Monday, January 2, 2012

LIWAT : HJ HADI PERSOAL MOTIF ANWAR.

ini adalah bukti. hj hadi persoal motif anwar menjemput anggota parlimen australia untuk masuk campur dalam perjalanan kes liwatnya.

jadi kepada hj hadi, apa jugak keputusan liwat pada 9 jan ini anda harus terima.

 aku berkeyakinan pihak asing bakal masuk campur dalam kes anwar jika mangkok ni dihukum bersalah.

singapura nampak cukup berminat sejak kebelakangan ni. 

lihat keratan straits times kat bawah.

16 comments:

Anonymous said...

Tunggu jerlah sat lagi, bila disergah oleh Bang Non, Hadi akan keluar kenyataan bahawa wartawan salah tafsir dan ini semuanya kerja UMNO!!!

Kulaan Niring said...

Salam Perjuangan Sdr GAP,

pohon dilinkkan blog saya dengan blog tersohor sdr...

http://kulaanniring.blogspot.com/

-Kulaan Niring-

Nok said...

iblis ni akan spin as maximum as possible.... ingat senang ke kena 20 tahun sungai buluh ...last post for him......bodoh betul mat arif ni.......tak boleh buat apa2 dah dah konfom sungai buluh.....menangis air mata darah sekali pun tetap kantoi....buat kata pepatah...terlajak perahu boleh di tarik terlajak kote bengkok Sungai buluh tempatnya.....slamt beristrehat wahai anuar aljuburi noway out for for you....

Anonymous said...

Toksah percaya munafik tu jujur selar ahli parlimen ostalia tentang perbicaraan kes liwat al-juburi...selagi dia tak tarik balik kata video tu pekak n bisu tak boleh dijadikan bahan bukti selagi tu kita harus anggp hadi boroi ularmak politik penipu

TOKGURU86 said...

Anwar baka lalui mimpi ngeri. Mampos ko Anwar!!!

News Barclays Premier League said...

apahal pulak najib kena mengena dengan kes liwat nih.....

bangang betui straits times punye sial berita.....

Nok said...

anuar menyesal bro gap...dari sumber kak jijah...tapi apa boleh buat terlajak perahu boleh tarik balik..terlajak kote bengkok Sungai buluh le tempatnya.....kak jijah tahu Azmin mau rampas President PKR....di jangka satu episod akan berlaku setelah anuar ke S.buluh.... pelakunnya Wan azizah..Nurul Izza dan hero dayus Azmin....tungguuuuuu.....habis le PKR...yg mana satu anuar akan pilih......Wan azizah ke??? atau Syamshidar ke????hebat....

Anonymous said...

Tuan,
Gelaran Datuk Seri tu patut ditarik balik. Ia melibatkan maruah negara dan maruah Agong yang mengurniakannya. Tak guna gelaran Datuk Seri diberikan kepada orang yang telah merosakkan imej negara.

Anonymous said...

Tuan,
Gelaran Datuk Seri tu patut ditarik balik. Ia melibatkan maruah negara dan maruah Agong yang mengurniakannya. Tak guna gelaran Datuk Seri diberikan kepada orang yang telah merosakkan imej negara.

Anonymous said...

Tuan,
Gelaran Datuk Seri tu patut ditarik balik. Ia melibatkan maruah negara dan maruah Agong yang mengurniakannya. Tak guna gelaran Datuk Seri diberikan kepada orang yang telah merosakkan imej negara.

Anonymous said...

alamak ...


bodohnya dorang niiii ....


sapa kata umno yg masuk campoq hal anu ar ni ...????

pada awal permulaan sejarahnya ....

adalah bermula daripada kenyataan abang karpal ...!!!

selepas tu ...


mula menjadi bahan cerita semua orang ... dari mulut kemulut ...
tak kira melayu.. cina .. india .. tua muda ... umno .. mic... mca ... gerakan .. pas ...ppp ...bebas ... supp ...bersatu sabah .. dll ...

semua orang cakap ...
nak tau sapa yang cakap ..???
betul ke apa dia cakap ...???

bila orang ramai tau ...
tentu orang paper pon tahu ...!!!!!

dah jadi keje dan tanggungjawab org suratkhabar laaa ....
cari dan korek ...
sampai jumpa taikkk ...!!!!!

yang nak kata dan nak tuduh tuduh ...umno yg jadi pekerjanya ..

buat apaaaa ....????!!!!

itu jawapan

HELAH BELA DIRI ....!!!!!

toksahhhh laaaa...
nak cakacakap..
ikut sedap mulut ....
ikut sedap rasa ...

tengok laaa nantiiii ....

bermula 901 ....

anuar akan mengidap kat sungai buloh tuuu ....

hahahaha ......
pegi laa korang melawat lawat dia nanti ...

jangan lupa....

bawakkan bekal lemang dan rendang ....
bawak nasi lemak .. atau nasi impit kuah kacang ...

takke ...bawakkan aje nangka ..atau durian ...

boleh gak bawak ...

pisang .....!!!!!!

ANACONDA said...

ANON 1125 PM...

LU PUNYA KOMEN TERBAEKKKK BRO...

JIJAH NANGIS SHAHDU...

PUKIMAK KAU NUAR...

ANACONDA said...

JGN HERAN SGT DGN SI HADI MANGKUK NI...

MAMAT RUSILA NI CERDIK SIKIT JE DARI NABI NICKY...

ESOK LUSA DIA TUKAR LA...

PUKIMAK KAU NUAR...

Anonymous said...

Segelintir orang luar tak perlu tunjuk pandai dan campurtangan. Itupun bukan suara rasmi negara mereka.

Lebih baik orang luar yang konon nak campurtangan tu tengok cermin dan insaf diri.

Negara kita mana ada menyibuk hal negara lain melainkan dalam hal bantuan kebajikan.

Kemakmuran rakyat negara ini bukan mereka yang menentukan.

Anonymous said...

singapura tidak menentang homoseksuals. di sini ramai yang homoseksual, termasuk segelintir budak melayu yang muda-muda lagi, india, termasuk pelawak india Kumar aku nampak di orchard road, bugis street, clarke quay dan di serangoon road. PM LHL kata kumpulan gays pun patut diberi tempat di sini kerana mereka ada hak tinggal di sini. Tetapi undang-undang meliwat tetap adalah satu jenayah.
Tetapi dua tahun lalu, seorang ahli parlimen yang terpilih atau Non-MP yang gay sudah di pecat dari parlimen.
Sebab itulah singapura tidak mengambil berat tentang homoseksual.
Tetapi sayang, orang melayu juga yang bodoh, terpengaruh dengan gejala dosa yang terkutuk oleh Allah.

Tun Teja said...

Wartawan si mata sepet ini gemar meracuni fikiran generasi muda dan masyarakat di singapura terhadap kepemimpinan DS H Najib. Bagiku DS H Najib adalah PM Malaysia yang brilliant di tenggara asia. Wartawan ini tiada hak menghina kepemimpinan DS H Najib. Seorang wartawan yang buta fikiran kerana kurang menganalisa semua dedikasi UMNO dan BN kepada rakyat jelata di Malaysia.