dia tutup mulut dgn kasar tu buat apa., hang tak pernah rasa susah khairi.. kalau tak pernah kandaq semai,tak pernah mesin getah,tak apernah angkut ayaq kat gua gua bukit waktu kemarau,tak pernah tinggung berak atas batang nyiok dlm parit waktu malam,,tak pernah mengkalung buah setoi, tak pernah bekubang tangkap ikan dalam petak sawah padi,,banyak lah yg hang tak pernah.. dan aku heran banyak sangat orang kata hang ni sombong...dulu aku nak syiok juga ngan hang tapi nampak hang dok perasann semacam je,,,tak jadilah..tengok lain kalilah.. nak jadi PM lambat lagi la kot,,kurang kurang 20th..kotlagi..ada waktu hang nampak sangat bodo.

Anonymous said...

Memang patut karpar dah mampuih kerana penentang hudud yg tegar asyek2 cabar over my dead body banyak kali kurang ajar betulkan.

Anonymous said...

KJ NI LAYAK JADI MESEENGER aka PEON ALJUB AND PAK LAH......NO MORE THAN THAT.

Aku Melayu Rasis said...

KJ ni tak sepatutnya jadi pemimpin. Nak pimpin otak sendiri pun masih keliru. Tapi dah takdir Tuhan, orang macam ni ada jugak memeriahkan kaum pemimpin Malaysia. Dari dulu hinggalah sekarang,tak reti nak belajar bila dgn orang tua. Tak lama dulu kena sound dgn Mat Sa'id pun tak reti jugak belajar. Mentang2lah dia Menteri.. kalau dah dasar naik dek kerana pak mertua, bukan kerana kudrat sendiri, macamtulah. KJ, kita orang ni dah menyampah pd kau tau tak? tapi sebab kau menteri kerajaan, kitaorang masih lg bagi muka, walaupun susah nak tangkis fakta buruk kau dilondeh pembangkang kitaorang still berdiri. Mujur baik kau melayu, kalau berbangsa cina aku rasa dah lama politik kau berkubur.

Anonymous said...

Tu pasal Mantan PM Tun Dr. M tak nak sangat bagi makhluk ni jawatan tapi PM Najib degil dan bebal. Ko orang rasalah sendiri perangai makhluk KJ ni.
KJ ingatlah zaman pemerintahan Pak Lah dah lama berkubur.

Anonymous said...

OI anon 4.06pm, lu punya ekoq ni dr. PENGGANAS Red BeanBANGKAI BERULAT aaah?! Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAIBABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, sedg. MENGAMOK, mc. ANJING KURAP!

GAP; tolong lapur pd. Perkasa/ISMA psl ni supaya gertakan DAJAL ini dibawa ke KDN -ini betul ancaman!

Anonymous said...

Aku benci KJ..menantu pak lah ni. Kenapa najib masih pilihnya ...

Anonymous said...

KJ....ko boleh jalan da.... ko siapa nak suruh orang lain diam....nak tunjuk ko tu bagus sangat la boleh gertak saudara zul...lu silap bro... ramai yang memerhati tingkah laku lu bro....salah kah zul nordin cakap benda yang betul... ko pun penentang hudud ke KJ....?? tiewwwwwww......

Ms Pearl said...

GAP, I don't really care about about his death. Tak mendatangkan faedah pun melayu nak mengomen over his issue. dah takde pun dah kat dunia ni.

Let him deal with the creator now. end of story huh?

KJ? who? hmmm lagi tak berfaedah...

Anonymous said...

sekurang2nya kj lebih capable dibanding dgn lawyer tua tu cakap besar pru kalah gak bro..tak perlu tanya knp najib nak dia

Anonymous said...

Nyanyilah lagu "Negaraku tanah air selangor tak ada." bla. bla. bla.