Friday, July 18, 2014

NATO SAHKAN.,,

1 comment:

Anonymous said...

YA ALLAH-SEDIHnya atas KEKEJAMAN ini; tak habis-habis NEGARA ISLAM kita serta umatnya dianiaya! Jgn. kita nak percaya lansung si ZIONIS-KEPARAT/Israel-NATO yg. dah menguasai rejim Ukraine tu! Aku syak betul KEGANASAN buas ini perbuatan si ZIONIS-Israel-BINATANG dan penyokong Baratnya serta ejen tempatan dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM!

ZIONIS disyaki cuba mengalihkan perhatian dunia dari serangan GENOSID GANASnya ke atas Gaza dan Bumiputera Islam Palestin; serta cuba menyalahkan Russia! Juga memang MENGHUKUM M'sia/umat Islamnya yg. merupakan penyokong kuat Palestin – dgn. MENJAHANAMkan Malaysia ini sbg. NEGARA ISLAM. Di samping itu, juga mahu MENJAHANAMkan terus MAS sbg. sy. penerbangan NEGARA; lalu terpaksa diswastakan termasuk mungkin dijual kat si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS mcm. si puak SODOM penghina ISLAM/umatnya, sy. VirginSODOM, yg. rakan kongsi Air AsiaPORNO tu (terutamanya menghina DYMM Sultan Brunei kerana mengamalkan Hukum Hudud)!
Bahkan, ini juga disyaki berkaitan strategi berterusan dan makin agresif si ZIONIS-Barat dan ejen mereka dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM melalui pengkalan MOSSAD-CIA-MI6 di S'pura, utk. memisahkan Sabah-Sarawak yg. amat kaya minyak-gas, dari Malaysia dan disatukan dgn. S'pura - supaya dpt. menubuhkan satu lagi 'Israel' utk. MENGUASAI Asia spt. mana Israel ditubuhkan dgn. amat BUAS utk. MENGUASAI Timur Tengah yg. kaya minyak-gas di samping menjatuhkan ISLAM/umatnya di Dunia Islam!

K'jaan kena siasat “FLIGHT PLAN” dari Amsterdam kerana media ZIONIS di Barat sedg. begitu cepat dan licik, menyalahkan MAS - kononnya MAS langgar peraturan masuk ruangan udara kwsn. perang yg. dilarang kerana nak potong kos! Sedangkan banyak kapalterang Barat sendiri ikut flight plan sama sebelum ini – lihat di http://www.nst.com.my/node/14300 ,MH17: European airlines steer clear of Ukraine after Malaysian jet crash, 18 July 2014; dan di http://www.independent.co.uk/news/world/europe/malaysia-airlines-flight-mh17-why-was-a-passenger-plane-flying-over-a-conflict-zone-in-ukraine-9613412.html ,Malaysia Airlines flight MH17: Why was a passenger plane flying over a conflict zone in Ukraine? , Thursday 17 July 2014:

“It beggars belief that a large passenger aircraft could be brought down in this way,” said the aviation expert, Chris Yates. “There have to be questions asked of the European safety authorities and why they didn’t route aircraft further north.”…..

Jadi kalau betul “European safety authorities” yg. bersalah dlm. hal ini dan juga media ZIONIS di Barat yg. memfitnah Malaysia/MAS berkenaan ini – mereka harus diSAMAN oleh MAS/K’jaan kita; sebab itu mesti ditubuhkan jawatankuasa yg. juga memantau media ZIONIS.
Dan NATO/US-Barat-PAP disyaki akan memaksa Kem. Pertahanan kita berkerjasama lebih erat dgn. mereka psl, insiden MAS ini spt. insiden MH370 dulu!

Aku akan berdoa kpd. ALLAH SWT supaya MENGHANCURkan puak, keturunan dan tamadun ZIONIS-JAHANAM dan penyokongnya, yg. merupakan pengikut IBLIS durjana!

Makcik Sambal Belacan.