Monday, December 15, 2014

LEPAS JEPUN,THAI KINI NZ KETUM TAK BOLEH MASUK..MASUK KUBUR MACAMANA PULAK ?

Anwar Ibrahim dan keluarganya sepatutnya pergi bercuti bersama-sama di New Zealand hari ini. Fikir Anwar Ibrahim, memandangkan dia mempunyai kabel Zionist, maka bolehlah dia masuk ke New Zealand tanpa sebarang masalah.

Malangnya, hari ini, Anwar Ibrahim tidak dibenarkan masuk ke New Zealand oleh KERAJAAN NEW ZEALAND sendiri kerana kes mahkamahnya belum lagi selesai!

KERAJAAN NEW ZEALAND sebaliknya mengarahkan Anwar Ibrahim mendapatkan VISA KHAS dari KEDUTAAN NEW ZEALAND di Kuala Lumpur terlebih dahulu. Tanpa visa khas itu, Anwar Ibrahim hanya mampu sampai ke lapangan terbang antarabangsa Wellington sahaja dan tidak lepas keluar dari lapangan terbang tersebut.

Pada masa yang sama, Wan Azizah dan ahli-ahli keluargnaya yang lain telah pun berlepas ke New Zealand. Anwar Ibrahim hanya akan pergi ke New Zealand selepas memperolehi visa khas tersebut dalam tempoh beberapa hari lagi.... itu pun kalau dia berjaya memperolehi visa khas tersebut. Kalau tidak, terpaksalah Anwar Ibrahim bercuti seorang diri di banglo RM7 jutanya di Bukit Segambut.

Anwar Ibrahim dan ahli-ahli keluarganya sepatutnya bercuti di New Zealand sehingga 30 Disember 2014.

Sumber the flying kick

16 comments:

Donnie adam Yusof said...
This comment has been removed by the author.
mae said...

mak ooi lamanya cuti. sepatutnya Anwar kena tolong Yusuf Qardhawi yg tengah susah hati sebab dilabel ketua pengganas oleh amerika dan israel. ni g cuti pulak. mcm ni ke kawan.

Anonymous said...

Sungguh hairan dan ajaib, Anwar boleh kesana sini tanpa passportnya dipegang oleh mahkamah, dan keputusan rayuan kes dengaqn Saiful belum siap-siap lagi oleh lima panel hakim..tak kan lah begitu lama nak siapkan keputussan bertulis tersebut atau ada sesuatu sedang dirancang untuk Anwar.

Anonymous said...

Ketum cuma boleh masok kelengkang CINADOLL & BINI KAWAN!!!!

Wahkahkahkahkahkahkah....

Anonymous said...

PENDUBUR TEGAR NI SENANG KELUAR MASOK AMERIKA DAN NEGARA YAHUDI JER!!!

Anonymous said...

Padan muka Al-Jubori tu. Sat lagi hang tengok lah macai2 berok penjuboq tersohor tu spin cerita......

Anonymous said...

bukan main bercuti sana sini kemudian minta belas kasihan rakyat konon hangpa keluarga terinaya. kalau orang umno pi sana pi sini sebok saja buat fitnah. memang hangpa sekeluarga keturunan puaka. lepas mati pun roh hangpa akan bergentayangan merata rata kerana selama ini walau sudah tua tapi tak pernah nak bertaubat dari menyusahkan rakyat.

Anonymous said...

Ha ha ha..alasan kes mahkamah konon tak dapat ke siam...lowyer lowyer pundek..apa pula ketum boleh melancong ke new zerland kan kes mahkamah da nak dekat..porahh

Anonymous said...

Jaga jaga dia ni pantang bini takdak di sisi mula la jantan dia nak cari... Akai je semua tu

Anonymous said...

Kahkahkahkah....kasian kat Bang Non Al-Juburi Wal-Ketumi....tulah....jahat sangat....sampai nak masuk NZ pun kena sekat. Tak pa lah Al-Ketumi, kalau nak release tension aku cadang kan hang cuba try Bamboo River Resort....sure kautim nya....kahkahkahkah....

Anonymous said...

Dia wayang saja.........jumpa jambu baru baik punya........delay ke NZ....biaq anak bini pi dulu.......line clear bro.Kes liwat ditangguh sampai mati........sementara tunggu.....balun tetap balun.

azid barja said...

Fuhhh selamat jantan2 & awek2 NZ. Patut lagi banyak negara sekat si ketum ni.

Anonymous said...

Najib mmg gred 3 nya pm.ada ke leh bg anwar kehulu hilir camtu jr..dlm malaysia dia srg jr celaka.tk kan 5ak tahu nk buat apa

Anonymous said...

Dia keluar masuk negara macam keluar masuk juboq.......

Anonymous said...

Senang je kuar masuk negara.. kes mahkamah pun x selesai.. ni rakyat marhain ni tak bayar PTPTN pun kene sekat ke luar negara.. ape cer..

Anonymous said...

Senang je kuar masuk negara.. kes mahkamah pun x selesai.. ni rakyat marhain ni tak bayar PTPTN pun kene sekat ke luar negara.. ape cer..