IKLAN BERBAYAR

Tuesday, January 31, 2012

PARLIMEN SHAH ALAM GOYANG ! HASAN ALI ARAH AHLI PAS TOLAK KALID GEREJA !

ceramah hasan ali malam tadi di seksyen 17 shah alam memang unik.

unik pasal buat pertama kali dalam sejarah hidup aku audience yang hadir itu terdiri daripada kalangan orang pas,orang umno dan rakyat marhaen.

rakyat marhaen sebut pengundi shah alam.

hasan ali arah seluruh ahli pas shah alam tolak kalid gereja pada pru ke 13 nanti !

crowd cecah ribuan manusia. dari khemah,tepi khemah,belakang khemah,padang dan jalan raya rakyat melimpah.

ini signal maut untuk pas..
saksikan sendiri foto yang dilampirkan.
video ceramah  dan sidang media akan diupload secepat mungkin.




 

65 comments:

ANACONDA said...

SELAMAT JALAN ROMEO...
SELAMAT JALAN KHALID RABAI JOSEPH...
SELAMAT JALAN NUAR...
PUKIMAK KAU NUAR...
KAU DGN PARASIT2 PAS AKAN MAMPOS DLM PRU KE 13 NI...

ANACONDA said...

ANWAR IBRAHIM...
KEPALA BUTUH MASAK ASAM...

Anonymous said...

GAP ..KINKNET KATA...PASAL ANWAR OFFER 'PM' JIKA DIA KALAH DAN MASUK PENJARA...(utk ajar hassan yg suruhvorg jgn pegi mahkamah..perkara yg anwar sgt takutkan)

LOGIK JUGAK..SEBAB one or two day before 9 jan..

then Hadi rasa teetipu...

TEORI OR CRITA KINKNET MASUK AKAI...

MINTAK GAP BONGKARKAN...

Anonymous said...

org cina sibok meniaga tiap malam tp org melayu sibok g dengar ceramah. patut ler hidup harapkan bantuan je. apa ingat klu anwar masuk penjara nasib korang akan berububah ke? sedarlah dah 54 taun di naungi BN hidup takat tu je. yg tinggal kat flat tetap tinggal flat jg blm pindah ke banglo lg.

hassan gagak ni pun sibok sgt lepas kena buang. harapkan isu agama je. klu prihatin sgt g lah seluruh negara utk bantu tingkatkan syiar islam bukan sibok bg ceramah.eri taat tu napa tak g tolong agar berada di landasan betul.



ramai umat islam yg tak join pas pun sesat akidah jd jgn dok hentam pas je. kelab ist

Anonymous said...

ada permit ke dia buat cerama ni klu tak ada mana polis tak tangkap?

sasha2020 said...

Kepada anon 4.43 % 4.47, rileks lah brother...

kau ni, bila org pergi ceramah aje, komen macam macam...

Ini ceramah yg penting utk sedarkan org islam agar tak tertipu..BUKAN macam ceramah PAS yg penuh dgn fitnah, dendam, caci maki dan penipuan...Ini yg patut dielakkan..

Bukannya pergi ke mahkahmah untuk sokong peliwat dan gay. Sepatutya pergi ke ceramah HIMPUN, yg nak menyedarkan org islam tentang gejala murtad...

ADA FAHAM KA!!!! PAS is dead.

Anonymous said...

itu ceramah.. takde supply tabung rebat woo.. kalau PAS punya ceramah... kompem cekau merata... kihkihkih...

Anonymous said...

Kembalikan PAS di zaman Fadil Noor...keluar dari Pakatan Rakyat (Pakatan yg Jijik lagi menjijikkan)

Anonymous said...

Aku harap D.D Hassan bongkar siapa yg berjubah/berkopiah dan bertudung lingkup dalam PAS yg dah murtad....

Kejutan.. Kejutan......

Anonymous said...

salam.... aku pergi ceramah tu gap...ish ish ish..tapi gambar aku tak termasuk kat sini daa..frust betoi..hehe memang lps ni khalid gereja akan kalah le kalau masih nak dok shah alam....ada sapa2 nak offer tukar parlimen dengan dia..hehehe..moh le kot ada nasib....tapi kalau letak nik ajis sekalipun kat sini...hayat pkr dan pas tetap akan berakhir kat selangor ni...confirm..sebab budak2 muda pun aku tgk sibuk dok jual t shirt belia anti anwar ibrahim (bantai)..tu tandanya apa? pengundi muda tak terpengaruh pun dengan anwar..

aku pengundi dun bt3 dan parlimen shah alam..

Anonymous said...

aku heran skit dgn pimpinan pas ni. mereka semua tak berani nak kluar komen tentang anwar sokong israel. macam anwar ada pegang rahsia besar pas. minta para blogger pro bn selidik, mungkin ada salah guna kuasa dan pecah amanah. orang pas pun manusia, manusia tak lepas dari buat silap.

Anonymous said...

masuk juga gambar aku dalam ni.....baru aku tahu sapa gap yg snap photo depan aku tu..

cikgu rokiah said...

DAP ketawa melihat bangsa melayu hanya tahu berpolitik....dalam senyap mereka ambil kesempatan....

Anonymous said...

pemimpin PAS kalau dah berselingkohan dengam PKR dan DAP..mana berani nak kondem
keburukkan rakan pakatan...

klu adapun komen sipi-sipi jer..
karang ada malaun kata..tu kenyataan peribadi...

tak berani punya nak buat
komen dari konsensus parti!!!

Anonymous said...

SPIN CERITA LAMA...TEMPAT ceramah aje lain,Bosan,Fed-up lah...

Oi GAP takde cerita lain,yg menarik ke???

FADZIL NOR said...

AKAN JADI KENYATAAN:Dr. M akan tengok sendiri keKalahan BNUMNO,pada PRU 13 nanti!

Allah Maha Berkuasa,Tengok lah!!!

TERKINI : Special Branch POLIS dan Perisik Tentera mendapat MAKLUMAT;

BNUMNO akan terSEMBAN pada PRU 13 dgn memenangi 5 Negeri sahaja; selebihnya kpd PAKATAN..HUHUHU

Anonymous said...

PAS BODOH, PAS BAHLOL, PAS TONGONG, PAS BANGANG, PAS BONGOK, PAS STUPID, PAS MORON, PAS MUNAFIK KE ? SILA KAJI SIFAT SIFAT ORANG MUNAFIK. Entah..................

Tak Suka BerMUKA2 said...

Sudah lah Hassan Ali ; IBARAT Ayam KUAT berkokok,tapi BONTOT penuh tahi...!

Anak sendiri lari dari rumah! Motivator apa??Tahi Kuching..!!

Pukul Bini..!! POLITIKUS..!!

CAKAP pasal Aqidah..!! Masa jadi Exco,eksyen aje..Keje tak Buat..!!

Kena PECAT :PAS salah,PAKATAN Salah,UMNO SALAH...Semua Boleh Serba SALAH...!!!PODAH..!!!

Anonymous said...

Anoneh 8.14,Hang tu sound like a MUNAFFFIKKK......

Anonymous said...

TERKINI : Special Branch POLIS dan Perisik Tentera mendapat MAKLUMAT;

wooooo gile lembu pr dapat risikan dari SB polis dan perisik tentera..

gabra dan takut~

dah terbukti nik ajih nak pegang jawatan sampai mati.hahahahahah...

dulu mengata tun m sekarang diri sendiri yang buat.takde kemaluan betui

Anonymous said...

sokong PR = tak munafik
tak sokong PR = munafik

kesimpulan sokong PR = masuk syurga sebab tak munafik

sumber : ajaran agama PR dan pentaksub lembu

Anonymous said...

Hassan ali rasa dia ada PhD; tapi dah jadi PENGHASUT HASAD DENGKI(PHD) kpd PAS dan PAKATAN RAKYAT...

Tolol,Bahlol,Waregol.....

Anonymous said...

ANONeh 8.20,8.22 YG ada kes LEMBU skrg bukan ke SHARIZAT,Ketua Wanita UMNO..???

Dan kow pun LOMBU,ikut aje mcm dicocok hidung,GOBLOK..!!

PEMIMPIN UMNO curi,sakau JUTA2 wang RAKYAT,,YG KOW GOBLOK biar kan aje....

Si-luncai lah kow ni...!!!

SiLUNCAI TERJUN dgn LEMBU2 nya sekali...Biarkan, biarkan.....

Anonymous said...

salam keh kwh kwh lelebih banjingan PAS/PKR yang taksub akan kata konspirasi Bn ..Hassan ali kuda tunggangan UMNO dah kena bayar...kerana apa kerana penyokong PAS dan PKR anwar aljuburi yang totok lagi kaldai telah ditakdirkan menjadi banjingan akhir zaman .

Anonymous said...

UMAT MUSLIMIN SHAH ALAM NAMPAKNYA TELAH TERSEDAR..
INSYA ALLAH PRU13 TUNJUKKAN KEPADA PAKATAN BAHAWA MEREKA MEMANG TIDAK TAHU BERSYUKUR..AJAR MEREKA SAMPAI TERSUNGKUR!!!

Anonymous said...

insyallah..

alah akan bagi kemenangan besar pada BN di pru akan datang..

amin.. semoga malaysia sentiasa aman.. selamat.. makmur dan diredhai allah dibawah kerajaan BN..

To Live Again said...

GAP,

Mesti diaorg ckp suma yg dtg 2 umno dh BELI..Dpt kain pelikat + RM50 sebagai RASUAH hahah..Tipikal pencacai hahhah..

Anonymous said...

YANG PENCACAI PAS NI MEROYAN MACAM ORANG GILA NI KENAPA?

APA SALAH HASAN ALI?

KALAU HASAN ALI MENEGAKAN DAN MEMPERJUANGKAN ISLAM DALAM ISU MURTAD DAN AKIDAH KENAPA PENCACAI PAS MENENTANG NYA HABIS HABISAN.

APA MAKNYA? INI BERMAKNA PENCACAI PAS ITU YANG MENETANG AGAMA ISLAM. BUKAN HASAN ALI.

FIKIR-FIKIRKAN LAH.

ANWAR MEMANG EJEN YAHUDI said...

Wow! 5,000. Lebey kurang sama dgn 901. Tapi kali ni..tanpa RM200, tanpa paksaan, tanpa sepanduk sepanduk yg provok, tanpa aksi baring baring atas jalan..

Syabas orang-orang Melayu!

Orang PAS yg undi DAP sedarlah, jika DAP memegang kuasa ..habislah semua milik Melayu dirobohkan.

Anonymous said...

anon 907,

Orang PASngok dah cuak..

Itu la pasal..!!

Wakakakaka

ANWAR MEMANG EJEN YAHUDI said...

Anwar memang ejen yahudi. Sah Sahih!! Dia sendiri yg confirm.

Ini bukan soal menggunakan ciptaan/kepandaian bangsa yahudi, INI SOAL MENYOKONG NEGARA ISRAEL!!!!!!

Ini bukan soal menggunakan ciptaan/kepandaian bangsa yahudi, INI SOAL MENYOKONG NEGARA ISRAEL!!!!!!

Ini bukan soal menggunakan ciptaan/kepandaian bangsa yahudi, INI SOAL MENYOKONG NEGARA ISRAEL!!!!!!

Ini bukan soal menggunakan ciptaan/kepandaian bangsa yahudi, INI SOAL MENYOKONG NEGARA ISRAEL!!!!!!


Ini bukan soal menggunakan ciptaan/kepandaian bangsa yahudi, INI SOAL MENYOKONG NEGARA ISRAEL!!!!!!

Anonymous said...

apa-apalah, asalkan bukan anwar ibrahim..

Shahid Al-Hafiz said...

PRU 13..milik Barisan Nasional..insyaallah

Anonymous said...

Shahid,

InsyaAllah!

Anonymous said...

Anuar dah bagi Hint jangan sokong dia, dia dah terperangkap dengan yahudi....


Fikir-fikirkanlah

ANWAR MEMANG EJEN YAHUDI said...

anon 4.43am,

PAS menggunakan al quran dan hadis bagi mengelirukan umat Islam.

PAS menggunakan rumah rumah Allah utk memaki hamun, mencarut, menyumpah seranah, seraya menggangggu jemaah lain.

Kesesatan PAS sangat tinggi kerana membawa bersama penyokong bongoknya.

Sokong la terus Anwar Ibrahim tu..
Bersubahat menyokong pluralisme.
Bersubahat menyokokng murtad.
Bersubahat menyokong seks bebas.
Yg latest bersubahat lah menyokong NEGARA ISRAEL.

Syabas PASngok yg bongok.

Anonymous said...

edit ni edit ni .. tak caya tak caya

kah kah kah kah

Anonymous said...

org cina sibok meniaga tiap malam tp org melayu sibok g dengar ceramah. patut ler hidup harapkan bantuan je. apa ingat klu anwar masuk penjara nasib korang akan berububah ke? sedarlah dah 54 taun di naungi BN hidup takat tu je. yg tinggal kat flat tetap tinggal flat jg blm pindah ke banglo lg.

hassan gagak ni pun sibok sgt lepas kena buang. harapkan isu agama je. klu prihatin sgt g lah seluruh negara utk bantu tingkatkan syiar islam bukan sibok bg ceramah.eri taat tu napa tak g tolong agar berada di landasan betul.



ramai umat islam yg tak join pas pun sesat akidah jd jgn dok hentam pas je. kelab ist

------------

orang cina sebok niaga .. apa yang ko buat disini .. gi la meniaga

hahahaha

Anonymous said...

ada permit ke dia buat cerama ni klu tak ada mana polis tak tangkap?

------------

ni sorang lagi tertinggal bas.. banyak sangat baca buku jinggay .. kah kah kah kah

Anonymous said...

DAP ketawa melihat bangsa melayu hanya tahu berpolitik....dalam senyap mereka ambil kesempatan....

----------

lagi sorang tertinggal bas ..

kah kah kah kah

hangkedee said...

Geng,juak juak,haprak Hampas telah di matikan hati hati mereka kepada kebenaran.Buat lah macam mana pun mereka tetap memakan tahi Dapig.

Anonymous said...

anon 443,

org melayu ramai yg makan gaji. Tgk kat pejabat kerajaan, kebanyakkannya penyokong pembangkang. Keje lembap, ponteng keje macam laki cikgu mala.

Tu..mokhtar al bukhary seorang peniaga bangsa melayu, beragama Islam.

Sokong dia.

Boikot roti masimo, boikot kedai cina mana yg boleh.

paham?

Anonymous said...

Anaconda muarghuarghuahuahuah

X-BTN Masa Hassan Ali said...

Hassan Ali memberi impak yang minimum ke atas sokongan kepada Pas. - Pusat Penyelidik Pas.

Hahaha...macam mana boleh jadi penyelidik aku pun tak tau.

Yang ramai pembangkang mengelabah bantai Hasan Ali kenapa lak? takut ke bai..?

Dgr citer..kalo Hasan Ali bertanding di Shah Alam, UMNO beri laluan..betul ker? Satu lagi tempat di Ampang

Dia akan diberi laluan dengan syarat bertanding di Parlimen bukan di DUN..

Anonymous said...

ALAHAI KOMEN2 SYOK SENDIRI JER..BORING LAA..MASUK BAKUL SENDIRI..BORING LAA

Koru said...

jika hasan ali mmegang jwtn presiden pas, mgkin kerjasama antara umno dn pas blh dilakukn. cra pmikirn beliau sgt mnarik.....

RH said...

Sudah terang terangan anuar adalah penyokong israel masih nak deny? Atau korang pikir ini benda main2 ke. Kpd anda semua penyokong kuat PAS/PR tolonglah buka minda anda. Ini bukannya perkara remeh. tengoklah bagaimana Israel menentang Palestin. Masih ingatkan bom berangkai yg dijatuhkan di Iraq? Masih ingatkah tangisan anak2kecil mereka?
Mahukah kita memperjudikan masa depan negara sedangkan ketuanya sudah mengakui bahawasanya dia menyebelahi israel?
Islam apakah si anuar ini.
Atau masih ada di luar sana melayu sepertinya?

Anonymous said...

khalid gereja pasti kepanasan sbb beliau PARASIT pertama org islam yang tolak islam...esok lusa ada la statement dr parasit nie

Anonymous said...

GAP mintak la Hassan Ali datang area Ulu Kelang plak.. asik area shah alam, bangi je..jauh tu nk g.. skali skale kasi langgar la area azmin ali..hehehe

Anonymous said...

Siap la sikalid bangkai nie kat shah alam pru nanti,pukulan tko menanti

Anonymous said...

ni gmbr2 photoshop laaaaaa....

mana ada ramai mcm tu yg pi dngr Dr Hasan

bohong la semua ni..Umno pandai2 jer wat citer

PR akan menang PRU13 ni...kalau tak caye cuba pusing 'blakang' jap

huhu

em...em...Rabbi Anweristein Abraham dah baca 'kol nidre' lom?

KAH KAH KAH

Anonymous said...

anon 443 am ..

udah nama pon manusia ...
mana mungkin sesatu perbuatan yg melibatkan orang ramai boleh di buat sorang sorang ...

mak bapak ngko nak kawinkan ngko pon sekurang kurang nya akan menjemput sanak saudara dan sahabat handai ...baru kerje walimatul urus namanya ...

lagi pon ..

apa yang ngko sakit hati sangat pada hasan ali ni ...??? dia ada kacau ngko ke ...??

aku yg bukan ahli politik ni pon rasanya dah faham apa yg dia risau kan ...
apa yang dia mau bikin bagi membaiki keadaan terhadap apa yg terjadi pada agama ... pada bangsa melayu dan pada kedaulatan raja serta sultan ...

kalau ngko pandai laa sangat ..baik laaa ngko didik anak ngko agar jadi melayu yang islam yg berguna dan menjadi orang melayu yg hormatkan sultan dan raja ...
mat saleh pon reti macamana nak respek kat raja dorang ... ngko pulak udah terbalik kot ...

ngko tahu ke ...
kenapa institusi raja raja dan kesultanan itu penting pada bangsa melayu dalam malaysia ini ...???

kalau tak tahu, pergi lah bertanyaa ..pada orang yg tahu ...

atau pegi dengo ceramah dr hasan tu ...

bukannya nak marah marah atau nak hentam orang tak tentu pasal ...

orang tahu lah yg ngko tu penyokong tegar puak pas ...

tapi jagan laaa jadi orang buta politik ...
merodong ajeeee ... menyokong tak tentu pasal ...

ngko kene tahu jugak apa hala tuju dan wawasan kumpulan yg ngko join tuuu ....

lepas tu amik timbang ... timbang laaa ....

Anonymous said...

anggap lah PAS dah di kafankan ....

PAS dah dihancurkan dgn hukum karma kerana mengangkat peliwat menjadi ketua....

padan muka pas....hip hip horrayyy

PAKATAN RAKYAT BOLEH..OLE..OLE said...

PEMBANGKANG yg MEGELABAH,tu sapa???

DI-SELANGOR,PEMBANGKANG ADALAH BNUMNO,

gitu juga di-KEDAH,

gitu jugak di-KELANTAN,

gitu jugak di-Penang,

gitu jugak di-WILAYAH PERSEKUTUAN KL....

nanti lepas PRU 13,BNUMNO PEMBANGKANG lah di-9 NEGERI,termasuk kerajaan FEDERAL...

BELIEVE IT or NOT....BNgok2....!!

PAKATAN RAKYAT GOVERNMENT....

PAKATAN RAKYAT said...

PAKATAN RAKYAT BOLEH..OLE..OLE said...TERIMA aje le...

PEMBANGKANG yg MEGELABAH,tu sapa???

DI-SELANGOR,PEMBANGKANG ADALAH BNUMNO,

gitu juga di-KEDAH,

gitu jugak di-KELANTAN,

gitu jugak di-Penang,

gitu jugak di-WILAYAH PERSEKUTUAN KL....

nanti lepas PRU 13,BNUMNO PEMBANGKANG lah di-9 NEGERI,termasuk kerajaan FEDERAL...

BELIEVE IT or NOT....BNgok2....!!

PAKATAN RAKYAT GOVERNMENT....

Anonymous said...

KAH KAH KAH..

PENCACAI PAKATAN YANG DELUSIONAL..

CAMNE KORANG NAK TUBUH GOVERNMENT SELAGI KORANG TAK TUNJUK KORANG LEBIH HEBAT DARI BN? ALAMAK SILAP LAAA, PAKATAN LEBIH HEBAT DARI BN DARI SEGI MENCETUSKAN HURUHARA, BUAT DEMO, KANTOI VIDEO SEKS, FITNAH SINI SANA,MAKI HAMUN DALAM CERAMAH, SOKONG PLURALISME, LGBT DAN ISRAEL..MASYA ALLAH..

PRU12 PUN TAK MAMPU NAK FORM GOVERNMENT, INIKAN PULAK PRU13. INSYA ALLAH, TAKDE DAH UNDI PROTES KALI NI..

asifadio said...

AKU NAK BELI T-SHIRT 'BANTAI' KAT MANA? PLS.. AKU NGN KAWAN2 KAT UITM SHAH ALAM BARU CADANG NAK WAT T-SHIRT ANTI ANWAR.. PLS EMAIL AKU.. RAMAI NAK BELI asifadio@gmail.com

Anonymous said...

kat SRI MUDA bila nak datang...

Anonymous said...

kelebihan PR tengok satu2 ya.

DAP ada Khalifah yg setaraf Umar Abd Aziz. Nama dia Lim Guan Eng iaitu protege Lee Kuan Yew.

Sapa cakap?

Mat Sabu cakap. Mat Sabu, itu Timbalan Presiden PAS yg la ni sudah suam2 kuku dgn geng Erdogan.

PAS pulak lebih terror. PAS ada nabi. Nabi Nik Aziz.

Sapa cakap?

Satu ustaz totok Niz Aziz nama Ustaz Budak. Takde sekor pun pimpinan PAS yg komen.

PKR pulak tak mahu ketinggalan. PKR ada Imam Mahdi.

Sapa cakap?

Ustaz Dr Badrul Amin. Dan takde sekor pun pimpinan PAS & PKR yg tegur bende ni.

Maka UMNO/BN makan ikan kering ajelah. UMNO/BN memang terlalu ramai penyamun, perompak, perogol, pencuri lembu, penipu korporat, perasuah tegar, pengshopping sakan, dan lain-lain.

Kot mana nak lawan Geng hok ada Khalifah sekor, Nabi & Imam Mahdi.

Hassan Ali pulak nak pertahan Melayu, Islam & Raja Melayu.

Itu Hang Tuah, pahlawan terbilang Melayu pun hanya mitos karut.

Islam Allah SWT hak pertahan.

Raja ni kena dipertahan ka? Oleh sapa? atau depa kena pertahan rakyat? Nak pertahan daripada apa? Kesusahan hidup? Tak cukup belanja? Istana tak cukup banyak? atau daripada kaum kerabat & tauke2 cina pencacai ...

Aku suka masjid al-gufran depan rumah agam Hassan Ali.

Unik

Anonymous said...

klu bace komen para penjilat dan pencacai PAS.. mcm xde akal lagi dh..meroyan merapu ckp entah ape2..

mereka sendiri yg terungkur dan akan disungkurkan Allah krn menipu dan menghina agama.

Usahlah diserang Hasan Ali, lg diseranglg banyak sokongan buatnya.. gelombang kebangkitat sebenar rakyat BERTERASKAN AQIDAH dan SYARIAT yang betul akan menumbangkan para MUNAFIQUN PAS dan KAFIR Laknatullah DAP..

Isyarat diatas sgt jelas..Insya Allah kita doakan gelombang ini akan merebak ke luar dr Shah Alam-menuju ke segenap pelosok seluruh negera...

TUMBANGKAN PAKATAN RAKYAT! TUMBANGKAN PENJENAYAH AGAMA (PAS) TUMBANGKAN KAFIR LAKNATULLAH (DAP)!!

SELAMATKAN MALAYSIA..AMIN YA ALLAH..YA KAREEM!!

Anonymous said...

xde satu asas kukuh lagi utk kita sokong PAS dan Pakatan Rakyat.
Jelas dn sgt jelas segala Solat Hajat dan Doa yg pemimpin mereka buat..nah skrg Allah dh makhbul dan tunjukkan..

Siapa yg benar..siapa yg salah.. adakah kita masih mahu menipu Allah?

Bukan UMNO yg jd aib.tp Pakatan Haram ini yg diaibkan oleh golongan mereka sendiri..

xmalukah pencacai2 ni masih nk spin pd UMNO?
Kita doakan semoga BN dan UMNO terus menang dan berkuasa penuh, tetapi diimbangani oleh suara2 benar dr parti2 pembangkang dan NGO2 Islam yg ikhlas pada gerakan Islam..


TOLAK PAS-TOLAK PKR-HAPUSKAN DAP..INSYA ALLAH SELAMATLAH ISLAM DAN MALAYSIA!

Anonymous said...

msh ada pencacai2 PAS dn PR yg berangan2 UMNO akan tumbang?
ello..lu org xsedar diri ke no track record? hanya jilat Anuwar? no improvement, rasuah, kronism dlm PR berleluasa..

corrupted party-PR.. say good by to Anuwar n the gang..

We will VOTE for BN for our children not for ANWAR GAY may...

anti bohmau said...

"anon 4:43 AM- sedarlah dah 54 taun di naungi BN hidup takat tu je. yg tinggal kat flat tetap tinggal flat jg blm pindah ke banglo lg"

88888888888888888888888888888888888
pergi ke sini nak tengok banglo mewah2 , lawa2 di negara kita!!!
http://www.jabuhu.com/modern-town-house-by-arkitek-axis-in-kuala-lumpur-malaysia.html
atau di sini:

http://www.google.com.my/search?q=beautiful+houses+in+malaysia&hl=en&site=webhp&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8yMoT-fYDouZiAe2rt2_Ag&sqi=2&

kamu tu yg ketinggalan! sy dulu duduk rumah kayu tp sekarang rumah teres batu. tak lama lagi pindah ke banglo la pulak!!

sebenarnya Allah SWT akan merubah nasib seseorng itu jika manusia itu berusaha utk merubah nasibnya, Insyaalah. walaupun kita semua akan berada enam kaki ke bawah akhirnya tp jika hidup kita selesa di dunia, maka nak beribadatpun rasa selesa. maka jambatan ke akhirat mudah dibina, rasa syukur bertambah2 jika rezeki (halal) bertambah2 jua...

tp anon ni sampai mati pun takkan berubah apa2 krn hanya mengeluh nasib duduk di takuk lama...

mengutuk nasib itu dibenci Allah!!

Anonymous said...

anon 4.43am
sorry aku nak betulkan ayat kau yang last tu..
ramai umat islam yg join pas pun sesat akidah jd memang patut dok hentam pas je. Pasal apa daripada negara islam kepada negara berkebajikan.Ditambah lagi berkawan dengan kafir harbi iaitu DAP.Apa ciri ciri kafir harbi...Lu belajar lagi....

berita lembah pantai said...

Bukan kat Shah Alam je, ni ha kat Lembah Pantai Puteri Re4Basi dah basi habis dah! Nuar Berahim turun dgn TIGA V-P PKR, Tian Chua, Surendran dan "Bakal PM" (konon)si Nurul Izzah. 10 khemah naik di kubu kuat PKR, makan dah tempah, jangka 10,000 org datang. tapi akhirnya 300 je datang. bagi angpau 2 ringgit! Giler! Nuar bengang gila, Nurul memang lingkup kalau dia berani lawan sini. Baca kat Tragedi Anwar Ibrahim, Nurul Izzah dan 2 Naib Presiden PKR di Lembah Pantai - Jangka 5000 datang tapi hanya 300 yang hadir!

Memang tragedi!