Thursday, July 12, 2012

DATO RAOF S/U KERJA UMNO. GAP NAK TANYA ?


dato raof begitu berusaha membawa masuk beberapa selebriti untuk menyertai umno. itu bagus cuma.

gap nak tanya.
nak tanya maksudnya nak lontar soalan.
soalan yang perlukan penjelasan dari dato raof.

foto kat bawah adalah zahrul majid.
kabarnya zahrul ni pernah bertanding exco pemuda pusat.
sebelah zahrul ni  pula nik ajis.
nik ajis adalah pas.
pas pula banyak menyesatkan umat.

dato raof, betul ke zahrul majid ni staff dato yang bekerja di pejabat perhubungan umno di PWTC ?

ulang..
nak tanya.
betul ke mamat ni staff dato di pejabat perhubungan umno di PWTC ?

kalau tidak jangan marah ya. 
dah soalan pun dalam lingkup bertanya.
tapi kalau betul...
ini ada benda yang tak betul ni.


51 comments:

Anonymous said...

entah bro.... wa tak tau pa2.. sapa mamat gemok ni pun wa tak kenaii...

Anonymous said...

itu kan majlis tahnik...ko ni GAP...ada2 je

...ke si keramat hidup tu tgh mendoakan SORGA buatan PAS pada budak kecik tu?

kehkehkehkeh

-nik ajis mahafiraun-

zat said...

GAP kalu situasi mcm ni pun kau tk boleh terima kau jgn nk cerita pasal perpaduan melayu...u r one sick malay MF...ptuii..!!

Anonymous said...

perpaduan abah kau la zat!!!

Anonymous said...

kenapa mesti orang yang berjumpa pemimpin pembangkang mesti di cop ejen pembangkang dalam kerajaan? kenapa tak difikirkan sebaliknya?

Anonymous said...

kalau ye pun nak tahnik..takkan kan tempat kau tu xde org alim? setakat nik aziz tu alim ke? tua kutuk tak sedar diri!!!

Anonymous said...

mungkinkah Nik Aziz ada pertalian darah dengan bapa kepada bayi kecil?

mungkinkah ini sebahagian dari tugas ofisial MB Kelantan?

SEKADAR BERTANYA

Jo Sg Buaya said...

Gap, gap...soklan nakal ni hihi. Rauf tu boss lama aku...aku kenai dia. He's on top of things most of the time, so aku percaya dia tahu apa yang korang sendiri tak tahu.

Good job En, eh..Datuk Rauf. Lama tak jumpa no..

Anonymous said...

kalau ada pertalian darah atau kerana kejiranan...no komen!

kalau tidak ada dan kalau kemunculan Mursyidul diupacara sebegini adalah kerana jemputan...

ada pro dan kontranya disini, bergantung sama ada kehadiran berkenaan atas tugas rasmi atau tidak

Anonymous said...

kah kah kah

minda kecil lakukan perkara kecil

kah kah kah

minda besar buat perkara besar

kah kah kah

minda kelabu buat benda kelabu

kah kah kah

Anonymous said...

sujud dalam stadium udah

sujud tepi hutan sudah

sujud dalam bangunan udah

khidmat cukur jambul bergerak udah

LEPAS INI APA LAGI?

jeng jeng jeng

Anonymous said...

Ostat politik yg ko jemput cukur jambul anak ko...isshh!! issh!! ishh!

Anonymous said...

NICKY, JOM PEKENA NASIK BUNGKUS KAT WARUNG? TAPI KAU JANGAN PAKAI SUDU GERFU TAU! BUAT MALU JE!!!

Anonymous said...

sesat gila orang kelantan!

dapat anak, terus bawa jumpa tok guru najis!

minta didoakan dan direstui!

doakan jadi apa?!

doakan agar besar nanti jadi sesat,munafik dan korup macam orang-orang PASsesat ke?

Anonymous said...

zat,

u r the one that sick!

otak ada tak nak guna!

penuh taik!

tuiiiiiihhhhhh!

hahahaha

Anonymous said...

Penganut PAS percaya yg porky nicky tu bole merestui budak tuh....kadang2 trpikirla peranan porky nicky tuh dah macam FATHER Nicky yg bole 'bless' org n bole 'ampun'kan dosa org len....ish ish ish...

Ish ish ish..makin sesat org PAS nih...ada highway tetap nak ikot jalan bengkang bengkok , konon nak jimat wet tol tapi akhirnya SESAT....

Anonymous said...

tepat skali anon 10.45!!

Anonymous said...

tidak ada laporan global menyatakan bahawa negeri Tok Wan boleh dibangga-banggakan!

kenapa?

kerana tidak ada pencapaian besarlah ngok, oii. masakan lawatan sosial rumah ke rumah mahu dianggap pencapaian agung di alaf ini?

Hmmm

Anonymous said...

Malam tadi tengok Ius Aqidah pasal ajaran sesat Ahmadiah di Indonesia kat TV Al Hijrah....

Teringat kat Dr Hassan Ali

Demi Aqidah Kami Dedah...

Jimmy Palekat

Anonymous said...

Aku cukup heran macai2 PAS suke beri Pork Nik si mulut celupar lagi penyesat tu TAHNIK (belah mulut) kan anak mereka.

Nanti ramailah yg terikut2 CELAKO CELAKO CELAKO.. MU MAMPOH.. MU SYAITAN.. huhu kasihan bayi2 ini bapa mereka jahil taksub pd makhluk sesat!

Anonymous said...

jaga-jaga...musuh dalam selimut...n jangan berkhalwat dalam selimut...nanti anuwar aljubooori jilat bontot....abis jantan2 UMNO takda dara....

JAGA-JAGA DAN AWASI PERGERAKKAN MUSUH2 DALAM ......


paham maksud tuan puteri?

takbirrrrr........

Anonymous said...

setiap kerja harus diberikan pada yang layak, pakar dan berpengalaman

waima angkut/angkat sampah perlu diberikan kepada pekerja layak, pakar dan berpengalaman.

bukan kerana orang lain tak boleh buat kerja itu tetapi pembahagian kerja perlu dihormati yakni jangan ingat semua kerja boleh dibuat

makanya kalau kerja amal itu boleh dibuat oleh pekerja lebih bawah, yang di atas itu usahlah potong jalan, key?

Anonymous said...

Hantam saja lah... Pejabat UMNO puuun...kengkadang terlepas pandang. Ingat tu orang hipokrit banyakk

Anonymous said...

GAP, dalam UMNO ni, ada yg betul2 pejuang agama dan bangsa. dan ada juga yg CARI MAKAN. nak kenal senang je. yg pejuang akan sentiasa bercakap tentang perjuangan bangsa melayu. kedaulatan islam. yg cari makan sikit2 cakap aku kenal dato tu, aku kawan dgn tan sri ni...

fikir-fikirkan

Anonymous said...

GAP sekadar nak tahu: Dato Raof, betul ke Zahrul Majid ni staff dato yang bekerja di pejabat perhubungan umno di PWTC ?
So, bagilah jawapan kat dia. Tak salah kalau sekadar nak tanya kan?

Anonymous said...

itu cadangan hang tapi apa yang melata ialah paper hari ini melaporkan ada pasangan bercerai kerana perbezaan ideologi politik. siapa bersalah; siapa benar?

Anonymous said...

Apa masalah nya dengan majlis tahnik? malaysia sekarang ni di penuhi dengan politik sempit.... betul sangat la kata roslay raffie tuh...

Anonymous said...

Perbezaan pandangan tidak semesti tak boleh bersama... majlis TAHNIK je GAP saya setuju ROSLAY RAFFIE

Anonymous said...

nak cakap tentang persaudaraan konon...bini pun kau cerai, persaudaraan konon!!!!

ppuihh!!!!

Anonymous said...

cerai berai kerana politik itu takdir???

kalau dapig jadi ketua ia adalah takdir???

Anonymous said...

sekeping gambar boleh diputarbelitkan dalam haramkah sebagai telah menyertai kem itu dan ini. jangan terhantuk baru tengadah!

Anonymous said...

kalau Eskay buat appt jumpa Tok Guru untu menceritakan other side of the story apakah dia akan diberikan appt berkenaan?

SEKADAR BERTANYA

Bomo Siam said...

Yg hg kalut nak tanya ni, apasai GAP?

Dgn Dato Raof - bersabit cari dunia.

Dgn TGNA - bekalan selepas mati!

Sapa yg SESAT otak nih...?

Anonymous said...

POK NIK BIAS?

sebelum buat kesimpulan atas gambar atau video, dapatkan pengesahan dari dua pihak iaitu pelakon dan pendedah .

mendapatkan penafian hanya dari pihak terakam tanpa mendengar keterangan dari pihak pendedah adalah jelas satu yang bias

ADILARNI

Bomo Siam said...

Baguih benor si Zahrul ni. Berpendidikan, berilmu...macam aku!

Bab carik makan, kita jgn susahkan Nik Aziz.

Carik UMNU! Rebut apa yg ada!

Dlm bab ugama, ketaqwaan....bersamalah dgn TGNA!

Selamat dunia akhirat, insyaalah!

Anonymous said...

Zat pencacai bodoh. GAP tanya tk salah kalau cikano tu anak buah orang UMNO bestu kenapa dia menempel pat si TUA KUTOK N.AJIS tu??

Oii ZAT bahlol kalau tak pon ko jer lah yg jwb soklan ni. Apa MAT SABAUBURIT dan O_START BADIGOL AMIN buat dalam bilek hotel dgn bini orang? KASI KURSUS RUMAH TANGGA KA?

Anonymous said...

Kalau nak pangkah, pangkah lah umno sebab nak cari makan. kalau nak cari akhirat tak payah masuk politik pun tak apa kat luar berlambak tok2 guru yang tidak mencalonkan diri sebagai pemimpin.

Anonymous said...

Aku setuju dgn BOMOH SUNDALSIAM. Bab rembat bini orang dlm bilek hotel pulak songkok haji dan jubah jgn lepas baru la afdal buat maksiat.

Kalau tak rembat bini orang dalam kretaapi pon adventurous jugak.

Wahkahkahkah....kahakz.....phui... melekat kahaks akoo pat muka Bomoh SundalSiam dan ZAT kurang zat

Anonymous said...

Thats a good one Anon 1045 am!

Anonymous said...

APA SALAH ORANG/PEGAWAI UMNO DAMPINGI AHLI2 PAS... KITAKAN SESAMA RAKYAT MALAYSIA PERLU BERGAUL MESRA DALAM SETIAP ASPEKS KEHIDUPAN HARIAN WALAUPUN BERBEZA PANDANGAN POLITIK..... DEMI KEHARMONIAN & PERPADUAN NASIONAL...

Anonymous said...

UMNO NAK KASI BR1M... BR1M II KITA TADAH NYIRULA....

JANGAN TOO POLITICKING DALAM HAL AGIHAN KEKAYAAN NEGARA.... SEMUA RAKYAT BERHAK... BUKAN HANYA DIMONOPOLI KONTRAK KERAJAAN OLEH SESUATU PUAK KRONI UMNO, AHLI KELUARGA MENTERI2, TPM,PM SAJA......eg NFC, LRT AMPANG, CIMB, ........

Anonymous said...

DAP PAS PKR BERFIKIRAN TETBUKA KA DLM SOAL TENDER DAN AWARD NI?

TEPOK DADA TANYA SELERA.

TAPI KO JGN TANYA SELARA ANWAR SI KOTEK SENDENG, MST SABAUBURIT ATAU O_START BADIGOL 3PAGI.

Anonymous said...

Assalamualaikum tuan2

Zahrul pun sudah digantung kerja. Tempoh tidak diberitahu. Berita aku dapat kelmarin. Aku ingat tak keluar blog. keluar jugak akhirnya.

Jack Dozer

Anonymous said...

Salam Tuan2

Update.
Zarul sudah dipecat serta merta. SUA dah sign surat tadi

Jack Dozer

Anonymous said...

weh aper citer nih? korang kata korang kenal Raof. Apa citer pulak di bawa khulu kehilir bini orang bagaikan bini dia pulak. Tanya lah staff ibupejabat UMNO. Staff dia yang jugak anak kepada Sheikh terkenal yang berambut perang. Raof aku langsung tak percaya...munafik sialan.. jawab jangan tak jawab..

Anonymous said...

Anon 8.01 pm
Ko silapla. Staf tu menantu Sheikh rambut Perang. Dua dua laki bini kawan aku.

Ya la staf tu dah kerja sekali. Kalau proven ada affair. Baru la bukak cerita. Selagi tak dapat tangkap jangan pulak pi buat cerita.

yogibear's season said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

anon 8.23 : kawan lu dayus laaa. hq umno bukan besar mana pun bro. kalau dah usung kehulu kehilir sampai outstation apa citer bro. cer citer cer citer. orang bhgn pun dah namppak. macam laki bini le beb. minah tu pun bukan main kerek naik tocang lagik...hu hu hu lu kasik bangun la lu punya kawan sebelum terlambat. elop gap tolong buka topik baru.. boleh kita serabai kan kes ni pulak..

mohd. natar said...

... Patutlah sekarang ini banyak musang berbulu ayam. Ramai musuh didalam selimut. Berhati hati dan berwaspadalah semua ...

mohd. natar said...

... Patutlah sekarang ini banyak musang berbulu ayam. Ramai musuh didalam selimut. Berhati hati dan berwaspadalah semua ...

Jiwa Paradox said...

dah kena buang dah mamat ni. padan muka dia