Wednesday, August 13, 2014

OTAK SERABAI, POLITIK SERABAI,MUKA PUN SERABAI.

21 comments:

Anonymous said...

Kahkahkah....aku pun no comment !hangpa tengok lah sendri

Anonymous said...

Berserabaaai.......macam muka orang baru lepas kena....teeeeeettttt !

Anonymous said...

Muka dah x ade cahaya nur.....

Anonymous said...

Muka dan pungkoq dah nmpk sama..
Manusia laknat..

Anonymous said...

Karpal singh yang pada saat ini tengah sibuk kena seksaan kubur mungkin berkata "bloody hell anwar ibrahim, you have done enough trouble to the state. Anwar perlu bertaubat as you dont know how seksaan kubur is like". Hu hu hu......

Anonymous said...

Dah macam orang sewel dah.

yogibear's season said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Akan tiba satu masa semua orang akan meninggalkannya.. dia akan berkeliaran bercakap sendiri & ketawa sendiri dengan pakaian koyak-rabak & rambut kusut tak terurus menyelusuri jalan di kotaraya Kuala Lumpur.

Anonymous said...

..serabai bukan pasal tski tapi saifol punya kes la.. taqbir!..

Kabus Ibra said...

Itu kan di dunia

masing masing boleh komen antara satu sama lain

di akhirat??

masing masing sibuk dengan diri masing-masing

Cuma aku nak mintak pada orang PAS Selangor

Tolong nasihatkan Sallehen Mukhyi tu..tak perlulah sombong dan bongkak dengan umno..umno tak minta apa pun..x letak apa syarat pun..yg tetiba dia menyombong apahal??? Tolong pesan kat dia kerajaan Firaun dulu lagi hebat dan besar...akhirnya binasa juga dengan keangkohan !!!

Anonymous said...

Adoooi Pak non ni...cer sikat sikit rambut tu....awak kan bakal pengerusi Balkis....

Anonymous said...

Jgn kita ketawa apabila melihat kesedihan seseorang kerana dikhuatiri kita akan sedih dlm ketawa.
Sdr Salihin (Exco Pas) Jgn lupa tersungkurnya Raja (nama tak berapa ingat) kerana seekor nyamuk, jdi jgn sombong dan angkuh. Musuh kamu sebenar adalah DAPig tu & PKR, sedarlah sikit bukan UMNO/BN. Baru "Hirup Kuah" nak tunjuk sombong (sifat syaitanirrajim). Jgn lebih senduk dari kuah sudahlah. Jgn jadi mangkuk ayun....kata ustaz2 yg pro puak kamu.

Anonymous said...

Jgn kita ketawa apabila melihat kesedihan seseorang kerana dikhuatiri kita akan sedih dlm ketawa.
Sdr Salihin (Exco Pas) Jgn lupa tersungkurnya Raja (nama tak berapa ingat) kerana seekor nyamuk, jdi jgn sombong dan angkuh. Musuh kamu sebenar adalah DAPig tu & PKR, sedarlah sikit bukan UMNO/BN. Baru "Hirup Kuah" nak tunjuk sombong (sifat syaitanirrajim). Jgn lebih senduk dari kuah sudahlah. Jgn jadi mangkuk ayun....kata ustaz2 yg pro puak kamu.

Anonymous said...

Kabus Ibra..
Inilah salah satu tanda akan terkuburnya Part PAS... sekarang perpecahan dalaman parti sedang berlaku. .Hj Hadi dan Nik Ajis dlm proses penyigkiran oleh puak anwarinas. . semua orang boleh nampak bukti ini.. ..Mungkin menjelang PRU 14 telah siap ditalkinkan..

Zul Baha said...

Baru berapa bulan dok fikir bab MB Selangor...kalau meleret lama lagi ..camnalah agak nya siJub nie puya muka.....mana hal Mb..hal nak check-in dan baru dpt saman RM50 juta....hanya dari aku...Nyenyak n Lena lah TIDOR mu AlJub...

Anonymous said...

Engkau semua apa nak diherankan bukan kah Ketum PKR ini baru sedar dari mabuk air ketum sebab itulah rambut berserabut.....

Anonymous said...

Sombong adalh peribadi iblis. Tuhan nk uji pas ckt jer....dberi kuasa sedikit dh mnyombong ke laut... umno kena rileks serta istiqamah dlm mjaga iman n sikap. Tuhan lbh sukakn hsmbaNya yg bila dberi klebihn dia bsyukur n btmbh iman n baiknye. Pas dh lame dh bkawen dgn dap so perangai x lari jauh

Anonymous said...

Serabut dahhh...hahahaha...amu tak serabut...semua plan x pernahnya nak menjadi....hahaha..nasib ko la Anuat.....puiiii...itu pun cai2 nak sokong lagi ka?? hahaha...cai...cai....

Anonymous said...

Al-Juburit tetap akan menang kerana dia senang2 saja boleh memperbodohkan n.ajis dan hadi a.k.a kuat lanc.....agar PAS mengikut plan dia.Langkah Kajang 2.0......atau mana2 ADUN disuruh letak jawatan dan hadi diletakkan sebagai pengganti........orang Selangor yang bijak pasti menyokong langkah ini......dan hadi boleh jadi MB Selangor.

Anonymous said...

NAK TANYA ORANG PAS:

1-PAS sibuk bergabung dengan DAP .
Boleh ke orang PAS atau anak orang PAS berkahwin dengan orang DAP ? Sila jawap soalan ini.

Rasanya orang PAS bila nak kahwin kan anak , cari juga orang Melayu UMNO.

Tak payah lah nak agungkan sangat kumpulan yang tak bersunat tu...

2-Parti PAS sibuk nak bergabung dengan DAP yang bukan ISLAM . Nak tanya orang PAS , masa zaman Nabi Muhammad dan zaman pemerintahan Khalifah Ar-Rasyidin dahulu, ada tak mereka bergabung dengan orang kafir Yahudi untuk membentuk kerajaan ? ..Puok PAS sila jawap soalan ini..

Jawapan ada dalam sejarah Islam.

Anonymous said...

ITU TANDANYA ORG YG SELALU MEMBUAT DOSA DAN TAK ADA RAHMAT DARI ALLAH MUKING AKAN KELUAR TANDA TANDA YG LEBEH TERUK LEPAS INI ANUAR HARUS BETAUBAT SEBELUM TERLAMBAT.