Friday, July 18, 2014

FOTO BUK MISSILE LAUNCHER YG DIDAKWA DIGUNA UNTUK MENEMBAK MH 17 ?

Ianya buatan rusia. Hingga ke saat ini separatis pro rusia di ukraine masih menafikan dakwaan yg mrk bertanggungjawap terhadap insiden .

4 comments:

Anonymous said...

Bro.....masa kejadian ialah 17hb waktu tempatan. Flight pula MH17. Aku tak rasa ini kebetulan. Setelah 2 kes flight jatuh dalam tahun ini, aku rasa ada kuasa yg mahu Msia senyap dari mencampuri urusan negara lain.

Teringat 911 yg disusun rapi dan sehingga hari ini tiada pihak yg mengaku melakukannya. Walahualam.

komandomelayu said...

Target Tersilap identiti kerana warna badan pesawat serupa dgn warna bendera russia.

Anonymous said...

Jgn. kita nak percaya lansung si ZIONIS-KEPARAT/Israel-NATO yg. dah menguasai rejim Ukraine tu! Aku syak betul KEGANASAN buas ini perbuatan si ZIONIS-Israel-BINATANG dan penyokong Baratnya serta ejen tempatan dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM!

ZIONIS disyaki cuba mengalihkan perhatian dunia dari serangan GENOSID GANASnya ke atas Gaza dan Bumiputera Islam Palestin; serta cuba menyalahkan Russia! Juga memang MENGHUKUM M'sia/umat Islamnya yg. merupakan penyokong kuat Palestin. Bahkan, ini juga disyaki berkaitan strategi berterusan dan makin agresif si ZIONIS-Barat dan ejen mereka dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM melalui pengkalan MOSSAD-CIA-MI6 di S'pura, utk. memisahkan Sabah-Sarawak yg. amat kaya minyak-gas, dari Malaysia dan disatukan dgn. S'pura - supaya dpt. menubuhkan satu lagi 'Israel' utk. MENGUASAI Asia spt. mana Israel ditubuhkan dgn. amat BUAS utk. MENGUASAI Timur Tengah yg. kaya minyak-gas di samping menjatuhkan ISLAM/umatnya di Dunia Islam!

K'jaan kena siasat FLIGHT PLAN dari Amsterdam kerana media ZIONIS di Barat sedg. begitu cepat dan licik, menyalahkan MAS - kononnya MAS langgar peraturan masuk ruangan udara kwsn. perang yg. dilarang kerana nak potong kos! Dan NATO-Barat disyaki akan memaksa Kem. Pertahanan kita berkerjasama lebih erat dgn. mereka psl, insiden MAS ini spt. insiden MH370 dulu!

Aku akan berdoa kpd. ALLAH SWT supaya MENGHANCURkan puak, keturunan dan tamadun ZIONIS-JAHANAM dan penyokongnya, yg. merupakan pengikut IBLIS durjana!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Ini semua "KEBETULAN"...MALAYSIA AIRLINES kat mana tu? apa itu MALAYSIA..negara ke buah? MALAYSIA tu pulau ke atau di Atlantik?..itulah soalan soalan bodoh masyarakat antarabangsa..apa apa pun takziah kepada waris mangsa trajedi..