IKLAN BERBAYAR

Monday, September 26, 2011

ANWAR NEKAD JUMPA KEKASIH LAMA.


wajah ceria tahap gaban anwar menggambarkan ilusi dan fantasi nostalgia cinta lama.

shamsidar bertemu anwar tanpa jijah.
gap tunggu, bila agaknya kemunculan afifah ?
nurul ijah tak marah ke papanya bertemu kekasih lama ?

aku renung foto ni lama-lama..aku dapat rasakan anwar nekad mahu berjumpa kekasih lamanya sebelum pemergiannya ke habitat asal di bamboo river..


74 comments:

Anonymous said...

Idolaku . dulu sahaja...

Anonymous said...

.


Marilah kita semua menjadi manusia yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .



.

matrengganu said...

Handsome nya .....

Jelita .....

Anonymous said...

kenangan mengusik jubo lagu baru untuk bapa pluralisme

komandomelayu said...

PATUT SELUAR DIA KEMBUNG DEPAN!! STIM..KAH KAH

Anonymous said...

kesian kat jijah...

diperbodohkan hidup2

kat IZZAH dan 1 lagi betina yg tak tau politik tapi disuruh bertanding nama apa ntah...cuba2 la panggil afifah ni ADIK...

bukan apa,zuriat bapak pedukang aljub jugak...hehehe...

pejuang hamas...

RAMBO said...

BILA AKU TERPANDANG WAJAH JELITA SI SAMSIDAR NI....AKU TERBAYANG LAK AGAKNYA CAM CINADOLL SI ALJUBURI GANYANG SAMSIDAR....SI AZMIN TAKDE KOTE TU SIA2 JADI JANTAN....DAYUS..!!!

marul82 said...

hahahs... cuba tgk cari samsidar tunjuk kt mana... hahahs

Anonymous said...

Inilah agaknya muka yang kena laknta oleh Allah, dek doa makbul solat hajat penyokong dia sendiri. Cuba banding dengan muka Dr Mahathir sekarang - jauh beza!

Anonymous said...

ceria muka anwar masa jumpa kekasih lama....

Anonymous said...

mana musang?

aku nak tengok binatang mangkuk ni nak bela anwar jubur or nak joint gasak manusia nafsu parpu nie...

pejuang hamas...

Anonymous said...

jijah ni kira kuat ketahanan mental sebab bleh berkepit dgn barua jubur ni lagi...

kalau pompuan lain confirm anwar jubur ni dah kena ludah kat muka...

pejuang hamas...

Anonymous said...

jijah ni kira kuat ketahanan mental sebab bleh berkepit dgn barua jubur ni lagi...

kalau pompuan lain confirm anwar jubur ni dah kena ludah kat muka...

pejuang hamas...

Tukang Komen said...

Anwar sudah selang. Jiwanya besar malangnya nafsu juga besar dan diluar kawalan. Dari timbalan PM turun ke ketua pembangkang kira ok jugalah. Dari ketua pembangkang kemana pulak kesudahannya...

Anonymous said...

tukang komen,

dari ketua pembangkang terus REST IN HELL...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Ramai yg telah mati dan akan mati masuk NERAKA kerana lidah!

Anonymous said...

KALAU NAK MATI PUN BIAR LA BERMARUAH...

SEKURANG2NYA KITA MENGEJI KEPADA PERBUATAN YG MUNGKAR...

URUSAN MASUK SYURGA DAN NERAKA HANYA TERLETAK PADA KETENTUAN ALLAH TAALA...

DIPIHAK YG BENAR...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Sebentar anda kata syurga neraka ketentuan yg Maha Esa. Tetapi anda juga mengatakan anwar akan rest in hell.

Anonymous said...

AKU SURUH DIA REST JER...

SALAH KA???

KALAU DIA MULIA SANGAT AKU TAK SUH LA DIA PI REST KAT HELL...

SENDIRI BUAT SENDIRI TANGGUNG LA BRO...

KALAU KO SYOK SANGAT KAT AL JUB NI AKU TAK HALANG TAPI JGN KO NAK MENYEKAT KEBENCIAN AKU KEPADA MANUSIA YG BERJIWA YAHUDI SAMPAI NAKKAN UNDI KAFIR SAMPAI KETEPIKAN GOLONGAN MUSLIM...

KO NAK REST DGN DIA KER TAK???

HEHEHE...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Anonymous said...
tukang komen,

dari ketua pembangkang terus REST IN HELL...

PEJUANG HAMAS...
---------------------------------
KALAU NAK MATI PUN BIAR LA BERMARUAH...

SEKURANG2NYA KITA MENGEJI KEPADA PERBUATAN YG MUNGKAR...

URUSAN MASUK SYURGA DAN NERAKA HANYA TERLETAK PADA KETENTUAN ALLAH TAALA...

DIPIHAK YG BENAR...

PEJUANG HAMAS...

September 27, 2011 12:32 AM

Anonymous said...

YG LU BENGKAK SANGAT APA HAL BRO?KO NI SEDARA ALJUB KA?

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Neraka seolah-olah menjadi tempat berehat (rest) dari pemahaman seorang kawan kita tue..

Anonymous said...

Brader Anwar Bin Ibrahim = BABI

Anonymous said...

kenapa raut wajah anwar teruk sgt2 aku tgk lately ni... tua berkedut mengalahkan tun M... tak ada seri, cengkung dan susut. senyum la lebar mcm mana pun aku tgk dah mcm org sakit. bertaubat la nuar... jgn main2 dgn sumpah laknat mrk yg dipihak benar, tak pasal2 laknat tu terbalik pd kamu... cukup2lah mainkan agama dgn solat hajat la dan mcm2 lg... dari hari ke hari makin lama makin Allah bukan hijab aib kamu satu persatu. kasihanlah kat anak2 dan keturunan kamu...

Anonymous said...

maksub REST aku ialah tahan la azab dgn apa yg di dah buat...

ko pun nak dok celah ketiak dia kot...

Anonymous said...

kah kah,

Jumpa apanya, dah masing2 join rumah terbuka dirumah azmin ali...

Marilah kita semua menjadi manusia yang bertanggungjawab , jujur dan amanah .

Anonymous said...

anon1255,

ko sokong ker tak kalau ada sekor dajjal yg dah liwat lu pastu suh dia suh lu pi solat taubat...

lu mmg sampah la...

sama jugak dgn al jub...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Tik tok, tik tok, tik tok,

Anonymous said...

anon 1255,

ko sokong la bangsat yg menyokong amerika syarikat menyerang negara iraq yg mejoritinya dihuni oleh pengikut sunnah...

ko berkepit la dgn mat pungkoq ni sampai mati...

pejuang hamas...

Anonymous said...

anon 1255,

ko taksub dgn anwar yg membela lina joy yg telah murtad sebab kena peliaq mat saleh lakhanat...

pejuang hamas...

Anonymous said...

anon 1255,

nanti ko jumpa Anwar Al Juburi Wal Kongkeki ko cium tangan dia ok...

aku enjoy sorang2 saja ko mai cucuk...

pejuang hamas...

musangka said...

Kau yang tahu

Wahai engkau
Tidakkah kau merasa sepi
Tika berdusta dengan hati
Seperti sakitnya jiwa

Bila cinta berlindung dihati
Kemana pun kau bersembunyi
Hati mu tetap kumiliki.

musangka said...

'Berkongsi Kasih'

Hakikatnya, ia menjurus kepada sentuhan emosi yang paling dalam dan menyentuh perasaan, dan rasanya tidak ada di antara wanita yang ingin kasih dan cintanya dibahagi dengan wanita lain.

Namun dalam sesetengah situasi, ketentuan takdir Illahi mengatasi apa jua yang kita ingini dan jika dah tertulis, bagaimana cara pun kita cuba mengelak serta menghalang, ia tetap terjadi jua.

Anonymous said...

assalam musang,

hang pi mana?

pejuang hamas...

musangka said...

samsidar.....

Aku rindu ingin bersama mu
Aku rindu ingin menyentuh mu
Aku rindu senyuman mu..
Aku rindu belai manja mu
Aku rindu nada suara mu
Aku rindu sentuhan mu
Aku rindu belaian kasih mu…

Arrrgghhhh…!
Aku dilamun rindu…!

Anonymous said...

hang mula dah sasau hang tu...

hang dah makan ubat ker blum???

pejuang hamas...

musangka said...

"Sebuah senyuman yang tidak dapat ku lupakan. Yang telah membunuh ku sehingga kehari ini!"

Sabor abg Nuat, sabor!!!

Anonymous said...

punya bangsat barua musang sampai salam pun tak jawab...mmg terang la mangkuk ni tak makan ubat lagi...

dok sasau kat bekas Anwar Al Juburi Wal Kongkeki...

pejuang hamas...

musangka said...

Mualaikumussalam En hamas!

Long time no see. Hawau u? Ada baik?

Jgn kacau org tgh nak bercinta nih..!!!

Anwat cuba rampas kekasihku!
Jgn diulangi tragedi lalu
Kelak terlondeh seluaq & baju
Hg usik samsidar ku,

Ku tampar, gigimu terpelantin sampai Sg Puyu.....

Anonymous said...

ok la...

ko layan la bekas al jub wal kongkeki...

tak nak spoil mood hang nak frust...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Saya cukup pelik babi2 yg ambil gambar ni.maknanya kerjanya sentiasa mengekori dimana anwar berada,hingga kejamban pun sanggup pergi.kerja ialah sentiasa mencari kesalahan org lain.memang ini lah tugas babi2 ini yg dibayar olih umno...adakah babi2 ini mulia sgt ke kerjanya asyik mengira2 keburukan org lain.kalau dulu babi2 dlm hutan,sekarang babi anak haram kereja sebagai pengintip dan juru foto.kalau dah asal dari anak babi,perangai lbh buruk dari babi,mungkin juga asal babi ini lahir dari hasil anak haramjadah kot

Anonymous said...

Ribut dalam Umno kali ini memang hebat dan tidak dapat dibendung. Ia diluahkan dan didedahkan secara terbuka oleh bloger-bloger dan facebookers Umno. Laman sosial FB menjadi tempat mereka melepaskan geram terhadap seteru politik dalam Umno.

Zaharin begitu berani mengambil risiko menghentam dan mengecam Timbalan Presiden Umno yang juga Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Muhyiddin digelar sebagai anak paria, penyamun besar dan perosak Umno. Lebih hodoh lagi, Zaharin yang juga Setiausaha Umno Bahagian Bandar Tun Razak mendakwa beliau ada maklumat bahawa Muhyiddin terbabit hendak menjatuhkan Perdana Menteri, Dato' Seri Mohd Najib Tun Razak.

Dalam tulisannya di laman FB, Zaharin berkata, beliau akan mendedahkan hal tersebut tidak lama lagi.

Zaharin melepaskan geramnya kepada Muhyiddin dipercayai kerana terdapat usaha TPM selaku Pengerusi Umno untuk meletakkan 'orangnya' menggantikan beliau sebagai Setiausaha Umno Bahagian

Anonymous said...

Salam all.. Wey antu pkr.. Ni gambar ori tau! Tarak photoshop punye bukan mcm blogger pkr tipu kata ori..tp bukan makna BN pasang spy tp rasenye dr inisiatif blogger sendri yg cilok dr mana2 sumber.

Aku sokong sesape yg kata muka Anu..war dah berubah dah hilang seri. sah mmg lain sgt2 dr yg aku knal sorg yg smart n gentlemen gitu maklumla aku dulu ahli fan club dia, tp zaman dah berubah tembelangnya pun dah pecah rupanya dia ni mmg takleh pakai.. Tggula pembalasanNYA kalo tak di dunia ni.. akhirat. Salam.

Anonymous said...

Anon 6:00,

kau ni mabuk tapai ubi atau mabuk tapai beras?

Zaharin tu MP bebas, bukan UMNO punya, dia nak kritik sapa pun dia punya pasallah, dia keluar PKR jd MP bebas, bila pulak dia join UMNO?

kalau nak jdi bodoh pun, jgn lah jadi bodoh tempat yg ada ramai orang. Kita perlukan MP yg mcm ni, yg boleh kritik kiri kanan dan tak terikat dgn mana2 parti, bukan mcm PAS/PKR, kalau puak2 dia, buatlah apa pun semua betul je, species yg baca haramkah haramjadah mamat ni.

Anonymous said...

Anon 6.00
Cerita lapok.. Najib kukuh dlm partinya. Selain Muhyiddin sbg penasihat seniornya. Semua naib presiden adalah antara yg terapat dgnnya sejak era pemuda iaitu Zahid Hamidi, Kerismudin, Shafie Afdal termasuk juga Rais, T.Adnan dan ahli majlis skelian yg bnyk muka2 baru.
Baik bukak cerita pas yg makin celaru dgn pemimpin2nya semua org termasuk atas pagar mcm aku pun syok baca...

Anonymous said...

Musangka 3.05.
Jawab salam dengan Waalaikummussalam. Wa bermaksud dan. Mu dalam mualaikummussalam tu tak ada maksud.

Maaf ya,ingat mengingati sesama Islam.

Anonymous said...

shamsidar tunjuk kat kote nuar ? muhahahahhahaha..

teringat kisha lama ker?? muhahhaa

Anonymous said...

Anwar tersenyum lebar maklumlah dah lama tak jumpa kekasih lama tapi nampak jelas seperti orang sakit...

Anonymous said...

Anwar tersenyum lebar maklumlah dah lama tak jumpa kekasih lama tapi nampak jelas seperti orang sakit...

komandomelayu said...

ANON 539

YANG AMBIL GAMBAR TU BUKAN BABI
TAPI LELAKI YG DIAMBIL GAMBAR TU LAH BABI SEBENAR! BODOH!!

ANAK HARAMJADAH PULAK KAU LA SEBAB TAK ABIS2 NAK SOKONG SIBABI YG ROSAK AKHLAK !
KEPALA BUTOH BAPAK KAU!

choc-mint said...

haih...cemuih la anwar nih....
layaaaannnnn.....

Anonymous said...

Anwar memang dah nak mampos pon. Tengok raut mukanya. Muka orang buang tebiat. Tak lama mampos la tu.

Anonymous said...

Anon Sept.27,2011 8:52 AM

AMIN....AMIN!!!!!!!!!

Anonymous said...

hahahahahaah....... tepat skali bro...nukilan tu..

i loikee...

kata org ...tempat lama lagikan di kenang....

mcmana bergolek dan tergoleknya mereka berdua di tivoli villa...

Anonymous said...

tukang komen, anwar akan jadi KETUA PENGHUNI BAMBOO RIVER RESORT!

Anonymous said...

cita lama akan berpaut kembali...
heheeee

rakab said...

Ha'ah!..memang betol la..
Anwar nampak makin kurus mengkeh!

Macam orang sakit jer!!...Terlampau banyak tekanan yang ditanggungnya!!

Nasib baik dia tak bersumpah laknat!....kalau tidak....

Anonymous said...

tengok , bukan main lebar dan manis sengih tawa si shamsidar , mentang2 jumpa si buah hati !

dalam hati teringat segala kenangan manis indah kita berdua wahai kekasih ..rindu dan desahku , desahmu dan dayunganmu buatku merintih hingga kini !!

sialannn !!

Anonymous said...

eh , apasal muka anwar ni lain mcam ? teruknya !!

macam dah ada tanda2 tak lama lagi mati!!

praha2 said...

ni yang dikatokan buayo tembaga. Liat sajo melihat kekasih lamo. apo nak jadi zizah tak ikut samo? Usah tanyo anak lah memang raso geram tu. lihat kalibat pelakon tu senyum ajo lihat dio. Buayo benor benor. yang alin jangan doket nanti keno sengot dio baru tahu

Anonymous said...

Kau pun syok kat Shamsidar,Musang!


aku ingat, aku sorang je dok gila bayang kat dia!

Anonymous said...

muko serupo jo...mmg sesuai noo..org tua2 kato, klu muke pasangan seakan2 srupo, mmg sepadan...la ni, mmg secocok la..

sorang kaki balun betina org..

sorg lagi kaki balun laki org..

KAH KAH KAH KAAAHHHH

Anonymous said...

mana kak jjah dan nurul adik adik tak kan tak dijemput sama huhuhuh

Anonymous said...

Persinggahan terakhir dirumah bekas kekasih sebelum menanti perjalanan ke Sg Buloh.

Maaf,atas segala silap dan salah abang,semoga Tuhan ampunkan dosa kita berdua.

Anonymous said...

dah LEBAM...

Anonymous said...

Muka macam orang sakit jer maklumlah tak cukup tidor terkenang nasib badan yg tak lama lagi jadi warga Sungai Buloh...

Anonymous said...

kaki jubor tu nak tengok anak dia afifah sebab tu ajijah tak mau ikut sama takut afifah panggil kat ajijah mama habis lah.

Anonymous said...

pergggghhhhh...sexual appeal si shidar tu mmg kuat tul la...patut la si azmin x kesah pun nak wat pe....yg penting dh jd bini...hehehe

Anonymous said...

Apa isunya dalam gambar diatas? .... "BUDAYA FITNAH BANGSA SENDIRI & AMPU RAJA KERANA HABUAN" OLEH MELAYU UMNO (termasuk blogger/ pengamal medianya) = MELAYU MELAKA ZAMAN RAJA MANDELIAR & KITOL ............... Budaya & akhlak keji sebegini... layakkah lagi UMNO memimpin Umat Melayu Islam yang merdeka hari ini?

Taklah selera aku berketuakan manusia Melayu UMNO yang tolak & persendakan hukum hakam Allah!

hati panas said...

alamak anon 12:12
diorang bukan fitnah,tp dh knyataan la..kalu diorg mencarut pun sbb nk lepaskan geram pada si Nuar al-juburit tu.. pemimpin2 PAShit pun mencarut tak tentu hala,fitnah maha hebat x kisah ke...pakai otak la wei..

Anonymous said...

owner GAP bergigi jonggos..baik baik weyh sebelum kena pagut dgn si gigi jonggos..ini blog utk para pengampu tegar sahaja..

Ular Menyusur Akar said...

Apa ada hal. Jijah juga dalam habitat yang sama.

Anonymous said...

lucu la ayat..habitat asal tuh.... dasyaaatttt....

Anonymous said...

Bukan Kekasih lama TETAPI....GUNDIK LAMA