Tuesday, March 26, 2013

FITNAH PAKATAN MAKIN TAK MENJADI..


Pakatan pembangkang dilihat semakin terdesak mengunakan pelbagai pendekatan yang ada semata-mata untuk memastikan impian Anwar Ibrahim untuk ke Putrajaya tercapai.

Terbaru tindakan sekumpulan aktivis antarabangsa, Global Witness yang cuba menyerang Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud melalui penghasilan video bertajuk 'Inside Malaysia's Shadow State' jelas merupakan satu cubaan pihak asing untuk campur tangan dalam hal politik tanah air.

Video tersebut cuba menuduh Taib Mahmud kononnya melakukan penyelewengan menguruskan tanah dan hutan negeri. Ia jelas merupakan cubaan untuk mencemarkan Sarawak sekaligus mewujudkan sentimen kebencian rakyat terhadap kerajaan seperti yang biasa dilakukan sebelum ini.

Malah menurut sumber, video tersebut merupakan satu ‘lakonan’ yang sengaja direka cipta kerana suami salah seorang wanita yang diwawancara itu adalah merupakan penyokong kuat PKR.

Hasil penelitian yang dilakukan, Global Witness sebenarnya merupakan sebuah organisasi yang dibiayai oleh NED & ODI iaitu dua badan yang disokong kedudukan kewangan oleh penyangak mata wang asing berketurunan Yahudi, George Soros. Sila rujuk pautan blog ini Soros-funded Global Witness untuk maklumat lanjut.

Maka bukanlah suatu yang menghairankan apabila sebuah NGO asing secara tiba-tiba begitu berminat untuk membantu gerakan pembangkang bagi menumbangkan kerajaan. Keseluruhan episod ini rupanya merupakan dendam lama penyangak Yahudi itu terhadap kepimpinan negara. Malah umum juga mengetahui akan hubungan akrab di antara Soros dan Anwar seperti yang telah didedahkan sebelum ini.

Sebagai contoh bekas Setiausaha Sulit Anwar, Muhamad Rahimi Osman pernah berkata penglibatan Anwar dan Soros tidak berlaku secara langsung tetapi ia dibuat melalui NGO asing yang dinaungi penyangak berkenaan dan rakan-rakannya.

Malah kenyataan salah seorang mantan Ahli Majlis Tertinggi PKR yang ditemui mengatakan, selain Global Witness penyangak mata wang berbangsa Yahudi itu turut membiayai membiayai PKR, Suaram, portal pembangkang Malaysiakini dan Institut Kajian Dasar (IKD).

Terbukti hubungan luar biasa Anwar dengan beberapa pemimpin Yahudi termasuk Soros bukan lagi rahsia. Malah pendekatan Ketua Pembangkang itu yang menghasut dan menyemai sentimen kebencian rakyat agar menjatuhkan kerajaan juga menjadi bukti jelas ia dipengaruhi cara Yahudi seperti yang telah berlaku di negara-negara Arab.

Oleh yang demikian, sebelum pimpinan pembangkang berlakon seoalah-olah mereka suci lagi bersih dari sebarang unsur Yahudi, ada baiknya mereka mendesak Global Witness mengeluarkan satu lagi video terbaru yang bertajuk ‘We Deny’.

5 comments:

nuar tu...pr pun kata anuar apa dia buat tah.. said...

Anwar Ibrahim Sodomy Mahasiswa Seasons 7 Episode 2

DAH KUAR

korang cuba la ..aku terai asik hang je.. kena hack ke

utube lain leh lak..


nuar tu...pr pun kata anuar apa dia buat tah..
dari nak saman 100juta jadik terus senyap plak

boleh anuwar clarify..blog pkr pun soroh clarify sapa,kat mana, apa tujuan tu..

Tun Teja said...

1. Pada tarikh 26 February, 2013 wartwan Teo Cheng Wee bangsat ada menulis di dalam artikelnya di akhbar Straits Times Singapura juga, menghina kedudukan Tan Sri Taib. Aku masih simpan lagi artikel ini.

2. Dalam laporan demonstrasi pembangkang, mereka menggelar ‘cabut si rambut putih’ atau “ba diao bai mao” dalam bahasa Mandarin. Terlalu kurang ajar si cina-cina bangsat yang sudah tidak sedar diri. Diberi warganegara tinggal di Sarawak beberapa generasi, sudah tak harus di beri kebaikan. Bahasa Mandarin yang mereka dapat belajar digunakan kesat untuk menghentam ketua Negara mereka. Masyarakat sial dalam dunia. Si bangsat wartawan Teo Cheng Wee ini mengkeritik kenapa Sarawak adalah Negara yang termiskin disebalik kekayaan hasil asli Negara.

3. Wartawan ini masih menghentam lagi bahwa pembangkang akan mendedahkan tentang kes perceraian anaknya Mahmud Abu Bekir tahun lepas. Bekas isteri Datuk Seri Mahmud, mendesak sebanyak RM 400 juta penyelesaian perceraian, meminta kerugaian dari harta D S Mahmud RM 700 juta di dalam 11 bank di luar Negara.

4. Seorang pegawai pekerja dari Maybank memeriksa D S Mahmud meminta tuntutan harga RM 780,000 kredit kad beliau selama 7 bulan.

Wartawan keparat ini patut dihukum kerana menghasut fikiran rakyat Malaysia dan menaikkan perkauman cina membenci KM Sarawak. Jabatan Immiresyen Sarawak harus tangkap Teo Cheng Wee atau jangan benarkan dia masuk ke Sarawak atau Malaysia.

Anonymous said...

setelah sabah tak berjaya di ganggu gugat oleh pkr haprak

2nd choice dia ada seraawak la pulak

hancukkk

Pekong Pondan said...

So long Sarawak people don't go against Taib Mahmud and his business.

We all have to fight Anwar Al-Juburi and his attempt to make Malaysia become a pluralistic homosexual country.

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

cari makan cara haram plak.ni mesti spesis mamak bedukang.bedukang makan najis