IKLAN BERBAYAR

Monday, February 18, 2013

AMACAM GUAN ENG..SULTAN KEDAH MACAM...!


14 comments:

Anonymous said...

Sudah lama P.Pinanag patut dikembalikan kepada negeri Kedah kerana negeri itu dipajakan kepada British dalam satu perjanjian diantara Sultan kedah dan penjajah British ketika itu.Jumlah pajakan yang diterima sekarang pun adalah terlalu sedikit dan sudah tidak berbaloi lagi.Oleh yang demikian Apabila BN kembali memrintah Kedah, maka yang paling utama sekali adalah menggambil kembali P.Pinang.Ini sahaja cara yang ada bagi menyelamatkan orang Melayu P.Pinang.

Anonymous said...

pulau pinang tu hak milik guano eng..dia dah declare awal2..padahal si bangsat ni asal melaka nak claim pulau pinang die punya..puihh..Harap supaya pulau pinang diambil kembali oleh sultan kedah supaya kuasa melayu terpelihara semula...

-rakyat anti-cina DAP...

Anonymous said...

Sebaiknya pulau pinang kembali kepada kedah

Anonymous said...

biginilah pentingnya sejarah.. budak2 muda sekarang apa tahu.. bila org suruh refer sejarah..dikatanya kolot.

Anonymous said...

Elok penang di luput kan jangan bagi sewa lagi. Sewa pulau jerjak saja kat guang eng.... kalau nak sangat..

Anonymous said...

Kembalikan Singapura kepada Johor juga.. amacam?

Anonymous said...

Mak cik setuju sangat jika Tuanku ambik balek Kedah. Hong Kong pun British dah lama dah bagi balek kat China, kalau setakat ambik balek Kedah tak dak hai la... Biaq pi depa tau sikit langit mana depa dok junjung dan bumi sapa depa dok pijak .... Kesian sunggoh la kat Tuanku Permaisuri...dia tu baik sangat... Ampun Tuanku, patik mohon Tuanku ambik la balek negeri kita sebelum Cina tu lebih melampau ...Daulat Tuanku ...

Anonymous said...

Singapura buat apa banyak babi!

Anonymous said...

Sokong

Anonymous said...

Agreement dgn francis light dulu bayor bulan bulan 10,000 selagi mana bulan dan bintang ada... Agreement mcm tu kira buleh terbatal kot sebab set time frame agreement sampai bila bila! Kjaan negeri kedah patut refer agmt ni kat peguam negara untuk satu ketetapan. Pastu mintak court declare batalkan agreement. Pendapat aku laa

Anonymous said...

Pendapat aku laaa kan... Kalau ambik balik spura.. Abih semua rakyat dia kena ambik sekali... Termasuk laa kuan yew dan ahli PAP, yg kita tau geng sekapai DAP... Oh tidakkkkkk..

Anonymous said...

Elok putus kan saja jambatan ke singapore biar pulau tu hanyut ke afrika...hee.ramai setan ahli pap

Anonymous said...

Bintang logo berjasa dah hilang tinggal hilangkan logo bulan saja... pastu amik balik....

Anonymous said...

Nak salahklan siapa..siapa yang berkuasa di peringkat persekutuan..bukannya DAP, PAS dan PKR nkabn?