IKLAN BERBAYAR

Saturday, February 27, 2010

KEBANGKITAN BANGSA MELAYU SUDAH TIBA !

kit siang dan tak dapat menepis. azly rahman melayu hipokrit penulis tamu malaysia today pun turut mencelah. sayuti omar penulis pas yang terpalit dengan kontroversi kambing janapari pun mula memerli.

apa cerita ? ceritanya tentang kebangkitan suara bangsa melayu. secara rasminya berpuluh NGO melayu sudah bergabung di padang kelab sultan sulaiman,kg baru untuk 'memperbaharui dan meneruskan' semula nostalgia kebangkita 1946.

buku merah karya agung mao tse tong pernah menggegarkan bumi china. buku itu menjadi pemangking kebangkitan semangat bangsa cina. buku itu juga membakar semangat kebangsaan rakyat menentang jepun.

dato maharajalela pernah membunuh jww birch di pasir salak.semuanya berpunca kerana kesialan bangsa asing mencampuri urusan maruah bangsa.

ulangan ini pernah menggegarkan bumi tanah melayu. 1946 adalah hari bangsa melayu bangkit dan memperkatakan yang hak. hak mereka dan maruah mereka.

semuanya kerana bangsa madayo ini cuba dihina. semuanya kerana ada manusia cuba mengusik hak yang sudah termaktub dalam perlembagaan.

BULAN MAC INI AKAN ADA ULANGAN KEBANGKITAN ITU. KAMU WAJIB HADIR ! KAMU WAJIB HADIR ! KAMU WAJIB HADIR !

hadir sebagai mengulangi ulangan kebangkitan melayu menebus mempertahankan maruah dan hak bangsanya !

Friday, February 26, 2010

CERAMAH ANWAR 14 BARIS KERUSI JE ?


MAULIDUR RASUL. ISLAM KITA MASIH PLASTIK


hari ini untuk kesekian kali kita umat islam menyambut sambutan maulidur rasul. hari ini jugaklah islam makin terus dilanyak,dihina,diperli,dipersoalkan.

orang islam menjual maruah islam. kalid gereja sudah menjadi pelacor tahap dewa menjual ALLAH digereja. pas akan senantiasa mencebokkan islam itu di punggung dap.

maaf cakap,pemimpin yang sepatutnya mempertahankan maruah islam senantiasa buat dek.penulis akhbar the star masih lagi bebas senyum walaupun secara terang-terangan menghina hukuman yang dikenakan ke atas 3 wanita yang disebat. tak, dia tak dipanggil rasis ..ini demokrasi dan civil rights.

amaran lagi ? kita akan membuka kertas siasatan ? kita minta the star beri surat tunjuk sebab ? bar council dan sister in islam terus bergentayangan melanyak menafsir hukum kepala hotak demokrasi mereka. tak kena ISA pasal takut hilang undi.

namawee bangsat boleh terus memperkayakan karyanya menghina bangsa melayu,menghina umat islam. betapa bullshitnya keadaan sekarang bila 'player striker' yang sepatutnya menjaringkan gol, tak buat apa apa.PEMIMPIN TOLONG BANGUN ! TOLONG BANGUN !

ANTARA PELIWAT,PEROGOL,FREE SEKS DAN KAKI TIDO?

aku menyokong saranan ds rais yatim agar ketua pembangkang yang terpalit dengan isu liwat supaya menyerahkan kepada hadi atau kit siang. rais baru usik sikit dan anwar sudah melanton mengamok.

rais cuma menyarankan agar 'kebersihan imej' ketua pembangkang malaysia terus berkekalan. almarhum dato fadhil noor,haji hadi dan di akhiri dengan kit siang sekurang-kurangnya tiada lansung terpalit dengan masalah moral yang menjijikkan.

anwar melatah. selalunya manusia yang punyai maruah dan harga diri. pemimpin jepun dan korea sudah menunjukkan contoh yang cukup banyak.

shoici nakagawa merupakan bekas menteri kewangan jepun. beliau telah menghadiri persidangan G8 di itali.

jurugambar telah merakamkan aksi beliau tertidur dewaktu sidang berlangsung. imej ini telah memalukan rakyat jepun dan maruah kerajaan jepun khasnya.

apa shoici lakukan sejurus tiba di lapangan terbang narita ? beliau memohon maaf lalu meletakkan jawatan.

anwar CIFUT bagaimana ? elizabeth wong yang tido tak pakai spenda macamana ? adakah ini tanda persetujuan liberalisme pas for all ?

ky jelly,tuala putih,peluk belakang,karipap,can i fuck u today dan pelbagai adegan telah dipersaksikan kepada rakyat. adakah anwar akan mengikuti jejak langah shoici ? tak mungkin...

kerana tak mungkin ni jugalah hari ini kisah pemimpin UNISEL meletup sekali lagi. ada laporan polis terhadap TNC kerana tuduhan rogol...

apa nak jadi dengan pakatan haram selangor ? klik sini untuk detail
http://medan-info-kita.blogspot.com/2010/02/jika-benar-seorang-timbalan-naib.html

Thursday, February 25, 2010

INILAH TAPAK TANAH UITM SERENDAH MILIK YBK YANG KALID GAGAP RAMPAS HAKNYA !


terima kasih aku ucapkan kepada sahabat bloger mahaguru58 kerana mendedahkan video klip penting ini. sebelum aku pergi jauh biar aku intro relationship aku dengan mahaguru58. aku sudah lama kenal bloger mahaguru58, iaitu sejak tertubuhnya web malaysia today. malaysia today wujud selepas 2004, maknanya sudah hampir 6 tahun aku berkoresponden dengan bloger mahaguru58.

selama 6 tahun ini kami tak pernah berjumpa, hinggalah pertemuan pertama petang tadi. aku hormati usaha bloger mahaguru58 dalam perjuangannya bercakap yang HAK. kiri kanan dia pukul kalau tak betul. kami bersetuju atas banyak perkara, terutamanya isu murtad,kalimah ALLAH dll.

tengok klip video ini betul-betul. inilah tapak cadangan pembinaan kampus UITM serendah yang YBK cadangkan. disini kiranya ia sudah terbina, bukan sekadar anak orang umno je boleh belajar, malah anak orang pas dan keldaian jugak boleh dapat hak belajar.

tapi hak bangsa ini dinafikan oleh kalid gagap dan sekutu komunisnya dalam exco kerajaan negeri. tolong sebarkan video ini. ada banyak lagi info jasa YBK yang akan kami dedahkan minggu depan.insyaallah.

Wednesday, February 24, 2010

AYUH SERTAI PERKASA DAERAH PETALING !

ayuh umat melayu. aku jemput semua umat melayu tak kira kamu ahli pas,ahli pkr,penyokong pas,penyokong pkr,pengundi pas,pengundi pkr, mak orang,bapak orang,CEO,pengarah,pekerja awam dan swasta,peladang,petani,pelajar universiti dan kolej,pelakon,model,bekas pekerja white house,penyokong obama,penyokong hamas atau fatah...lantaklah dari mana kau datang ! gay yang dah tobat pun tak kisah !

jom sertai perkasa daerah petaling. siapa yang wajib jadi ahli perkasa petaling ?

orang yang tinggal dan bekerja di subang,shah alam,puchong,kelana jaya,pjs,pju. sila hubungi ketua WIRA PERKASA daerah petaling iaitu saudara afiq di nombor ini 012 2222 056 !

kalau kau rasa ini masanya untuk kau terlibat dalam gerakan menyelamatkan maruah islam,melayu dan kedaulatan raja-raja melayu ayuh sertai perkasa petaling ! berdasarkan maklum balasa email dan komen yang tak mahu dipublishkan dalam blog aku, ramai ahli pas dan pkr sudah sedia untuk bersama kita untuk membalun kesundalan pakatan haram selangor..
seluruh pemimpin umno sila klik artikel ini

SIDANG MEDIA KALIMULLAH !



satu sidang media oleh pengerusi jaringan melayu muda (JMM) azwandin hamzah berkaitan dengan isu dokumen kalimullah akan diadakan.
tarikh : 25hb feb 2010 (khamis)
masa : 2 petang
lokasi : pusat khidmat masyarakat bukit antarabangsa,no 3 jalan bukit antarabangsa,tmn bukit mulia bukit antarabangsa,68000 ampang.

semua media dan bloger dijemput hadir. KALIMULLAH DIWAJIBKAN HADIR !

UMNO SELANGOR BERGOLAK ? FANTASI YB MANGKOK HAYON SERI MUDA SIRI 2





pusingan ke dua. artikel ini sambungan kepada mukadimah artikel mengenai tajuk umno selangor bergolak,ide sempit yb pkr selangor iaitu adun seri muda suhaimi. aku dan det banyak pengalaman dengan yb mangkok ni.

kami panggil dia le-nge. le-nge karektornya sebegini. banyak taici,janji tak ditepati,cakap pusing-pusing dan konar baring. itu dulu waktu kami menjadi sahabat, sekarang tak..sekarang bekas sahabat.pasal apa bekas ? pasal dia kata aku telah gugur iman,hilang syahadah hanya kerana aku kata anwar tu najis !

hindraf lahir di bandar klang. november 2007 sewaktu keputusan mahkamah klang membebaskan 5 mangkok pemimpin hindraf , anwar attaturk hadir. dia hadir bersama kit siang. disitu bermula nya watak anwar mahu menjadi sivaji the boss, filem hot lagi panas lakonan rajinikand.

bulan november yang sama juga anwar berucap di restoran taman rashna klang, menyatakan bahawa malaysia ini bukan melayu punya. resotran yang sama jugak presiden tenaganita yang merupakan ajk pkr pusat menghina islam. dialah pejuang kristus yang mahukan kalimah ALLAH digunakan di gereja. dia adalah irene fernandez, kakak sulong kepada kalid gereja yang maha bangsat.

suhaimi yb mangkok hayon tidak melepaskan peluang menggunakan kebangkitan hindraf sebagai batu loncatan mendapat undi walaupun dia tahu ini bakal menjahanamkan maruah bangsa.

apa tuntutan hindraf ? asalnya mahu menuntut gantirugi kepada british (queen elizabeth) satu kepala RM 1juta terhadap setiap buruh india yang dibawa masuk ke tanah melayu. cerita itu senyap pasal kebodohan strategi mereka juga.menghantar memorandum pada hari ahad di kedutaan british jalan tun razak.

anwar cucuk jarum. dia alihkan isu perjuangan asal pemimpin dan pengikut hindraf. caranya dengan memanaskan hati mereka. kononnya ratusan india dibunuh dalam tragedi di kampung medan. betapa lahanatnya bangsat ini mencetuskan api perkauman. masih ngat lagi betapa biadapnya hindraf menyerbu pwtc pada hari pertama hari raya aidilfitri pada tahun 2008 ?

disitu bermula permusuhan. susur galur perjalanan hindraf sudah kamu ketahui. sekarang hindraf sudah mati, ada yang jadi mindraf,makal sakti,hindraf syiah,hindraf pas,hindraf nik ajis,hindraf gobalakrishnan,hindraf manikavasagam. kubur hindraf ada di kampung buah pala.

yb mangkok suhaimi hidup atas simpatisan politik. dia tak kuat.dia pemalas. dia bersekongkol dengan hindraf untuk menjahanamkan bangsanya sendiri. inilah wajah sialan,siri kelangsungan puluhan lagi pemimpin melayu pakatan yang sanggup menjual maruah bangsa demi gila undi.

kepada seluruh pemimpin umno kota raja, sebarkan gambar pengkhianat yb pkr seri muda bernama suhaimi ini. persengkokolan ini sudah dipahat menjadi bahan sejarah untuk anak cucu kita dimasa mendatang. pastikan tiada lagi manusia sehodoh ini diangkat menjadi pemimpin bangsa melayu !

ini siri ke 2 mengenai yb mangkok suhaimi. membalas dakwaan dangkalnya bahawa umno selangor berpecah dua. kepada pemimpin umno selangor, serahkan tugas melanyak yb mangkok ini kepada aku. nantikan siri ketiga mengenai suhaimi. ini kerja cukup mudah buat kami, bloger jalanan yang bercita tinggi mahu menebus kembali maruah agama bangsa yang dikasihi !

Tuesday, February 23, 2010

PULAK DAH. NAJIB TAK NGAM DENGAN MUHYIDIN


lepas satu satu. ahad lepas yb pkr suhaimi kata umno selangor pecah dua. hari keluar pulak statement dari kit siang kata najib tak ngam dengan muhyidin. yang best pulak disambut dengan penuh detail fantasinya oleh penulis taraf kambing, mso aka sayuti omar.

kasihan aku tengok game plan dan psy war taraf pelacor ni. mereka lebih fokus pada mainan spekulatif,propaganda murahan.

dorang silap. sebenarnya najib dan muhyidin tak gaduh. yang gaduh-gaduh itu ada dalam pas, ada dalam pkr,ada dalam pas dan pkr,ada dalam pkr dan dap..dorang lupa kalid gereja masih tak puas hati dengan hasan ali, dorang lupa team kalid gagap tengah bertahan dengan serangan luar dalam kem azmin,dorang lupa tian chua tengah bengang dengan jui meng,dorang lupa pas makin berpecah dua..dan senarai gaduh ini berterusan.

kesian nak cover cerita zul4kulim bantai guang eng, bapak komunis tolehkan perhatian rakyat kepada cerita dongeng najib gaduh dengan muhyidin.

kerana nak coverkan anak komunis guan eng kena balun dengan zahrain, bapak segala komunis kalih cerita lain.

alo uncle lim..kasi cilita lain ada muleh ka..

UMNO SELANGOR BERGOLAK ? FANTASI YB MANGKOK HAYON SERI MUDA SIRI 1


umno selangor bergolak ? itu kata yb suhami shafie adun seri muda selangor dari parti pkr. kenapa yb mangkok ini tiba-tiba cuba mencari pasal dengan umno selangor ? apa sebab dan musabab akan aku perincikan dalam siri-siri artikel yang mendatang.

namun biar aku dedahkan kepada umum karektor yb mangkok seri muda ini. dia ni 'bekas' kawan aku dalam pkr. 'bekas' bermaksud sudah tiada lagi pertalian persahabatan.

aku tidak sebulu dengan yb mangkok ini sewaktu kempen pru ke 12 mac 2008. tempoh kempen selama 2 minggu telah menyenakkan perut dia. satu malam sewaktu kempen dia pernah meminta pertolongan aku untuk menggantung banner ceramah di kawasan dia bertanding.

aku cakap kat dia aku tak boleh sentuh banner yang ada gambar anwar, najis kata aku. dia berubah wajah.mukanya merah padam. selama setengah jam dia balun aku. katanya aku sudah jatuh iman,gugur iman,disuruh mengucap kalimah syahadah hanya kerana aku gelarkan anwar najis !

betapa fanatiknya yb suhaimi si mangkok ni pertahan raja ky jelly. aku tidak bertindak balas kerana bukan sikap aku untuk cari pasal dengan yb mangkok ni.dia kawan aku selama 10 tahun. sebenarnya aku tak tahu dalam banner yang dia suruh aku tolong dia gantung tu ada kedapatan gambarnya !

itu dulu. hari ahad kelmarin dia mengeluarkan satu kenyataan dangkal dan bodoh.katanya umno selangor berpecah dua. pecah dua kerana ada kem noh omar dan khir toyo. yb mangkok si suhaimi ni sama bodohnya dengan mahfoz. bercakap tanpa ada fakta dan lebih menjurus kepada mainan fantasia politikal sahaja.

aku mengambil peluang secara rasmi untuk membalun yb mangkok ni. selama ini aku tunggu peluang untuk belasah dia cukup-cukup. hari ini peluang aku sudah tiba, politik hari ini memerlukan aku untuk berada di pihak umno. dia di pihak ky jelly.

promo artikel aku petang tadi untuk membalun yb mangkok ni telah buat dia mencungap-cungap. yb mangkok ini telah menelefon seorang rakan aku untuk memujuk aku supaya tidak membelasah dia dalam blog. yb mangkok kata 'umno pecah dua' itu strategi politik psywar sahaja.

jadi asas ayat yang sama aku gunakan untuk balun 'bekas' rakan aku ni. aku jugak bercakap atas dasar psy war politik. umno selangor sebenarnya langsung tiada masalah, yang sebenarnya ada masalah adalah dia !

yb mangkok ini merupakan barua terbaru azmin ali. ini hakikat. yb mangkok dan azmin ali dalam kumpulan politik yang sama, backbencer atau penyokong kerajaan negeri pimpinan kalid gagap.

yb mangkok banyak terhutang budi dengan azmin ali. dia dapat bertanding atas ihsan dan bantuan azmin ali. dia menang di kerusi dun seri muda. hari ini dia punyai masalah besar di bahagiannya iaitu parlimen kota raja. di situ dia terpaksa berentap dengan exco kerajaan negeri selangor, dr xavier adun sri andalas.

xavier punyai jentera cukup kuat dan besar. parlimen kota raja mempunyai pola pengundi 50-50. tahun lepas yb mangkok hampir tewas di tangan xavier sewaktu pertandingan pemilihan ketua bahagian. senak perut dia kembali lagi hujung tahun ini. bukan sekadar xavier,malah beberapa muka baru juga sedang mengidam jawatan tertinggi bahagian kota raja. kalkulasi nya mudah, menang jawatan bahagian maka mudah untuk menjadi calon pru ke 13 sekali lagi.

yb mangkok tiada pilihan. merancang strategi untuk mendapatkan publisiti murahan untuk pertama kali. sayang statementnya kali ini menunjukkan kebodohan diri sendiri.katanya umno selangor pecah dua lagi..haha. itulah masalah bila senantiasa berada dalam kelompok jumud ky jelly.

ini psywar katanya. wahai yb mangkok, ini bukan psy war sebaliknya ini mendedahkan kelemahan diri kamu sendiri. bangsa melayu sudah sedia meolak yb mangkok secara total kali ini. bukan sahaja yb mangkok bakal tombang, malah kesemua rakan-rakan semangkoknya yang berbangsa melayu akan berkubur di bumi bertuah selangor pada pru ke 13 nanti.

yb mangkok menutup kelemahan sendiri. dia tahu kawasan dun seri muda itu bakal digempur oleh umno dalam ceramah paling besar tidak lama lagi ! yb mangkok gentar dengan kebangkitan umno kota raja yang tiba-tiba bangkit dengan gahnya. yb mangkok tak keruan hati.

yb mangkok sudah hilang melayu dalam dirinya. 2tahun pemerintahan pakatan islam dan bangsa melayu dihina sepuas-puasnya oleh rakan semangkok pakatannya sendiri. atas sikap solidariti, islam dan hak bangsa sanggup dijual beli. digadai dilacur bagaikan tiada ertinya lagi, demi mengekalkan undi yb mangkok dalam pru ke 13 nanti !

yb mangkok senyap bila ALLAH dilacurkan,yb mangkok senyap bila azan dihina,yb mangkok senyap bila persoalan moral ratu bogel bersekedudukan dengan hilmy,yb mangkok senyap bila manoharan persoal hak melayu.

kepada noh omar,khir toyo dan seluruh pimpinan umno selangor , sila bagi ruang sepenuhnya untuk aku balun yb mangkok ini.

ini baru mukadimah..bloger det jugak sedang mengarang artikel yang sama untuk membalun yb mangkok. nantikan sambungan siri selepas ini. bukti bergambar yb mangkok melacorkan bangsa melayu demi gilakan undi !

Monday, February 22, 2010

UMNO SELANGOR BERGOLAK ? SIAPA YB SI MANGKOK HAYON NI ?

betul ke cerita umno selangor bergolak ?gambar atas adalah wajah si pencetus kepada cerita nyamok ni,yang tukang canang cerita ni adalah yb pkr bernama suhaimi shafie..

tunggu cerita sebenar dari kami. siapa si mangkok yb suhaimi ni ? apa pertalian dia dengan blog gap dan det ?

kepada noh omar,khir toyo dan seluruh pemimpin umno selangor. tak perlu lah buang masa layan yb mangkok hayon si suhaimi . biar bloger gap dan det yang kasi 'settle' ! nantikan siri-siri artikel tentang yb mangkok pkr si suhaimi !

Sunday, February 21, 2010

TAHNIAH UMNO BAHAGIAN SUBANG. AHMAD MASLAN HINA BLOGER.







alhamdulillah iltizam bloger untuk bekerjasama dengan keseluruhan pimpinan bahagian umno nampaknya mula mendapat sambutan.

semalam aku menerima pelawaan daripada ketua penerangan umno bahagian subang,dato' zein isma untuk hadir dalam program penerangan .mesej yang sama jua aku terima daripada ketua bahagian subang,yb dato' ir muhammad bushro merangkap adun paya jaras.

aku hadir bersama bloger darul ehsan today aka det. naik motor rxz bertolak dari port klang pagi-pagi. sampai-sampai kat dewan U3 subang perdana, aku dapati dewan penuh sesak. aku estimate hampir seribu ahli umno dan rakyat hadir dalam ceramah penerangan umno anjuran bahagian subang..TAHNIAH.

VVIP yang hadir adalah ketua penerangan umno malaysia dato ahmad maslan dan ketua penerangan umno selangor yb shukor.

dalam suasana politik yang panas nampaknya umno bahagian subang sudah mengorak langkah bangkit dan banyak intipati ucapan menjurus ke arah untuk memenangi dan menerintah semula selangor pada pru ke 13 nanti.

inilah kerjasama antara bloger dan bahagian umno yang aku kehendaki. program penerangan dan kami bloger menyampaikan maklumat kepada ribuan pembaca blog.

ketua umno bahagian subang,yb dato' ir muhammad bushro banyak memperkatakan tentang idelisme kesepakatan perpaduan dalaman parti.umno bahagian subang sudah sedia bangkit untuk merampas semula kerusi parlimen subang dan dun kota damansara.

manakala ketua penerangan umno bahagian subang dato' zein isma pula menghuraikan secara jelas akan 7 wasiat raja-raja melayu. aku nampak ada makcik-makcik yang mengesat air matanya bila dato' zein meengimplementasikan 7 wasiat raja melayu ini dengan senario politik jahanam mainan pakatan selangor.

yb shukor jugak mengupas dengan baik akan isu YBK dan arahannya agar semua ketua penerangan di setiap cawangan turun dan menyelesaikan permaslahan rakyat.

sebenarnya ucaptama program ini dilakukan oleh yb ahmad maslan,ketua penerangan umno malaysia. dia banyak mengulas panjang akan beberapa akronim dalam ucapannya seperti KBSM (kenduri bersalin sakit mati) dll...

aku hadir tepat masanya sewaktu ahmad maslan berucap.maklumlah naik motor dua orang dari port klang (kebetulan ada hal pagi tadi) menuju ke subang.

5minit lepas aku dengar ucapan yb ahmad maslan, dia telah berkata sesuatu. katanya baca blog lama-lama boleh jadi goblok ! ketawanya sinis.goblok dalam bahasa jawa maksudnya bodoh..

aku dengan det pandang sama sendiri. aku tak sangka ahmad maslan secara terbuka menghina bloger. ahmad maslan lupa bahawa dia ketua penerangan umno malaysia.sewajarnya dia juga harus mengakui hakikat perang politik sekarang tidak seperti dulu.perang sekarang adalah perang siber.

apakah dia mengakui hakikat perang politik sekarang masih lagi memerlukan akronim-akronim ciptaannya seperti KBSM (kenduri bersalin sakit mati). puluhan ribu anak muda yang minat politik tidak mahu menjenguk lagi strategi perang politik sebegini.

anak muda juga tidak gemar akan strategi 'gerak gempur laut' yang pernah ahmad maslan lakukan sewaktu prk bagan pinang. 'gerak gempur laut' karya ahmad maslan berbentuk begini. naik 9 bot ,letak lambang dacing dan berulang alik dari pantai teluk kemang pusing-pusing port dickson.

aduhai. blog,facebook,website merupakan platform terbaru peperangan siber.ini hakikat.harap ahmad maslan tidak lagi menafikan kuasa media baru dalam politik. dia hina blog sebagai goblok.blog pro barisan atau pakatan yang dia tujukan aku tak pasti.namun aku menyanggah kutukan dia.

untuk pengetahuan yb ahmad maslan, selama 2 tahun ini jugalah bloger goblok macam kami ini bersengkang mata,bermati-matian mempertahankan maruah umno,bangsa melayu dan maruah agama ! bloger goblok macam kami ini adalah ulangan suara kebangkitan anak muda melayu. ini hakikat.

perang politik pada waktu ini bukan sekadar berlegar pada pemberian beras sekampit sahaja. perang politik era millenium ini memerlukan umno berperang di alam internet !

hari ini ketua penerangan umno malaysia menggelarkan blog sebagai goblok atau BODOH.bloger di kacamata yb ahmad maslan adalah bodoh. terima kasih banyak banyak aku ucapkan kepada melayu yang tinggi darajat dunianya seperti yb ahmad maslan.

apapun ucapan tahniah aku ucapkan kepada seluruh pemimpin umno bahagian subang yang mengiktiraf bloger jalanan macam kami. kepada yb dato ir muhammad bushro dan dato zein isma ,terima kasih.

kami takkan berhenti daripada terus berusaha untuk memenangkan umno pada pru ke 13 nanti, walaupun yb ahmad maslan gelarkan blog itu sebagai goblok !

Saturday, February 20, 2010

SOLAT HAJAT PUN TANGGUH..HAHAHAHA

apasal solat hajat tok garu untuk anwar CIFUT kat shah alam malam ni tangguh ? jangan la macam ni kawan. aku dah siap sedia dah nak pi jumpa wali selipar malam ni, tup tap tangguh.kes liwat tangguh kat 1 tahun setengah, solat hajat pun nak tangguh jugak ke !

apasal tangguh ek ?
tok garu hilang selipar dia lagi ?
saiful pun hadir kat solat ni jugak ?
korum tak cukup ?
takut penyokong CIFUT tak datang ?
tok garu dah tobat taknak sokong mat ky jelly ?
atau kek 5 kg tok garu tak tempah lagi ? uuuuu uuuuuu pedih pedih !

nape tok garu niaya anwar, kasihan mat ky jelly. hahaha..apalagi tunggu wahai komentar gap sekalian, kasi sakat la si mat ky jelly ni....senaraikan alasan-alasan punca solat hajat ni tangguh.

TAWARAN KERJASAMA GAP KEPADA SELURUH PEMIMPIN UMNO NEGERI DAN BAHAGIAN !



perang politik di media siber sudah bermula. aku gerakan anti pkr beserta rakan bloger yang lain dengan ini mengistiharkan secara terbuka untuk bekerjasama dengan seluruh pemimpin umno dari setiap peringkat. samada kamu pemimpin umno pusat,negeri atau bahagian.

keutamaan kerjasama ini aku hulurkan kepada pemimpin umno di setiap negeri tak kira negeri itu dikuasai oleh BN atau pakatan ky jelly..

aku jugak tak kisah jika kerjasama ini datang daripada cawangan umno sekalipun, asalkan kerjasama yang kita lakukan itu secara total mampu memberikan damage politik yang teruk kepada pakatan.SYARAT KERJASAMA AKU MUDAH, SALAH SATUNYA KAMU WAJIB BALUN PAKATAN KY JELLY !

pemimpin umno pusat,negeri,ketua bahagian,ketua penerangan,bakal calon,bekas calon,calon yang menang wajib bekerjasama dengan bloger seperti kami.

di tangan kami sudah lengkap akan kaedah terbaru siber war, namun tidak boleh didedahkan secara umum.paham paham sudah.

namun harap maklum bahawa kerjasama yang kami hulurkan ini secara totalnya lebih menjurus ke arah memenangi/merampas semula kerusi pilihanraya DUN dan PARLIMEN di setiap negeri.

BARISAN BLOGER SUDAH BERSEDIA UNTUK MEMENANGKAN SEMULA UMNO DAN BARISAN NASIONAL PADA PRU KE 13, INSYAALLAH !EMAIL AKU KAT SINI ATAU TINGGALKAN DETAIL PADA RUANGAN KOMEN.
gapkembali@yahoo.com

Friday, February 19, 2010

SATU LAGI DOKUMEN NIK AJIS BAKAL DIDEDAHKAN !


nampaknya wali selipar nik ajis semakin nyanyok. wali kata sambutan maulud nabi takde fadilat. nak tahu apa dia fadilat ? iaitu kelebihan beramal dengan sesuatu perkara. perarakan maulud nabi takde fadilat. habis tu setiap selawat ke atas junjungan mulia oleh peserta kira tak fadilat jugak kah wahai wali selipar ? WALI SELIPAR MAKIN MELAMPAU !

aku akan dedahkan satu lagi dokumentasi paling lengkap kegiatan wali selipar bersama menantunya arifahmi sewaktu dia menjawat jawatan PMBK.

orang kelantan,orang umno kelantan,pemimpin umno kelantan,perkasa kelantan get ready !

LAPORAN POLIS TERHADAP ANWAR CIFUT

jemputan terbuka.seluruh rakan media dalam dan luar negara tidak lupa untuk rakan-rakan bloger di utara. sila hadir di ibu pejabat polis daerah kuala muda sungai petani kedah jam 11 pagi 20feb 2010.satu laporan polis terhadap anwar CIFUT akan dilakukan oleh saudara zamil ibrahim bekas ketua pemuda parti keadilan nasional kedah.

sebarkan. aduhai konpem panas. aku dah tahu ceritanya..media dan bloger wajib hadir !

KULI CONTOH TERBARU UBAT LUPUS TARIKH


biar aku clear cut dengan kamu. 2 september anwar dipecat aku secara rasmi join PKN. selama 10 tahun gang2 aku banyak buat onar pada bangsa melayu,pada negara. ini hakikat. paling klimaks bila demonstrasi 100 ribu rakyat di kesas highway, beberapa minggu sebelum election lunas 2001.aku minta maaf atas keterlanjuran aku.

sekarang ? kau dah tengok macamana dan mana kedudukan aku. aku sudah jadi bloger gerakan anti pkr. dulu dikenali sebagai gerakan anti pas. sejurus selepas laman web free anwar campaign (FAC) kelolaan raja petra ditutup, aku terus menjadi pengikut tegar malaysia today. pantang ada artikel update, aku akan jadi orang pertama yang akan beri komen.

pada waktu itu aku keadilan, tapi nama samaran aku dalam komen web malaysia today adalah GAP aka gerakan anti pas. kenapa aku anti pas sedangkan pada waktu itu keadilan dan pas duduk sama dalam gabungan barisan alternatif ?

kerana pas itu hipokrit. gelaran pelacor agama sudah lama aku anugerahkan kepada pas. pas tikam belakang keadilan. asalnya gabungan barisan alternatif mahu mencatatkan rekod menafikan two third majority barisan pada pru ke 12.

tapi disebabkan kegelojohan pas,menganggap dia lebih superior daripada rakan barisan alternatif yang lain tak semena pas berubah wajah. pasca pru 1999 pas melaksanakan idelogi negara islam dan hudud pas. DAP cabut lari daripada gabungan barisan alternatif kerana tidak bersetuju dengan agenda pas.

klimaks pertembungan mereka, karpal menggelarkan hj hadi dan nik ajis sebagai dinosours. hj hadi pula menggelarkan karpal sebagai ubat lupus tarikh.
itu cerita lama.

kini mereka bermutaah kembali, melakukan zina politik demi mencapai maksud klimaks dan inzal yang haram . dalam keadaan haid politik pun mereka tetap melakukan zina.


hari ini sudah tiada kedengaran langsung daripada mulut pemimpin pas mahu menegakkan negara islam dan hudud secara terbuka. itu mainan mereka melacorkan agama.itu cara mereka menakutkan orang kampung supaya menyokong dan mengundi mereka.

hari ini pas beronani politik untuk sekekian kali. kisah zina politik bertajuk royalti minyak. garapan sensasinya umpama wahid kasran menginzalkan pembaca .aku gelak melihatkan gelagat dan cara pas menghidupkan momentum nyawa politikal mereka. terutama di kelantan.

niky ajis mendakwa kelantan layak mendapat royalti minyak. katanya pelantar itu berada 5 batu nautika dari perairan negeri, maka pas wajib dapat royalti. kata mustapa mohamad pulak pelantar itu berada 150 batu nautika dari perairan, maka royalti tidak dapat diberi.ikut undang-undang antarabangsa secara automatiknya tiada cerita kelantan layak mendapat royalti.

aku tak mahu bercerita tentang royalti, sebaliknya aku mahu sentuh tentang kelakuan tengku razaleigh. dia cuba menjadi hero kelantan untuk kesekian kali.

kuli dan anwar tiada beda. cita-cita mereka ini tiada lain hanya mahu menjadi memanda menteri. sebulan lepas dia bersama si wali berceramah tentang royalti. bukan main sakan orang pas memuji.

aku selama ini cukup ragu akan performance kuli. sudah berapa penggal di duduk di parlimen menjadi wakil rakyat gua musang. platform itu sebenarnya sudah cukup untuk dia mencari jalan bertemu dengan bekas pm dan pm sekarang untuk membincangkan hal royalti. tapi dia tak buat.

dalam parlimen dia sunyi dan sepi. bila ada peluang keemasan untuk media memberi publisiti, maka kuli akan berdiri. terutama waktu pemilihan presiden umno.kuli sebenarnya mementingkan diri sendiri. dikala bangsa melayu dan islam teruk dilanyak dan dilacorkan oleh pakatan, dia mengambil sikap menyendiri

nasib baik aku bukan perdana menteri. dikala saat menuju pru ke 13 najid.muyidin memerlukan satu team yang kuat, kuli lari menyokong isu royalti mainan kumpulan ky jelly. aku cadang pada ds najib dan muhyidin, pru ke 13 tolong pecat sahaja si opurtunis bernama tengku razaleigh. dia tidak membawa apa-apa manafaat kepada tugasan di parlimen mahupun parti.

kuli sudah jadi bahan sejarah wajar dimasukkan kedalam arkib atau muzium. zaman kegemilangannya sudah puluhan tahun berlalu. wajar kuli mengakui akan kerlipan bintangnya sudah semakin malap, pakai brasso pun tak boleh kilat.dulu dia pernah menjadi ubat tetapi sekarang ubat itu sudah lupus tarikhnya. dia sudah tak tahu mana satu rakan dan lawan. ubat sebegini harus dibuang.

hidup politik kuli hanya kuat di gua musang. banyak masanya dihabiskan di rumah istana langgak golf. politik dan pengaruh kuli sama sahaja dengan aktiviti ketua puak di bumi afghan. dia kuat dan hebat namun sekadar berlegar dikalangan puaknya sahaja. tak lebih dari itu.

hari ini penghuni istana di langgak golf ini buat onar untuk kesekian kali. kuli dan wali selipar punyai matlamat yang dikongsi, mensensasikan segala isu untuk kepentingan diri sendiri.

percayalah cakap aku, macamana matinya isu negara islam dan hudud pas yang tidak lagi dimainkan oleh mereka, nasib seperti itu lah juga yang akan melanda kisah royalti minyak di kelantan ini...akan senyap sunyi selepas pru ke 13 nanti.

Thursday, February 18, 2010

PERTEMPURAN TERBUKA GAP VS KALIMULLAH ?

hari ini dalam akhbar utusan ms 13 telah memberi liputan kepada blog gap. setakat hari ini sahaja hampir 24 email yang aku terima bertanyakan mengapa kalimullah diserang ?

aku jawap..kita mesti punyai strategi . memberikan damage yang ultimatum kepada malaysianinsider yang ditunjangi oleh kalimullah adalah wajib. media utama pakatan seperti malaysiakini,malaysia today telah melancarkan serangan menggila babi terhadap maruah islam,bangsa melayu,hak bangsa dan institusi raja..media lidah syaitan ini harus diserang.

bagitahu seluruh bangsa melayu bahawa 3 laman web ini adalah suara kecil dajal.klik bawah

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=0218&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_14.htm

DESAKAN SIASAT KALIMULLAH SEMAKIN KUAT !



aku ucapkan tahniah kepada sebuah NGO baru bernama jaringan melayu muda (JMM) pimpinan saudara azwandin telah berjaya mengadakan sidang media lalu mengeluarkan beberapa kenyataan-kenyataan keras terhadap kalimullah.

mengikut maklumat risikan aku, JMM pimpinan saudara azwandin ini kabarnya akan beraksi lebih keras namun profesional dalam hal ehwal mempertahankan hak bangsa,agama dan keselamatan negara..JMM bakal mengulangi sejarah kehebatan kesatuan melayu muda (KMM)..ini jaminan kata sumber.

hari ini kalimullah dicabar untuk berhadapan dengan aku gerakan anti pkr. kalimullah dicabar untuk menafikan dakwaan aku bahawa

1) dia pernah berjumpa anwar
2)dia adalah mastermind dibelakang portal malaysianinsider
3)dia menyimpan raja petra di apartment kepunyaan isterinya helinna
4)dia mempunyai seorang proksi bernama sheikh akmal yang menjaga seluruh rangkaian perniagaannya
5)dia mendapat kontrak bernilai RM900 juta daripada LHDN
6)dia melalui malaysianinsider melancarkan serangan politik cuba menghancurkan status quo hak melayu,islam,kedaulatan raja-raja melayu.
dokumentasi dan maklumat sulit lain akan didedahkan kemudian..

cabaran JMM dan pendedahan gerakan anti pkr telah mendapat liputan luas.ia bermula di sini
http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2010/02/kalimullah-pembohong-harus-disiasat.html

klik di sini
dan klik di sini


Wednesday, February 17, 2010

SIDANG AKHBAR TENTANG KALIMULLAH !

SIDANG AKHBAR OLEH PENGERUSI JARINGAN MELAYU SAUDARA AZWANDIN MENGENAI PERANAN KALIMULLAH DAN MALAYSIANINSIDER MEROSAKKAN IMEJ NEGARA

TARIKH : 17 FEB 2010 (RABU)
JAM : 2 PETANG
LOKASI : PUSAT KHIDMAT MASYARAKAT BUKIT ANTARABANGSA,NO 3 TAMAN BUKIT MEWAH JALAN BUKIT ANTARABANGSA.
HUBUNGI : 018 262 6686

SEMUA BLOGER DAN WARTAWAN DIJEMPUT HADIR.SEBARKAN

Tuesday, February 16, 2010

ANWAR PUTERA AGUNG 'BINATANG POLITIK'

binatang dan manusia ada bedanya, ianya adalah akal. bila teori binatang ini dicampurkan dengan mainan politik maka akan kedapatan teori agung dalam sistem politik manusia, teori 'binatang politik' atau bahasa mudahnya political animal.

putera agung pengamal teori 'binatang politik' di malaysia tiada lain adalah anwar ibrahim. siapa pun tiada mampu menyanggah hatta bersaing dengan perangai melayu paling musibat dalam sejarah keturunan bangsa mada-yo ini.

aku menerima sms akan ada perhimpunan pemuda umno malaysia membantah campurtangan 50 ahli parlimen australia mengenai isu liwat. 50 ahli parlimen kanggaru ini mahukan kes liwat putera agung 'binatang politik' kesayangan barat ini digugurkan.


pertama sekali biar aku beritahu kamu perihal usaha demonstrasi depan embassy australia oleh pemuda umno malaysia.

nampaknya mereka baru bangun dari koma politik yang panjang tapi tak dapat dipastikan samada mereka akan koma semula selepas ini ?

demonstrasi depan embassy australia ? untuk apa ? siapa yang lead ? kj atau ketua pemuda selangor bernama suhaimi ? atas dasar kepentingan apa kamu mahu lakukan demonstrasi di depan kedutaan australia ? mahukan publisiti murahan maha gampangan ?

adakah kerana akan ada kerlipan kerlipan kamera media asing yang secara indirectnya akan menonjolkan kehebatan maha agung pemuda umno,maka demo ini diusulkan?
mana pergi demonstrasi anjuran pemuda umno malaysia bila ALLAH itu dihina,diaibkan,ditendang,dilacurkan sebulan yang lepas ? mana pergi arahan demonstrasi kairy jamaludin ? mana pergi suara demonstrasi suhaimi ketua pemuda umno selangor ?

atas dasar mainan politik apa yang kamu coba tonjolkan wahai pemuda ? kontroversi kalimah ALLAH aku menunggu jawapan dan tindakbalas kairy dan pemuda umno tetapi 1 minggu tiada langsung kedengaran suara jagoan.

sebaliknya bila gereja dibakar dengan tak semedan kairy jamaludin berada berpagi-pagian dia gereja lalu berkata 'its a sad day for malaysia " ...!
kenapa takde kedengaran suara 'its a sad day for muslim' bila ALLAH itu berjaya dibible kan ? mana pergi demonstrasi pemuda umno ?

aku pernah tengok dan dengar akan cerita suhaimi ketua pemuda selangor yang tidak mahu mengadakan demonstrasi bantahan kalimah ALLAH,dan sekarang dia mahu jadi jagoan demonstrasi depan embassy australia ?

memilih mana isu yang niatnya mahu melonjakkan populariti murahan sebegini sungguh mengjengkelkan, buat aku termuntah. sama ertinya aksi dan kelakuan ini yang dicipta oleh putera si 'binatang politik' anwar ibrahim.memilih ahli parlimen kanggaru sebagai usaha 'memercikkan' semula apa permusuhan malaysia dan australia.

mengapa dia sengaja memilih australia ? mengapa tidak indonesia? mengapa tidak amarikan? mengapa tidak kesatuan eropah?
dia sudah hilang kawan. ini kisahnya.

jika dulu anwar bisa memilih rakan seperjuangannya seperti amien rais,bj habibie dan gus dur untuk menjadi suara pembela sekitar nusantara, kini mereka sudah tiada lagi taringnya..madeline albright dan al gore sudah semakin sepi di sana..

jadi anwar si 'binatang politik' ini memaut dan menggapai segala apa yang ada demi mengelak daripada mati lemas dalam persada politikal bangsatnya.. anwar ini sundalan. australia dipilih kerana anwar tahu akan dendam kesumat yang lama. australia secara jujurnya pernah dimalukan oleh pemimpin bangsa, dr mahathir. ini hakikatnya..

persetujuan untuk tidak mencampuri urusan kedaulatan sebuah negara bisa ditolak tepi demi merampas kembali maruah white supremacy australia yang berkali kali dibogelkan oleh dr mahathir.
anwar mencuit dendam lama mat saleh australia. menjaja bohong di depan 50 ahli parlimen kanggaru kononnya dia dianayai dengan konspirasi liwat nomor 2.

50 kanggaru yang sekian menunggu lama akan peluang melunaskan dendam kesumat lama dengan seberapa pantas menerima ide si pengguna tegar minyak ky jelly.
apatahlagi jika 10 tahun kebelakangan ini suhu politikal australia senantiasa panas dek kerana mainan rasis pauline hanson dari parti one nation yang cukup dikenali sebagai politikus anti imigran,anti bangsa asing dan anti islam.

.maka anwar membuka ruang luka lama agar bangsa melayu/islam berentap semula dengan penggemar klu klax klan. ini matlamatnya, menggapai segala apa yang ada demi melepaskan diri dari dosa ky jellynya..


anwar dan 50 ahli parlimen kanggaru punyai masalah dan cuba lari dari masalah.anwar dengan liwat dan australia yang terus dibelenggu dengan gerakan kebangkitan imigran india di sana..australia sedang cuba menutup kelemahannya sendiri bilamana seorang imigran india dibunuh kerana semangat anti pendatang yang cukup kuat diamalkan oleh penduduk kulit putih..

aku seru agar kerajaan tidak terlalu berlembut dalam mendepani isu liwat dengan 50 ahli parlimen kanggaru..dr mahathir pernah dan telah menunjukkan jalan bahawa bangsa melayu sebenarnya sudah cukup berani untuk berentap dengan mana-mana musibat dalam dan luar negara ! ini negara maruah bangsa , ini isu adalah pertempuran menilai sejauh mana kekentalan kepala hotak bangsa melayu berdepan dengan provokasi untuk kesekian kali !

kepada pemuda umno malaysia (sebahagiannya) aku bagitahu kamu boleh gembira dengan publisiti murahan mainan politik kamu semasa demo depan kedutaan australia esok.tapi kamu tidak boleh memperdayakan ketelitian pemerhatian rakyat terhadap seluruh gerak kerja dan haluan mainan politik kamu dalam hal membela maruah agama dan bangsa yang selama ini tercemar !..

sewajarnya elok kamu tangisi sikap kamu akan ketidakpedulian berkenaan kontroversi isu kalimah ALLAH..jangan kau fikir aku dan seluruh rakyat akan angkat kamu sebagai wira bangsa..kalimah ALLAH pun tidak kamu bela.boleh jalan.

Saturday, February 13, 2010

ARAHAN GAP KPD PELAJAR UITM SHAH ALAM !


aku mintak seluruh pelajar-pelajar UITM shah alam yang ada rakaman insiden kemalangan yang melibatkan adun DAP yang melanggar adik bakri SILA SERAHKAN RAKAMAN ITU KEPADA GAP !

aku dapat tahu ada yang dah copy dan bluetooth tapi takut mendedahkan rakaman tersebut atas sebab keselamatan.,,tapke..

bagi kat aku ! tolong aku seru seluruh pelajar UITM shah alam dapatkan rakaman insiden selepas kemalangan tersebut dan email kat aku !

gapkembali@yahoo.com

AYUH SELAMATKAN NYAWA BAKRI YANG TIDAK BERDOSA INI !

Friday, February 12, 2010

UMNO ,PERKASA,YBK GEGAR KALID GAGAP !










hampir seribu rakyat ,bangsa melayu berarak dari masjid negeri shah alam selepas solat jumaat menuju ke bangunan SUK selangor kerana membantah keangkuhan kalid gagap menangani krisis dengan YBK.. aku ucap tahniah kepada seluruh umat melayu yang hadir..SELANGOR BANGKIT !

6 tuntutan memorandum umno selangor,perkasa dan puluhan NGO melayu

1) mendesak supaya kalid gagap tidak angkuh,sombong,berdendam,dan menyalahgunakan peruntukan kanun tanah apabila memulangkan bayaran cukai tanah yayasan basmi kemiskinan (YBK) denga niat untuk merampas kembali tanah bagi pembinaan kampus barui uitm di serendah selangor.

2) menolak sekeras-kerasnya tindakan kalid gagap dalam membuat keputusan politik yang mengenepikan hak-hak orang melayu di daerah hulu selangor khususnya dan negeri selangor amnya.

3) menyokong sepenuhnya peranan dan fungsi YBK , adalah satu NGO yang ditubuhkan di bawak akta amanah,dibawah ordinan 1952 dengan matlamat membantu kerajaan membasmi kemiskinan tegar di negeri selangor.

4) menyelar tindakan kalid gagap yang sanggup menyelamatkan syarikat talam corporation dengan melibatkan kewangan kerajaan negeri sebanyak RM391 juta yang tidak memberikan apa apa faedah kepada rakyat selangor.

5) mengutuk sekeras-kerasnya kenyataan anwar CIFUT selaku penasihat ekonomi negeri selangor yang menyokong penggunaaan kalimah ALLAH oleh bukan islam yang mana secara terang terangan telah bercanggah dengan titah perkenan duli yang maha mulia tuanku sultan selangor.

6)menzahirkan rasa kekecewaan terhadap sikap pkr dan pas yang tunduk kepada kemahuan dap dan menggambarkan kalid gagap selaku mb boneka dap.

Thursday, February 11, 2010

KALIMULLAH PEMBOHONG HARUS DISIASAT.





kalimullah masheerul hassan,isterinya helinna hanum dadameah,malaysianinsider dan shaikh akmal bin shaikh alaudin punyai persamaan.

kalimullah pernah kaya raya melalui penganugerahan kontrak dari LHDN (secara paksa) bernilai RM900 juta melalui syarikat proksinya bernama efficient e solution.

namun kalimullah adalah pengkhianat, menjadikan platform portal web malaysianinsider sabagai alat melancarkan serangan bertubi-tubi kepada ds najib, islam dan bangsa melayu.

kalimullah menjawat jawatan non executive director syarikat efficient e solution pada 2 ogos 2004. bermula karier sebagai wartawan di national echo di penang pada 1979,kalimullah mengorak langkah bila menyertai akhbar star pada tahun 1980 sebagai ketua wartawan mengkhusus dalam bidang laporan politik.

1987 menjadi wartawan untuk reuters dan pada masa yang sama juga menyertai NST sebagai wartawan khas (special correspondent).
kalimullah juga menjadi pengerusi untuk beberapa syarikat penting negara seperti co-exec ecm libra berhad,menjadi board of director taylor education bhd,ecm libra foundation,ecm libra investment bank limited dan pelbagai lagi syarikat.

shaikh akmal pula adalah proksi yang menjalankan hampir keseluruhan bisnes kalimullah.syeikh akmal menjadi non exec director untuk efficient e solution pada 22 feb 2006. beliau juga merupakan managing director untuk VPI international sdn bhd (anak syarikat efficient e solution).

DETAIL SYARIKAT EFFICIENT E SOLUTION (BAHAGIAN A)

company number : 632479-H
type : limited by shares (public limited)
register address : no 3,jalan astaka u8/82,taman perindustrian bukit jelutong shah alam.
nature of business : investment holding
directors/officer (antaranya) : shaikh akmal bin shaikh alaudin (director)

balance sheets items for efficient e solution
non current assets : RM 54,715,357.00
current assets : RM 45,390,332.00
non current liabilities ; RM10,235,142.00
current liabilities :RM 7,050,065.00
share capital : RM 65,810,010.00
reserve : RM 17,010,472.00

income statement items
revenue : RM 59,500,103.00
profit loss before tax : RM 17,488,025.00
profif after tax : RM 15,835,189.00

DETAIL SYARIKAT VPI SOLUTIONS SDN BHD

company number : 723564-k
register address : lot 6, jalan astaka u8/84 taman perindustrian bukit jelutong shah alam.
nature of business : data processing service (kontrak scan penyata income tax rakyat malaysia)
directors/officer (ataranya) : shaikh akmal bin shaikh alaudin

DETAIL SYARIKAT REGALIA RECORDS MANAGEMENT SDN BHD
(funder malaysianinsider)

company number : 723570-d
register address : lot 6 jalan astaka u8/4 taman perindustrian bukit jelutong shah alam.
nature of business : provision of document archiving and related services
director/officer (antaranya) : shaikh akmal bin shaikh alaudin

SHAIKH AKMAL BIN SHAIKH ALAUDIN ADALAH PROKSI KALIMULLAH PENGKHIANAT.

melalui rangkaian besar syarikat yang dimiliki dan struktur kewangan syarikat yang begitu kukuh tidak menghairan setelah disingkirkan dari jawatan penting dalam kerajaan ,kalimullah menyerang secara halus kerajaan malaysia melalui laman portal yang dimilikinya iaitu malaysian insider.

malaysian insider kini lebih mirip kepada suara antai umno,antai islam dan banyak menyumbangkan ideologi ketuanan rakyat dan middle malaysian mainan pembangkang. malaysian insider dibiayai keseluruhan kos operasinya melalui syarikat milik kalimullah iaitu regalia sdn bhd.

malaysianinsider dan malaysiatoday milik raja petra punyai modus operandi yang sama. menyerang kepimpinan ds najib dengan pelbagai spin isu dan rekacipta isu. altantuya,watak balasubramaniam diantaranya.

maka tidak menghairankan jika petra boleh tinggal menetap mewah melarikan diri di apartment trinity court bayswater london(sekitar kawasan malaysian hall dan tempat hentian keretapi bawah tanah bayswater).apartment itu milik isteri kalimullah iaitu helinna hanum dadameah.

pendedahan sebegini sewajarnya diambil perhatian. hari ini anuar saari telah menyelongkar pelbagai lagi laporan polis akan rangkaian yang cukup tersusun dibiayai oleh kalimullah. malaysian insider,malaysia today,pengarah starategi dan propaganda pkr dari pakistan telah diumumkan secara rasmi mempunyai rancangan menghuru harakan kerajaan.

sumber kewangan kalimullah seperti yang aku nyatakan hari ini dan 3 artikel lepas juga telah dikeluarkan. persoalannya bagaimana sehingga ke hari ini kalimullah bisa merayau-rayau lagi di bangsar..

adakah kontrak effcient e solution berniali RM900 juta yang dikerahkan kepada LHDN untuk dikurniakan kepada kalimullah dulu akan disambung pada oktober 2010 ini ?

pelbagai desakan dari ahli parlimen umno seperti dr puad zarkashi dan dr abdul latif kedengaran. seharusnya aset,kontrak dan segala apa yang dimiliki oleh kalimullah wajar dibekukan. ini saranan kerana sememangnya kalimullah cukup membahayakan keselamatan negara.

mengapa kita tidak mencontohi sikap tegas thailand yang tidak membenarkan anak syarikat singapura bertapak di sana. adakah kerana ada inner circle dalam kerajaan malaysia bertindak dibelakang tabir menghalang usaha menahan kalimullah dan rakan-rakannya ? kalimullah pembohong dan pengkhianat negara, bersekongkol dengan anwar ibrahim dan petra menghancurkan kerdibiliti ds najib dimata dunia.

SILA SIASAT DAN TAHAN KALIMULLAH !

klik sini untuk artikel rahsia negara yang dipegang kalimullah

klik sini untuk artikel senarai 19 syarikat kalimullah

klik sini untuk tajuk arrtikel aja petra menyorok di rumah kalimullah