IKLAN BERBAYAR

Thursday, May 31, 2012

DOA MAKBUL. SYUKUR KAK JAT !

harap takde  kedengaran suara beberapa pemimpin umno mempertikaikan keputusan SPRM.


kak jat makin terus bersemangat. wanita umno makin laju bergerak.


isu rafizi yang mendakwa dia jadi mangsa.


rafizi hang nak bongkar isu hang punya pasal.
namun harus kau akui kebodohan kau menggunakan pegawai dalaman public bank dalam mendedahkan akaun syarikat adalah kesalahan PALING BESAR DALAM UNDANG-UNDANG BAFIA.


jangan pusing ceritalah kau jadi mangsa.
zuraidah dan saifudin nasution dah lama tarik diri daripada join pendedahan kau ni.
mereka tahu mereka boleh terkantoi besar.


kau , pada saat ini dah kantoikan diri.
silap aribulan public bank pun boleh dikenakan tindakan kerana insiden ini.


jadi rafizi, makanlah hasil tangan kau sendiri !

DONG ZONG MAKIN RASIS !



tak sedar dek untung.

kalau dah tak suka sistem pendidikan malaysia, berambos pi balik tanah besar lah ! KLIK SINI

APA MASALAH SPRM !?

apa masalah sprm ?

apa dah jadi dengan repot anuar shaari mengenai salahlaku azmin dulu.

dah masuk 2 tahun laporan dibuat. apa hasilnya ?

dengan pimpinan umno bukan kemain lagi ko garang.
dengan azmin ali apahal SPRM senyap ?!


KRISIS AIR : LAGI SATU CERITA BENAR.

KLIK SINI

MALAM NI CERAMAH.


NIZAR TERLALU EKSTREM BEBALNYA.

apa yang nak digambarkan mengenai aksi nizar dalam foto di atas.
orang gila ?
gila orang ?
meroyan pun boleh.
wayar putus pun boleh.

nizar sejak hilang jawatan otaknya makin nampak tak stabil.
terlebih makan ubat atau tak makan ubat aku tak pasti.

kronologi menjerit untuk bubar dun sewaktu angkat sumpah jadi ahli parlimen, melambai dalam ceramah umno,balun tak tentu pasal plat kereta sultan dan yang terbaru foto kat atas.

jika kalid gereja bodohnya tak bertempat.
jika mahfuz omar biolnya tak berkesudahan.
nizar pula manifestasi orang gila yang putus wayar namun mukanya selamba.

kualiti aksi nizar ni cukup low class, layak diletakkan dalam status keladak tong taik dalam degree yang paling bawah.


aku puas mencari istilah sesuai yang layak ditamsilkan dengan kepelbagaian aksi low class nizar.


tapi susah nak jumpa. dalam terminologi perubatan tak dapat dirungkai istilah yang sesuai. 


sawanisme, royanisme,gilaisme, bebalisme semuanya tak layak untuk diadaptasikan dengan siri kepelbagaian biolisme politik nizar.
adakala dia serius berceramah.
adakala dia bercakap cina.
adakala dia cakap najib arah banjirkan darah cina kat KL.

namun setiapkala dia menunjukkan aksi ekstrem yang bebal ,melebihi bebal makrop. 

erhhhh nape benor kurang cerdik pas bela orang macam ni .
lu orang tak tahu ka persepsi rakyat melihatkan aksi putus wayar si nizar ni.

oi nizar, pi rogol kambing la !


Wednesday, May 30, 2012

HANCUR LAGILAH PAKATAN SELANGOR !

JANGKAAN POLITIK 10 SEN AKU MAKIN TEPAT.

kadiaq sheikh fadzir nak buat parti baru.
nama parti tersebut adalah ikatan.
senang cerita kita namakan ia parti kadiaq.

kadiaq buat parti lepas dipecat atau bahasa lembutnya belah bila tak lama dengan NGO amanah.

kata kadiaq aku akan cabaq BN sampai teguling. teguling melengkung macam tenggiling.

tambah kadiaq lagi, aku akan tarik peliaq BN sampai terkucil teloq BN. ini no mercy tambah kadiaq dengan sora garang.

bagus kadiaq. lagi banyak lagi baguih.
jangkaan politik 10 sen blog aku ni makin tepat.

tepat bilamana akan banyak lagi partai/NGO/bebas akan tumbuh bagai cendawan untuk lawan BN.

hari itu ada hindraf.
hindraf pecah jadi mindraf.
mindraf pecah jafi makal sakti.
hindraf pecah jadi HRP.
3 hari lepas HRP pecah jadi MIV.
mampuih satu kelompok.

dulu ada kelab penyokong pas.
depa mintak dan dak desak pas untuk bagi satu seat parlimen/dun untuk setiap negeri. mampuih pas.

pkr..ni satu lagi bakal peranap masa depan pakatan.
pkr di selangor akan pecah 3.
satu kumpulan kalid gagap.
satu kumpulan azmin ali.
satu lagi kumpulan baling kerusi.

pas dan dap dan pkr akan saling berentap untuk mendapat safe seat di beberapa kawasan terutamanya kawasan melayu dan campuran.

di sabah bekas naib presiden pkr, jefry kitingan mula balun pkr sabah.

jefry tubuhkan STAR (tak silap aku la namanya) dan membawa idelisme borneonisasi untuk pecah hegamoni dan taklukan kerusi yang DAP dan pkr cuba pegang.

SEBENARNYA BORNEONISASI BAWAAN JEFRY KITINGAN INI TAK LAIN NAK HALANG PARTI DARI SEMENANJUNG (PKR DAN DAP) DARIPADA BERTAPAK DAN BERKUASA DI SABAH DAN SARAWAK.

semalam kadiaq nak tubuh parti kadiaq.

aku harap kadiaq tak buat lawak bodoh dalam menyertakan syarat keahlian.

jangan keluar arahan semua ahli laki dan pompuan dikehendaki memakai bow dah lah !

NAJIB TERUS MENYAKAT PAKATAN.



ramai orang jangkakan najib akan bubar parlimen pada bulan jun.
asasnya pasal ada feel good factor.
pakatan masih berentap sama sendiri pasal pembahagian kerusi.
pakatan berkeyakinan tinggi parlimen akan bubar pada jun ni.


tu pasal pelbagai aktiviti ke arah pru dah dibuat.
senang cerita pakatan tengah stim nak pru.
semalam najib umum bajet akan dilakukan pada 28 september.
good move.


spekulasi berpusing lagi.
pakatan pulak dah makin penat najib pulak meyakat.
letih beb untuk terus kosisten dalam mainan ke arah pru ni.


najib umum bajet 28 september.
hmm mesti ada lagi banyak pengumuman penting ni.
bajet 28 september ni aku rasa konsepnya dari kerajaan kepada rakyat dan ianya pasti dalam keadaan berskala besar.


cayalah najib !


KRISIS AIR : PAKATAN SELANGOR BARAL NAK MAMPOS !

degil nak mampos. bodoh tak boleh diajar.
semua benda pakatan selangor nak politikkan.
krisis air di selangor bakal meletus jika pakatan meneruskan sikap degil mereka.

nasib 3 juta rakyat selangor dalam bahaya.
isu air ni mudah.
kerajaan pusat dah bina saluran paip dari pahang ke langat.
tapi kerajaan negeri taknak bina tempat tadahan.

paip bekalan air dari pahang tu kerajaan pusat dah bina. 46 km jauhnya.


si kalid gagap dalam kenyataannya 2 hari lepas kata aku tak peduli. 

pakatan selangor akan bina saluran paip yang akan ambik air tasik kenyir dari trengganu ke selangor.

punya baral pakatan. 
yang dekat dan dah siap tak nak pakai.

dia sibuk nak bina saluran paip dari tasik kenyir ke selangor yang jauhnya 400km !

benda paip dari pahang ke langat dah siap pakatan taknak pakai.
benda jauh dan belum siap dia nak guna pakai.
lagi fakta KLIK SINI

BLOGER OUTSYEDTHEBOX CUCI OTAK MERDEKA CENTER PUNYA SARVEI !

memang cun cucian otak bloger outsyedthebox ni..KLIK SINI

PROGRAM TERBARU AMAN PALESTIN. SEBARKAN.



MALAM NI ADA CERAMAH.


Tuesday, May 29, 2012

KUPASAN ISU.

lagi kupasan isu mengenai nizar, tanah rezab melayu digadai pas kedah dan highway pas ke sorga. KLIK SINI

PENDEDAHAN RAJA PETRA : ANWAR SALAHGUNA KUASA ARAH KES RASUAH AZMIN DITUTUP !


Saya adalah seorang bekas pegawai kanan BPR yang terlibat di dalam penyiasatan kes terhadap Azmin Ali dan isterinya Shamsidar pada tahun 1995. Saya rasa terpanggil untuk mendedahkan bagaimana ‘corrupt’ seorang bernama Anwar Ibrahim dan Azmin Ali di mana kedua-duanya kaya raya dan malah cerita Shamsidar merupakan gundik Anwar pada saya bukanlah suatu yang mengejutkan kerana telah lama perkara ini berlaku. Hanya orang yang pekak, buta dan tuli sahaja yang sengaja mengatakan segala cerita ‘corrupt’ dan juga skandal sex mereka sebagai suatu cerita rekaan atau konspirasi.


Disini saya hendak menunjukkan contoh bagaimana seorang Ketua Pengarah BPR ketika itu, iaitu Datuk Shafee Yahaya kononnya seorang yang baik, berintegriti, pernah mendedahkan kononnya Dr Mahatir menengkingnya dalam kes Hassan Abul (Pesgawai BNM) dan kemudian buat buku pula yan menunjukkan bagaimana baiknya dia. Tapi dalam diam dan ramai orang BPR tahu dia telah menghentikan siasatan kes Azmin Ali setelah mendapat arahan Anwar. Kalau Datuk Shafee betul-betul bersih saya tabiklah. Tapi nak saya bongkarkan ke kisah Datuk sebelum Datuk jadi KP BPR? Maka Datuk Shafee tolonglah jangan nak komen apa-apa selepas pendedahan ini.


Kronologi Kes


Siasatan kes ini bermula daripada satu maklumat (yang di tandakan sebagai Lampiran A). Pemberi maklumat menyatakan dengan jelas pemilikan harta Azmin Ali yang ketika itu 1995 hanyalah Setiausaha Sulit (SUS) Anwar yang bergaji lebih kurang RM2400/=. Kalau sekarang beliau hanyalah gred 41 sahaja di dalam Perkhidmatan Awam. Ekoran daripada itu, satu repot polis telah dibuat bagi membolehkan BPR menjalankan siasatan (lihat Salinan Repot yang ditandakan sebagai Lampiran B). Repot yang dibuat adalah bertarikh 24.5.1995.


Ekoran itu, satu minit ringkas dikemukakan oleh Allahyarham Basri bin Idris sepertimana Lapiran C berkembar. Ia menunjukkan pemilikan harta Azmin sejak 1991 – 1995, antara lain memiliki sebuah BMW 325i, Proton Wira 1.6 Xli, Proton Satria 1.6 Xli. Proton Perdana 2.0 SE, 1000 saha,m Hicom, sebuah rumah No. 23, Jalan 1/4D Bukit Mas, Taman Melawati seluas 8500 sqft. Hebatkan? BPR siasat ke?


Atas arahan Datuk Shafee (lihat minit no. 2), pegawai penyiasat diarahkan supaya tidak memohon Notis Pengisytiharan Harta yang sepatutnya di keluarkan di bawah seksyen 23 Akta Pencegahan Rasuah 1961 kepada Azmin Ali. Tuan-tuan semua tahu, kalau dalam keadaan biasa, bukan setakat Notis, tetapi Azmin sudah tentu akan ditahan untuk siasatan BPR. Knowing how BPR’s style of work. Besar atau tidak pangkatnya Azmin yang hanya gred biasa dalam perkhidmatan awam ketika itu, Pengarah Siasatan diarah oleh Datuk Shafee supaya berjumpa sendiri Azmin di pejabat TPM (siapa lagi kalu bukan Anwar Ibrahim) dan meminta Azmin mengemukakan pengisytiharan secara sukarela.


Now, what is the legal implication when Azmin voluntarily declare his asset? Meaning to say he is not bound for any criminal prosecution under Prevention Corruption Act and Penal Code if the Public Prosecutor satisfy as to how Azmin having an unexplain excessive property.


Diketika itu, kami yang terlibat di dalam penyiasatan merasakan amat pelik dan juga frustrated dengan arahan yang dikeluarkan oleh Datuk Shafee.


Namun saya amat merasakan bagaimana Arwah Basri Idris meneruskan usahanya bagi memperoleh Notis Pengisytiharan Harta itu (limat minit No. 2 bertarikh 20/6/1995) bagi membolehkan siasatan diteruskan untuk memeriksa pengaliran wang dalam akaun-akaun Azmin Ali (quoted as YDS at para 6 of the minutes).


Usaha mendapatkan Notis Berjaya dan lihat Minit-Minit bil 4 – 9 dan Kertas Siasatan dirujuk kepada Datuk Shafee pada 8 Mei 1996.


Rujuk m init 10, lihat bagaimana Datuk Shafee mahu kes ini dirujuk kepada TPM dengan minitnya bertarikh 9/5/1995. Apakah integrity BPR ketika itu di bawah pimpinan beliau yang mana Datuk Shafee sering menekankan integrity di kalangan kami. Akhirnya lihatlah minit bil 15, Kertas Siasatan dikemukakan kepada Datuk Shafee bertarikh 12/9/1996 oleh Dato’ Mohd Zawawi Nordin, Timbalan Ketua Pengarah BPR ketika itu. Beliau secara jelas memberitahu harta Azmin adalah diluar kemampuannya.


Dramatiknya selepas itu, Kertas Siasatan ini terpendam atau dipendam macam jeruk oleh Datuk Shafee atas arahan Anwar Ibrahim. Sehinggalah pada 23/9/1997 (setahun lebih), tiba-tiba Datuk Shafee has violated a law when personally instructed this investigation to be closed. Minit beliau berbunyi (rujuk minit 16) “Telah maklumkan kepada YAB TP” dan beliau menulis “KUS”. Perkataan KUS bermakna Kemas Untuk Simpan. Ia adalah  terminology yang digunakan oleh BPR dan Polis apabila suatu siasatan itu telah siap dan tiada tindakan lanjut.


Perbuatan Datuk Shafee ini melanggar undang-undang jenayah di 
bawah Kanun Tatacara Jenayah dan juga Perlembagaan Persekutuan kerana beliau tiada hak untuk mengarah suatu siasatan dihentikan melainkan arahan Pendakwaraya. Namun oleh kerana terlalu taksub kepada Anwar Ibrahin he has betray his own agency dan terutamanya Rakyat Malaysia.


Di bawah ini tuan-tuan bolehlah tatapiu pengisytihatan harta secara sukarela Azmin Ali dan di dalam fail siasatan BPR bernombor 15/5/1995 Datuk Shafee telah hilangkan Notis Pengisytiharan Harta dan juga pengisytiharan harta Azmin Ali.


Pengisytiharan harta secara secara sukarela Azmin Ali dapat tuan-tuan baca daripada Fakta kes pegawai Penyiasat yang saya tandakan Lampiran D. Jangan tuan-tuan buta, cek-cek yang masuk dalam akaun Shamsidar sahaja ketika itu sudah melampaui RM7 juta lebih. Seorang sururumah tangga amat kaya dan dikayakan oleh Anwar.


Sebab itu apabila Anuar Shaari memberi dokumen-dokumen pemilikan saham Shamsidar dan Azmin untuk siasatan lanjut, apakah ,masyarkat buta? Saya dapat download dokumen-dokumen itu melalui website dan silalah baca sendiri.


Orang seperti Datuk Shafee telah merendahkan martabat BPR dan lihat peyamun yang diselamatkannya ketika itu menjadi penderhaka kepada Negara. Banyak kerosakan telah dilakukannya. I need not to explain more about this. Hanya orang yang buta, pekak dan tuli akan jadi bahalol dunia seperti Datuk Shafee.


Kes ini melibatkan satu siasatan oleh BPR ke atas Azmin Ali Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar dan isteri Azmin, Shamsida (hanyalah seorang surirumah) pada tahun1995. Siasatan dibuat ke atas Azmin kerana dikatakan mempunyai harta peribadi yang banyak hasil daripada perlakuan rasuah yang dilakukan semasa memegang jawatan Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar pada waktu tersebut. Ketika Anwar adalah Timbalan Perdana Menteri dan juga Menteri Kewangan Malaysia.


Berdasarkan maklumat dan repot polis yang diterima, satu Kertas Siasatan telah dibuka bernombor BPR/KS: Semasa siasatan dibuat mendapati gaji Azmin hanya RM2,442.00 sebulan tetapi mampu untuk membeli 2 buah rumah iaitu rumah pertama:double storey banglow di Setapak  harga RM284,118 dengan deposit sebanyak RM14,181 dan bayaran bulanan sebanyak RM3,376.75. Manakala rumah kedua:rumah berkembar di Taman Melawati harga RM210,000 dengan deposit sebanyak RM60,000 dan bayaran bulanan sebanyak RM1,110.35. Jika dicampurkan kedua bayaran bulanan ialah sebanyak lebih kurang RM4,500.00. Ini sahaja dan menunjukkan hutang Azmin melebihi sekali ganda gaji bulanan beliau. Di mana Azmin mendapat wang tambahan untuk menampung bayaran hutang ini?? Bukan itu saja, tak mungkin semua gaji Azmin di gunakan untuk membayar hutang rumah?? Bukankah ini sahaja dah mencukupi menunjukkan Azmin mempunyai pendapatan yang lain. Itu tidak diambil kira lagi dimana Azmin mendapat wang untuk membayar wang deposit rumah-rumah tersebut.


Siasatan yang dijalankan oleh BPR juga membuktikan Azmin 
memiliki 2 buah kenderaan iaitu BMW no plat BBN 3 berharga RM160,529.85.81 dimana bayaran deposit sebanyak RM120,529 dan bayaran bulanan pula sebanyak RM875 sebulan. Kereta kedua pula Proton Perdana no plat WDU 64 berharga RM80,767.81 dengan ansuran bulanan sebanyak RM700. Jika kita lihat komitmen bulanan bagi kedua kereta ini ialah lebih kurang RM1,700. RM1,700 pada ketika itu nilai yang besar. Mana tak nya klu dilihat gaji setiausaha sulit TPM pun pada masa tu baru RM2 ribu lebih.


Saham yang dimilik oleh Azmin dan isterinya juga umpama seorang bisness man. Cuba kita lihat bagaimana isteri seorang penjawat awam mempunyai saham di dalam pasaran saham dengan nilai keseluruhan melebihi setengah juta. Itu tak termasuk baki-baki didalam akaun bank yang pernah satu ketika mencecah RM300 ribu lebih. Cuba lihat keadaan yang saya nyatakan di atas. Adakah kita mempercayai penjawat awam boleh hidup dengan sedemikian??


Tetapi perkara yang paling membingungkan saya apabila BPR menutup kes ini? Sedangkan memang jelas Azmin dan isterinya mempunyai harta yangberlebihan yang tidak setimpal dengan pendapatannya. MENGAPA SIASATAN BPR DIHENTIKAN? SIAPA YANG MEMPUNYAI KUASA UNTUK MEMBERHENTIKAN SIASATAN INI?? ADAKAH ORANG YANG MEMBERHENTIKAN SIASATAN INI BERSENGKOKOL DENGAN AZMIN ATAUPUN TAKUT KEPADA PEMIMPIN PADA MASA TERSEBUT 


Untuk makluman, pada waktu itu Ketu Pengarah BPR adalah Dato Shafee Yahya. Dengan nyata skali KP BPR telah membuat satu keputusan yang tak relevan bilamana menghentikan siasatan ini. Apa sebenarnya yang berlaku? Jika kita tunjukkan perkara ini kepada budak sekolah pun mereka dapat menilai bahawa tak mungkin dengan gaji RM 2 ribu legih sebulan mampu mempunyai gaya hidup mewah seperti Azmin. TETAPI kenapa Dato Shafee menghentikan siasatan ini? ADAKAH kerana bersengkongkol? Favouritism? Mengikut telunjuk pemimpin seperti Kerbau dicucuk hidung? Ataupun sama dah NYANYUK????????


Kite cube renung-renungkan kembali berkaitan dengan perkara ini dan lihatlah lampiran-lampiran yang diupload besama. Ingatlah hidup ini hanya perjalanan yang sementara sahaja. Jangan ingat kita terlepas untuk selama-lamanya.

BAPAK KAFIR : HJ HADI KATA OKAY !


apa signal ni ?

kenyataan bapak kafir kepada nik ajis katanya mengundang kemarahan ahli pas.

minggu lepas pemuda pas buat demo depan pejabat NST sebagai membantah kenyataan bapak kafir.

yang hadir tak sampai 50 orang !
uiikk apa dah jadi dengan pas.

BOSAN NAK PERTAHANKAN NIK AJIS DAH KE !

apa pun kenyataan bapak kafir itu adalah pengistilahan demokrasi dan gaya politik baru tajaan pas.

kenapa nak marah ya tak ?

bukankah hj hadi juga merupakan katalis kepada timbulnya gerakan  melabel pemimpin sepertimana yang nik ajis kena.

DAH TIBA MASANYA AHLI/PENYOKONG TOLAK PAS !


KLIK SINI

UNTUK APA KO PEGANG BATU ?


CERAMAH MALAM NI.



PENGUNDURAN KSU MERUPAKAN TRANSFORMASI PENCERAHAN DI PUTRAJAYA.

tranformasi.
daripada yang slow kepada yang laju.
daripada yang masalah kepada yang tak bawak masalah.

transformasi adalah subjek yang membincangkan kepada pembaharuan. baik pada kaedah mahupun entiti.

KSU dah lama pegang jawatan. setakat ni dah kali ke 3 KSU kekal dikontrakkan. kontrak disambung tidak bermakna kekal menjadi player utama. 

kabarnya telah ada kedengaran suara yang membincangkan perihal KSU. 

aku memahami luahan rasa pegawai-pegawai utama kerajaan khususnya di putrajaya yang membincangkan perihal KSU. 


pendedahan artikel yang dilakukan oleh MIK merupakan langsungan kepada kata-kata yang bergentayangan diperbincangkan sejak kebelakangan ini.

baca sendiri kupasan penuh menarik bloger MIK mengenai isu ini. 



PAS KELANTAN REMBAT DUIT RAKYAT LAGI !

derma ditagih daripada rakyat kelantan oleh pas kelantan untuk membina lebuhraya.

betapa teruknya tadbir urus janaan ekonomi pas kelantan sampai nak buat jalan pun ditagihnya wang rakyat.

wang rakyat nak dirembat untuk buat jalan ?
kes rembat duit rakyat kat bawah ni bila nak settle wahai pas ?

elok dicadang tubuh suruhanjaya untuk siasat kehilangan 2 tabung kat bawah ni !


Monday, May 28, 2012

USTAZ FATHUL CABAR HJ HADI

PAKATAN : MODAL MAKIN KERING..


pakatan makin ketandusan isu. sejak 2 tahun lepas beberapa isu besar dah BN settlekan. jadi terpaksalah pakatan ulang recycle isu lama. KLIK SINI

PAS NAZAK :MAT SABU 121 TERPAKSA MENIPU UNTUK DAPAT SOKONGAN.

perhimpunan indraf yang diadakan semalam.
hadirin sekadar 1000 orang, jelas harapan pakatan untuk mengumpulkan 5000 orang tak menjadi.

siapa yang hadir ?
anwar, kit siang, guan eng dan mat sabu.

apa mat sabu cakap ?
err jap, atau lebih tepat apa mat sabu tipu penyokong indraf semalam ?

mat sabu, depan penyokong indraf telah memainkan sentimen perkauman.

dakwa mat sabu, kerajaan BN telah memainkan isu rasis apabila memainkan secara bertalu-talu  melayu yang menyokong seorang wanita hindu dalam perhimpunan rusuhan 28 april.

senang cakap, depan penyokong indraf mat sabu bakar api perkauman. dia cuba memperlekehkan seorang wanita hindu depan penyokong indraf.

ia dianggap perbuatan rasis oleh kerajaan kepada seorang wanita hindu.

tapi mat sabu tak menyebut pula rakyat juga melanyak beberapa lagi kerat barua dari kalangan orang melayu seperti anwar ibrahim ,a samad said, azmin ali sebelum dan selepas rusuhan 28 april.

kenapa mat sabu tak bagitau depan penyokong indraf bahawasanya ramai penyokong pas telah memukul,membelasah,menerajang beberapa anggota polis yang bertugas masa rusuhan 28 april ?


jelas mat sabu dan pas berada dalam keadaan paling nazak dalam berhadapan dengan undi melayu pada pru ke 13.

jadi apa yang perlu mat sabu lakukan adalah melakukan cerita rasis, membakar api perkauman terhadap 1000 orang penyokong indraf.

undi melayu pas dah tak dapat.

pas terpaksa berpaut pada 1000 undi penyokong indraf untuk meneruskan saki baki nya-nyawa bangkai yang ada pada pas.


PEMBERITAAN MEMALUKAN WARTAWAN MALAYSIAKINI.

akibat terlalu obses dengan number.
akibat terlalu teruja dengan program.

wartawan malaysiakini mengesahkan HANYA 1,000 orang sahaja yang masyarakat india yang memberikan sokongan kepada pakatan.

berdasarkan statistik kependudukan terbaru jabatan perangkaan, terdapat hampir 1.9 juta masyarakat india yang hidup di malaysia.

daripada 1.9 juta masyarakat india itu, kata malaysiakini HANYA 1000 orang sahaja yang sokong pakatan.

kalau aku steven gan atau prem chand, aku dah peti sejukkan kan dah wartawan bebal makrop ni. tajuk dan bahan cerita artikel langsung tak memberikan mesej baik kepada pembaca.

MIV aka malaysian indian voice adalah kumpulan pecahan daripada badan induk bernama hindraf.

MIV ditubuhkan dek kerana terjahan keras pimpinan hindraf terhadap kredibiliti pakatan yang sering menipu masyarakat india sejak 2008.

beberapa pimpinan pakatan ( contoh xavier jayakumar adun sr andalas) sudah rasa panas buntut apabila pemimpin hindraf iaitu uthayakumar mengumumkan akan bertanding di dun sri andalas dan parlimen kota raja.

segala cerita di atas adalah kemelut dalaman pakatan sendiri dan ianya memberikan kabar baik buat BN selangor dalam usaha merampas semula kerusi parlimen kota raja dan 2 dun iaitu sri andalas/sri muda.


APA KOMEN STRAITS TIMES SINGAPURA MENGENAI YUSOF ZAINAL ABIDIN ?


Singapore Straits Times raises doubts about the integrity of Anwar’s defence lawyer.

 Ex-prosecutor Mr Yusof Zainal Abiden has shed light to Anwar into believing that he was innocent of his former   sodomy case.  

(There is no reporter's name.)
H.S.

MALAM NI ZUL NORDIN


Sunday, May 27, 2012

PAKATAN ANGIN AZMIN CUBA JADI DIKTATOR.


KLIK SINI

GILA : FOTO ANWAR/IZAH KENA SAIKO DENGAN UMI !

umi tak ceramah. dia dengar apa anwar/izah cakap baru dia balun.

mak ai mukaa ? izah pitching lari. tonasi suara lintang pukang. lembah pantai boleh tumbang !

anwar dengar apa umi cakap. gerak badan dia memang panas hati. tengok muka BLUR izah !

muka setan dah keluar.

muka dajal join sekali.

izah mengaku kalah. muka frust gila babi umi balun dia dan papanya.dalam hati pening lembah pantai goyang !

saat ni anwar dah tak boleh tahan. perkataan SIAL akhirnya disebut dek panas dengan saiko umi !

ADUH DALAMNYA KIAS : VIDEO BARU BANGKANG DARI LONGKANG

A SAMAD SAID : MAMBANG MABOK MINUM BRANDI.

negeri hang tuah (sebut melaka) ada hang samseng.

itulah kenyataan a samad said apabila ditanya wartawan malaysiakini mengenai insiden kacau ceramah ambiga yang berlaku di melaka.

melaka, cuba diasimilasikan dengan negeri keganasan. sebut samseng.

melaka, pada pandangan a samad said cuba diheret burukkan namanya kepada satu pemerintahan yang ganas dan samseng.

mudah cerita ,kerajaan melaka di bawah pentadbiran BN dianggap samseng kerana menggangu ceramah pakatan. 

begitulah kenyataan orang yang dianggap sebagai pengkritik sosial.

hari ini dia mengambil pendirian untuk berpihak kepada parti pakatan.
takde masalah, ini tugasan dan obligasi seorang yang kecewa dalam hidupnya.
hak memilih apa yang dia nak sokong takde siapa boleh membantah.

hatta menijilat licin ambiga yang jelas punyai usaha merosakkan islam pun a samad sanggup.

dia takde pilihan.

dia menganggap kenyataannya dengan menyebut negeri hang tuah sebagai hang samseng sebagai kenyataan mengkayakan pengistilahan demokrasi.

tapi sayang pak samad terlupa satu benda.
oh no, bukan satu benda tapi banyak benda.

jika negeri melaka punyai hang samseng, maka arakiannya janganlah pak samad berat sebelah dalam mengakui akan ada juga beberapa hang yang wujud di negeri yang pakatan perintah.

nun di utara sana, jika di google imejkan terdapat satu pulau bernama pulau pinang. di situ  terdapat satu makhluk bernama anwar ibrahim yang punyai satu hobi luar biasa.

dia tak samseng pak samad.
tapi belalainya berlagak samseng.
belalainya cukup samseng.

belalainya suka mencari pasal dengan semua orang.baik laki mahupun perempuan.
tak kira jantan mahupun betina.

kalau jahat itu perkara biasa.
jahat dalam bahasa pasar dia terus pukul, takde slow talk.

tapi belalai jahat anwar ibrahim ni jenis tak sekolah.
dia memperdayakan mangsanya dengan pemberian spenda levis.

dia ni digelar hang liwat. kerjanya suka meliwat.

dalam kamus dewan meliwat bererti memasukkan zakar ke dalam lubang buntut.
hang liwat ni dia suka menala pungkok laki.

pak samad, nabi tak mengaku umat kalau ada hang liwat wujud dikalangan masyarakat kita.

tapi pak samad macam tak kisah akan amaran nabi. pak samad adalah mangsa hang kena liwat.

otak pak samad dah beruban, macam janggut pak samad.

hari ini pak samad berada dalam kumpulan pakatan, yang kerjanya suka meliwat.

oh saya tak menuduh ada orang lain dalam pakatan yang kaki tala, cuma manifestasi liwat itu ditamsilkan dengan kerosakan terhadap agama bangsa dan negara yang sedang dalam proses dipunah ranahkan oleh pakatan liwat.

pak samad ada banyak lagi cerita pasal penang yang  pemimpinnya ada gelaran hang liwat.

malas saya nak ulas. banyak sangat.

itu baru satu.

belum lagi saya sebut hang gereja.
oh belum sentuh lagi hang kaunseling 3 pagi.
bagaimana pulak dengan kes hang puduraya.
eh pak samad tau tak kat perak ada hang lambai.
adoi pak samad, list ni berterusan la.

dah lah saya nak ulas tu je, apa barang nak balun pak samad yang takde standard ni.

saya nak tido, esok nak pi majlis kawin orang. bila baca kenyataan pak samad saya teringat lawak p ramlee.

hai mambang kuning mambang merah mambang hijo, mambang mabok minum brandi.

macamana saya pecah perut dengar skrip mambang mabok, macamtu jugaklah saya pecah perot baca statement pak samad.


pak samad jangan keluarkan statement hik hik ya.
PAK SAMAD BOYFREN AMBIGA !