Tuesday, April 1, 2014

POSTER BADIGOL UNTUK SEBARAN.






19 comments:

Mak Bedah said...

1. Sudah sampai masanya party PAS, DAP dan PKR di bubarkan.

2. Inilah masa yang baik kerajaan mengambil tindakan yang sewajarnya. Jikalau tidak, Malaysia akan di labelkan Negara yang melahirkan terrorists dalam sejarah baru.

3. Kerajaan Malaysia sekarang, KDM patut tambah kanun perlembagaan persekutuan membubarkan parti pembangkang yang bersikap aggressive, pemfitnah, fanatik, membiakkan potential pengganas dalam Negara Malaysia.

4. Setiap negeri dalam Malaysia mesti bersetuju menambah perlembagaan menghalau pemimpin politk yang memfitnah, menuduh, fanatic dan membiakkan pengganas jangan masuk negeri mereka.

Mak Bedah said...

ANWAR IS THE ROOT OF EVIL.

1. anWar, as he commented in Yahoo news that the first pilot has “a passion for justice.” Again he lied to the press. He DID NOT have a conscience that his sodomy case is against the law. He prioritised himself, his achievement above the catastrophic flight MH370.

2. Isn’t anWar the mastermind of all this catastrophe?

3. anWar has in fact purposely and consecutively poisoned the mind of this first pilot with all his lies and slanders as he did to other supporters. His next evil followers are Azmin, the pkr homo leader’s family, Tian Chua, Rafizi, Sivarasa, Shamsul and many others. Including the PAS politicians, headed by Hadi Awang.

4. The root of evil in Malaysia is this homo pkr leader. For a long time, for years, he has achieved his evil intention; he manages to convert many victims of fanatics’ politicians, followers, voters including him, the ring leader of fanatics’ politicians.

(i) Why did the first pilot sent his family to Perth before he executed his duty in flight MH370?

(ii) Are there any terrifying hiding secrets that he must confide in his family in Perth ?

• PDRM must not ignore these questions.

• PDRM must command the Australian government to arrest his family in Perth.

• PDRM must command the Australian Investigation Bureau in Perth to take further step in action before the important relevant documents regarding this case is destroyed (by his family) again as what happened in the pilot’s simulator files.

benciPKRDAPAS said...

Cantikkk poster..!
Kena tepat atas batang idung AlJuburi & The Gang

anti-LGBT , PR dan Ad-Dajjal said...

Mengata dulang paku serpih, mengata orang, awak yang lebih....'u ulang, I saman, U ulang I saman'...kahkahkah...itu lah trade mark B.A.B.I aka Bang Non Al-Juburi Wal-Liwati Ad-Dajal.....kharrrk ptuihhhhhh...

TV said...

Cakap banyak pun tak guna tapi yang terbaik tetap P Ramlee .

.

Anonymous said...

lembu mana reti tengok baik buruk satu benda....

opsss sori macai....

Anonymous said...

yg kaki bengapkan orang tu, biasa la. sebab memang kerja hakiki dia laki bini anak beranak membengapkan orang. yg tak boleh blah ialah, rata2 pentaksub badigol anak beranak ni sengaja serah tengkok untuk dibengapkan. rela hati letakkan otak dalam kepala lutut dan khusyuk kena temberang. kononnya nak suburkan demokrasi, heh! demokrasi untuk keluarga badigol, baru betul.

Anonymous said...

Memang celaka puak haramjadah ni.... pakai serban besar bakul, tapi penipu!

Sial lah lu orang!

Anonymous said...

When you talk, talk intelligently.
Don't sound like a moron. !

Anonymous said...

laksanakan kan hudud..?
tak dapat nak buat salahkan orang.

BAik buang je serban sebakul tu...kalau katax2 mengalah longkang..

Anonymous said...

Ekekkeke......pindidikan pecoma kepala bana hj adi...

Anonymous said...

U ulang I saman!! U ulang I saman!! he he he

Anonymous said...

PKR = PAKATA KONGKEK RAKYAT..

Kes kecik Jam Omega sampai sekarang tak jumpa2 ada hati nak settle kes besar!!!

Mcm sial punya Anak Haramjadah!!!

Servant of God said...

Penyokong2 PR nih manusia paling bangang laa...

Anonymous said...

Komen Tian Chua...Najib akan letak Jawatan dlm masa 5 Bulan + manifesto prk kajang...dari Kajang ke Putrajaya = MH 370 hilang

Anonymous said...

Komen Tian Chua...Najib akan letak Jawatan dlm masa 5 Bulan + manifesto prk kajang...dari Kajang ke Putrajaya = MH 370 hilang

Anonymous said...

U ULANG I LIWAT..........ADA BERANI ?

Anonymous said...

Sebab PM lebih byk buat bekerja dari bercakap bukan macam hang Nuar.... bercakap & meliwat sama banyak.

Anonymous said...

Sebab PM lebih byk buat bekerja dari bercakap bukan macam hang Nuar.... bercakap & meliwat sama banyak.