Thursday, March 7, 2013

TERBARU..PM AKAN TURUN SABAH UNTUK TIDAK MEMBERI AMARAN !



6 comments:

Anonymous said...

jangan pergi dulu......nanti leeee.
dah aman nanti boleh le pergi.

rakyat mslaysia love u.

Anonymous said...

jangan pergi dulu......nanti leeee.
dah aman nanti boleh le pergi.

najib....rakyat mslaysia love u.

Anonymous said...

T.kasih PM.
Tian Chua setaraf dengan pengganas Sulu.
Apa yang perlu dilakukan??
Tapi kita tak setaraf tu untuk terus menjatuhkan hukuman pada Tian Chua.
Tian Chua..!!Lu tak layak hidup di Tanah Melayu ini..

Raziei Md.Rahim said...

amboii.. kamu je ke melayu

Anonymous said...

Pada yang dok kate PM x ambil berat kononnya orang tgh berperang PM still lg leh rasmi bagai2 event..skrang PM dah turun..apa korang nak kata??..PM dah ada diSabah sekarang ni...http://live.utusan.com.my/Event/Peristiwa_Sabah_diserang_penceroboh_Sulu.. Elok puak2 yang dok ckp2 bukan2 tentang PM, ATM,PDRM tu eloknya disula buntutnya dengan rifle M16 kemudian open fire!!..biar bertabur isi perutnya... dasar pengkhianat...mana pemimpin PR yang suci murni saat ini??? Knp x gi LD klu benar bagus sgt.. jgnkan nak ke LD.. jenazah perwira negara sampai di Subang Airport pun x nampak kelibat ziarah...ini yang juka2 PR nak julang jd pemimpin???

Anonymous said...

KERISMUDIN menghancurkan apa yang Najib dah atur.Kerismudin letak jawatan segera supaya imej KDN tidak dipandang rendah lagi.Kalau dengar suara kerismudin aku tutup radio tu..ada gambaq kat TV aku tutup TV tu..meluat sungguh aku tengok kerismudin nii..