Thursday, August 14, 2014

SAKAT ANWAR SAMPAI DIA MENTAL...

23 comments:

Anonymous said...

Lawaks giler....

Anonymous said...

memang patut seringgit pun..

kerana dia jolok lubang taik

tempat simpan kunyit

puki mak punya sheikh KETUM anu war berahi al juburi !!!

Wacaya Loo said...

Sehinggit hari ni nak beli kondom pun tak lepas.....

Anonymous said...

save sehenget lama2 jadi bukit.. :-D

arab said...

Khalid bg penampor buaya trus trsungkur lah.... Malu gila

Mak Bedah said...

The crook is fighting among all crooks.

hangkedee said...

Tikaman taming sari Khalid sampai ke Tulang hitam.... Jgn sangka air yg tenang tak Ada bapa buaya....

Aku Melayu Rasis said...

jimat singgit sebulan pn dh dikira bagus bg org dlm dunia kewangan dan ada yg lebih baik dr itu adalah..Selangor tak simpan nuar jubur dalam pentadbiran negeri. sekurangnya bersih sikit xde taik melekit tumpang celah.

Anonymous said...

kah kah kah.. dah lama mamat kaki sontot ni mental.. kesian dia!

Anonymous said...

Apa salahnya kita berdoa supaya dia bertaubat. Rasulullah pun berdoa yg baik2 utk musuh2nya. Semoga Allah swt buka pintu hatinya dan keluarga utk bertaubat. Syaitan tentu kecewa bila satu hamba Allah bertaubat.

Zul Baha said...

Muh baik nya LAWAK pagi nie..Tambah semangat nak kerja......1 hinggit...2hinggit..3hinggit.....5hinggit laaaa.......Dato M.D.Kilau layannnnn

Anonymous said...

Ha..ha..memang terbaik..klakar gila sampai tercirit...nasib baik bang non tak de kat sebelah..kalau tak dah tentu di hidunya..almaklumlah allergic dgn bau kunyit..he..he

Iklan Berita Hairan said...

gaji sehinggit tapi dia pow elaun riban-riban.. pecat jee!

Anonymous said...

woi.. woi.. LGE dah confirm nak ambik punaisihat ni jadi punahsihat ekonomi kat penang la... dia up gaji anwar jadi rm2. Korang jangan jeles sangat la...

Anonymous said...

totey bengkok kuat menipu...padan muka hang.

Anonymous said...

aku suke ko lar bro GAP dalam bab menyakat nie.....
Tak per...aku leh cover gaji dia kalau dia kene pecat...
Aku bagi advance setahun bro...ok tak..atau aku wat barter trade tukar ngan rokok sekotak utk setahun gaji dia...agak2 dia nak tak...hehehe..cerrr bagi tau kat dia Bro GAP

Anonymous said...

Eh itu bukan bang nuar la... Silap org tu hahaha

Anonymous said...

Nilai seringgit apa yg boleh kita harap dari dia... idea dn nasihat yg langsung tak ada nilai... huhuhu

Anonymous said...

kah ...kah ...kah...tulis surat pun tak tau, ada hati pula nak jadi MB.

Jenis tak sedar diri dan tak tau malu.

Ooops lupa nak tanya Kak Wan
" mana jam OMEGA tu" ?

Anonymous said...

tukar logo bro.

daun ketum - air ketum - mabuk ketum - KETUM mabuk

Anonymous said...

Tambah satu lagi gelaran Bang Non kita - Bang Non Al-Juburi Wal-Liwati Ad-Dajal Wal-Ketumi.....ini macam pak arab pun konfuis.....kahkahkah

Anonymous said...

Dulu masa dilantik jadi penasihat, gaji rm1 tu untuk memalukan mb yg terpaksa menerima arahan bos2 dari DAP/PKR.
Lepas mb d pecat dari PKR, semua bos dah tak ada lagi dan tski menunjukkan kebijaksanaan dia yg sebenarnya. Lihat umno tak tersebut langsung.

Tahniah tski.

Anonymous said...

tak ada harga diri