Saturday, April 13, 2013

WOW GILA BABI PUNYA KONPIDEN..


aku suka sikap over confident macam ni..
mohon cakap lagi dan lagi..

18 comments:

Jokiden NS said...

215 itu sebenarnya kerusi milik BN, yang 7 tu je milik pakatan.. rekod sepanjang zaman.

Anonymous said...

ni bukannya over konfiden, temberang ada le...

Sumber tak cakap, entah dia ambik dari mana

Anonymous said...

biasa le retorik politik ...cakap mesti kaw kaw..betul tak betul tu...belakang kira.

gelembong mesti besarrr

rakab said...

Tak munasabah !

Anonymous said...

Dia cakap sambil gagap ker ni?

Anak Bukit Jelutong said...

Nak kipas hati lah tu.

Cakap ikut rasa - binasa.

Insya Allah BN/UMNO kekal berkuasa.

Yakin dan percayalah.

007 said...

ni dia buat statement lepas minum todi 3 liters, haramkah ari tu keluar statement Pakatan Rakyat mendahului BN dgn 120 kerusi parlimen dan menguasai 9 negeri, sumber dia org mungkin mengikut tilikan burung anney dekat jln tengku kelana, Klang

Anonymous said...

Klu betul alhandullillah... klu tak betul cuba lg... org dah bersedia utk kalah dgn org takut kalah nampak bezanye....

Anonymous said...

215 kerusi yg akan pakatan berikan pada BN.

Anonymous said...

Tapi jgn di ambil rengan angan2 Si Gagap ni!!

Aku bersama Cina2 Malaysa yg bekerja di Seberang Tambak dan golongan professional.

Mereka mengutulk kerajaan BN dan apa yang Kerajaan beri semua nya salah. Ada yg mengatakan jika Pakatan Ranjang (mungkin malu nak sebut parti Kominis DAP) menang akan menguntungkan Negara seberang Tambak. Yang dari Pulau Pinangula dgn angkuh mengatakan PRU kali ini yg terakhir buat BN. Mengutuk Lynas, mengutuk DS Najib, mengagungkan Peliwat Tegar blah blah blah...

Rata2 yg nyata mereka benci UMNO itu yg aku pasti. Pandangan aku yg nyata Cina2 Malaysia yg bekerja dan berada di seberang Tambak membenci Kerajaan Malaysia khusus nya UMNO Khususnya Melayu (Cuma mungkin tk nyatakan sbb aku berbangsa mim).

Moral cerita aku ini ialah Cina2 ni tak suka di perintah Melayu. Jadi Melayu Malaysia mesti bersatu dan ketepikan fahaman politik berbeza dan utamakan Agama, Bangsa dan Negara. Mereka mengambil kesempatan di atas keretakan Agama dan Bangsa. Singkirkan Pemimpin Melayu yg Munafik yg mememtingkan Kepentingan Peribadi.

Bersatulah Melayu Malaysia sbb sesal dulu pendapatan sesal kemudian tiada guna..

-Anak Kota Singa-

Anonymous said...

Ikot saja mcm Negara Seberang Tambak.

Buat close door policy tambah bangsa melayu dgn memberi kerakyatan dan pastikan Malaysia forever di tangan Melayu dan bangsa dia erkekalan sebagai penumpang.

Negara jiran sekarang ni pon Melayu jadi penumpang dan pengikut saja.

Anonymous said...

Dok cakap konon boleh menang banyak..saja jer pada hal tau sokonga dah kurang cuma yg bodoh2 jer lg sokong..semua helah untuk menuduh pilihanraya tak
adil bila kalah dn buat2 heran macamana boleh kalah..ini semua bodohkan penyokong2 nya yg mmg bengap

Anonymous said...

Kalau aku di tempat dia pun aku akan cakap macam tu..biar mati dalam senyum walaupun mati katak.

Anonymous said...

Orang Melayu tak kira Ahli UMNO dan ahli PAS sepatutnya kenali musuh bersama mereka. Musuh bersama mereka bukannya sesama sendiri. Mereka seagama dan sebangsa. Musuh bersama mereka ialah DAP yang mendapat bantuan kewangan terus daripada Yahudi bernilai USD 300,000,000.00 (RM 1050,000,000.00) dan bantuan khidmat serta kewangan daripada daripada Singapura.

Musuh sebenar sedang ketawakan orang Melayu yang telah masuk perangkap mereka.

Sedarlah wahai orang Melayu sebelum nasi menjadi bubur.

Anonymous said...

Orang Melayu tak kira Ahli UMNO dan ahli PAS sepatutnya kenali musuh bersama mereka. Musuh bersama mereka bukannya sesama sendiri. Mereka seagama dan sebangsa. Musuh bersama mereka ialah DAP yang mendapat bantuan kewangan terus daripada Yahudi bernilai USD 300,000,000.00 (RM 1050,000,000.00) dan bantuan khidmat serta kewangan daripada daripada Singapura.

Musuh sebenar sedang ketawakan orang Melayu yang telah masuk perangkap mereka.

Sedarlah wahai orang Melayu sebelum nasi menjadi bubur.

Pekong Pondan said...

Khalid is an idiot. His ruling confirm.

Don't take anything from that punk for serious.

...and...

Anwar did it in the shitta hole..., shitta hole..., shitta hole...
Anwar did it in the shitta hole..., in Saifuls pretty buttock.

(Song: The three little pigs, check youtube)

Pig 1: Anwar Ibrahim
Pig 2: Lim Guan Eng
Pig 3: Hadi Awang

Anonymous said...

Anuar ngan Azmin pun dah tak pedulikan dia.

Tanggunglah saman sivil oleh rakyat Selangor.

Dah nyanyuk macam N.Ajis.

Anonymous said...

Aku dah muak dengan pemimpin yang bertopengkan manusia disebaliknya mempunyai hati yang busuk daripada bangkai. Sekarang puaslah MELAYU dah berpecah, Ingat Allah akan beri apa yang kita idamkan sama ada baik atau sebalik. TQ papagomo dengan artikal yang menyedarkan orang melayu. Orang melayu kalau tak sedar lagi atau tak mahu guna otak adalah lebih baik bersedia sebelum kita terlambat....