Wednesday, July 23, 2014

SEBENARNYA NUAR NAK MEDIA TUMPU DIA DAN BUKAN NAJIB.

Kecoh nuar nak tukar mb selangor.
Dia nak perhatian media dan nampak jeles bila najib pula jadi tumpuan.

Gaduh gaduh dalam pkr dan pakatan ni wayang je.

Isu hudud gaduh puunya gaduh pun dorang tetap bersama.

Kita x perlu layan sangat politik low class dan sangap glamer dr anwar, bapa barua negara.

7 comments:

Anonymous said...

Aku setuju..gaduh2 dlm pr ni semua lakonan arahan directornya anuar..jgn sibuk hal pr ni..just tumpu pada gerak kerja bn je..tak perlu bagi apa2 publisiti utk kekecohan dia org ni..sbb lama2 dia akan lemau sendiri...

Anonymous said...

nak tarik perhatian.....

takut rakyat dah tak ingat kat dia.

memang tak nak ingat pun

Anonymous said...

Perghhh..
Anuar
BAPA BARUA NEGARA

Anonymous said...

anuar..anuar ni..anuar mana?

Sheikh anu war al juburi ker??

lain kali sebut bagi jelaslah ..

Anonymous said...

Setuju!
Cumanya politik sondol menyondol,
depan belakang sama saja nih dah
berakar umbi dalam kepala puak2
hamPAS, PeeGAY-R & DAPigs sejak
azali lagi, mereka dah jadik
'helpless & hopeless'.
Dari hingusan hinggalah tua bangkai.

abu bakar said...

Yang kome fokos sngt cete dia tu wat pa...birkan dia meroyan bersama mkini dan kuncu2nya.Ingat pesan ts Daim Zainudin!

Anonymous said...

Semalam dari pagi smp malam kat media sosial semua highlight pasal "ANWAR PUJI" pm.
Blog pro-Kerajaan pun sama.
Kat tv pun sama.
Sebenarnya dia nak org alih fokus apa yg PM dah buat. Dan nampaknya dia BERJAYA.
Hampeh betul.
Kenapa jadi camni?
Saya minta sangat jangan la banyak cerita psal dia ni. Dia cuma nak org alih fokus dan lupa apa yg PM buat terutama bila PM dipuji oleh seluruh masyarakat dunia.